admete 18.04.2013 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ach, jak ja lubię oglądać fotki Twojego domku .Cegła w gabinecie rewelacyjna Zdrówka życzę i odpocznij kochana :hug: Dziekuję Olu Co tu pisać o zachwytach jak słów brak - okap jest mega elegancki, zderzak od łóżka wymiata, cała reszta konsekwentnie zresztą też. W kwestii tv to też uważam, że w końcu to dom do mieszkania i fajnego spędzania czasu Tv zawsze można jakoś sprytnie zamaskować albo obrobić odpowiednio w razie czego - jakąś ramą czy cuś Jedno mnie zastanawia - bo moje próby z sadzonkowaniem dyni i słoneczników i i m podobnych roślin zawsze kończyły się fiaskiem, dlatego sieje zawsze wprost do gruntu. Ale może coś nie tak robiłam;) Dziękować za kuchnię Co do nasionek - sama byłam w szoku że mi tak urosły :o Posadziłam je w takie mini szklarnie, pod przykryciem - może dlatego tak szybko urosły? To moje pierwsze sadzonki w życiu. zrobię Wam dzisiaj zdjęcie cebulek pod domem Aguś Na Weście jest takie lustereczko. Pomyslałam o granatowej łazience http://static.westwing.pl/i/FR-JO269WW40XXJFR-1.jpg O śliczne, zaraz sprawdze cenę Dzieki admete, wracaj do zdrowia szybko Z szafką na buty nie jest łatwo albo dopasuj tapicerkę do dywanu, albo może zrób białą, i do dywanu dobierz kolorystycznie jakaś dizajnerską lampę? ^^ inspiracji e necie albo nie ma, albo ja nie umiem szukać (bardziej prawdopodobne ) Wiesz co ja też sprawdzałam i chyba nie ma nic takiego Podejrzewam że tylko na inspiracjach można by coś takiego znaleźć. Także muszę opierać się tylko na tym co mam w głowie i mieć nadzieję że pan to przeniesie w rzeczywistość jeszcze buty w tej przeszklonej szafeczce musisz kolorystycznie zgrać z dywanem, chyba, że masz same czarne i białe i szare, jak tu: http://amg24.civ.pl/vsilver2013/%C5%82awka%20na%20buty.jpg Ach, i gabinet - jest cudny Z tym jednym kolorem może być problem - ja z tych co mają buty we wszystkich kolorach Dziękuję za pokój J mam takie w pokoju goscinnym:yes: i nad toaletką podobne:yes: Aga zdrówka Też bym z chęcią obejrzała ----------------------------------- U nas zapowiada się kolejny piękny dzień Oby to trwało i trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 aga witaj u nas też piknie:p wczoraj podcielam krzaczkie i trawy w ogródku ( w ilości mikro). pod koniec tygodnia ma się trawa robić już szukam fotek, mam tylko sypialniane.jest ciut inne .Dolne ( czyli w gościnnym jest identyczne) pokaże z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 rany tutaj coraz piekniej - o ile to mozliwe nie moge czesto zagladac, bo zawalu dostane choc ja urzadzam w innym stylu (i duzo skromniej), to na Twoje wnetrza patrze z zachwytem niesamowite wyczucie smaku i konsekwencji stylu kuchnia robi takie wrazenie, ze usiadlabym zaraz na tej pieknej wersalce okap - czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aguś dawno nic nie pisałam,ale melduje,że podczytuje regularnie:)jak chce sobie wypić kawkę w przyjemnym miejscu to wchodzę na Twój wątek i siup prosto do kuchni:lol2: uwielbiam ją poprostu,okap wymiata,możesz być dumna z siebie,materiał na zasłony i rolety super,będzie uwieńczeniem Twojego dzieła,na początku myślałam po co Ci w tej kuchni tv,ale skoro to Twoje marzenie i Ty masz się tam dobrze czuć to jestem jak najbardziej za:)a tak poza tym to do gabinetu i łazienek też wzdycham nocami:) niech Cię przesilenie nie bierze,trzymaj się,buziaki miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Monia, ale macie ciekawe drzwi No ale TV na krześle...Mój mąż dostał by zawału Co tam u Was leży na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.04.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 aga witaj u nas też piknie:p wczoraj podcielam krzaczkie i trawy w ogródku ( w ilości mikro). pod koniec tygodnia ma się trawa robić Ja musze wsadzić moje "świąteczne" bukszpany ze stroików - bo kisza się do tej pory w domu . Ale pogoda dzisiaj jest wprost idealna do wsztstkiego - mycia okien, mysia parapetów zewnętrznych - także zaraz uciekam działać już szukam fotek, mam tylko sypialniane.jest ciut inne .Dolne ( czyli w gościnnym jest identyczne) pokaże z sypialni[ATTACH=CONFIG]184387[/ATTACH] Monia świetne to lustro I masz genialne kolory na ścianach Tez mnie podłoga zaciekawiał ale nie mogę zgadnąć co to rany tutaj coraz piekniej - o ile to mozliwe nie moge czesto zagladac, bo zawalu dostane choc ja urzadzam w innym stylu (i duzo skromniej), to na Twoje wnetrza patrze z zachwytem niesamowite wyczucie smaku i konsekwencji stylu kuchnia robi takie wrazenie, ze usiadlabym zaraz na tej pieknej wersalce okap - czad Strasznie mi miło http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Dziękuję http://www.picgifs.com/smileys/thanks/smileys-thanks-733951-936017/ Aguś dawno nic nie pisałam,ale melduje,że podczytuje regularnie:)jak chce sobie wypić kawkę w przyjemnym miejscu to wchodzę na Twój wątek i siup prosto do kuchni:lol2: uwielbiam ją poprostu,okap wymiata,możesz być dumna z siebie,materiał na zasłony i rolety super,będzie uwieńczeniem Twojego dzieła,na początku myślałam po co Ci w tej kuchni tv,ale skoro to Twoje marzenie i Ty masz się tam dobrze czuć to jestem jak najbardziej za:)a tak poza tym to do gabinetu i łazienek też wzdycham nocami:) niech Cię przesilenie nie bierze,trzymaj się,buziaki miłego dnia Aniu ciesze się że mój domek i wąteczek są miłym dodatkiem do kawki Zamachaj od czasu do czasu Z przesileniem walczę z całych sił, piję kawę i idę walczyć z oknami Wstyd przyznac , ale mam jeszcze brud budowlany w zakamarkach, bo pogoda nie nastrajała żeby je dokładnie umyć :oops: Marimag ------------------------- Kupiłam duże plastikowe donice - takie długie plastikowe balkonowe - będe przesadząc to co mu już urosło z nasionek a do mini szklarni wsadzać nowe nasionka - jednym słowem rozpoczynam hodowlę na dużą skalę Tyle mam na dziś w planach - a czasu tak mało . Zmykam .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Tez mnie podłoga zaciekawiał ale nie mogę zgadnąć co to :wiggle: no co ty - wykładzinka a za kolorki dziękuję . To moj ulubiony kolor z magnata - ONYX. I tylko sypialnia jest kolorowa:p( czytaj brązowo- czarna). reszta scian - białe:p Dziaj Aga. ja lenię sie . Kawka i ksiązka na tarasie. Obiad i potem spacer albo rower:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Kupiłam duże plastikowe donice - takie długie plastikowe balkonowe To sie nazywa skrzynka, proszę Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 18.04.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aga wpadam się przywitać ja na razie obsiewam tylko w głowie - nie mam czasu ogarnąc tego wszystkiego, poczytac - więc pewnie warzywnika w tym roku nie bedzie może sie uda chociaż dynie i cukinie wsadzić no i kwiateczki jakieś - ale to tarasowo czyli w donicach. Planuje zacząć w weekend, ciekawe, jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2013 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 To sie nazywa skrzynka, proszę Pani Człowiek uczy się całe życie Aga wpadam się przywitać ja na razie obsiewam tylko w głowie - nie mam czasu ogarnąc tego wszystkiego, poczytac - więc pewnie warzywnika w tym roku nie bedzie może sie uda chociaż dynie i cukinie wsadzić no i kwiateczki jakieś - ale to tarasowo czyli w donicach. Planuje zacząć w weekend, ciekawe, jak wyjdzie. Kamilko trzymam kciuki w takim razie Ja wczoraj wieczorem zdążyłam już tylko rozsadzić dynie - mam prawdziwą hodowlę - wykiełkowały praktycznie wszystkie Jakby wszystkie się przyjęły i dały owoce, moge spokojnie na targu na jesieni stać Słoneczników olbrzymów mam 14 sztuk. Dzisiaj będe rozsiewać te wieloletnie. -------------------- Zaczęłam grabienie trawnika - biorąc pod uwagę m2 powinnam skończyć w lipcu A tak na serio, zostawiam tą robotę dla panów - bo to ich wina że to tak wygląda . Chciałam zrobić coś z frontem bo tam zalegała największa góra śniegu, z tym co J zgarnął w zimę z podjazdu więc na trawie zrobiła się skorupa z piachu, syfu spod kół i suchej trawy . - ale po grabieniu pojawiają się jakieś ździebełka więc już lepiej to wygląda Miłego poranka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aga czyli z trawa nie wszystko stracone?????? a czy dynię ty spożywasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.04.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Agus na westwing sa dzisiaj lusterka -sloneczka moze Ci sie spodoba ktores Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Halo Aga Nie wiem, czy widziałaś, ale machałam Ci z drogi. W obie strony. Trasę już znam. Mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Agnes zobacz latarenki wałkowane już wcześniej teraz w dobrej cenie http://miviena.pl/lanterns_lampa_wiszaca_1_chrom_szklo,70,832.html http://miviena.pl/lanterns_lampa_wiszaca_3_chrom_szklo,70,833.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Agus na westwing sa dzisiaj lusterka -sloneczka moze Ci sie spodoba ktores No Właśnie ! Orgia lusterek !!!!!!!!!!!!!!!!! Karta w dłoń i kupuj ! Może kupisz z zapasem a potem odsprzedasz np. mi Słoneczka, łezki, kółka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Aguś, przynoszę Ci zdjęcie. http://www.weranda.pl/images/articles/big/14130_1336981788.jpg Nie pamiętam, co planujesz nad kominkiem. Obraz? A może lustro i zegar w jednym? Nie powinno być trudne do zrobienia I nawiązując do luster, o których dziewczyny piszą. Jak zrobić lustro słońce. Lustrzane DYI. Może zasiądziemy razem w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) http://obrazy.widi.pl/img/p/216-1109-thickbox.jpg Aguś .nie będę mogła złożyć Ci życzeń jutro:(zatem czynię to dzisiaj W Dniu Imienin spełnienia wszystkich marzeń ,tych najskrytszych ...zdrowia ,zadowolenia z każdego mijającego dnia i realizacji szalonych wnętrzarskich pomysłów:hug::hug: Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 fajowe latarenki w dobrej cenie znalazłaś Venusko i fajne lustrzane DIY - szczególnie wersja biała mi podpasowała Aga nie wiem jak jutro u mnie z kompem będzie - to dziś niewielki falstart Wszystkiego naj, naj - oby urządzanie dalej sprawiało ci tyle przyjemności a pasja stała sie sposobem na zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.04.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hej Aguś, wpadłam tylko na momencik pomiędzy robieniem tortu bezowego, a rogalikami:lol2: Wszystko nadrobię u Ciebie po weekendzie, bo teraz czasu brak. Kochana imienniczko życzę Ci samych szczęśliwych dni, dużo uśmiechu, zdrówka i miłości oraz pociechy z 3 urwisów (w tym 2 małych:lol2:) http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/flower-smiley.gif http://www.jollyflowers.de/media/catalog/product/cache/2/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/B/u/Bundware-Tulpen-orange_30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 AGUŚ SZCZĘŚCIA,SZCZĘŚCIA I JESZCZE RAZ SZCZĘŚCIA :hug: http://www.smaczajama.pl/sklep/userdata/gfx/5b1b2705e4b36e3034b15e4cfd91a24f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts