Kamilcia 24.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aga, nasze pierwsze leczenie odbywało się na moich kolanach. Ja na fotelu, Jakub na mnie. Chyba potrzebował wsparcia, bo sam o to poprosił. Mam nadzieję, że uda się Wam wpaść kilka razy do gabinetu przez leczeniem. A, i mogę Ci sprzedać naszą bajeczkę W ząbkach mieszkają robaczki Robaczki żywią się pastą do zębów. Jeśli mają jej za mało (bo przykładowo źle/za rzadko myjemy zęby), zaczynają zjadać ząbki. I po to właśnie są plomby, żeby nakarmić robaczki. Bo ząbki są potrzebne dziecku. A wiertarka to dla robaczków to jak dla dziecka karuzela/huśtawka/łaskotki (czyli coś przyjemnego). Trzeba wiercić, żeby robaczkom było miło. Były długo głodne, więc należy im jakaś rekompensata. Wiem, że to okrutne bzdury, ale na Jakuba działa niezły bajer u nas robaki też są złe. Swoją droga co sie dziwić dzieciakom, że jak dorastają to przestają dorosłym wierzyć, jak ich karmia takimi historyjkami :rotfl: ( nie to, żebym ja święta była i historyjek nie opowiadała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 24.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 hej, a jaką pastą myją zęby chłopaki? Ja jak moja pociecha miała ze 4 lata poszłam do stomatologa i pani doktor zalakowała zęby (więc jak zaczęły wypadać to wszystkie zdrowe..aż szkoda) plus od początku pasta elmex. Kiedyś w sklepie chciałam kupić coś tańszego i zaoszczędzić bo to wydatek koło 13 zł na małą tubkę, ale usłyszałam od pociechy "nie zawsze tańsze oznacza lepsze" i kupiłam elmex pozdrawiam i życzę uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 24.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 autkowe łóżko wygląda jak zabaweczka w kącie aż nie mogę uwierzyć, że Ci synek chce w nim spać, skoro ono jest idealne, żeby się w nim bawić w wyścigi samochodowe :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aguś, padłaś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.04.2013 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Świetne łóżeczko mały z pewnością zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.04.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziewczynki już się staje normą że piszę "tak na szybko" Wczoraj jak napisała Ania padłam - wieczorem grabię ten mój trawniczek - dopóki mogę . Wyjęłam też wory z ubraniami letnimi i piorę od wczoraj Dzisiaj idę z Oskarem do laryngolog, więc pewni pól dnia nam to zajmie - korki, czekanie na wizytę - idę do szpitala - więc wiadomo nie prywatnie=czekanie Zaraz będę się szykować do wyjazdu po mamę - tylko pan od bramy spróbuje dojść dlaczego tylko mnie się zacina Uwierzycie w takie cuda?Tylko jak jadę z dziećmi, śpieszy mi się, dzieciaki zapiete w fotelikach - brama wjazdowa ładnie się otworzy ja wyjadę, ale już się nie zamyka . Musze zamykać ręcznie dzieciaki denerwują się w samochodzie, ale chyba najbardziej ja . Jak J wraca z pracy jemu brama się ładnie otwiera i zamyka Chce podjechać do Lidla bo mają być moskitiery - wymiarami pasują mi na okno tarasowe - okazało się że przez rolety zewnętrzne nie da się zamontować normalnej moskitiery . Czekamy na wycenę i zamawiamy do kilku okien w domu bo już się robi niebezpiecznie (Aniu jak wycena roletek? będzie na dziś ) Przedwczoraj z mamą ganiałyśmy po pokojach za dwoma wielkimi bąkami Także widzicie, że jest wesoło Do komputerka na dłużej pewnie siądę dopiero wieczorkiem. ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO MIŁEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.04.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziewczynki jestem Wypompowana jak zwykle, ale mam łupy z tikeja http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Mozna zwrócić więc przytachałam, jak zostaną zatwierdzone przez głównego inwestora to będę szczęsliwa U lekarza poszło szybko a Oskar chciał koniecznie wrócić do przedszkola więc miałam 2, 5 h wolnego "na mieście". Nie opłacało mi się wracać do domu Podjechałam do 2 ogrodniczych pooglądać sobie roslinki. Na parkingu przed uchlała mnie osa - żyję Oglądałam róże na pniu - bo mam chrapkę na takie 4 sztuki obok warzywniaka. Cena 35 zł za sztukę jest ok? Były tylko w jednym, więc nie mam wielkiego porównania - ale wyglądały na ładne okazy Podjechałam do tikeja i kupiłam - gipsowe obrazki Cykne zdjęcie to powiecie co sądzicie - będą świetnym nawiązaniem do tapety, płytek w kuchni i łazience - ale że to coś zupełnie innego, inna forma więc myślę że będą fantastyczną ozdobą na ścianę - chyba w holu Byłam w paru sklepach ciuchowych w galerii - ale tak wyschłam że bluzki nr S są na mnie za duże A robota jaka mnie czeka w ogrodzie plus dom nie wróżą mi szybkiego przytycia Wiem że to nie problem, ale....................... Po przedszkolu obiecana nagroda mcdonald a potem droga do domu w korkach aga no tez tak myśle, że 4 tys na łózko dla dziecka - które i tak nie jest "do dorosłości" bo wiadomo, że nastolatek ma swoje fochy to troche dużo... Poza tym porządne drewniane czy metalowe +dobry materac też się super sprawdzi Dlatego odpuszczam temat i pozostawiam tą decyzję jak moje dzieciaki podrosną odnosnie lapisowania jeszcze dodam "na pocieszenie dla Igiego" - to jest jedyny raz, kiedy dentysta ZALECA natychmiastowy zakup lizaka po wyjściu z gabinetu Co prawda nie zapamiętałam juz w jakim celu, ale fakt pozostaje Moje dzieciaki weszły na tą ostatnią wizytę do dentysty z lizakami w buziach - mina dentysktki bezcenna A to mój sposób na w miarę bezbolesne i szybkie wsadzenie ich do samochodu ja zasadziłam własnie siewki dyniowe i cukiniowe - masakra jaki u nas dziś wiatr ! Kamilko a pokazałabyś mi jakiej wielkości masz te siewki? Mam dynię i się zastanawiam czy już ją mogę wsadzać. Jaką ziemię im sypałaś? Wieczorem wkleję moje, to spojrzysz czy już się nadają???? Agus popieram decyzje w sprawie okraglego lozka 4 tys to strasznie duzo:bash: Mam nadzieje ze jednak bedziesz miala szybko zaslony, a maz tylko zartowal Ogrodnicy Ci sie trafili beznadziejni powinni sie spieszyc z pracami u Ciebie, a Oni jeszcze to przekladaja:mad: Kasiu wydatki ciągle rosna, ciągle coś nowego trzeba kupić - teraz rozglądamy się za grillem - idzie sezon - weekend majowy świetnie się zapowiada więc trzeba mieć na czym usmażyć te tony miesa i kiełbas dla gości Kiedy będą zasłony będziemy wiedziec po długim weekendzie Ogrodnicy - mam nadzieję że się w sobotę pojawią. Mamy kupę rzeczy do omówienia, potrzebują nawodnienia kropelkowego żeby nie latać wieczorami z konewką Aga, nasze pierwsze leczenie odbywało się na moich kolanach. Ja na fotelu, Jakub na mnie. Chyba potrzebował wsparcia, bo sam o to poprosił. Mam nadzieję, że uda się Wam wpaść kilka razy do gabinetu przez leczeniem. A, i mogę Ci sprzedać naszą bajeczkę W ząbkach mieszkają robaczki Robaczki żywią się pastą do zębów. Jeśli mają jej za mało (bo przykładowo źle/za rzadko myjemy zęby), zaczynają zjadać ząbki. I po to właśnie są plomby, żeby nakarmić robaczki. Bo ząbki są potrzebne dziecku. A wiertarka to dla robaczków to jak dla dziecka karuzela/huśtawka/łaskotki (czyli coś przyjemnego). Trzeba wiercić, żeby robaczkom było miło. Były długo głodne, więc należy im jakaś rekompensata. Wiem, że to okrutne bzdury, ale na Jakuba działa Aniu bajka rewelacyjna Na pewno skorzystam . Moja dentystka mówiła o takiej wersji że znieczulenie jest pieczątką, że wiertełko jest długopisem do wyganiania robaczków, że lekarstwo jest jedzonkiem dla robaczków żeby nie musiały jeść ząbków - także zrobię miks opowiastkowy Aniu - fajna bajka:lol2: U nas też były robaczki, ale one były ZŁEEE i trzeba je było wyganiać z ząbków szczoteczką A u dentysty pomogło, jak ja miałam wizytę przed nim i pooglądał sobie jak mnie dentystka leczy:lol2: Też fajny sposób Asiu Ale naprawdę? bo mój by się zanudził i zaczął kombinować w trakcie mojego leczenia robaczki :lol2: Aguś,autkowe łóżko fajowe .Ale rzeczywiście ,pokój jest tak duży ,że spokojnie ,w przyszłości może tam stanąć coś większego A czy Twój J się przypadkiem z moim mężem nie zmówił ???:lol2:.Bo mój mi ostatnio oznajmił ,że teraz nie żadna szafo-ściana z forniru ,tylko traktorek do trawy :P.Z niechęcią ,ale przyznałam mu rację ;)Szafa na jesień;)bo po drodze jeszcze ogrodzenie Olu no widzisz to są takie rzeczy których nie da się przesunąć na później . A niestety kosztują . Na dobrą kosiarkę to i czekam bo chcę żeby trawka była jak najładniejsza - widze że będę miała niezłego hopla na punkcie ogrodu Ale to też czasochlonne hej, a jaką pastą myją zęby chłopaki? Ja jak moja pociecha miała ze 4 lata poszłam do stomatologa i pani doktor zalakowała zęby (więc jak zaczęły wypadać to wszystkie zdrowe..aż szkoda) plus od początku pasta elmex. Kiedyś w sklepie chciałam kupić coś tańszego i zaoszczędzić bo to wydatek koło 13 zł na małą tubkę, ale usłyszałam od pociechy "nie zawsze tańsze oznacza lepsze" i kupiłam elmex pozdrawiam i życzę uśmiechu Eola od początku tylko elmex pozdrawiam autkowe łóżko wygląda jak zabaweczka w kącie aż nie mogę uwierzyć, że Ci synek chce w nim spać, skoro ono jest idealne, żeby się w nim bawić w wyścigi samochodowe :lol2: Na żywo jest trochę większe Ale na pewno chłopaki będą je do takich zabaw wykorzystywać Aguś, padłaś dzisiaj? I dzisiaj tez tak skończę. Skończę posta , naszykuję J obiad i idę grabić Świetne łóżeczko mały z pewnością zadowolony Dziękuję Wbrew pozorom jest duże Ja spokojnie lezę na nim z Oskarem i czytam mu bajkę na dobranoc. Sama tez bym się na nim wyspała -------------------------------- Wrócę wieczorkiem Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.04.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Widzę że prowadzę dzisiaj monolog od rana Fotorelacja Gadżet z lidla do mocowania obrusu na stole - były tez inne wzory - jedyne 12 zł http://i2.fmix.pl/fmi191/d61b9ac0000dcdce51796d1d http://i2.fmix.pl/fmi605/367e02730009bd0b51796d3a Obrazeczki Jutro po przymierzam do wolnych ścianek na holu - może koło ściany z marmurem za schodami??? Trzeba je przemalować bo jedna jest obdrapana (Narendilku może w lipcu podziałamy razem ) Co sądzicie? Jak wiecie mnie nie są straszne tego typu rzeczy Ale nawiązanie niezłe, co? http://i2.fmix.pl/fmi1901/2f05e12e000b20ed51796ce1 ----------------------- Prace ogrodowe - wiem że w wątku powinno być wnętrzarsko, ale ogród chyba mnie pochłonie i w najbliższym czasie pochłonie to moje myśli i czas póki nie ma kaski na duże obsadzenia działam jak mogę i pokazuję moje małe kroczki Donice przed domem do obsadzenia - póki co będę w nich działać http://i2.fmix.pl/fmi1266/222236470019f1435178e96d I druga mniejsza donica http://i2.fmix.pl/fmi2500/67bc2545002c8a505178eab1 Rosnie w niej póki co kila cebulek http://i3.fmix.pl/fmi1804/b0a64c42001d62d35178eacb Donice są prawie cały dzień w cieniu. Jeśli ktoś miałby jakaś propozycję z chęcią się dowiem ---------------------- Moje siewki Te u góry po lewej to dynie. I pytanko do Kamilci - czy Twoje były tej wielkości? Mam je już wsadzać, jeśli czekac to do kiedy? http://i3.fmix.pl/fmi1676/fbe4b7d2000ae8f75178e98e Część rośnie lepiej - jak poniżej, a z części powyrastały np tylko 2 - 3 http://i3.fmix.pl/fmi1074/5ed08cd6001d1efa5178e9ae Wsadzone w zeszłym roku krzewy puszczaja pąki. Dzisiaj przyjrzałam się wszystkim drzewkom owocowym i tez mają pączki http://i2.fmix.pl/fmi1387/7f04c5a10009afff5178e9ea ------------------------------------- Moje zmagania z trawą Po lewej już wygrabione, po lewej wstrętna uschnieta i podgnita pod spodem trawa http://i1.fmix.pl/fmi142/61e6a562000de9a45178ea0f http://i1.fmix.pl/fmi1028/092c1466001e97c75178ea2f Tu miejsce na plac zabaw - dzisiaj już więcej odgrabione http://i2.fmix.pl/fmi1746/e4968f81000e3d6e5178eaed Wychodza hiacynty http://i3.fmix.pl/fmi498/7937fa4300148bb95178ea72 I w tyle mój różanecznik z Obi http://i2.fmix.pl/fmi1464/66fbbf8c000e09f35178ea91 cdn....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.04.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Chciałam Wam pokazać jaką mamy fantastyczną tymczasową piaskownicę http://i1.fmix.pl/fmi1422/7fd38317000c0bfe517971d6 A tu widać cały "malinownik" http://i1.fmix.pl/fmi2323/d042e30e002886d65178e9d3 uffffffffffffffffffffffff idę usypiać dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Cześć Aguś Po pierwsze, dobra decyzja w speawie okrągłego łóżka I ja broń Boże nie maiałam nic przeciwko niemu samemu, ale cena spoooora, a jak macie jeszcze pilniejsze wydatki, to tym bardziej Łóżeczko Oskara jest duze , widziałam podobne "na żywo" ale pokój jest ogromny i dlatego wydaje się mniejsze Aga podziwiam Twoje sadzoneczki Ja jestem tak leeewa ogrodowo,że wstyd się przyznać średnio tez takie prace lubię ale kto wie moze mi się zmieni Piaskownica fajna podział tych wszystkich Twoich rabat niezmiennie mnie zachwyca Kochana mam nadzieję,że ogrodnicy w końcu Ci pomogą z tym trawnikiem i nie będziesz musiała sama walczyć... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.04.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Aguś :jawdrop::jawdrop: Twój ogród jest mega olbrzymi Będziesz miała co robić A tej trawy to panowie ogrodowi nie zniszczą Ci jak beda dzialac w ogrodzie , jest sens grabić ? U Ciebie alejki jak w Łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Agus bardzo mi sie podoba obrazek z ustami i sama bym taki sobie kupila:cool: Chlopcy widac ze szczesliwi na podworku Nie pomoge z roslinkami ktore moga rosnac w cieniu poniewaz sie nie znam... ale popieram zasadzenie malin, ktore uwielbiam i zawsze na wakacjach u Rodzicow siedze przy krzaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Aga moje dynie i cukinie to dopiero siewki - jeszcze nawet nie wykiełkowały Ale dostałam przykaz, że do gruntu to po zimnej Zośce żeby nie pomarzły. ogród masz ogromny ! jest z czym zaszaleć - i w takim układzie to kompostgownik MUSI być ja kombinuje, gdzie u siebie upchnąć, ale moja działeczka to maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć Aguś Po pierwsze, dobra decyzja w speawie okrągłego łóżka I ja broń Boże nie maiałam nic przeciwko niemu samemu, ale cena spoooora, a jak macie jeszcze pilniejsze wydatki, to tym bardziej Hej Cena nawet bez innych wydatków jest . Szkoda bo fajny pomysł Łóżeczko Oskara jest duze , widziałam podobne "na żywo" ale pokój jest ogromny i dlatego wydaje się mniejsze Aga podziwiam Twoje sadzoneczki Ja jestem tak leeewa ogrodowo,że wstyd się przyznać średnio tez takie prace lubię ale kto wie moze mi się zmieni No trzeba mieć cierpliwość do takiej dłubaniny Nie mówię że Ty jej nie masz, ale Ty lubisz i umiesz ogarniać wielkie sprawy - w liczbie mnogiej na raz - czego Ci strasznie zazdroszczę Może jak będziesz mieć wreszcie jakąś chwilkę, posadzisz sobie parę jednorocznych ? Piaskownica fajna podział tych wszystkich Twoich rabat niezmiennie mnie zachwyca Dzięki Kochana mam nadzieję,że ogrodnicy w końcu Ci pomogą z tym trawnikiem i nie będziesz musiała sama walczyć... Buziaki No ja mam nadzieję Bo mnie już rozrywa od środka, jak się nie zjawią w sobotę to inaczej będziemy rozmawiać buziaki Aguś :jawdrop::jawdrop: Twój ogród jest mega olbrzymi Będziesz miała co robić Niestety to najprawdziwsza prawda Sama sobie taki los zgotowałam A tej trawy to panowie ogrodowi nie zniszczą Ci jak beda dzialac w ogrodzie , jest sens grabić ? Myślę że ma sens, bo trzeba to cholerstwo usunąć. im szybciej tym lepiej bo mnie denerwują te wstrętne placki Co do prac związanych z odwodnieniem nie powinni aż tak bardzo zaszkodzić - jak popsują, to naprawią - mam nadzieję U Ciebie alejki jak w Łazienkach Agus bardzo mi sie podoba obrazek z ustami i sama bym taki sobie kupila:cool: Reszta trochę przerażająca? Chlopcy widac ze szczesliwi na podworku Nie pomoge z roslinkami ktore moga rosnac w cieniu poniewaz sie nie znam... ale popieram zasadzenie malin, ktore uwielbiam i zawsze na wakacjach u Rodzicow siedze przy krzaczkach Ja też zawsze u mamy buszuję po krzaczkach - nie ma to jak owoc prosto z gałązki Aga moje dynie i cukinie to dopiero siewki - jeszcze nawet nie wykiełkowały Ale dostałam przykaz, że do gruntu to po zimnej Zośce żeby nie pomarzły. aaaaaaaaaaaaaaa czyli moje tez mogę już w ziemię? ogród masz ogromny ! jest z czym zaszaleć - i w takim układzie to kompostgownik MUSI być ja kombinuje, gdzie u siebie upchnąć, ale moja działeczka to maleństwo Musi, musi, kolejna rzecz do listy zrobić, przemyśleć gdzie Kupiłam wczoraj nasionka bazylii, estragonu, roszponki, sałaty masłowej koperki i drzewka kawowego - trzeba też tym zająć Zapowiada się kolejny piękny dzień Udanego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.04.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 O rany Aguś - jak patrzę na Twój ogród, to sama nie wiem, czy czuję więcej zazdrości czy ulgi:lol2: Najbardziej zazdroszczę miejsca na maliny, groszek zielony i poziomki:lol2: Te rośliny w pierwszej kolejności bym uprawiała: maliny są drogie a pozostałe w zasadzie nie do dostania w sprzedaży. Kompostownik u Was powinien być na samym początku listy zakupów i to taki potrójny:http://pinterest.com/pin/137078382378279181/ A przy wejściu osobiście bym wsadziła:- jakiegoś iglaka o pokroju kolumnowym, np.: jałowiec sky rocket;- bluszcz (ale ja bardzo lubię obrośnięte ściany);- ze trzy sztuki jakiejś cieniolubnej bylinki w rodzaju barwinka, dąbrówki rozłogowej, jasnoty plamistej, paproci czy funkii (te ostatnie lubią dużo wody, o co będzie trudno w tym kącie) Jeśli chcesz kwiatów, to obok w donicy postawiłabym tawułki lub funkie - i na zimę bym chowała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.04.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 A ja przyszłam sie pochwalić ze wczoraj tez posadzilam pierwsze cebulki jakichś tam kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hej Aga przyszłam się przywitać Nie nadrabiam bo zabieram się za sprzątanie i z dzieciątkiem na dwór Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 O rany Aguś - jak patrzę na Twój ogród, to sama nie wiem, czy czuję więcej zazdrości czy ulgi:lol2: Najbardziej zazdroszczę miejsca na maliny, groszek zielony i poziomki:lol2: Te rośliny w pierwszej kolejności bym uprawiała: maliny są drogie a pozostałe w zasadzie nie do dostania w sprzedaży. Groszku nie mam , a poziomki już sobie rosną Kompostownik u Was powinien być na samym początku listy zakupów i to taki potrójny: http://pinterest.com/pin/137078382378279181/ Ale czaderski A przy wejściu osobiście bym wsadziła: - jakiegoś iglaka o pokroju kolumnowym, np.: jałowiec sky rocket; - bluszcz (ale ja bardzo lubię obrośnięte ściany); - ze trzy sztuki jakiejś cieniolubnej bylinki w rodzaju barwinka, dąbrówki rozłogowej, jasnoty plamistej, paproci czy funkii (te ostatnie lubią dużo wody, o co będzie trudno w tym kącie) Jeśli chcesz kwiatów, to obok w donicy postawiłabym tawułki lub funkie - i na zimę bym chowała:yes: Myślałam o jakimś jałowcu Bluszczu tutaj bym nie chciała , ale gdzieś na murze czy siatce - pomyślę Funkie będą , resztę muszę sprawdzić co to za jedne Dzięki Asiu A ja przyszłam sie pochwalić ze wczoraj tez posadzilam pierwsze cebulki jakichś tam kwiatków Brawo psze Pani Będą cieszyć oko jak moje U tulipanków zaczyna być widać kwiaty Hej Aga przyszłam się przywitać Nie nadrabiam bo zabieram się za sprzątanie i z dzieciątkiem na dwór Pozdrawiam Korzystaj z pieknej pogody Ja na forum i to tylko u siebie :oops: jak jem albo piję kawę - i to w biegu bo czas goni A codziennie chcę zrobić jak najwięcej Dziś w planach sprzątanie tarasu żeby można było w weekend grillować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jej jak ja nie mogę się doczekać naszego tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja skończonego też Płytki dojechały już do sklepu - po chyba 9 miesiącach od zamówienia . Ale teraz ani nie ma ich kto położyć ani nie mamy na nie kaski . Dlatego idę czyścić beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts