narendil 23.03.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aga, radyjka fajne. A jaki zegarek Tylko, czemu on tyle kosztuje Mój mąż też, nie rozumie, że zegarków i ramek nigdy dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 I lampa z tego sklepu - cena przystępniejsza niż 2 - 3 tyś - jak zwykle kosztują http://i3.fmix.pl/fmi873/01e8bcd10009db2c514da53b Ale średnica za duża - 36 cm stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aga, radyjka fajne. Baaaaaaaaaaaardzo mi się podobają Od wczoraj nic nowego nie znalazłam Dobra firma, więc powiedzmy że by służyły latami A jaki zegarek Tylko, czemu on tyle kosztuje Własnie wiem Ja ostatnio czuję jakąś potrzebę zerkania na zegarek w każdym pomieszczeniu w którym jestem Szukam do górnej łazienki A ten wyżej pasowałby do dolnej navy - ale cena Mój mąż też, nie rozumie, że zegarków i ramek nigdy dość. Jakaś dziwna prawidłowość Ostatnio przegapiłam aukcję 15 złoconych ramek w różnych wielkościach - wykorzystałabym je do dolnej łazienki i do sypialni ale w piętek moje myśli latały tylko koło zdrówka Igora i zapomniałam Poszły za 300 zł - chyba nie dużo jak za 15 ramek w tym kilka z pięknymi zdobieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 hej Aga nie nadrobię pewnie, ale po łebkach zerknęłam Zdrowia ! u nas też szpital - masakra z tą zimą. plac zabaw super Tylko pomysł ze żwirkiem -sredni... chyba, że to jakies specjalne cudo na place zabaw wynaleźliście... jak napisałas żwirek od razu zobaczyłam moją siostrę jak rowerem się wywaliła w taki żwirek właśnie... miała go powbijanego w rękę i w nogę w wielu miejscach, czasem nawet kawałki po pół cm, ból, paprało się... no a na takim placu to dzieciaki skaczą, cudują, wiadomo... Na osiedlowych i szkolnych placach teraz takie fajne płyty z mięciutkiego tworzywa układają- tylko nie wiem, czy cenowo to nie zabija Pomyście o tym żwirku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreda 24.03.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 pod plac zabaw proponuje Zrębki- Woodchips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.03.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 hej Aga nie nadrobię pewnie, ale po łebkach zerknęłam Zdrowia ! u nas też szpital - masakra z tą zimą. Ja tez mam dość I jakiś kryzys mnie łapie -bo nic mi sie nie chce - za długo zamknięci w domu siedzimy - już 2 tygodnie . Ale od jutra może wszystko wróci do normy Oskaro już do przedszkola, a ja z Igim pojedziemy po niego popołudniu, podjedziemy do jakiegoś sklepu - rozrywka na całego plac zabaw super Tylko pomysł ze żwirkiem -sredni... chyba, że to jakies specjalne cudo na place zabaw wynaleźliście... jak napisałas żwirek od razu zobaczyłam moją siostrę jak rowerem się wywaliła w taki żwirek właśnie... miała go powbijanego w rękę i w nogę w wielu miejscach, czasem nawet kawałki po pół cm, ból, paprało się... no a na takim placu to dzieciaki skaczą, cudują, wiadomo... Na osiedlowych i szkolnych placach teraz takie fajne płyty z mięciutkiego tworzywa układają- tylko nie wiem, czy cenowo to nie zabija Pomyście o tym żwirku. Ja wiem że to musi być bezpieczne Napisałam żwirek - ale mając na myśle jakieś małe obłe kamyki I tak musimy tego zamówić tony na rabaty pod plac zabaw proponuje To mi wygląda na same drzazgi Nie chciałabym się na to przewrócić Szczerze w życiu nie widziałam czegoś takiego pod placem zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreda 24.03.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) absolutnie to nie są drzazgi to wygląda jak by było dobrze "oszlifowane" przez wodę, przynajmniej takie są na placu zabaw u mojego syna w szkole, a to zdjęcie może nie odzwierciedla dokładnie tych drewienek , dodałam zdjęcie jakie znalazłam na necie moim zdaniem lepsze to niż żwirek, a najlepsze są te "gumowo- gąbkowe " płyty, nie wiem jak to się fachowo nazywa, są miękkie sa jeszcze takie z dziurkami oj teraz doczytałam ze nie chodziło Ci o "prawdziwy żwirek " Edytowane 24 Marca 2013 przez kreda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja tez mam dość I jakiś kryzys mnie łapie -bo nic mi sie nie chce - za długo zamknięci w domu siedzimy - już 2 tygodnie . Bo już wiosna by się przydała. Nie sądzisz? Czuję się przygnieciona do samej ziemi tymi ciepłymi ciuchami Oskaro już do przedszkola, a ja z Igim pojedziemy po niego popołudniu, podjedziemy do jakiegoś sklepu - rozrywka na całego I ubaw po pachy Zakupy w towarzystwie progenitury to czysta przyjemność. Chociaż, może Oskar i Igi grzeczni i zdyscyplinowani są Miłej niedzieli! U nas jakieś słońce chyba się przebija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.03.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 absolutnie to nie są drzazgi to wygląda jak by było dobrze "oszlifowane" przez wodę, przynajmniej takie są na placu zabaw u mojego syna w szkole, a to zdjęcie może nie odzwierciedla dokładnie tych drewienek , dodałam zdjęcie jakie znalazłam na necie A to mnie zaciekawiłaś http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Spróbuję to znaleźć i zobaczyć na żywo moim zdaniem lepsze to niż żwirek, a najlepsze są te "gumowo- gąbkowe " płyty, nie wiem jak to się fachowo nazywa, są miękkie [ATTACH=CONFIG]178765[/ATTACH] sa jeszcze takie z dziurkami [ATTACH=CONFIG]178767[/ATTACH] oj teraz doczytałam ze nie chodziło Ci o "prawdziwy żwirek " Te ala gumowo gąbkowe - drogie - pan od placu zabaw wspominał, o specjalnym podłożu do tego - zw wszystkim koszt wychodzi koło 360 zł za m2 Bo już wiosna by się przydała. Nie sądzisz? Czuję się przygnieciona do samej ziemi tymi ciepłymi ciuchami Ja mam dość tej zimy - wyjątkowo trzyma Patrzę z taką tęsknota na to co mam za oknami - na wyciągnięcie ręki a człowiek siedzi zamknięty Jeszcze patrzę przez niedomyte okna bo przez mróz nie mogę ich umyć I ubaw po pachy Zakupy w towarzystwie progenitury to czysta przyjemność. Chociaż, może Oskar i Igi grzeczni i zdyscyplinowani są Niestety mam bardzo ruchliwe egzemplarze Ale to miła odmiana po dwóch tygodniach Miłej niedzieli! U nas jakieś słońce chyba się przebija Wzajemnie U nas słońce świeci na maksa - ale na dworze -11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Aga zegar przyniesłam http://www.decoratore.pl/Produkty,id,861/Zegar_Square Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Admete, Lampę przynoszę Magnolia żyrandol 8x40W Model: HES-18725 Moc: 8x40W Żarówka: E14 Wysokość: 50cm Średnica: 95cm Możliwe wykończenie: -chrom -satyna -złoto Ramiona szkło transparentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Justynko dzięki, zapisuję - cena już przyjemniejsza, połowa w dół Ilu dziękuję za pamięć, ale to jesze nie to Dla odmiany od wczoraj szukam oświetlenia do gościnnego - normalnie strach się bać Potrzebuję lampki do czytania książki Tam kończymy dzień z dzieciakami i mam chwilę przy dobranocce poczytać, moja mama jak zostaje u nas też podczytuje książki (w tej chwili mojego greya ) Lampa podłogowa Ostatnio chodzi za mną trójnóg który przewija się tu i ówdzie w Waszych domkach Go tego żydandol i tu będzie pewnie znowu problem co by to miało być Żyrandol najlepiej na więcej niż jedna żarówka - 3? bo to jedyne górne oświetlenie a z kloszem jedna żarówka mogłaby nie wystarczyć. Zrobię później zdjęcie kabelka, który jest bardzo blisko słupa i szafy co może być problematyczne i ograniczające przy wyborze zmykam do dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Trudno, bywa. Ja też Ciągle na polowaniu lampowym. Chociaż widziałam piękną na facebooku MG Pasowałaby mi do biblioteki, ale nawet nie chcę pytać o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 CZeść Aguś jestem "prawie" na bieżąco ale ostatnio mam tyle na głowie.. że mam zaległości na FM Mam nadziję,ze zdrówko u Was lepiej U nas Julkce sie znowu troche pogorszyło ja chce wiosny!!!!!!!!!!!! Plac zabaw będzie BOSKI Całe wycieczki wszytkich znajomych dzieciaków macie jak w banku A Twoi chłopcy będą mieli raj na ziemi, tyle fajnych elementów,że chłopcy nie znudzą sie szybko Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej Aguś, miałam przyjść na wieczorną sesję 3 dni temu, a dopiero dzisiaj pojawiłam się na fm:eek: Plac zabaw będzie BOSKI- super, ze możecie zafundować dzieciaczkom taki rarytas:wiggle: Świetny pomysł z odsprzedażą po kilku latach- upewnij się tylko u sprzedawcy czy jest zabezpieczone drewno i jak długo wytrzyma. Fajne te radia wynalazłaś- zdecydowałaś się na to ostatnie? Kolorowe budziki są przepiękne:cool: Miłego popołudnia i lecę dalej, bo znowu mam spore zaległości:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Trudno, bywa. Ja też Ciągle na polowaniu lampowym. Chociaż widziałam piękną na facebooku MG Pasowałaby mi do biblioteki, ale nawet nie chcę pytać o cenę Lampy to prawdziwe wyzwanie Jak rozglądam się po całym domu i wszędzie widze wiszące kable z żarówkami to troche mnie to przerazą Tyle tego jeszcze do wybrania U chłopaków brakuje oświetlenia, na korytarzach, w łazience............oj długa droga do końca Zaciekawiłaś mnie lampami u Madzi - zajrzę CZeść Aguś jestem "prawie" na bieżąco ale ostatnio mam tyle na głowie.. że mam zaległości na FM Mam nadziję,ze zdrówko u Was lepiej U nas Julkce sie znowu troche pogorszyło ja chce wiosny!!!!!!!!!!!! Hej Karola Ja też mało czasu i brak weny na cokolwiek - a działać trzeba. Do tego miałam jakiś pechowy dzień dzisiaj . Rano naciągnęłam sobie mięśnie na plecach i cały dzień łaziłam z bólem. Jak wróciłam do domu z Oskarem to już nie mogłam się ruszać - dobrze że mama miała ostatnią saszetkę leku przeciwzapalnego to jakoś funkcjonowałam wieczorem Chłopaki lepiej, odpukać. Zdrówka dla Twojej małej :hug: Plac zabaw będzie BOSKI Całe wycieczki wszytkich znajomych dzieciaków macie jak w banku A Twoi chłopcy będą mieli raj na ziemi, tyle fajnych elementów,że chłopcy nie znudzą sie szybko mam nadzieję że trochę im posłuży a goście z dziećmi odetchną trochę gdy maluchy będą tam hasać Pozdrawiam cieplutko Hej Aguś, miałam przyjść na wieczorną sesję 3 dni temu, a dopiero dzisiaj pojawiłam się na fm:eek: Plac zabaw będzie BOSKI- super, ze możecie zafundować dzieciaczkom taki rarytas:wiggle: Świetny pomysł z odsprzedażą po kilku latach- upewnij się tylko u sprzedawcy czy jest zabezpieczone drewno i jak długo wytrzyma. Dopytywaliśmy Pan nas już poinstruował jak mamy postępować z drewnem Fajne te radia wynalazłaś- zdecydowałaś się na to ostatnie? Kolorowe budziki są przepiękne:cool: Te ostatnie musze zobaczyć na żywo Ale raczej jesteśmy zdecydowani Dzisiaj dowiedziałam się w rtvagd że można zarezerwować taki produkt, wtedy przychodzi do stacjonarnego sklpeu i można zdecydować czy sięmkupuje czy nie ale to temat na następny miesiąc w tym J zamówił mi radio do kuchni powinno być w tym tygodniu ---------------------- zaraz mini fotorelacja gadżetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Sesyjka dozowniczków http://i1.fmix.pl/fmi1997/d183fc5e00062e75515071d0 http://i3.fmix.pl/fmi817/1e0cd551000f95ec51507375 http://i3.fmix.pl/fmi136/212f1e1700191f7951507398 ----------------------------------- Miałam wybierać oświetlenie do gościnnego, już zgrałam parę lamp podłogowych żeby Wam pokazać - ale temat podłogowej chyba nieaktualny bo przytachałam z tikeja lampkę na stolik - który trzeba dokupić - nie wiem czy ta seria z Voxa jest jeszcze dostępna. Pozostaje temat górnego oswietlenia. Biorąc pod uwagę stojący słupek z abażurem i nową lampkę nie mam zielonego pojęcia jaki kupić żyrandol - jak znajdę jakieś pierwsze typy to pokażę. Nie miałam czasu żeby rozpocząć poszukiwania. Pomyślałam że może podjadę jutro do jakiegoś Obi czy Praktikera - może tam coś znajdę Jest w lekkim zielonkawym kolorze http://i2.fmix.pl/fmi2568/6173b171001e27a151507417 Kupiłam do niej kocyk , który na zdjęciach w ogóle nie jest zielony Ale w realu pasują do siebie http://i1.fmix.pl/fmi1525/fe6033de002a10a951507439 Ta lampka mnie uświadomiła że żadna podłogowa lampa by się tam zwyczajnie nie zmieściła http://i3.fmix.pl/fmi208/5e6f5cf300078ebb51509ea8 I górne oświetlenie - musi być wąskie bo mało miejsca http://i3.fmix.pl/fmi1659/02d692070001d575515073f8 http://i1.fmix.pl/fmi1231/0f04d308000ec877515073dc --------------------- Pod wpływem sypialnianej galerii Narendilka kupiłam dzisiaj ramkę Nie wiem gdzie ostatecznie zawiśnie..........może przemaluję na złoto i wkomponuję w dolnej łazience? Może w sypialni? Wiem tyle że mi sie podoba, mimo że póki co, nie bardzo pasuje http://i1.fmix.pl/fmi1380/8916b223002243245150748c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aga ale będziecie mieć plac zabaw:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aga, lepiej z plecami? Ciężko funkcjonować, gdy bolą Też sobie kupiłam dzisiaj kocyk W fajnym turkusowo-morskim kolorku. Jak się szybko nie ociepli, to zrobię z chałupy jarmark I miło mi, że Cię moja galeria zainspirowała. Super ta ramka! W razie czego, chętnie podzielę się tytułem od Ilutka: Pierwszej Galerianki FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) witaj Admete zaglądam dziś do Ciebie - wszyscy chwalą plac zabaw Cofam 1 str. wstecz - znalazłam - rzeczywiście plac zabaw robi wrażenie ALe czytam dalej.... - wszyscy zachwycają się łazienką - znowu 1 str. wtecz w Kposzukiwaniu łazienki- patrzę i :jawdrop:Ooo f..k, Ty masz naprawdę Super łazienkę!!! (Przypomniał mi się Frycz z Nigdy z życiu ) Jak to dobrze że do Ciebie trafiłam, czy mogłam bym prosić na priv info dot. placu zabaw i co to za kwadratowe białe płytki w łazience...??? Edytowane 25 Marca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts