diana_teresa 30.04.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Wygląda fajnie, czekam na relacje bo my musimy nowego kupić bo nasz doczesny już z lekka sfatygowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.04.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Fajny ten grill ,zapisuję ,bo też muszę kupić Martuś,ten Twój ma dokładnie taką samą średnicę .Właśnie sprawdzałam ,bo chcę kupić i ze względu na cenę ,wolę ten z Praktikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Fajny ten grill ,zapisuję ,bo też muszę kupić Martuś,ten Twój ma dokładnie taką samą średnicę .Właśnie sprawdzałam ,bo chcę kupić i ze względu na cenę ,wolę ten z Praktikera Powinnam napisać: taki sam, tylko droższy, a nie większy :lol2: To taka zmyła miała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.04.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Hej Aga Znowu się szykujesz na gości:D Ja wyjątkowo mam wolne od nich , choć nigdy nic nie wiadomo:lol2: Roślinki wschodzą, co na pewno cieszy:yes: Ja dziś kupiłam sobie wrzosowca (ale do kuchni:D) i mam z tego wielką radość:D Udanego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.04.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Powinnam napisać: taki sam, tylko droższy, a nie większy :lol2: To taka zmyła miała być :lol2: no tak ,ja sugerując się ceną ,też powiedziałabym ,że Twój większy ,a tu proszę ,taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 :lol2: no tak ,ja sugerując się ceną ,też powiedziałabym ,że Twój większy ,a tu proszę ,taka niespodzianka Podejrzewam, że drugie tyle zapłaciłam za ten napis na grillu PASCAL BRODNICKI WEBER:lol2: a tak poważnie, myślę że oprócz nazwy, to coś tam jednak je jeszcze różni skoro taka różnica cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Cześć Miałam dzisiaj dzień leniwca Nie to że leżałam cały dzień do góry nogami, ale jakos tak plątałam się wolniej niż zawsze Dopiero o 17 zdałam sobie sprawę że jutro mam kupę gości i trzeba się brać za jedzenie i sprzątanie............ Marta faktycznie prawie identyczny ten Twój grill - ale no musi się czymś różnić - oczywiście na korzyść Twojemu Dzisiaj zjedliśmy karkóweczkę i kiełbaski.....musimy tylko wyczaić ile sypać brykietu/węgla na optymalną temperaturkę Dianko jutro będę wiedzieć jak nasz nowy nabytek radzi sobie z mięskiem dla 14 osób Zdam relacje Hej Olu Marta niezła ta zmyła Magda Na gości szykuję się jakoś tak w żółwim tempie Może nie będą zaglądać w kąty nic mi się nie chciało dzisiaj robić......... Jutro dostanę speeda przed samym przyjściem Cieszą takie małe zakupy kwiatowe Mój sześciopak begonii posadzony wczoraj tez cieszy moje oko przez okno od kuchni http://i1.fmix.pl/fmi1184/46a9db970013e5b5518019fc Równiez udanego weekendu ---------------------------- Panowi ogrodowi zaczęli mi ryć trawnik ,wiem że naprawią, ale to wszystko potrwa zanim wróci do jakiej takiej normy Jeżdżą taczkami z gliną do wywalenia, wszędzie widać ślady kół , wiem że trawa urośnie ale................... Jeśli jutro nie będzie padać to o 7 rano zjawia się u nas pan z placem zabaw Super niespodzianka dla dzieciaków na długi weekend i na jutrzejszą imprezkę. Zmykam Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.04.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Zgrałam jeszcze na szybko zdjęcia http://i2.fmix.pl/fmi2021/f23ddec50026020751801c81 http://i2.fmix.pl/fmi1766/3480099f0020fc9d51801cd7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aga udanej imprezki ! u nas lajtowo w majówkę -ale raz, pogoda nie nastraja, a dwa - nagdonic z robota trzeba przed komunią dzis dopiero zaproszenia robiłam ! my mamy grila betonowego- w spadku dostałam od mamy więc jeden wydatek mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.05.2013 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aga udanej imprezki ! Dzięki u nas lajtowo w majówkę -ale raz, pogoda nie nastraja, a dwa - nagdonic z robota trzeba przed komunią dzis dopiero zaproszenia robiłam ! Pogoda chyba wszystkich dobiła - szczególnie dzisiaj pada od 2 w nocy Kiedy macie imprezkę? my mamy grila betonowego- w spadku dostałam od mamy więc jeden wydatek mniej To macie super sprzęt -------------------------------- Leje Więc z placu zabaw chyba dzisiaj nici Udanego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.05.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ależ będziesz mieć cudowny ogród a begonie śliczne no i udanej imprezy życzę bez deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aga i jak - przestało padać? u nas już nie pada. imprezka 26 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.05.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dianko dzięki za ogród i impezkę . Duuuuuuuuuuużo pracy przede mną w tym najfajniejszego planowania obsadzeń - ale dużo czasu minie zanim ogród dojrzeje Kamilko u nas tez już nie pada Trochę chłodno i nie wiem czy to się jeszcze zmieni Ale co tam - będzie fajnie 26 maj to kupa czasu , zdążysz ze wszystkim . Dużo osób planujesz? U na jakoś skąpo z najbliższą rodzinką - i ostatnie imprezki były 10 osobowe - w sumie to na plus ---------------------- Pan od placu zabaw będzie jednak jutro Ogrodowi działają Dzisiaj powinni skończyć wykopki a jutro już rury i zasypywanie dołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Admete widzę, że wszystkie w ogródkach działają Ale u Ciebie ładnie Czekam na foto placu zabaw ps. ile u Ciebie m2 działki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 hej aga:cool: jutro rzeczywiście ma być lepsza pogoda:cool: U nas nie leje, ale zachmurzone niebo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.05.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aga u nas 20-kilka najbliższej rodziny wychodzi - własnie nie wiem, jak ogarnę logistycznie Ty m bardziej że stety/niestety robimy w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aga ogrod będziesz miala piekny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Hej Jak po majówce? Ja zmęczona jeszcze po gościach nie sprzątnięte - zrobiłam sobie tylko miejsce na stole na laptopa i piję kawkę. Od piątej nie spałam tylko czekałam na panów od placu zabaw, w końcu o 6 wstałam, otworzyłam bramę i położyłam się jeszcze do 7. Panowie działają Rany ten plac będzie ogromny Jakoś u pana na podwórku jak był taki ściśnięty nie wyglądał na taki duży Czekam z niecierpliwością jak skończą Admete widzę, że wszystkie w ogródkach działają Ale u Ciebie ładnie Dzięki Czekam na foto placu zabaw ps. ile u Ciebie m2 działki?? Mamy 3 tysiące minus dom i mały garażyk hej aga:cool: jutro rzeczywiście ma być lepsza pogoda:cool: U nas nie leje, ale zachmurzone niebo:) Wczoraj było tak przeraźliwie zimno że dużo nie siedzieliśmy na dworze - szkoda Dzisiaj wyszłam rano do panów i wydaje mi się że jest cieplej - albo mi cieplej po wczorajszym grillowaniu Aga u nas 20-kilka najbliższej rodziny wychodzi - własnie nie wiem, jak ogarnę logistycznie Ty m bardziej że stety/niestety robimy w domku. No to duża impreza przed Tobą Będę trzymać kciuki za logistykę i szykowanie jedzonka Aga ogrod będziesz miala piekny:rolleyes: Dzięki Monia ------------------------- Idę się ogarniać i dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.05.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Cześć Aga Super, że będzie plac! Przyznaję, że trochę się zdziwiłam, że wczoraj ktoś pracował Szczególnie, że wokoło znajomi już od poniedziałku brali urlopy No, ale to tylko z korzyścią dla Ciebie. Ja dziś siedzę z łobuzem. Wczoraj cały dzień szyłam mu rolety i wyobraź sobie, że jeszcze nie skończyłam No, ale jak to powiedział mi mąż, ja nie mogę zrobić czegoś łatwego i normalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.05.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Hej Aniu Ogrodowi pracowali - ale u nich taki urok sezonowych prac Ciekawa jestem tych rolet - będą niezwykłe jak wszystko co wychodzi spod Twoich rączek Pogoda się zmienia - zaczyna wiać i znowu robi się pic na dworze . A miałam nadzieję że posiedzimy sobie dłużej na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts