MagdaZZZ 08.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kochana, MASZ CUDNĄ ŁAZIENKĘ!!! Tak się bałaś, że kolor za ciemny będzie ,a moim zdaniem oryginalny (jeszcze ciut ciemniejszy) byłby jeszcze fajniejszy Ale ten też jest REWELACJA Teraz szukaj złotych zdobniejszych ram na obrazy, zrób koniecznie spore złote-patynowane (ale broń boże satynowe, raczej takie naprawdę postarzane) uchwyty przy szafce (najlepiej żeby szafka była wtedy w kolorze ciemnego drewna lub lakierowana na ciemny szary kolor - koniecznie ciepły;)) - nie bój się złota,mimo że (jak mniemam) masz chromowaną armaturę... to się nie pogryzie, ręczę Będzie bosko Z zasłonami za bardzo kombinujesz ... znajdź jedną, boską jakościowo i wizualnie tkaninę i jedź z koksem Żadnych łączeń Pasów w kuchni bym nie robiła Wyjdzie kociokwik... zrób z tej samej jasnej tkaniny jak na całym parterze plus dodaj ładną lamówkę - czarną ramkę na około. Będzie ładnie zmieniać wymiary wraz ze spuszczaniem i podciąganiem rolety - super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Boże, czytam i te moje rady ostatnio są takie trochę zbyt obcesowe Wiem, zauważyłam, wybaczcie Ale ja naprawdę ostatnio tylko krótko i zwięźle mogę... Jakoś nie mam czasu na tą całą dyplomację i delikatne ujmowanie sprawy:lol2: Mam nadzieję, że znowu kogoś nie urażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mam nadzieję, że znowu kogoś nie urażę Nadzieję,można mieć zawsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczynki tak szybciutko skrobnę zaraz zmykam na mój piatkowy objazd po róznych sklepach wyszłam właśnie z góry ciuchów, zabawek pudełek - ale wszystko zaczyna mieć wreszcie swoje miejsce Robi sie porządek po szafach - nawet wiem dokładnie co lezy w jakim pudle w garderobie - a jeszcze do wczoraj panowała tam sodoma i gomora - jak to się stało ? Jak wrócę biorę się za szafę w wiatrołapie - i mam gotowe porządki wiosenne To wszystko co teraz robię miałam zrobić przed przeprowadzką............... Powiem Wam że jestem tak wyspana - że aż dziwnie się czuję - tak wygląda normalny dzień???? Stąd chyba moje wzmożone adhd i chęć do działania. Jadę min po próbki tkanin do rolet do sklepu skąd mamy okna i drzwi. A potem z nimi do sklepu z tkaninami - zobaczymy co wyszperam Dziewczynki dzięki za życzenia i jeszcze raz miłego dnia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-503339.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga, przynoszę Ci lampę, która na pewno nie zginie na Twoich hektarach http://www.milantex.pl/resize.php?pic=foto/ww88.jpg&width=250 Średnica jedynie 185 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kochana, MASZ CUDNĄ ŁAZIENKĘ!!! Teraz szukaj złotych zdobniejszych ram na obrazy, zrób koniecznie spore złote-patynowane (ale broń boże satynowe, raczej takie naprawdę postarzane) uchwyty przy szafce (najlepiej żeby szafka była wtedy w kolorze ciemnego drewna lub lakierowana na ciemny szary kolor - koniecznie ciepły;)) - nie bój się złota,mimo że (jak mniemam) masz chromowaną armaturę... to się nie pogryzie, ręczę Będzie bosko Będzie Tylko duże białe pp do tego koniecznie I z własnego poletka jeszcze dodam - ja sobie wybrałam dużo brzydszy granat od Agi i już byłam podłamana, ale jak dodałam złote lustro to się zrobiło WOW! Także: Go GIRL! Boże, czytam i te moje rady ostatnio są takie trochę zbyt obcesowe Eee tam. Krótko, zwięźle i na temat - tak jak lubię Powiem Wam że jestem tak wyspana - że aż dziwnie się czuję - tak wygląda normalny dzień???? Zważywszy na to, że i tak trudno za Tobą nadążyć, to pewnie dzisiaj latasz z prędkością ponaddźwiękową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczynki, jak macie jakieś inspiracje z roletami z lamówką , to ja poproszę w imieniu Agi i swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja mam sporo, ale nie mam czasu Może wieczorkiem (choć dziś baluję)... to może jutro wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja mam tylko taką http://www.bamboo-blinds.co.uk/wp-content/uploads/roman-shades.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aguś Pasy kremowo-beżowo-czarne boskie, ale u Ciebie z nimi wyjdzie bigos Roleta z lamóweczką jest boska i mega elegancka, będzie tą kropeczką nad i Sama chciałabym takie w kuchni tylko z szarą lamówką. Zasłony gładkie i tylko gładkie, najlepiej zaciemniające. Tkaniny które pokazałaś na rolety rzymskie dla mnie za cienkie, zbyt woalowe. Dla mnie roletę musi być widać, ale ma też lekko przepuszczać światło, dlatego szukałabym tkanin średnio przepuszczających promienie. U mnie za 4 zasłony (2 okna) w salonie za materiał 67 zł wychodzi 800 zł za sam materiał, a gdzie szycie? Dlatego szukaj na spokojnie, nie gorączkuj się. Chociaż akurat dekoracji okiennej tak często się nie zmienia i można trochę więcej zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hej Aguś, sorki, ale mnie się nie widzą te rolety z lamówką- są takie geometryczne. Uważam, ze pasy lepsze, ale nie czarno-białe, tylko w pastelowych kolorach np. szarość- taupe-biel:yes: A tak w ogóle to goździka Ci przyniosłamhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga my robiliśmy obudowę okapu na zamówienie;) 900 zł ale u nas prosta sprawa była. Napisze już jaką pan kwotę krzyknął - 2,5 tyś Ale to duży okap - dużo materiału i kombinowanie z kolorami - srebro połysk i czerń........... Nie znalazłam żadnego kowala lub kogoś podobnego u mnie - więc chyba nie uda mis ie tej wyceny z nikim porównać Aga, dorasta Ci Igi. Oby się utrzymało! U nas z kolei odwrotnie. Jakub od dwóch dni wstaje 5:30. A już się przyzwyczaiłam do późniejszego chodzenia spać Aniu może mały przestawia się już na czas letni U mnie Oskar zawsze tak robił - miesiąc czasem 2 przed zmiana To ja tylko po cichutku powiem, że u nas Igor w tatusia się wdał i jak razem wstają, to czasem mają problem żeby na 9 wyrobić się do przedszkola Teraz jeszcze nie narzekam, ale co to będzie jak trzeba go będzie na 8 do szkoły wyprawić? Może Wam będzie łatwiej ze swoimi dzieciakami Asiu to chyba byłby jedyny plus tego rannego wstawania Ja ranny ptaszek jestem, więc moge rano wstawac - ale bez budzenia sie kilka - kilkanaście razy w nocy Aga ja mam oczopląs po tych Twoich tkaninach... To jeszcze nie koniec, dopiero się rozkręcam Aga ,nie sa to łatwe wybory z tymi materiałami...jeszcze nie zdążyłam zapomnieć jak się miotałam:)Ja do salonu kupiłam tani materiał w necie (Bodajże 33złza m0 i i tak wyszło bardzo drogo..nie wyobrażam sobie materiału za 160zł ...wyjdzie suma kosmiczna ,przecież tez masz sporo okien? Do kuchni roletę widziałabym u ciebie białą z czarną lamówką :)gdzięs u kogoś w inspiracjach taką widziałam:yes: nie wiem ,czy czasem nie u Magdy Zet?ale przebrnąc u niej przez te strony to nie lada wyczyn. Igi stanął na wysokości zadania w Dniu Kobiet! Mały mężczyzna:)oby tylko już tak zostało.... Wszytskiego naj w naszym Dniu!!! Dzięki za życzonka i wzajemnie Ten pomysl z lamówką jest genialny Ta pani od materiałów tez mi wspomniała o takim połączeniu Ale zapomniałam Wam napisac Aga wszystkiego naj z okazji naszego swieta i trzymam kciuki zeby Igi mial nocki juz zawsze w calosci przespane Kochana, MASZ CUDNĄ ŁAZIENKĘ!!! Tak się bałaś, że kolor za ciemny będzie ,a moim zdaniem oryginalny (jeszcze ciut ciemniejszy) byłby jeszcze fajniejszy Ale ten też jest REWELACJA Dzieki Teraz szukaj złotych zdobniejszych ram na obrazy, zrób koniecznie spore złote-patynowane (ale broń boże satynowe, raczej takie naprawdę postarzane) uchwyty przy szafce (najlepiej żeby szafka była wtedy w kolorze ciemnego drewna lub lakierowana na ciemny szary kolor - koniecznie ciepły;)) - nie bój się złota,mimo że (jak mniemam) masz chromowaną armaturę... to się nie pogryzie, ręczę Będzie bosko Madziu planowałam złote ramy Stojąc tam same się proszą Dyskusję o łączeniach złota z chromem pamiętam z Twojego wątku i bardzo mi przypadła do gustu Z zasłonami za bardzo kombinujesz ... znajdź jedną, boską jakościowo i wizualnie tkaninę i jedź z koksem Żadnych łączeń I tu cały problem u mnie w mieście nie ma wielu sklepów Byłam dzisiaj w jednym ale nie mialam "takiej" gotówki żeby wypożyczyć probniki W poniedziałek będe lepiej przygotowana Pasów w kuchni bym nie robiła Wyjdzie kociokwik... zrób z tej samej jasnej tkaniny jak na całym parterze plus dodaj ładną lamówkę - czarną ramkę na około. Będzie ładnie zmieniać wymiary wraz ze spuszczaniem i podciąganiem rolety - super efekt Dzieki za podpowiedź - podoba mi się ten pomysł Boże, czytam i te moje rady ostatnio są takie trochę zbyt obcesowe Wiem, zauważyłam, wybaczcie Ale ja naprawdę ostatnio tylko krótko i zwięźle mogę... Jakoś nie mam czasu na tą całą dyplomację i delikatne ujmowanie sprawy:lol2: Mam nadzieję, że znowu kogoś nie urażę Magda mnie pasuje krótko i zwięźle - bo sama miotam i mieszam Aga, przynoszę Ci lampę, która na pewno nie zginie na Twoich hektarach http://www.milantex.pl/resize.php?pic=foto/ww88.jpg&width=250 Średnica jedynie 185 cm Aniu niezła ta lampa Będzie Tylko duże białe pp do tego koniecznie I z własnego poletka jeszcze dodam - ja sobie wybrałam dużo brzydszy granat od Agi i już byłam podłamana, ale jak dodałam złote lustro to się zrobiło WOW! Także: Go GIRL! Ok Zważywszy na to, że i tak trudno za Tobą nadążyć, to pewnie dzisiaj latasz z prędkością ponaddźwiękową Tak dokładnie było Nóg nie czuję natachałam się zegara w tkmaxie - bo bałam się że jak go nie wezmę od razu to mi go sprzatną sprzed nosa Do tego byłam w kilku róznych innych miejscach i paaaaaaadam ze zmęczenia - ale to miłe zmęczenie Dziewczynki, jak macie jakieś inspiracje z roletami z lamówką , to ja poproszę w imieniu Agi i swoim Podpinam się do przedmówczyni ja mam sporo, ale nie mam czasu Może wieczorkiem (choć dziś baluję)... to może jutro wkleję Magda wklej proszę te zdjęcia Nie śpiesz się Ja mam tylko taką http://www.bamboo-blinds.co.uk/wp-content/uploads/roman-shades.jpg woow To chyba dobry trop http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aguś Pasy kremowo-beżowo-czarne boskie, ale u Ciebie z nimi wyjdzie bigos Roleta z lamóweczką jest boska i mega elegancka, będzie tą kropeczką nad i Sama chciałabym takie w kuchni tylko z szarą lamówką. Czuję że lamóweczka to jest to Co ja bym bez Was zrobiła Zasłony gładkie i tylko gładkie, najlepiej zaciemniające. Tkaniny które pokazałaś na rolety rzymskie dla mnie za cienkie, zbyt woalowe. Dla mnie roletę musi być widać, ale ma też lekko przepuszczać światło, dlatego szukałabym tkanin średnio przepuszczających promienie. U mnie za 4 zasłony (2 okna) w salonie za materiał 67 zł wychodzi 800 zł za sam materiał, a gdzie szycie? Dlatego szukaj na spokojnie, nie gorączkuj się. Chociaż akurat dekoracji okiennej tak często się nie zmienia i można trochę więcej zapłacić Justynko zasłony grube zgadzam się Ale na rolety do salonu wolałabym chyba coś cieńszego - fakt będa pewnie podciągnięte prawie do samej góry - ale chyba z grubszej tkaniny zrobiłoby się za "cięzko" na oknach. A do kuchni i jadalni będę jednak szukac czegoś grubszego................widziałam dzisiaj chyba dobrego kandydata Świetny czarny materiał, tylko bieli/kremu nie kojarzę - bo nie miałam jeszcze plana na lamówki. W poniedziałek zniosę wszystko do domu śpieszyć się nie będe bo mamy pilniejsze wydatki - ale chciałam miec je wybrane, policzone żeby móc w każdej chwili dac do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hej Aguś, sorki, ale mnie się nie widzą te rolety z lamówką- są takie geometryczne. Uważam, ze pasy lepsze, ale nie czarno-białe, tylko w pastelowych kolorach np. szarość- taupe-biel:yes: Nie podobają Ci się Czekam na inspiracje Co do pastelowych pasów - widziałam dzisiaj zarąbisty próbnik materiałów - wpożyczenie 200 zl. Wezmę go w poniedziałek i wtedy zdecyduję - są też tkaniny zasłonowe i wzory które fajnie mogłabym wykorzystać na dodatki Ale kolor jest nietypowy i albo będzie pasowac albo nie................ A tak w ogóle to goździka Ci przyniosłamhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/biggrin.gif http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Dziękuję Aguś Mam nadzieję że i Tobie dzien minął miło Ja dostałam wprezencie greya więc musze teraz wygospodarowac trochę czasu na przeczytanie tych książek. ------------------------------------ Kupiłam dziś w tikeju koszyki do górnej łazienki do szuflad tej samej firmy co kosz i pojemnik na papier iiiiiiiiiiiiiiiiii zegar do kuchni Jest cięzki jak pieron - jest z jakiegoś żelastwa Będzie chyba pasował do okapu Postaram się wkleić zdjęcia jak najszybciej.......teraz musze zmykać do dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga kiedy ty czas na ksiązkę znajdziesz:) a porob zdjęcia, a nie 200 na probniki wydawaj . powiedz im ,że zamowisz u nich i muszą ci probnik dać co to za praktyki????? daje się kaucje , a nie za probki się placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 kaucja owszem, ale nie żeby zapłacić za pożyczenie. Panu od okapu powiedz krótko, że jesteś szczera i absolutnie maksimum możesz zapłacić za ten okap 2000, jak Pan się będzie dąsać dobij do 2200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.03.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Agus kolorek w lazience wyszedl zarabiscie, Lazienka bedzie boska.Gratuluje Ci odwagi i konsekwencji w uzadzaniu domku, jestes w tym niesamowita:eek: Z roletami nie pomoge, ale wiem ze dasz rade i bedzie piknie:wiggle:Juz nie moge sie doczekac okapu cos czuje, ze to bedzie wisienka na torcie:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.03.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Monia Justynko mnie o kaucję chodziło Zdjęcia nie wystarczą Światło, kanapy....muszę tu sobie ten kolor zobaczyć - próbnik jest genialny - a ten kolor specyficzny - zobaczymy w poniedziałek Emilko dziękuję kochana za wszystkie pochwały ----------------------------- Poszłam wczoraj na wieczór do łazienki, M zdjął wreszcie folie z podłogi obłożył wczoraj wanne Hydraulik zamontował wccik i bidet - nie chciałam stamtąd wychodzić Może uda mi sie zrobić jakieś zdjęcia. Od poniedziałku biorę się za resztę - na początek najważniejszy gwóźdź programu szafka umywalkowa - mam już pewien typ, oczywiście gdzieś w gazecie - muszę przejrzeć wielkie pudło Jak wybiorę kształt, kolejna decyzja jaki kolor M zostaje na weekend - zostały mu już chyba tylko fugi Ja mam dzis gości i nie wiem o której mam umyć podłogę żeby została czysta . Ale chyba jak zniknął najgorszy burdel z podłogi w łazience nie powinno już sie chyba tak nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.03.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Zegar średnica 48 cm, wysokość z rączką 55 cm http://i3.fmix.pl/fmi1803/211a006400204803513ace8b http://i2.fmix.pl/fmi1222/8f9a60eb0002670c513acfbd http://i2.fmix.pl/fmi1658/423a5e7f00151e26513ad007 http://i1.fmix.pl/fmi2229/abdf545500298cff513ad039 http://i2.fmix.pl/fmi2835/5d6a2890002cc1aa513ad071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 aga zegar fajny:yes: kaucja jest zgoda:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Spodziewałam się, że zegar będzie jakiś kosmiczny a tu bardzo stonowana, elegancka stylistyka. Bardzo ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts