kakusek 01.04.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://images49.fotosik.pl/1852/01bca1ae9a49d1ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Aga Ty wyglądasz jak opiekunka przy swoich dzieciach taka młoda studentka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Gosiu Małgosiu dziękuję za życzenia Mam nadzieję że wszyscy odpoczęli i miło je spędzili Justynko kolorowa czapka i duże okulary robią swoje Ale jeszcze nie narzekam choć już widać jak buzia się zmienia ----------------------------------------- Jakieś słoneczko wygląda u nas Oby tylko śnieg już nie sypał Weny i siłki do roboty nie mam żadnej Jak tu się zmobilizować po tych Świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Aguniu zobacz !!! http://www.westwing.pl/yrandol-Versi-ma-y-69840.html BOOOOOSKAAAAAA!!!!!! szybko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Aguniu zobacz !!! http://www.westwing.pl/yrandol-Versi-ma-y-69840.html BOOOOOSKAAAAAA!!!!!! szybko!! własnie miałam przyjśc z ta lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Heyka Dziewczyny, Odnośnie lampy od Venuski i Ivy. Na Westwingu jest w ofercie lampa HONSEL LEUCHTEN Versi w cenie okazyjnej 629 (przeceniona z 1160 zł). Podobno produkt jest tak tani, bo pochodzi wprost od producenta. Natomiast w polskim sklepie internetowym ta sama lampa tylko akurat w wersji złotej jest w cenie 479,98 zł, nie wspomnę o cenach tego producenta na amazon.de Chyba Westwing czasami nas nabija w butelkę i robi przeceny jak niektóre sieciówki w Polsce. EDIT: Tutaj ta sama lampa, w podobnej cenie i z krótszym okresem oczekiwania: KLIK KLIK Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jak widac Westwing często może służyć jako wskazówka gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilutku czujna i jak zawsze na -posterunku Na łeście to niestety częsta praktyka ale grunt, że fajna lampa znaleziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Małż_żonek czasami w żartach mówi, że "stała kontrola - podstawą zaufania", widzę, że wobec Westwingu jest jak najbardziej na miejscu A poza tym lampa też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Lampa fajna Na West. niestety dosć często sie to zdarza na szczeście nie robia problemów ze zwrotem Ja kupiłam u nich np: "okazyjnie" fotel do gabinetu za ok 800zł ... niby z 1600zł... dwa tyg później mają ten sam fotel za 380zl i twierdza,ze orginalna cena to 830zł Odwołałam zamówiony fotel za 800zł i wziełam ten sam za 380zł buziaki i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 co Ty Karelajna? słabo? ten czarny był za 380?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Hej dziewczynki Byłam rano widziałam lampę Dzięki za cynk i rozważania o westingu Czyli jeśli chodzi o tą lampkę mogę na spokojnie o niej myśleć, nie ma pospiechu w moim wypadku jeśli chodzi o lampy pośpiech nie jest wskazany Lampa ładna Ale jesli 2 do jadalni to średnica tej lampy chyba jednak za duża Może do łazienki???? Tylko tam miałam nadzieję na zaszalenie z kryształkami No nic temat otwarty Karola ale jaja z tym krzesłem ----------------------- Zamiast lampy na szybko kupiliśmy dzisiaj lusterko dzięki cynkowi od Narendilka Średnica 40 cm http://i3.fmix.pl/fmi732/7a0066ea0008bc05515ae592 Pójdzie do sypialni albo do dolnej łazienki Marzyło mi się takie słoneczko Mam nadzieję że dotrze całe -------------------------------- Ja dzisiaj w końcu się rozkręciłam. Ogarnęłam chałupkę , polatałam po sklepach. Przytachałam parę zdobyczy z tikeja min lampę na biurko do J jutro zrobie przymiarki i zobaczę czy zostaje. kupiłam 2 pudła na czapki i szaliki do szafy w wiatrołapie kubeczki pasujący kubek do niebieskiego zestawu łazienkowego u góry wczesniej dokupiłam też szczotkę do wc -także udało mi się skompletować cały zestaw Miałam dzisiaj tez przemiłą wizytę Asi która przymierza się do budowy takiego samego domku jak my:) Mam nadzieję że wizyta u nas utwierdziła ją w decyzji na tak Moje postanowienie wielkanocne (są takie? ) przestać się wreszcie garbić - plecy mnie zaczynają boleć i już dwa razy zdrętwiała mi ręka w nocy tak że jej w ogóle nie czułam Przerażające uczucie , nie czuć ręki i szukać jej gdzieś koło siebie :o:o - no masakra. Drugie postanowienie wziąć się wreszcie za rzeczy które już dawno powinnam dać do zamówienia. Łóżko do Igora i hokery do kuchni Dzwonię też do pana od zasłon i ruszam z tematem na maksa No i temat ogrodu wisi nad nami ale to szanowna Pani Wiosna musi przyjsć żebyśmy wiedzieli na czym stoimy miłego wieczorku i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2013 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dziewczyny u nas zawierucha . Sypie i wieje no masakra jakaś A miałam nadzieję że wybiorę się z Igim na spacer wózkiem do naszego centrum na wichurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Agusia a to w jadalni mają być dwie lampy? byłam pewna że już dawno postanowione że będzie jedna u Ciebie to zawsze coś Lusterko fajne, a mi Narendilka takich privów nie przesyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Agusia a to w jadalni mają być dwie lampy? Póki co są dwa kable byłam pewna że już dawno postanowione że będzie jedna u Ciebie to zawsze coś [ Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą Lusterko fajne, a mi Narendilka takich privów nie przesyła A chciałabyś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga fajnie ,że się rozkręciłas:D u nas też zawierucha, masakra jakaś , a mialam w planach okna pomyć ,żaluzje ponaprawiać , bo sznureczki nie dzialają , jak trzeba , c:Dhyba trzeba wymienić. zAWOŁAĆ PANOW do poprawkek na gorze( ściany). a co do garbienia zapisz sioę na pilates , od razu zmienisz postawę:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 zależy hał macz kesz ono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aga fajnie ,że się rozkręciłas:D u nas też zawierucha, masakra jakaś , a mialam w planach okna pomyć ,żaluzje ponaprawiać , bo sznureczki nie dzialają , jak trzeba , c:Dhyba trzeba wymienić. zAWOŁAĆ PANOW do poprawkek na gorze( ściany). a co do garbienia zapisz sioę na pilates , od razu zmienisz postawę:yes: Moje rozkręcenie długo nie trwało - Oskar zaczął wczoraj znowu kasłać swoim suchym, brzydkim kaszlem Siedzimy w domu i jedynym wyjściem będzie wizyta u lekarza po leki do inhalacji bo mi się kończą Najgorzej się chyba zmobilizować do poprawek zależy hał macz kesz ono Na aukcji nie było więcej, ale może pan jeszcze coś wystawi? Cena - dużo nie dużo 199 zł - nie wiem , nie znam sie ile powinno takie kosztować - wiem tylko tyle że bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kupiłam wczoraj lampkę do J pokoju. Co myślicie? Może zostać? W sumie wcześniej nie zastanawiałam się jak ta lampka ma wyglądać. Przytachałam tą i dumam http://i2.fmix.pl/fmi1432/8e4e3cb200115c4a515c0e44 http://i1.fmix.pl/fmi1242/156c7c1e002a7750515c0edc http://i1.fmix.pl/fmi2642/5134a50700236037515c0f09 http://i1.fmix.pl/fmi545/0fba29640024624d515c0f39 Forma nowoczesna, nie rzucająca się w oczy i na żaróweczkę ledową cd zdjęć łupów nastąpi.....lecę do chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 supper ta lampka, jeżeli daje dobre nierażące światło to ideał pewnie dobra cena za lustro, ale ja mam zaplanowany teraz inny wydatek Twój J. jest leworęczny? bo wydaje mi się, że praworęcznemu wygodniej byłoby z kontenerkiem po prawej stronie również ze względu na słup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts