Nesska 13.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Aga okap jest rewelacyjny (i faktycznie masz tak ogromną kuchnię, że mógłby być większy) super jest, na prawdę extra Edit: zapomniałam odpisać, jeśli możesz to zapytaj koleżanki skąd bierze ziemie do ogródka Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Aga!!!!pisz tu zaraz, kto robi TAKIE okapy????WOW WOW WOW!!!!!!Jest obłędny!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 pieknie wyszło z tym okapem:p a spiżarnia się przydaje, wiem , bo mam:p co prawda chyba mniej półek. Po co ci pawlacze. masz dużo pólek i jeszcze szafki kuchenne. u mnie na te wyższe daje rzeczy rzadko używane . I nie chce mi się po taboret biegać . a jeszcze malej drabinki kuchennej się nie dorobiłam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 :jawdrop: boszszzzz... zarąbisty okap, idealnie pasuje do waszej kuchni, pięknie wykonany spiżarka super pojemna, takich schowków chyba nigdy za wiele w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Aga cudowny okap!!!! Idealny do Twojej kuchni Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 A NIE MÓWIŁAM !!!!! Zawisł i cieszy ! Super grat Jak dla mnie to on nawet jest za mały ! Widziałabym go az do górnej krawędzi kafelków i ciut szerzej niz teraz. Powiedz Panom, że powinni zająć sie produkcją okapów na zamówienie. Ale macie zdolnych facetów w tem Kieleckiem ! Aga, szacuneczek za podjęcie ryzyka. Zamówiłaś nie wiedząc co wyjdzie...Wyszło cudo ! Gdyby więcej, takich fachowców matka ojczyzna nam dawała, to to forum przestało by istnieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Okap idealny do Twojej kuchni:) Znowu miałaś nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Asiu Edi Nessko Sharlot Monia Vesi Karolinko Mari Madziu dziękuję Wam za pochwały mojego małego okapu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Ja od wczoraj przechodząc koło kuchenki, czy gotując coś, odsuwam głowę, myśląc że się o niego zawadzę Na żywo naprawdę fajnie wypełnił przestrzeń , jak dojdą rolety to będzie już naprawdę milusio Asiu a Ty nie masz w tych planach przebudowy właśnie zrobienia spiżarni? A jak decyzja w sprawie MM, rozmawialiście? Z kowala jestem dumna , ze stolarza mniej bo mi go zarysowali , na szczęście od spodu - pewnie nie da się z tym nić zrobić na miejscu skoro był malowany jak maska samochodu Edi - mam nadzieję że znajdziesz w tej cenie co mówiłam Nessko przedzwonię, zapytam Sharlot obawiam się że to pierwszy i ostatni okap wykonany przez pana kowala - ponoć urobił się niemiłosiernie przy nim, okap jest zrobiony w całości, wszystko jest razem połączone, potem lakierowanie. Stolarze też mówią że nie robią już nic z blachy No ale jakbyś była naprawdę zainteresowana to dam Ci namiar , może coś wskórasz Monia dlatego nie będę już nic dorabiać, zajęłam wczoraj jakąś 1.3 półek, więc na jakieś letnie przetwory spokojnie starczy miejsca Już na górze leży jakiś koszyk, pudełko, na które nie ma innego miejsca - a tu w sam raz Vesi ze spiżarnią super sprawa - chyba bardziej się z niej cieszę niż z okapu - mam wreszcie porządek i wiem co mam J wczoraj powiedział że poukładane jak w sklepie Karola Mari jak wyżej napisałam - panowie mówili że już nigdy więcej okapów z blachy Nie wiem jak wyglądał cały proces produkcyjny -ale widac że było ciężko Może sama znajdę kowala i zacznę produkować Ryzyko - lubię je http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Madziu, może i miałam nosa, ale największe ryzyko było w tym co uda się zmajstrować kowalowi - nie znam człowieka i nawet z nim nie rozmawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Agus zostawiam Ci zegary http://www.formazone.pl/product-pol-256-Zegar-Karlsson-Sunflower-MDF-brazowy-60cm.html Ten jest jeszcze w wersji bialej http://www.formazone.pl/product-pol-233-Zegar-Karlsson-Spirograph-czarny-50cm.html I jeszcze dwie lampy http://www.formazone.pl/product-pol-3081-Lampa-wiszaca-Ludlow-41-x-41-x-45cm.html http://www.formazone.pl/product-pol-2791-Lampa-wiszaca-Retro-Cinema-.html Kasiu gdzieś mi umknęło Dzięki za linki Zegary zapisuję - ceny fajne i w ogóle mają duży wybór Co do lampecek - ta biała fajna - ale będę szukać o średnicy góra 30 cm - chyba najlepsza by była 25 cm W moim sklepie ponoć robią coś na zamówienie - chyba podjadę i dopytam do czego są zdolni, jakie kombinacje mogą przejść - jeśli wszystkie będziemy projektować lampy do jadalni Lampy na zamówienie - tego jeszcze tutaj nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Okap cudowny pasuje idealnie, spiżarni zazdroszcze a co do rolet to hmmm chyba jednak gładkie, a do kuchni materiał na rolety świetny z tym paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 agaokap na zamowienie. No może zrob z tego biznes jak Hazelka:D bo fajnie wyszedł Miłej niedzieli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A jaki to interes ma Hazelka ? Może skorzystam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.04.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aga ALLLLE OKAP ! Wpisał się u Ciebie doskonale ... Zaglądam często, rzadko piszę ale musiałam tym razem wyrazić swój zachwyt, bo efekt SUPCIO... tak jak napisałaś... doskonale wypełnił przestrzeń ... Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aga znowu Ci się udało okap wyszedł rewelacyjnie no to teraz czekam na tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Okap cudowny pasuje idealnie, spiżarni zazdroszcze a co do rolet to hmmm chyba jednak gładkie, a do kuchni materiał na rolety świetny z tym paskiem Diano dziekuję za okap i głos w sprawie tkanin agaokap na zamowienie. No może zrob z tego biznes jak Hazelka:D bo fajnie wyszedł Miłej niedzieli:D Monia oj przydałby się ten "jakiś" interes Ale sam okap to za mało - i kowal nie jest chętny A jaki to interes ma Hazelka ? Może skorzystam ? Interes drewniany Mebelki przez komody, póleczki, stoliki po stoły i teraz już chyba nawet drzwi Aga ALLLLE OKAP ! Wpisał się u Ciebie doskonale ... Zaglądam często, rzadko piszę ale musiałam tym razem wyrazić swój zachwyt, bo efekt SUPCIO... tak jak napisałaś... doskonale wypełnił przestrzeń ... Miłej niedzieli Mugatko dziękuję za okap http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-460145.gif kamień spadł mi z serca że wszystko wyszło dobrze Aga znowu Ci się udało okap wyszedł rewelacyjnie no to teraz czekam na tkaniny Dzięki Pasiu Oj czekam na te tkaniny razem z Wami J przeniósł termin realizacji na czerwiec - ale szybko zleci - chyba że w totka wygramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wow, okap jest naprawdę imponujący. Przepiękny! Wygląda też na solidną robotę, właściwie niczym nie ustępuje temu z inspiracji Tak się tylko zastanawiam czy nie prezentowałby się jeszcze lepiej bez konkurencji w postaci zegara Oba przedmioty są bardzo ładne, ale w tak bliskiej odległości, że trudno zdecydować na czym skupić wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aga okap wyszedł genialnie piękny jest a kowal się spisał nic dziwnego, że dumny ze swojego dzieła Z zegarem brakuje mi symetrii Tak jak Dropka uważam, że trochę odciąga uwagę od pięknego okapu. Nowy materiał na kuchenne rolety bardzo fajny, będzie świetnie pasował do Twojego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wow, okap jest naprawdę imponujący. Przepiękny! Wygląda też na solidną robotę, właściwie niczym nie ustępuje temu z inspiracji Tak się tylko zastanawiam czy nie prezentowałby się jeszcze lepiej bez konkurencji w postaci zegara Oba przedmioty są bardzo ładne, ale w tak bliskiej odległości, że trudno zdecydować na czym skupić wzrok. Dropku i po to właśnie mamy dwa oka ! W przypadku macania, powyższy schemat również się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 ABSOLUTNIE CUDOWNY, ORYGINALNY OKAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do wiary jak u Ciebie pięknie się zrobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.04.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aguś miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts