narendil 18.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Dzień dobry w słoneczny poniedziałek Ależ masz zwierzątka za oknem. Prywatne zoo PS. Skończyłam sypialnię Edytowane 18 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aga, a może słabo karmiłaś tych swoich M&M-sów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Oj, Aguś - pięknie tam u Ciebie:yes: Lustro w łazience - zwykle im większe lustro, tym mniejsza rama, ale znalazłam też jedną inspirację, w której jest duże, pałacowe lustro powieszone poziomo: http://media-cache-is0.pinimg.com/550x/55/19/5d/55195d98c89fe5fdb10f46bb3f511099.jpg http://www.desiretoinspire.net/blog/2012/11/15/atelier-dartiste.html Myślę że nie miałabyś problemu ze znalezieniem czegoś podobnego na allegro. przemyśl jeszcze tylko kwestię dodatków - bo jeżeli będziesz chciała zrobić jakąś zarąbistą galerię, to może takie ozdobne lustro to już będzie za dużo? Sypialnia - wiesz że ja też pamiętam tą sypialnię, która jest Twoją inspiracją do szafy? A to jakieś strasznie stare zdjęcie jest:lol2: ten złoty brąz, który planujesz to bardzo ciekawy pomysł - i bardzo ryzykowny . Strasznie trudno będzie Ci kupić taką farbę, która da efekt luksusu, a nie tandety;) Ale jeśli by się udało - będzie jeszcze większe WOW niż przy łazience:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aga ,pamiętaj ,ze jak zwierzęta pod dom przychodzą to szczęście przynoszą ... Ale nornice to paskudztwo i ciężko ich się pozbyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aga....muszę ci powiedzieć, że i ja mam takie zwierzątka pod nosem:) Sarny podchodzą bardzo blisko....nie boją się nawet mojego wściekle ujadającego na nich piesa:) Łazienka wyszła pięknie....ależ ona wielka!!!!! I synuś cudny!!!! Model....pierwsza klasa!!! Pięknego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 sarenki......... juz też mają dośc zimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.03.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja też mam takich gości :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ojej, ale masz uroczych gości Łazienka już jest cudna, jestem nieustannie zakochana w ścianach Muszę Ci się przyznać, że na początku nie byłam fanką tego wnętrza, a teraz stało się jednym z moich ulubionych Bardzo jestem ciekawa finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aguś, fajne zwierzątka:wiggle: oprócz tych obrzydliwych nornic oczywiście:bash: W zeszłym roku mojej mamie nornica zeżarła korzenie hortensji:mad: Nam ostatnio przed maskę samochodu też wyskoczyły dwa jelonki 200m od domu:eek: a parę dni temu dzik poboczem wędrował Normalnie zoo:rotfl: Jak tam materiały już zaklepałaś, czy do kuchni nadal szukasz? Aaa zapomniałam napisać, ze ten miętowy kolorek, to chyba nie dla Ciebie- musiałabyś mieć kilka takich akcentów, żeby to miało ręce i nogi. Miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aguśka ... Ups chyba mnie tu dawno nie było ... Ale podejrzałam śliczną łazienkę, piękny materiał na zasłony i małe zoo za oknem Mam nadzieję, że teraz już będę na bieżąco ... Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dziewczynki odpisze na pościki jutro Umordował mnie jakoś bardzo ten dzisiejszy dzień Wzięłam się w końcu za porządki w szafie w wiatrołapie...tony butów, część poprana...tony czapek i szalików tez poprana Poukładane inne pierdolety Wiem że dorobię jeden drążek na krótkie kurtki, 2 szuflady i jedną na buty. Zamówiłam 3 komplety pościeli jedną do pary do tej co już kupiłam i 2 kolejne - bo są z świetnego materiału także polecam o takie Zamówiłam książki dla Oskara - jeszcze raz dziekuję za propozycje Komplet 3 Martynek jedną część Julki i Julka opowiadania dla przedszkolaków i miasteczko mamoko Jak przeczytamy będę dokupywać kolejne części - w zależności co nam się spodoba i kupię jeszcze inne polecane przez Was książki - uwielbiam takie książkowe zakupy Do naszego zoo dołączyło kolejne zwierzę Pod same drzwi przyszedł kotek Mama z Igorem widzieli go z okna u góry ..... Znalazłam fajne radyjko - ale cena okazała się kosmiczna - ja znalazłam go w gazecie sprzed 4 lat i miałam nadzieję że cena po tym czasie już zmalała. Ponoć sa jeszcze w sprzedaży starsze modele - tansze - jutro mam się dowiedzieć czy mają jeszcze czarny http://i1.fmix.pl/fmi2674/b20723a4000bf89e5147649c zmykam :goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aguś plis wstaw fotki swoich drzwi wewnętrznych, bo nie mogę znaleźć a na dniach będę zamawiać i chyba bezczelnie skopiuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Odpiszę dziś szybciachem, bo od 3 walczyłam dla odmiany z kaszlem u Igora Nie wiem co jest grane. Ropieją mu oczy więc nie wiem czy to już nie reakcja na pylenie drzew Dzień dobry w słoneczny poniedziałek Ależ masz zwierzątka za oknem. Prywatne zoo PS. Skończyłam sypialnię Byłam jest fantastico U nas od wczoraj brzydko jak nie wiem a dzisiaj śnieg na oknach Aga, a może słabo karmiłaś tych swoich M&M-sów ? Aniu ja znowu nie zakumałam o co cho - o moich Marcinów? Oj, Aguś - pięknie tam u Ciebie:yes: Lustro w łazience - zwykle im większe lustro, tym mniejsza rama, ale znalazłam też jedną inspirację, w której jest duże, pałacowe lustro powieszone poziomo: http://media-cache-is0.pinimg.com/550x/55/19/5d/55195d98c89fe5fdb10f46bb3f511099.jpg http://www.desiretoinspire.net/blog/2012/11/15/atelier-dartiste.html Myślę że nie miałabyś problemu ze znalezieniem czegoś podobnego na allegro. przemyśl jeszcze tylko kwestię dodatków - bo jeżeli będziesz chciała zrobić jakąś zarąbistą galerię, to może takie ozdobne lustro to już będzie za dużo? Sypialnia - wiesz że ja też pamiętam tą sypialnię, która jest Twoją inspiracją do szafy? A to jakieś strasznie stare zdjęcie jest:lol2: ten złoty brąz, który planujesz to bardzo ciekawy pomysł - i bardzo ryzykowny . Strasznie trudno będzie Ci kupić taką farbę, która da efekt luksusu, a nie tandety;) Ale jeśli by się udało - będzie jeszcze większe WOW niż przy łazience:D Asiu dziekuję za inspirację Ramę będe musiała zrobić dokładnie na wymiar - myślisz że znalazłabym na all coś odpowiedniego? - nawet nie pomyślalam żeby tam szukać. Chciałam iść gdzieś do jakiegoś punktu oprawiającego obrazy i tam coś wyszlerać............. Będę szukać tego złota - bo strasznie podoba mi się ten pomysł...jeszcze po Twoim opisie tego koloru jeszcze bardziej mnie to kręci Hej Aga ,pamiętaj ,ze jak zwierzęta pod dom przychodzą to szczęście przynoszą ... Oby oby Ale nornice to paskudztwo i ciężko ich się pozbyć ... Wiem Hej Aga....muszę ci powiedzieć, że i ja mam takie zwierzątka pod nosem:) Sarny podchodzą bardzo blisko....nie boją się nawet mojego wściekle ujadającego na nich piesa:) Łazienka wyszła pięknie....ależ ona wielka!!!!! I synuś cudny!!!! Model....pierwsza klasa!!! Pięknego dnia życzę Dziekuję Beatko za modela i łazienkę Ja praktycznie całe życie w bloku mieszkałam, więc jestem zauroczona lasem i moimi gośćmi sarenki......... juz też mają dośc zimy:) Ja też mam takich gości :D:D Ojej, ale masz uroczych gości Łazienka już jest cudna, jestem nieustannie zakochana w ścianach Muszę Ci się przyznać, że na początku nie byłam fanką tego wnętrza, a teraz stało się jednym z moich ulubionych Bardzo jestem ciekawa finału Jak M kładł płytki to praktycznie tam nie wchodziłam - może raz na tydzień? - - tak mi się nie podobało Nie cieszyły mnie tam żadne postępy - a tu taka niespodzianka z kolorem Hej Aguś, fajne zwierzątka:wiggle: oprócz tych obrzydliwych nornic oczywiście:bash: W zeszłym roku mojej mamie nornica zeżarła korzenie hortensji:mad: Nam ostatnio przed maskę samochodu też wyskoczyły dwa jelonki 200m od domu:eek: a parę dni temu dzik poboczem wędrował Normalnie zoo:rotfl: Jak tam materiały już zaklepałaś, czy do kuchni nadal szukasz? Aaa zapomniałam napisać, ze ten miętowy kolorek, to chyba nie dla Ciebie- musiałabyś mieć kilka takich akcentów, żeby to miało ręce i nogi. Miłego dzionka:hug: Materiały są w trakcie poszukiwań przez pana - ale nie śpieszymy się powiedziałam że zajmiemy się tym porządnie po świętach - on ma tez jakieś roboty, a nam się nie śpieszy(nie ma kaski ) Planuję wycieczkę do niego, więc jeszcze może coś wpadnie mi w oko Hej Aguśka ... Ups chyba mnie tu dawno nie było ... Ale podejrzałam śliczną łazienkę, piękny materiał na zasłony i małe zoo za oknem Mam nadzieję, że teraz już będę na bieżąco ... Buziaki zostawiam Maju bardzo się cieszę że wróciłaś Brakowało Cię Chociaż wszyscy ostatnio bardziej zalatani i zabiegani Aguś plis wstaw fotki swoich drzwi wewnętrznych, bo nie mogę znaleźć a na dniach będę zamawiać i chyba bezczelnie skopiuję Wysłałam privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aga - ale jeśli chcesz ramę, to lustro nie może być na całą ścianę (wpasowane)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Asiu jest jeszcze jedne problem ja chciałam jeszcze żeby kinkiety wychodziły z lustra - wtedy ta rama nie może być już chyba taka strojna - bo się kociołek zrobi Tylko czy ja mam tam na to wystarczająco miejsca Coś jak tu http://i2.fmix.pl/fmi1513/1d52806e000d841e4fcda581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 U mnie rama musi się na dole stykać/lub wręcz nachodzić na płytki........... http://i2.fmix.pl/fmi2793/b8577fed002495a64fedff01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 O tu mam lepsze zdjęcie http://i2.fmix.pl/fmi1806/f25ee1cd002d25cb4fc4ef81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cześć Aguś Łazienka jest CUUUUDOWNA!!!!!!!!!! :jawdrop::jawdrop: Nie wyobrażam sobie juz tam innego koloru na ścianie Jest idealny i od pierwszej chwili kiedy pojawiła się ta propozycja, wiedziałam ,ze to strzał w 10! Ostatnia inspiracja sypialniana, którą wklejałaś podoba mi się chyba najbardzije... klimat sypialni taki,ze nie chce się z niej wychodzić Agusia zdróka życze dla Was wszytkich, a szczególnie dla Igorka Buziaki ogromne!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Asiu jest jeszcze jedne problem ja chciałam jeszcze żeby kinkiety wychodziły z lustra - wtedy ta rama nie może być już chyba taka strojna - bo się kociołek zrobi Oj tak, faktycznie A masz już wybrane kinkiety? Widzę, że zaczynamy stąpać po cienkim lodzie - bo najbezpieczniej byłoby zrobić zwykłe, fazowane lustro na całą ścianę ale it's sooo 90's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej Karola Dzięki za łazienkę .....teraz tylko resztą nie popsuć Co do naszego zdrówka - Oskar też chyrla - więc niestety zaczynamy ciężki okres dla alergików Miałam nadzieję że z Igorem nas to ominie - inhalacje tylko przez sen . No nic zobaczymy jak to będzie................ Asiu myślałam dać te plazy amplexu http://i2.fmix.pl/fmi2893/4ac29d260004676d51116254 A marzył mi sie ten http://i3.fmix.pl/fmi2455/7c371099002b94ed4fbbdef2 Ale teraz jak patrzę na dwa to chyba wolę amplexu - jest delikatniejszy i tym krysztalkiem nawiąże do żyrandola który kiedyś tam wybiorę i do oczek halogenowych które będa dookoła na zabudowie sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts