natalek 04.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Stwierdziłam dzisiaj, że jestem uzależniona od Twojego wątku! Nie zasnę póki nie zajrzę Wszystko bardzo bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2013 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aga dobrze, że decyzja podjęta a długo musisz czekać? bo na Westcie rózne terminy. Chyba pisało 26.05- 09.06 - czyli miesiąc co do spotkania - jak będziemy w rozjazdach to na kawkę- czemu nie - i wice wersa :yes: miłej imprezki ! Dzięki Hej Podczytuje więc się wypowiem w sprawie lamp . Od początku byłam za srebrnymi .Są fantastyczne Będą wisienką na torcie wTwojej kuchni ;yes:. Białe byłyby bezpieczniejsze (ale są bardziej banalne ).A srebrne są odważniejsze-i to jest strzał w 10 -tkę Myslę,że po przekucicu kabelków średnica też będzie OK Pozdrawiam! Lady cieszę się że zaglądasz I dziękuję za opinię lampową Przesuwaj Aguś kabelki a zobaczysz jak będą lampy rewelacyjnie wyglądać, nie są za duże- Już prawie jestem pewna że mniejsze lampy by u mnie zginęły toż ty masz kuchnie jak całe moje mieszkanie:lol2: Nie przesadzaj Hej Aga widzę ,że decyzja już podjęta -dobra decyzja Według mnie lampy będą świetne i wcale nie są za duże .Mnie by się mniejsze nie widziały Ja mam stół długi na 220cm. i będę wieszać 2 Skygardeny o średnicy 60cm.(w odstępie 30cm.)Pesteczka zrobiła mi wizki i według mnie tak będzie idealnie.Pierwotnie chciałam 40cm.,ale na wizkach wyszły takie tyci-tyci ,że odpadają zdecydowanie Miłego weekendu Olu dzięki za lampowa opinię Jak wspomniałaś o swoim jadalnianym to od razu spojrzałam na mój i nasuwa się pytanie i co powiesić nad nim :confused::confused: Myślę tylko o średnicy - idąc Twoim tropem u mnie 60 będą za małe Mój stół ma 285 cm więc 60 to minimum, albo coś jednego podłużnego długiego......................... Aga, będzie ładnie. Widzisz mimo że rozmawiając z Tobą byłam na nie dziewczyny mnie przekonały wieczorem że to jednak może pasować Mam nadzieję, że nacieszę oczy w lipcu Aniu jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to pomożesz mi wymierzyć kabelki MM mają być od lipca, więc wtedy skują sufity, wypadałoby wybrać lampy do jadalni i za razem skuć ten drugi sufit i od razu wszystko zamalować. Także siądziemy jednego wieczoru z http://gify.magazynek.org/pictures/Po%C5%BCywienie/Alkohole/051.gif i wybierzemy lampy Ale ja nie zmieniam zdania Wcześniej pisałam tylko, że lepsze srebrne - o rozmiarze nawet się nie zająknęłam Zasugerowałam się Twoim ostatnim postem http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Zmęczyło mnie to "grillowe odpoczywanie" i mi się pomieszało Najważniejsze że uważamy że lampy pasują A dzisiaj rano to nawet nie zauważyłam Twojego posta Ja to sobie tak rano robię - poczytałam, kliknęłam "odpowiedz", poszłam myć zęby.. wracam i piszę, i nawet mi do głowy nie przyszło, że ktokolwiek mógł coś w międzyczasie napisać Ale o co chodzi, ze niby oświetlenie do kuchni już wybrane Szok prawda Dobry wybór mi jak najbardziej podobają się te lampy A płac zabaw dla chłopców Dzięki Stwierdziłam dzisiaj, że jestem uzależniona od Twojego wątku! Nie zasnę póki nie zajrzę Wszystko bardzo bardzo mi się podoba! Strasznie mi miło http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif ----------------------------- Kochani moi wychodzi słoneczko - chociaż ostatni dzień weekendu będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aga czy masz może pod ręką numerek tego swojego navy w łazience? w Warszawce też słoneczko ale ja w pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aguś Lampy rewelacja - widziałam je od razu o Tobie pomyślałam, ale zobaczyłam średnicę i odpuściłam. Na wizkach od Dropci przeraża mnie ich rozmiar, ale przy większym rozstawie możeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.05.2013 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Aga czy masz może pod ręką numerek tego swojego navy w łazience? w Warszawce też słoneczko ale ja w pracy:( S7010-R90B flugger U nas też dziś od rana świeci Aguś Lampy rewelacja - widziałam je od razu o Tobie pomyślałam, ale zobaczyłam średnicę i odpuściłam. Na wizkach od Dropci przeraża mnie ich rozmiar, ale przy większym rozstawie możeeeeeeeee Brakowało mi Twojej opinii moja lampowa wróżko --------------------------- Dziewczyny a ja mam znowu mega ból w lędźwiowym . I powiem że tak jak wczoraj nie bolało mnie nigdy w życiu Mam skierowanie do neurologa więc idę się zapisać na wizytę i trzeba coś z tym robić. A przywiozłam od mamy wczoraj pełno hostów, funkie wczoraj wkopałam już zaciskając zęby z bólu I czeka całe stado korzeni... Panowie od placu zabaw już są. Na panów od ogrodu czekam, podpytałam wczoraj na ogrodowisku o odwodnienie i niestety panowie popełniają błędy . Dzisiaj dostaną wytyczne i mają się spowiadać z każdego poprawionego dołu Edytowane 6 Maja 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 06.05.2013 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam się porannie Aga, weź koniecznie od neurologa skierowanie na MR, jeśli do tej pory nie robiłaś, no i odpuść sobie troszkę prace ogrodowe, co by nie pogorszyć...Trzymam kciuki, żeby przestało boleć. U nas też od wczoraj piękna pogoda, szkoda, że dopiero od wczoraj Czekam na foty z placu boju, tzn, z placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.05.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Współczuje tego bólu, a co do specjalistów to trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.05.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aguś ,mam nadzieję ,ze już lepiej :hug: Niemniej wizyty pilnuj ,tego nie można bagatelizować Buziole i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.05.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aga, koniecznie idź w końcu do lekarza. Oby tylko nie wyznaczono Ci wizyty na grudzień A o jakiś masażach w międzyczasie nie myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.05.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aga ślicznie dziękuję:yes: Byłoby super gdybyś znalazła to zdjęcie z Tobą w roli głównej:D, bo wtedy widać lampę na tle jasnych ścian i można zobaczyć odcień tego złota i abażurków, a w sklepie jest ściśnięta między inne lampy i ciężko określić Nie musi być dziś ani jutro, bo dopiero za miesiąc jedziemy do Częstochowy do Amplexu odebrać pierwsze zamówienie teściowej :yes: Zdrówka życzę i wizyty u lekarza:yes: powiedziała ta, co od operacji na tarczycy, nie była ani razy u kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 06.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aguś lampy super,wydaje mi się że mniejsze chyba by zginęły u Ciebie,niemniej jednak czekam aż zawisną i wtedy zobaczymy czy pasują:)jak znajdziesz chwilke to napisz mi gdzie kupowałaś swoje czarno-białe kubeczki?miłego wieczoru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 kiedy dostawa lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Aguś, zapomniałam z Tobą ustalić prowizję dla znalazcy.Czy kwota w wysokości 40% wartości lamp, będzie ok ? Na priva podam Ci moje dane...Rozumiem, że faktury wystawiacie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.05.2013 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześć Tak szybko o moich pleckach - chyba bez zmian, pewnie dla tego że nie mam kiedy poleżeć Umówiłam się do neurologa - po znajomości!!!! - bo pracowałam tam 7 lat - na za miesiąc Mam nadzieję że dostanę skierowania na wszystkie badania, bo co powinnam robić profilaktycznie i jakie zabiegi rehabilitacyjne brać - wiem sama najlepiej - rany na chorowanie przecież też trzeba mieć czas!!!!!!! Wczoraj pan ogrodowy wykopał mi moje koszyki z kwadratów i spod muru i połowa jest uratowana - połowa z jakichś 400 sztuk cebulek Jeszcze nie wiadomo ile z tego wzejdzie - no ale nie mogłam ich zostawić samych sobie . Niektóre popuszaczały pędy pod ziemią i trzeba było je wsadzić. Stojąc mogłam spokojnie ładowac ziemię z taczki do koszyków, kucając wsadzać cebulki do koszyków - wiadomo nie powinnam ale musiałam Z racji tego że nie mam ich gdzie wsadzić zrobiliśmy im przechowalnię w rabacie po oknem chyba nikt tak nie sadził jeszcze tulipanów i narcyzów Na jesieni jak będziemy robić kwadratowe rabaty będziemy je przesadzać z powrotem 28 koszyków http://i2.fmix.pl/fmi2512/a2a2cfc5000f7f5951888ac1 A tu kosze spod muru - nie chcę ich tutaj docelowo ale tez muszą przesiedzieć sezon http://i3.fmix.pl/fmi687/5e05ce57000dcdc051888b42 Przy pomocy pana ogrodowego zakopane http://i2.fmix.pl/fmi271/bb9215950006046a51888d51 Plac zabaw skonczony . Ale jest tam takie błoto że nie wiem kiedy dzieci wejdą na huśtawki . Wejdą na samą konstrukcję, zjeżdżalnie, ale na te siatki i gadżety do huśtania długo nie W ogóle jak ogrodowi skończą odwodnienie mają zasypać wszystko ziemią - żeby wyrównać doły i dosiać trawę - czyli przez 3-4 tygodnie będziemy bez trawników jak popada to wiadomo co nas znowu czeka J jest załamany, ja jeszcze trzymam fason Mam dzisiaj srylion spraw do załatwienia - np odebranie dowodów, dentysta itd itp - więc znowu w biegu - i kiedy ja mam odpocząć --------------------------- Witam się porannie Aga, weź koniecznie od neurologa skierowanie na MR, jeśli do tej pory nie robiłaś, no i odpuść sobie troszkę prace ogrodowe, co by nie pogorszyć...Trzymam kciuki, żeby przestało boleć. U nas też od wczoraj piękna pogoda, szkoda, że dopiero od wczoraj Czekam na foty z placu boju, tzn, z placu zabaw Zrobię fotki placu dzisiaj, panowie skończyli montaż wczoraj wieczorem Współczuje tego bólu, a co do specjalistów to trzeba pilnować Ja wczoraj pilnowałam panów ogrodowych Aguś ,mam nadzieję ,ze już lepiej :hug: Niemniej wizyty pilnuj ,tego nie można bagatelizować Buziole i miłego dnia Aga, koniecznie idź w końcu do lekarza. Oby tylko nie wyznaczono Ci wizyty na grudzień A o jakiś masażach w międzyczasie nie myślałaś? Aniu myślałam, ale kiedy kiedy bym miała na nie iść Aga ślicznie dziękuję:yes: Byłoby super gdybyś znalazła to zdjęcie z Tobą w roli głównej:D, bo wtedy widać lampę na tle jasnych ścian i można zobaczyć odcień tego złota i abażurków, a w sklepie jest ściśnięta między inne lampy i ciężko określić Nie musi być dziś ani jutro, bo dopiero za miesiąc jedziemy do Częstochowy do Amplexu odebrać pierwsze zamówienie teściowej :yes: Zdrówka życzę i wizyty u lekarza:yes: powiedziała ta, co od operacji na tarczycy, nie była ani razy u kontroli Magda spróbuję poszukać Musze je zlokalizować w czasoprzestrzeni Aguś lampy super,wydaje mi się że mniejsze chyba by zginęły u Ciebie,niemniej jednak czekam aż zawisną i wtedy zobaczymy czy pasują:)jak znajdziesz chwilke to napisz mi gdzie kupowałaś swoje czarno-białe kubeczki?miłego wieczoru pozdrawiam W tikeju Znalazłam je w internetowym sklepie, ale były niedostępne producent z Anglii kiedy dostawa lamp? Dopiero w czerwcu Aguś, zapomniałam z Tobą ustalić prowizję dla znalazcy. Czy kwota w wysokości 40% wartości lamp, będzie ok ? Na priva podam Ci moje dane...Rozumiem, że faktury wystawiacie ..... Aniu uwielbiam Cię ------------------------------------------------------- Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 e to miesiąc tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Rozumiem, że jest zgoda Juz wysyłam. Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.05.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aguś dobry wybór Lampy będą wyglądały suuuper!!! Ja mam te z Anguria.pl http://img13.imageshack.us/img13/8593/2000productgfxc69c5b8f0.jpg U mnie bedą dwie nad wyspą o długości 175cm A ich śrdnica to 36cm. bałam się czy nie bedą za duze ale w sumie mi chodzi o mocny akcent to taki też bedzie Plac zabaw wymiata ale to już wiesz Wspóczuję przejsc zdrowotnych Mam nadzije,ze odpowiednie badania, zabiegi fizio. i leki pomogą Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aga kurcze szybko na masaż kręgosłupa dorażnie , abyś doczekala do tego lekarza względnie wdobrym stanie. I nic mi nie kop, nie przesuwaj, tylko sie oszczędzaj. Bo nie ma żartów:mad: plac zabaw super..... było sucho przez 2 dni... powysychało pod hustawkami?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aga tobie należą się porządne wczasy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aga tobie należą się porządne wczasy:yes: Zgadzam się z Emilką :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts