admete 26.03.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aga ale będziecie mieć plac zabaw:jawdrop::jawdrop: No zaszalejemy Aga, lepiej z plecami? Ciężko funkcjonować, gdy bolą Też sobie kupiłam dzisiaj kocyk W fajnym turkusowo-morskim kolorku. Jak się szybko nie ociepli, to zrobię z chałupy jarmark I miło mi, że Cię moja galeria zainspirowała. Super ta ramka! W razie czego, chętnie podzielę się tytułem od Ilutka: Pierwszej Galerianki FM Tytuł Ci zostawię , nie dorównam najwyżej namówię Cię na przyjazd do mnie i pomoc w układaniu kompozycji Z plecami niestety bez zmian .No może dosłownie ciut lepiej - pewnie z kilka dni poboli . Akurat przed świętami Miałam dzisiaj impregnować marmur i domywać dolną łazienkę - nie wiem ile dam rady :(i czy w ogóle dam radę Do tego jestem na lekach alergicznych - bo zaczynają się super ekstra zsypane nowalijki . Także pozostaje mi przejść na dietę z ogórkiem kiszonym i czekać aż będą sprzedawać mniej sypane ogórki, pomidory..........http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif witaj Admete zaglądam dziś do Ciebie - wszyscy chwalą plac zabaw Cofam 1 str. wstecz - znalazłam - rzeczywiście plac zabaw robi wrażenie ALe czytam dalej.... - wszyscy zachwycają się łazienką - znowu 1 str. wtecz w Kposzukiwaniu łazienki- patrzę i :jawdrop:Ooo f..k, Ty masz naprawdę Super łazienkę!!! (Przypomniał mi się Frycz z Nigdy z życiu ) Jak to dobrze że do Ciebie trafiłam, czy mogłam bym prosić na priv info dot. placu zabaw i co to za kwadratowe białe płytki w łazience...??? Witam serdecznie Ciesze się że łazienka się podoba http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Zapraszam do odwiedzin coś tam jeszcze będę mieć do pokazania Tutaj płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Nikomu się nie podoba lampecka do gościnnego? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sad/smileys-sad-593832.gif Nic nikt nie napisał ------------------------------------ Z innej beczki - fajne lampisko znalazłam - cena pewnie zabójcza, ale taką wzięłabym od razu http://i3.fmix.pl/fmi2314/72ad011000084c005150b005 stąd http://i2.fmix.pl/fmi2596/67d84693000018bf51513b14 stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Lampa w gościnnym super;) te ostatnie lampy też, chociaż ta pietrowa trochę mnie przeraża:o Ramka w złocie bylaby idealna, do łazienki javy doradzam komplet lazienkowy karo lene bjerre w złocie,booooskieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Napisze jeszcze o jednej rzeczy Przedwczoraj posmarowałam jedną cześć baltu - ta ze zlewem gdzie miałam okropne plamy od twardej wody - wiadomo myje się dużo i woda często chlapie Kupiłam razem z impregnatem środek nadający kamieniom połysku i blasku Blask był ale wyglądało to jakbym chlusnęła na blat benzyną :sic:. Plamy z wody nie zeszły całkiem tylko się przytłumiły Wczoraj jak wróciłam z Oskarem zastałam blat i płytki w kuchni błyszczące jak psu.... Moja mama jak Igi spał umyła go po prostu płynem na bazie octu z Lidla - tym W5 VINEGAR CLEANER POLECAM!!!!! ----------------------- Rozmawiałam wczoraj ze stolarzem - okap jest już gotowy, czeka na pomalowanie. Pan ma być tydzien po świętach już ze wszystkim. Mają zostać dwa dni i dokończyć wszystkie niedoróbki i zaległe szafki. Także muszę chwilę uzbroić się w cierpliwość i wszystko będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Lampa w gościnnym super;) bo myślałam już że zwariowałam te ostatnie lampy też, chociaż ta pietrowa trochę mnie przeraża:o ja lubię takie i takie mnie dziwnie kręcą Ramka w złocie bylaby idealna, do łazienki javy doradzam komplet lazienkowy karo lene bjerre w złocie,booooskieeee wstukałam w google ale widzę tylko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Plac beda mialy dzieciaczki super, sama bym sie na takim pobawila;) Fajnie ze okab bedzie juz niedlugo, niemoge sie doczekac jak to wszysttko bedzie wygladalo:popcorn: Agus jakie plany na swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aga te pojedyncze są super, a ta duża , no ja ją widzę tylko w bialym , albo czarnym wnętrzu , minimalistycznym, bexz konkurencji:) ---------- płyn z lidla podjadę 9 jesteśmy co 2 dzień , taki sklepik osiedlowy:)) A ty nie masz zmiękczcza do wody?????? montuj natychmiast. ja nie wiem , co to kamień i jak plecy będa dalej boleć , do masażysty. Bolę cię od predzwigania??? czy zawiało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Plac beda mialy dzieciaczki super, sama bym sie na takim pobawila;) Fajnie ze okab bedzie juz niedlugo, niemoge sie doczekac jak to wszysttko bedzie wygladalo:popcorn: Agus jakie plany na swieta? Ja też czekam na okap z niecierpliwością i lekkim strachem żeby wyszedł idealny A na święta - śniadanko u nas w małym rodzinnym gronie z moja mamą i siostrą cioteczną. Potem na obiad do teściowej. A w drugi dzień świąt - tradycyjnie do mojej mamy na kaczora Aga te pojedyncze są super, a ta duża , no ja ją widzę tylko w bialym , albo czarnym wnętrzu , minimalistycznym, bexz konkurencji:) wiem wiem - tak sobie tylko pomarzyłam ---------- płyn z lidla podjadę 9 jesteśmy co 2 dzień , taki sklepik osiedlowy:)) A ty nie masz zmiękczcza do wody?????? montuj natychmiast. ja nie wiem , co to kamień Jeszcze nie mamy. J zamawia i zamówić nie może Ten płyn jest rewelacyjny, nie ma śladu po tych zaciekach z kamienia i jak plecy będa dalej boleć , do masażysty. Bolę cię od predzwigania??? czy zawiało???? Naciągnęłam . Ścieliłam łóżko i zamachnęłam się z kołdrą . Nie mam czasu na masażystę Jakbym mogła to sama bym się wymasowała Znajomi masażyści ze starej pracy już dawno zmienili miejsce pracy i nie mam do kogo na szybko się udać Przejdzie Dzisiaj sobie daruję robotę bo plecy nawalają jestem jak naćpana po nocnym braniu leków przeciwalergicznych Jakaś kara czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 faktycznie nie ma w gógló w MG som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 oj ty Zosiu samosiu:) jak cię będzie boleć , to marsz do masażysty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Justyś mówisz że u Madzi som Monia złapałam godzinną drzemkę = poleżałam bez ruchu i mi ciut lepiej. ------------------------------- W międzyczasie przyszło moje radyjko i sama nie wierzę że jest IDEALNIE dobrane kolorem do frontów w kuchni :jawdrop: http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Jest cudne :rolleyes: tylko ....................ma jedno malutenkie zarysowanie, którego praktycznie nie widać ....................... które było zaklejone kawałkiem taśmy w kolorze obudowy radia :mad: Teraz cholera zamiast cieszyć się radiem będe się dochodzić o ryskę - niech oddają stówkę a co!!!!!!! A propo reklamacji z płaszczem wysłali mnie do ubezpieczyciela - także kurtki długo jeszcze nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 sanafabicze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 sanafabicze !! zgadzam się :mad: ale radyjko gra tak cudnie , czysto że nic nie popsuje mi radości z niego dawno nic nie sprawiło mi tyle radości ------------------------------ Byłam na zakupkach celowanych na ozdóbki świąteczne. Miało być nie dużo, minimalistycznie i praktycznie Chyba się udało W praktikerze kupiłam mocno przeceniony ala chromowany podeścik na rzeżuchę - mam nadzieję że zdazy urosnąć, parę kolorowych jajeczek dla chłopaków i cztery stonowane dla mnie do kuchni w obi kupiłam cudne wiaderka w kropki do chłopaków i do kuchni i do każdego z nich po bukszpaniku - była akurat przecena a już myślałam że nie będę miała czym udekorować domku - a tu małe ozdoby symbolicznie udekorują parę kącików Jutro zrobię mini fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jaka pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna lampka ! Jaka fajna ramka ! Taka .....hmmmmmm Maryjna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Hej Aguś, śliczna ta lampa do gościnnego:jawdrop:i dozowniki jakie cudne Przykro mi z powodu tego radyjka, ale jak piszesz, ze ryska niewidoczna, to może jakoś wytrzymasz? albo reklamuj- może dostaniesz chociaż jakiś mały zwrocik gotówki:rolleyes: A co ja czytam o Twoich pleckach? Nie wiem co Ci poradzićhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/niewiem.gif Chyba najlepszy masaż i koniecznie odpoczynek:hug: mam nadzieję, że śpisz na twardym materacu? Ciekawa jestem Twoich ozdóbek świątecznych:popcorn: Miłego popołudnia i odpoczywaj kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Taka .....hmmmmmm Maryjna ! http://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zakrecony.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zakrecony.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zakrecony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.03.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jaka pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna lampka ! Jaka fajna ramka ! Taka .....hmmmmmm Maryjna ! To już jestem spokojna o lampkę Ale ni huhu nie wiem jaki żydandol tam teraz dać Całuję gorąco i mam nadzieję że się zdzwonimy. Hej Aguś, śliczna ta lampa do gościnnego:jawdrop:i dozowniki jakie cudne Dzięki Aguś - cieszą takie drobniejsze zakupki do domu Przykro mi z powodu tego radyjka, ale jak piszesz, ze ryska niewidoczna, to może jakoś wytrzymasz? albo reklamuj- może dostaniesz chociaż jakiś mały zwrocik gotówki:rolleyes: Ryska do przeżycia - ale czemu ma być w nowym radyjku ? Pan zaproponował tylko 30 zł więc wysłałam zdjęcie ryski i tasmy która była zakryta i mają wysłać nowe A co ja czytam o Twoich pleckach? Nie wiem co Ci poradzićhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/niewiem.gif Chyba najlepszy masaż i koniecznie odpoczynek:hug: mam nadzieję, że śpisz na twardym materacu? Starość nie radość gdy głupie ścielenie łóżka może człowieka załatwić na 2 dni gdybym to jeszcze nie wiadomo co na nim robiła to rozumiem a śpię niestety na starym materacu z łózka z mieszkania dzisiaj nic męczącego nie robiłam więc jutro powinno być już prawie dobrze Ciekawa jestem Twoich ozdóbek świątecznych:popcorn: Miłego popołudnia i odpoczywaj kochana:hug: Ozdóbki niewielkie ale i tak cieszą szczególnie że po świętach bukszpany trafią do ogrodu do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aga zajrzyj do mnie do komentarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aga fajnie ,że normalni sprzedawcy się zdarzają bedziesz mieć radyjko bez ryski( jak ja rysek nie cierpię) Fajnie,że plecki dobrze ty starucho;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aguś - no same komplementy będę Ci prawić Nie że teraz zobaczyłam, widziałam, ale brak czasu i nie odezwałam się -ŁAZIENKA CZADOWA, KOLOR BYŁ STRZAŁEM W 10!! Zasłony super, ale to pisałam, radio tyż piękne, charakterne. Bardzo spodobał mi się zegar do kuchni, ten na ścianę-jest mega elegancki. A ta Twoja czerwona łazienka - no wiesz co? Jak z katalogu "10 najpiękniejszych polskich łazienek":lol2: Dobrze Pani idzie,dobrą drogą podąża. A plac zabaw - PRZESADZIŁAŚ jest super wypasiony, no będzie znaczy się Za chwilę nie tylko dzieci do przedszkola, a i mąż do pracy nie będzie chciał chodzić. Buźka kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts