admete 17.04.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja tez ostatnio założyłam plik "rzeczy już wybrane czekające w kolejce na zakup" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.04.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Aga No cudnie u Ciebie.. wszystko tak dopracowane w najmniejszych szczegolach Kuchnia petarda Okap wyglada rewelacyjnie i ekstra sie wpasowal w calosc Mam pytanie.. Co to za material, ten szary?? gdzie mozna cos takiego na zywo zobaczyc?? szukam juz cale wieki czegos na zaslony do salonu i jeszcze nie znalazlam nic, co by mnie urzeklo i nie zwalilo cena na kolana.. kolor wydaje sie byc do nas idealny.. http://i1.fmix.pl/fmi2681/579987330029811f51685b69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dziewczynki mam pytanko Wymysliłam sobie w garderobie szafeczkę na buty(2 półki) z tapicerowanym siedziskiem. Drzwiczki przeszklone co by buciki były wyeksponowane i łatwiejsze w odnalezieniu Nie mam żadnej inspiracji i póki co pomysłu na kolor tapicerki Nad szafką ma być dość spore lustro w ramie. To ostatnie pomieszczenie(po sypialni gdzie mogę zaszaleć z jakimś kolorem nie patrząc na związek z innymi pomieszczeniami) Nie macie w swoich zasobach/inspiracjach tego typu szafeczki? Cała zabudowa w garderobie będzie biała. Na podłogę chcę dać jakiś fajny dywan. Także może od niego wypadało by zacząć rozważania i poszukiwania?http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Tapicerkę muszę wybrać jak najszybciej............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Aga No cudnie u Ciebie.. wszystko tak dopracowane w najmniejszych szczegolach Kuchnia petarda Okap wyglada rewelacyjnie i ekstra sie wpasowal w calosc Mam pytanie.. Co to za material, ten szary?? gdzie mozna cos takiego na zywo zobaczyc?? szukam juz cale wieki czegos na zaslony do salonu i jeszcze nie znalazlam nic, co by mnie urzeklo i nie zwalilo cena na kolana.. kolor wydaje sie byc do nas idealny.. http://i1.fmix.pl/fmi2681/579987330029811f51685b69 Obydwa materiały, ten gładki i pasy są firmy A-decor - polecam, bo materiały są fantastyczne Ta gładka seria LIDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Obydwa materiały, ten gładki i pasy są firmy A-decor - polecam, bo materiały są fantastyczne Ta gładka seria LIDO Dziekuje slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ale cudne wnętrze!!!!! ja jaka podłoga i okna:yes: Kurcze na początku myślałam, ze to moje kafle http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=183268&d=1365793402 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=173797&d=1356001199 Admete witam sie po raz pierwszy .Bardzo elegancko u Ciebie. I mimo, że styltrochę odbiegający od mojego to widzę elementy wspólne.Zaglądam co jakiś czas tylko się nie ujawniałam Jeśli zaśmieciłam to powiedz to skasuję zdjęcia mojej podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dziekuje slicznie Proszę bardzo Kurcze na początku myślałam, ze to moje kafle Bardzo podobne Admete witam sie po raz pierwszy .Bardzo elegancko u Ciebie. I mimo, że styltrochę odbiegający od mojego to widzę elementy wspólne.Zaglądam co jakiś czas tylko się nie ujawniałam Jeśli zaśmieciłam to powiedz to skasuję zdjęcia mojej podłogi... Witam serdecznie Zdjatka zostaw, może komuś się przydadzą? Zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aga zobaczyłam Wasz okap i pozbierać się nie mogę Obłędny jest, idealnie pasuje do kuchni:jawdrop::jawdrop:przemysl sprawę TV ja Cię proszę Czerwony blat w łazience nad pralką jest git, ja bym zostawiła. Cała reszta też mi się podoba. Aga ja wiem, że juz po ptakach ale z tą zamykaną pralką nie miałaś wątpliwości? ja mam w pralni zabudowę do sufitu ale pralki nie zabudowałam bo u mnie wiecznie otwarte w niej drzwi, jak zamknę i niedoschnie to ten zapach dla mnie jest obrzydliwy....nie boisz się tego smrodku? Z ciśnieniem żartów nie ma więc nie bagatelizuj ale faktycznie może się okazać , że najzwyczajniej w świecie Przemęczona Jesteś - wykończeniówka, przeprowadzka, wstawanie po nocach no i przesilenie wiosenne....dużo sił życzę. Napisz jeszcze jak u Was ogrodowe prace:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś KOCHAM GABINET TWOJEGO J. :yes: Jest piękny... niestandardowy, nie oklepany no dla mnie wszytko zgrane idealnie Cegła miodzio łóżko zapaowiada się super Szafeczka świetnie wygląda i czerwony blacik pasuje jak najbardziej A jak tam z łóżkiem do Igiego ??? Drgneło coś ??? Aga dbaj o siebie, proszę!!! Odpocznij chociaż troszę i zwolni, bo się zamęczysz i nie bedziesz miała sił by się cieszyc wiosną Nie wiem, zcy pisałam juz po sesji domku którą zamieściłaś, bo oglądałam juz wczęsniej KOCHNIA JEST OBŁĘDNA !!!!!! Buziaki z cudownie ciepłego i słonecznego Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Gabinet super, żałuję że nigdzie u siebie nie zrobiłam ceglanej ściany; łóżko synka zapowiada się czadowo:yes: Czekam na efekt końcowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.04.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś, okap cudowny. Napisz mi proszę jak w środku wygląda szafa w gabinecie i czy tylko te środkowe drzwiczki się otwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Łóżko samochodowe to będzie prawdziwy czad! Can't wait! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aga zobaczyłam Wasz okap i pozbierać się nie mogę Obłędny jest, idealnie pasuje do kuchni:jawdrop::jawdrop:przemysl sprawę TV ja Cię proszę Anetko bardzo dziękuję za okap . Tv na razie nie odpuszczę Czerwony blat w łazience nad pralką jest git, ja bym zostawiła. Cała reszta też mi się podoba. Aga ja wiem, że juz po ptakach ale z tą zamykaną pralką nie miałaś wątpliwości? ja mam w pralni zabudowę do sufitu ale pralki nie zabudowałam bo u mnie wiecznie otwarte w niej drzwi, jak zamknę i niedoschnie to ten zapach dla mnie jest obrzydliwy....nie boisz się tego smrodku? Anetko ja po praniu każdym praniu zostawiam otwarte drzwiczki Jak obsycha zamykam. Drzwiczki otwierają się na ścinę więc mam pewność że dziciaki na nie nie wpadną A jak przyjda goście wszystko jest eligancko schowane za zamkniętymi drzwiczkami Z ciśnieniem żartów nie ma więc nie bagatelizuj ale faktycznie może się okazać , że najzwyczajniej w świecie Przemęczona Jesteś - wykończeniówka, przeprowadzka, wstawanie po nocach no i przesilenie wiosenne....dużo sił życzę. Napisz jeszcze jak u Was ogrodowe prace:hug: U mnie to pewnie mega przemęczenie - ale jak tu wypocząć gdy tyle na głowie? Ale spróbuję coś zmienić bo dłużej tak się nie da Ogród - czekamy aż troche podeschnie, wtedy panowie wchodza na działkę robią odwodnienie - praktycznie wszędzie i od nowa zakładają trawnik Potem po kolei będziemy się brać za rabaty Aguś KOCHAM GABINET TWOJEGO J. :yes: Jest piękny... niestandardowy, nie oklepany no dla mnie wszytko zgrane idealnie Cegła miodzio łóżko zapaowiada się super Szafeczka świetnie wygląda i czerwony blacik pasuje jak najbardziej Karola strasznie mi miło czytać o gabinecie - naprawdę tak Ci się podoba ? Ja tez lubię ten pokój ale jest jeszcze pusty, jak dojda wszystkie brakujące meble stanie się chyba też jednym z moich ulubionych miejsc w domku A jak tam z łóżkiem do Igiego ??? Drgneło coś ??? Czekam na wycene od męża p. Joli i zobaczymy.................. Od ceny dużo zależy Aga dbaj o siebie, proszę!!! Odpocznij chociaż troszę i zwolni, bo się zamęczysz i nie bedziesz miała sił by się cieszyc wiosną Nie wiem, zcy pisałam juz po sesji domku którą zamieściłaś, bo oglądałam juz wczęsniej KOCHNIA JEST OBŁĘDNA !!!!!! Buziaki z cudownie ciepłego i słonecznego Lublina Karola wiem że muszę coś zrobić bo tak się nie da funkcjonować, wezmę gdzie zemdleję i narobię bigosu Sama sobie i wszystkim dookoła obiecałam że biorę się z wszystkie badania i coś tam gdzieś spróbuję odpoczać U nas też popołudniu wyszło słoneczko Ja dzisiaj po odebraniu Oskara z przedszkola zaliczyłam z nimi godzinkę na wesołym miasteczku, spacerek po centrum lody i fryteczki, potem godzinkę przed domem - to chyba najlepsza część dnia Nóg nie czuję ale fajnie było Gabinet super, żałuję że nigdzie u siebie nie zrobiłam ceglanej ściany; łóżko synka zapowiada się czadowo:yes: Czekam na efekt końcowy:yes: Dzięki Madziu Myślę że ta cegła nadała całemu pomieszczeniu klimatu Aguś, okap cudowny. Napisz mi proszę jak w środku wygląda szafa w gabinecie i czy tylko te środkowe drzwiczki się otwierają. Cześć Madziu Chyba Cię przyciągnęłam myślami Miałam dzisiaj wieczorkiem pisać privka co u Ciebie i jak meble???????? W środku jest tylko stojąca na podłodze szafka bo to takie przedłużenie pokoju pod skosami zamknięte tylko tymi drzwiami. Co do otwierania to jest tak jak piszesz - ruchoma/otwierana jest tylko środkowa część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Tak na szybko znalazłam tą wnękę http://i1.fmix.pl/fmi1228/9062bda300111e31507ade2c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.04.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ach, jak ja lubię oglądać fotki Twojego domku .Cegła w gabinecie rewelacyjna Zdrówka życzę i odpocznij kochana :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Co tu pisać o zachwytach jak słów brak - okap jest mega elegancki, zderzak od łóżka wymiata, cała reszta konsekwentnie zresztą też. W kwestii tv to też uważam, że w końcu to dom do mieszkania i fajnego spędzania czasu Tv zawsze można jakoś sprytnie zamaskować albo obrobić odpowiednio w razie czego - jakąś ramą czy cuś Jedno mnie zastanawia - bo moje próby z sadzonkowaniem dyni i słoneczników i i m podobnych roślin zawsze kończyły się fiaskiem, dlatego sieje zawsze wprost do gruntu. Ale może coś nie tak robiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś Na Weście jest takie lustereczko. Pomyslałam o granatowej łazience http://static.westwing.pl/i/FR-JO269WW40XXJFR-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 17.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 admete, wracaj do zdrowia szybko Z szafką na buty nie jest łatwo albo dopasuj tapicerkę do dywanu, albo może zrób białą, i do dywanu dobierz kolorystycznie jakaś dizajnerską lampę? ^^ inspiracji e necie albo nie ma, albo ja nie umiem szukać (bardziej prawdopodobne ) jeszcze buty w tej przeszklonej szafeczce musisz kolorystycznie zgrać z dywanem, chyba, że masz same czarne i białe i szare, jak tu: http://amg24.civ.pl/vsilver2013/%C5%82awka%20na%20buty.jpg Ach, i gabinet - jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aguś Na Weście jest takie lustereczko. Pomyslałam o granatowej łazience http://static.westwing.pl/i/FR-JO269WW40XXJFR-1.jpgmam takie w pokoju goscinnym:yes: i nad toaletką podobne:yes: Aga zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Moniu, pokaż... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts