mirela99 24.04.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Agula ja ostatnio się forumowo opierdalam ... nie jestem za bieżąco Ale widzę, że grabisz ... moja trawa jak zawsze po zimie jest masakryczna (dużo po niej chodzimy - do psa z jedzeniem. I w tych miejscach miałam pleśń z teraz żółte ciapy). Zamówiłam sobie na wtorek wertykulator - podobno idealnie wygrabia. Może popytaj ogrodników, żebyś się tak biedaku nie męczyła . buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 I spóxnione sto lat życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2013 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Korzystając z wczorajszych porządków na górze, cyknęłam Wam zdjęcie łóżka u Oskara Brakuje mi jeszcze kapy, mniejszej pościeli - chyba ta z ikei będzie pasować Przy samochodzie stanie jeszcze jakaś szafeczka, fotelik? na pewno w planach jest poducha-worek do siedzenia Na razie nie zapełniona przestrzeń przytłacza - ale malutkimi kroczkami......................... Do wczoraj samochód stał tak - bo bałam się że Oskar zleci z łóżka http://i3.fmix.pl/fmi423/526f76a9002c3459517771ee Ale jak śpi i nic się nie dzieje to wczoraj je przekręciłam. Dzisiejsza noc była bez przygód - Oskar spokojnie przesypia caaaaaałą noc http://i1.fmix.pl/fmi431/dda4adfd0021c991517771b0 http://i2.fmix.pl/fmi1138/a30d163000172a06517770bd http://i2.fmix.pl/fmi902/0e4b4bba002c58435177722d Jakiś czas temu kupiłam kinkiet nad łóżko - ale do tej pory nie ma kto go zawiesić Kinkiet kupiony w Obi http://i3.fmix.pl/fmi1910/010f3672001638d7517772b8 http://i1.fmix.pl/fmi2214/c95c42aa00285d3c517772e6 --------------------------- Teraz jak stoi tam samochód wiem że do Oskar będzie pasowało większe, prostokatne łózko stojące jak samochód w tej chwili . Także chyba plan jest taki że jak Igor urosnie na tyle żeby spać sam to samochód przejedzie do niego - a Oskarowi zrobimy na zamówienia jakieś większe łóżko - w zależności od upodobań podrasujemy je odpowiednimi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 I spóxnione sto lat życzę Dzięki Mirelko Ostatnio jak ogrodowe sprawy na topie to często o Tobie myślę Ty pewnie każdą wolną chwilę tez w ogrodzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tak . Kupiłam drzewka i krzywu dla ptaków, perukowca, derenie, brzozy. Teraz wertykulacja, naworzenie (koszenie już było), zbijanie trumienek na warzywnik, sklecanie kompostownika ... Żeby nie zapeszyć ... ale chyba wszystko mi przetrwało zimę . JEszcze na gigantusa czekam. Buki popuszczały pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A kinkiecika tego mam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć Aguś Dentystycznych przejść współczuję Dużo mamy Mam na forum, wiec na pewno sie podzielą doświadczeniem Skoro łóżeczko samochodowe ma trafić za jakis czas do Igora, to znaczy,ze rezygnujesz z akcji z okragłym łóżekiem ??? Buziaki i miłego dnia U nas niby słonecznie i terez jest 15C ale silny wiatr i co chila jakaś chmurka się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aga z tego co wiem to lapisowanie daje własnie najlepsze efekty - ale wygląda niestety kiepsko... osobiście na razie - odpukać nie musieliśmy testować. W każdym razie dzieciakom warto samemu myć zęby - a przynajmniej po nich poprawiać do około 6 lat spokojnie - one nie umieją dokładnie niestety. w kwestii łóżek - pomysł z okrągłym do Igora umarł w takim układzie? To autko rzeczywiście zaginęło u Oskara na tych hektarach Może fajnie byłoby w przyszłości - jak bedzie więcej "gościł" kolegów - i kolezanek wydzielić mu strefę wypoczynkowa z sofką jakąś, małym stolikiem? Pewnie masz juz w głowie własny plan lampka fajowa - pasuje, nawiązuje nieco do reflektora w starych autach I ten zegar - co widze w Tesco to mi się z Toba kojarzy - i sie zastanawiam, czy do Adasia nie wrzucić póki co ma strasznie surowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tak . Kupiłam drzewka i krzywu dla ptaków, perukowca, derenie, brzozy. Teraz wertykulacja, naworzenie (koszenie już było), zbijanie trumienek na warzywnik, sklecanie kompostownika ... Żeby nie zapeszyć ... ale chyba wszystko mi przetrwało zimę . JEszcze na gigantusa czekam. Buki popuszczały pączki to ja bezczelnie podpytam - trumienki na warzywnik skleca się razem z dnem? czy tylko boki? ja zupełny laik w temacie... w tym roku na pewno nie dam rady, ale na przyszły się szykuję. a kompostownik z czego robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia - chyba u mnie wspominałam o "technologii" . Bez dna trumienki a kompostownik z palet. Po długim weekendzie pstryknę fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Kamilcia - chyba u mnie wspominałam o "technologii" . Bez dna trumienki a kompostownik z palet. Po długim weekendzie pstryknę fotkę dzięki ! będę zaglądała do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Pokoj robi wrazenie lozko super Agus podpinam sie pod pytanie o okragle lozko? Nie bedzie go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Agula ja ostatnio się forumowo opierdalam ... nie jestem za bieżąco Ale widzę, że grabisz ... moja trawa jak zawsze po zimie jest masakryczna (dużo po niej chodzimy - do psa z jedzeniem. I w tych miejscach miałam pleśń z teraz żółte ciapy). Zamówiłam sobie na wtorek wertykulator - podobno idealnie wygrabia. Może popytaj ogrodników, żebyś się tak biedaku nie męczyła . buziaki zostawiam Gdzieś mi umknął Twój pościk Już czytałam o wertykulatorze - chyba kolejna rzecz na liście zakupów - ale najpierw musimy kupić po prostu kosiarkę Już mam problem z grabieniem w niektórych miejscach, bo trawa gęsta i wysoka i trzeba włożyć kupę siły żeby tą suchą wydłubać . Panowie ogrodowi zapowiedzieli się na ten tydzień właśnie z wertykulatorem i glebogryzarką - mieli być wczoraj, teraz pan przesunął na sobotę - jak jeszcze raz przełoży to go chyba zastrzelę Zapowiadają burze, także jak z 2 takie przejdą nad nasza działką znowu będzie bagno i nie będzie się dało wejść . Teraz jest dobrze, idealnie na prace a Ci sobie olewają Tak . Kupiłam drzewka i krzywu dla ptaków, perukowca, derenie, brzozy. Teraz wertykulacja, naworzenie (koszenie już było), zbijanie trumienek na warzywnik, sklecanie kompostownika ... Żeby nie zapeszyć ... ale chyba wszystko mi przetrwało zimę . JEszcze na gigantusa czekam. Buki popuszczały pączki Mirelko w takim razie cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki żeby nic się nie zmieniło Wiem ile w zeszłym roku włożyliście pracy w nowe drzewka A kinkiecika tego mam w kuchni No właśnie znajomy mi się wydawał Ale Ty go chyba przez net kupowałaś?, dlatego nie pomyślałam że to ten sam Cześć Aguś Dentystycznych przejść współczuję Dużo mamy Mam na forum, wiec na pewno sie podzielą doświadczeniem Hej Już sama też trochę poczytałam i niestety będziemy chodzić z czornymi zębami Wiem że to nie koniec świata i jak to pani powiedziała że w przedszkolu dziewczyn nie będzie podrywać - no ale np - zdjęcia z wakacji z pełnym czarnym uśmiechem??? U nas niby słonecznie i terez jest 15C ale silny wiatr i co chila jakaś chmurka się pojawia U nas też chłodniej niż wczoraj Słońce było rano - zdążyliśmy z Igorkiem się wyspacerować a ja trochę pograbić A teraz całe niebo już w chmurach Karola Kamilko Ivy - chyba niestety muszę/musimy się pożegnać z okrągłym łóżkiem. Nie dostałam drugiej wyceny to raz, dwa myslę że nie byłaby o wiele niższa niż pierwsza . A 4 tysiące za łózko to cena kosmos i nie do przeskoczenia . Mamy tyle bieżących wydatków że nie mamy już na takie fanaberie J mnie dzisiaj straszył że zasłony zastapi kosiarka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-143126.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-143126.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/scare/smileys-scare-143126.gif Aga z tego co wiem to lapisowanie daje własnie najlepsze efekty - ale wygląda niestety kiepsko... osobiście na razie - odpukać nie musieliśmy testować. W każdym razie dzieciakom warto samemu myć zęby - a przynajmniej po nich poprawiać do około 6 lat spokojnie - one nie umieją dokładnie niestety. To autko rzeczywiście zaginęło u Oskara na tych hektarach Może fajnie byłoby w przyszłości - jak bedzie więcej "gościł" kolegów - i kolezanek wydzielić mu strefę wypoczynkowa z sofką jakąś, małym stolikiem? Pewnie masz juz w głowie własny plan Będzie taki kącik Przed kaloryferem stanie kanapka ze stolikiem a na wprost tv - którego na razie nie robiliśmy lampka fajowa - pasuje, nawiązuje nieco do reflektora w starych autach I ten zegar - co widze w Tesco to mi się z Toba kojarzy - i sie zastanawiam, czy do Adasia nie wrzucić póki co ma strasznie surowo. Lampka dobrana do żydandola A jak zegar sie podoba - to się nie zastanawiaj i kupuj Pokoj robi wrazenie lozko super dzięki Kasiu Igi uspiony na spacerze, ja po kawce idę działać trochę w domku trochę w ogrodzie......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aniu są różne odmiany, które dają w różnym czasie owoce. Jest mała szansa że te co wsadziłam w zeszłym roku dadzą nam kilka malinek Widzisz, jaka ze mnie ogrodniczka Kupimy sobie w sklepie i zjemy pod krzaczkiem U Oskara mamy jednego ząbka do leczenia - też sobie tego nie wyobrażam - wczoraj płakał przy samym badaniu Aga, a pilnie musicie leczyć ten ząb? My z Jakubem chodziliśmy najpierw na oswajanie z gabinetem. Co 2-3 tygodnie miał okazję posiedzieć i pojeździć na fotelu, zapalić lampę, popsikać wodą, włączyć wiertarkę. Po kilku takich wizytach leczenie poszło prawie bez problemów. I jeszcze kolor plomby sobie wybrał. Modniś Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 24.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aguś czym myjesz białe szafki i białe drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Widzisz, jaka ze mnie ogrodniczka Kupimy sobie w sklepie i zjemy pod krzaczkiem Też o tym pomyslałam Aga, a pilnie musicie leczyć ten ząb? My z Jakubem chodziliśmy najpierw na oswajanie z gabinetem. Co 2-3 tygodnie miał okazję posiedzieć i pojeździć na fotelu, zapalić lampę, popsikać wodą, włączyć wiertarkę. Po kilku takich wizytach leczenie poszło prawie bez problemów. I jeszcze kolor plomby sobie wybrał. Modniś Miłego dnia Mamy wizytę na za 2 tygodnie. Do tego czasu porozmawiamy, wytłumaczymy ale jego strach przed robieniem czegokolwiek jest tak duży że nie wiem jak to przejdziemy Spróbujemy tak jak mówisz, oswoić go Czasu jest niewiele bo ta dentystka jest w ciąży i będzie pracować już tylko miesiąc - mam nadzieję że zdążymy Igiemu zalapisować ząbki A Twój mały jest naprawdę dzielnym mężczyzną Aguś czym myjesz białe szafki i białe drzwi? Niczym specjalnym, albo samą wodą a jak jakaś plamka to clinem albo cifem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 aga no tez tak myśle, że 4 tys na łózko dla dziecka - które i tak nie jest "do dorosłości" bo wiadomo, że nastolatek ma swoje fochy to troche dużo... Poza tym porządne drewniane czy metalowe +dobry materac też się super sprawdzi odnosnie lapisowania jeszcze dodam "na pocieszenie dla Igiego" - to jest jedyny raz, kiedy dentysta ZALECA natychmiastowy zakup lizaka po wyjściu z gabinetu Co prawda nie zapamiętałam juz w jakim celu, ale fakt pozostaje ja zasadziłam własnie siewki dyniowe i cukiniowe - masakra jaki u nas dziś wiatr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Agus popieram decyzje w sprawie okraglego lozka 4 tys to strasznie duzo:bash: Mam nadzieje ze jednak bedziesz miala szybko zaslony, a maz tylko zartowal Ogrodnicy Ci sie trafili beznadziejni powinni sie spieszyc z pracami u Ciebie, a Oni jeszcze to przekladaja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aga, nasze pierwsze leczenie odbywało się na moich kolanach. Ja na fotelu, Jakub na mnie. Chyba potrzebował wsparcia, bo sam o to poprosił. Mam nadzieję, że uda się Wam wpaść kilka razy do gabinetu przez leczeniem. A, i mogę Ci sprzedać naszą bajeczkę W ząbkach mieszkają robaczki Robaczki żywią się pastą do zębów. Jeśli mają jej za mało (bo przykładowo źle/za rzadko myjemy zęby), zaczynają zjadać ząbki. I po to właśnie są plomby, żeby nakarmić robaczki. Bo ząbki są potrzebne dziecku. A wiertarka to dla robaczków to jak dla dziecka karuzela/huśtawka/łaskotki (czyli coś przyjemnego). Trzeba wiercić, żeby robaczkom było miło. Były długo głodne, więc należy im jakaś rekompensata. Wiem, że to okrutne bzdury, ale na Jakuba działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aniu - fajna bajka:lol2: U nas też były robaczki, ale one były ZŁEEE i trzeba je było wyganiać z ząbków szczoteczką A u dentysty pomogło, jak ja miałam wizytę przed nim i pooglądał sobie jak mnie dentystka leczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts