skibusia 03.05.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga, nie wiem czy zdecydowałaś się, ale ja bym brała białe (dla mnie one też są bardziej kremowe). Dobrze dziewczyny mówią, najwyżej sprzedaż jak nie będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.05.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Hi Aga Obie lamy fajne (szkoda, że nie mam nigdzie miejsca :D) Biała bardziej elegancka, choć ta w chromie też fajnie by pasowała :yes: Pomogłam co:D Szkoda, że nie możesz ich zobaczyć na żywo, bo wtedy mogłabys się przekonać co do odcienia tej bieli i gdyby była ok to ja bym raczej wzięła białą do Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.05.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 P.S Twoja kuchnia zawsze mnie zachwyca choć swoją też bardzo lubię:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aguś, dobrze, że wkleiłaś zdjęcia kuchni.Nie wiem jak na zywo ale na zdjęciach, fronty szafek wydają się być kremowymi. Lampy, te własnie kremowe niby pasują idealnie ale by zniknęły w tej bieli.Kupuj srebrne. Odetną się.Pasują przecież do armatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 03.05.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 O matko z córką, obie lampy powalają Ja bym ciemną brała, tak jak mówi marimag - dla wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.05.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 zdecydowanie głosuje za ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dziewczyny nie byłabym sobą jakbym tej średnicy nie sprawdziła Te 40 cm mnie najbardziej męczyło Zdjęcia robione na szybko, bo wyciągam pizze z piekarnika i wychodzimy więc nie ma czasu na sprzatanie burdella bum bum Tortownica o średnicy 30 cm - myślę jednak że wszystko o większej średnicy będzie za duże Na stole ruszt 42 cm - rusztu nie wieszałam http://i3.fmix.pl/fmi58/5ea84e9700052bd45183ca2b http://i2.fmix.pl/fmi986/669387ca00262a8d5183ca3d http://i3.fmix.pl/fmi793/3d8d07be001ca3c65183ca8b http://i2.fmix.pl/fmi1686/82ac28dc00158fb65183cabd http://i1.fmix.pl/fmi2374/76cfdef100034ce15183cb8f i CO MYŚLICIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Pytanie za 100 punktów jakiej średnicy sa np te lampy? http://i3.fmix.pl/fmi1898/cbd00c6c0022e6425092783b Wyglądają na 40 czy mniejsze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.05.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga wg mnie dwa takie ruszy 42 to za duzo - między ich brzegami mało miejsca zostanie. Na inspiracji - albo wyspa dłuższa, albo lampy mniejsze, albo ew inna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.05.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jaki plac zabaw! Pewnie często będziecie mieć najazdy kolegów Co do lamp bardziej podoba mi się srebrna. Biała może trochę zginąć na białym tle ścian i mebli. Myślę, że te 40 cm to nie będzie za dużo, ale na pewno nie przy tak małym rozstawie kabli jak masz teraz. Co innego gdyby były ustawione tak jak na ispiracji (czyt. bliżej brzegów wyspy). Na Westwingu w razie czego można bezpłatnie zwracać rzeczy A! Mogę spróbować Ci je wkleić w zdjęcie jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 03.05.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No faktycznie dwie 40 cm, to będzie chyba za dużo. Lampy ze zdjęcia mogą mieć 40 cm, ale wyspa jest większa i dlatego nie przytłaczają. Ile ma Twoja wyspa? Ta ze zdjęcia ma ok. 200 cm moim zdaniem. I zgadzam się, że ew. musiałabyś odsunąć lampy od siebie, bardziej do brzegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga, lampy z inspiracji są z pewnościa mniejsze niż 40 ale niewiele. Nie wiadomo jaka jest wyspa. Nie sugeruj się tym zdjęciem. Popatrzyłam na Twoją kombinację ze sprzętami kuchennymi ( masz pomysły kobieto ! z tą wiszącą tortownicą no nie wpadłabym ! ) i jest dobrze. Większe lampy wypełnia przestrzeń. Mimo dodatków, nadal jest pustawo. Bierz 2 srebrne. Trzeba by tylko trochę kabelki na boki czyli na zewnętrzną stronę wyspy przesunąć. Ciut. Nie wiem czy wyrażam się jasno. Lampy tzn, ruszt i tortownica zbyt blisko siebie a zbyt duzy margines względem wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.05.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Zrobiłam ciut większe niż tortownica i dokładnie w miejscach, w których wychodzą kable. Gdybyś potrzebowała coś zmodyfikować daj znać Moim zdaniem są zdecydowanie za blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.05.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jeszcze taka: I ewentualnie szerszy rozstaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 03.05.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga, moja odpowiedź jako cichego podczytywacza się pewnie nie liczy , ale uważam, że te srebrne będą do Ciebie idealne, nawet 40-tki, tylko przy większym rozstawie. Poza tym jak dziewczyny pisały - na west możesz oddać, więc trzeba wziąć i przymierzyć . Uwielbiam Twoją łazienkę , zresztą w ogóle wątek jest baaardzo inspirujący p.s. nie mogę poprawić tego wytłuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 03.05.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam po raz pierwszy. Wnętrza piękne. Widać tu smak i wyrafinowanie właścicielki. Na lampy nawet nie zwróciłabym uwagi, gdyby nie Twoja kuchnia. Tu dopiero dostrzegłam ich piękno. Ale faktycznie, jeżeli rozmiar na wizualce odpowiada rzeczywistości, to są sporawe i trochę przytłaczają. Zdecydowanie konkurują z okapem a tu konkurencja nie jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Hej Aga i na czym stanęło z lampami??? Obie są świetne chociaż ta biała mnie urzekła Z rozmiarem nie pomogę bo ja zwyczajnie tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.05.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę, dopiero co wróciliśmy od gościów Głowa mi coś pęka więc dzisiaj tak na szybko odpisze zbiorowo, a jutro na spokojnie podpisuję każdej z osobna Witam też dwie nowe duszyczki i napisze że każdy głos i wypowiedź jest dla mnie ważna Wyspa ma 185 cm Zgadzam się że kable są do przesunięcia Na wizualkach od Drop (której baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję :hug: ) chyba jednak nie wyglądają na tak duże Może faktycznie nie ma się co bać tego rozmiaru Mamy problem z pieniąchami , lamp nie da się kupić za pobraniem - mimo że mają taką opcję, ale do tych lamp akurat nie . Spróbujemy chyba innej formy płatniczej i chyba zaryzykuję a jak będą za duże oddam................. Zmykam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga te srebrne faktycznie wyglądałyby super, może nawet lepiej niż białe, bo tak jak piszą dziewczyny nie wtopiłyby się w resztę kuchni....ale .....te 40 ki to chyba jednak za dużo szczęścia, przynajmniej tak to wygląda na wizce . Najlepiej przymierzyć na żywo żeby potem nie żałować :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Aga, to prawda. Na wizce nie sa za duże Nie wiedziałam, że na Weście mozna płacić w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts