aneta s 05.04.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aguś z tapetami nie pomogę bo ja tapet nie lubię ale kibicuję i podgladam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 tapety ulf moritz i eijffinger. Można pooglądać ich katalogi np w Almi Decor albo w jakimś innym sklepie, ale zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Aga na targi się wybierasz?? Ja mam zamiar iść- w końcu mam okazję poznać Hazelkę - ale nie wiem co z tego będzie bo mnie przeziębienie złapało Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 05.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witaj admete najwyższy czas się przywitać Na Twój wątek zaglądam od bardzo dawna, jednak ilość postów do nadrobienia zawsze mnie przytłaczała Ciężko jest być na bieżąco, ale widząc śliczne efekty Twej pracy nie sposób się nie ujawnić. Kuchnia świetna, a radio to przysłowiowa kropka nad "i" - jest idealne, każda z łazienek bardzo ciekawa, pokój Synka energetyzujący, naprawdę super. Dodatkowo urzekł mnie plac zabaw dla chłopców, czy mogłabym dostać namiary i orientacyjną cenę na priv? Z góry bardzo dziękuję. Ostatnie łowy w TK super, szczególnie podobają mi się ramki i pudełka. Zapraszam do siebie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Fiolet z turkusem to fajny pomysł ładnie to razem wyglądahttp://img19.imageshack.us/img19/8374/tu1td.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img856.imageshack.us/img856/2034/tu2h.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img254.imageshack.us/img254/4817/tu3d.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img199.imageshack.us/img199/5029/ty4h.jpg Uploaded with ImageShack.usOczywiście chodzi mi o połączenie kolorów bo ja nietapetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 oj tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.04.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aga wybierasz się do Hazelki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej Aguś, jakie plany na weekendzik? Nie mogę się doczekać tych Twoich zasłon i rolet- zamawiaj szybciej kochana:lol2: Z tą tapetą to będziesz miała trudny orzech do zgryzienia, bo wybór jest za duży. Sama nie mogę się zdecydować na nic do gabinetu... Miały być zwykłe pasy, a teraz zaczynam już wymyślać Ciekawe jak to się skończy:lol2: Lecę dalej, miłego weekedziku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.04.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aguś z tapetami nie pomogę bo ja tapet nie lubię ale kibicuję i podgladam:cool: A wiesz że w wyborze tapety do gościnnego Twój głosik był jednym z decydujących tapety ulf moritz i eijffinger. Można pooglądać ich katalogi np w Almi Decor albo w jakimś innym sklepie, ale zapomniałam Dzięki Justynko Aga na targi się wybierasz?? Ja mam zamiar iść- w końcu mam okazję poznać Hazelkę - ale nie wiem co z tego będzie bo mnie przeziębienie złapało Aga wybierasz się do Hazelki???? Dziewczynki chciałam , ale nie wiem czy mi się uda wyrwać Dzisiaj mam do południa gości, może koło 16? Monia Ty tez się wybierasz???? Jak macie jechać to dajcie cynka to mnie zmobilizujecie do podjechania - zamiast targów zrobimy sobie mini zlocik Witaj admete najwyższy czas się przywitać Na Twój wątek zaglądam od bardzo dawna, jednak ilość postów do nadrobienia zawsze mnie przytłaczała Ciężko jest być na bieżąco, ale widząc śliczne efekty Twej pracy nie sposób się nie ujawnić. Kuchnia świetna, a radio to przysłowiowa kropka nad "i" - jest idealne, każda z łazienek bardzo ciekawa, pokój Synka energetyzujący, naprawdę super. Dodatkowo urzekł mnie plac zabaw dla chłopców, czy mogłabym dostać namiary i orientacyjną cenę na priv? Z góry bardzo dziękuję. Ostatnie łowy w TK super, szczególnie podobają mi się ramki i pudełka. Zapraszam do siebie, pozdrawiam. Monia Witam serdecznie u mnie Dziekuję za tyle miłych słów pod adresem domku i wnętrz http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Zaraz skrobnę privka z placem zabaw Z wielką chęcią do Ciebie zajrzę , ale sama wiesz jak to jest z czasem Bardzo bym chciała odwiedzać nowe osoby zadomawiające się na forum, ale brak czasu skutecznie to ogranicza . Ledwo udaje mi się zajrzeć do stałych bywalczyń - nawet nie wiadomo kiedy - sama zrobiłam się tutaj już zasiedziała Fiolet z turkusem to fajny pomysł ładnie to razem wygląda ImageShack.us http://img254.imageshack.us/img254/4817/tu3d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img199.imageshack.us/img199/5029/ty4h.jpg Uploaded with ImageShack.us Oczywiście chodzi mi o połączenie kolorów bo ja nietapetowa Te dwa ostatnie najbardziej mi się podobaja. Turkus pasuje , ale u mnie ewentualnie w poduszkach. No chyba że znajdę tapetę która mnie oczaruje oj tak tak Hej Aguś, jakie plany na weekendzik? Dzisiaj małe spotkanko z psiapsiółkami z dziećmi. Jak mi się uda wyrwać to targi pod hasłem ogród i dom A potem układanie kolejnych puzzli z Oskarem - tysiączka sobie kolejnego rozłożyliśmy - a skubany jest tak dobry że jestem w szoku Nie mogę się doczekać tych Twoich zasłon i rolet- zamawiaj szybciej kochana:lol2: Oj ja też Aga. Dom nabierze wreszcie charakteru i zrobi się bardziej przytulny :rolleyes: Z tą tapetą to będziesz miała trudny orzech do zgryzienia, bo wybór jest za duży. Sama nie mogę się zdecydować na nic do gabinetu... Miały być zwykłe pasy, a teraz zaczynam już wymyślać Ciekawe jak to się skończy:lol2: Oj wiem, aż sie boje iść do jakiegoś sklepu i katalogi przeglądać Lecę dalej, miłego weekedziku:hug: Wzajemnie Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 06.04.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Monia Witam serdecznie u mnie Dziekuję za tyle miłych słów pod adresem domku i wnętrz http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Zaraz skrobnę privka z placem zabaw Z wielką chęcią do Ciebie zajrzę , ale sama wiesz jak to jest z czasem Bardzo bym chciała odwiedzać nowe osoby zadomawiające się na forum, ale brak czasu skutecznie to ogranicza . Ledwo udaje mi się zajrzeć do stałych bywalczyń - nawet nie wiadomo kiedy - sama zrobiłam się tutaj już zasiedziała Jasne, że rozumiem Czekam na privka z namiarami i zapraszam w wolnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.04.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga nie wybieram się ... chyba ta pogoda dziala na mnie okropnie, nie mogę się z niczym zebrac , wyrobić i w ogóle. Ale jak bym była z Kc to bym zawitała , zdjęcia Hazelce porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.04.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jasne, że rozumiem Czekam na privka z namiarami i zapraszam w wolnym czasie Już wysłałam Aga nie wybieram się ... chyba ta pogoda dziala na mnie okropnie, nie mogę się z niczym zebrac , wyrobić i w ogóle. Ale jak bym była z Kc to bym zawitała , zdjęcia Hazelce porobić Monia ja też ostatnio się czuję jak staruszka - nie chce mi się nic robic. Rano ciężko się rozkręcić A dzisiaj, nie wiem ciśnienie czy co, zimno mi jakoś i chyba też się z domu nie będziemy ruszać Szykuję ciasto na pizzę i będziemy z Oskarem puzzle układać -------------------------- Wczoraj "zleciłam" bratu znajomej malowanie dwóch obrazów na ściany przy kominku. Jeden 90/80 Drugi 100/80 cm - ciekawa jestem jak to wyjdzie Na tygodniu jadę szukać ram do nich. Nie wiem czy dać takie same? Czy jedną srebrną, a drugą taką ni srebrną ni złotą? Znalazłam jeden fajny przykład, ale w gazecie spróbuję obfocić to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O widzę ze i u ciebie turkusy i fiolety...Jestem na tak, ale w dodatkach! Na tapete dałabym cos spokojniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, możę poczekaj, aż dzieła zjadą do Ciebie do domu. Chyba trochę za dużo srok za ogon kolezanka łapie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.04.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 O widzę ze i u ciebie turkusy i fiolety... Jestem na tak, ale w dodatkach! Na tapete dałabym cos spokojniejszego. A ja do tego turkusu podchodzę póki co ze strachem w oczach Co do tapety masz rację , to ma być tylko tło - już wiem że ciężko będzie coś wybrać i nie popsuć salonu Aga, możę poczekaj, aż dzieła zjadą do Ciebie do domu. Chyba trochę za dużo srok za ogon kolezanka łapie..... Chyba faktycznie z tymi srokami Ja zawsze myślę i robię kilka rzeczy naraz Od godziny zgłębiam temat tapicerowania ścian Nie wiem gdzie, nie wiem po co ale zgłębiam http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 06.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Od godziny zgłębiam temat tapicerowania ścian Odkurzanie - poziom hard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga...wypij ciepłe mleczko, obejrzyj smurfy i grzecznie do łóżeczka. Psychiatryk urządzasz ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga, a nie jest tak, że rama powinna grać z obrazem? Może poczekaj, aż będzie miała płótna w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.04.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aga chce sobie chyba wyciszyc sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzień dobry Śpicie jeszcze, czy co? Jak zdrówko chłopców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts