marimag 01.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A dlaczego fotki na priv ?No pokażcie tym nie zaproszonym, co i jak. Jakie to chitre .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Aga nie pogadałyśmy ale dobrze Cię było zobaczyć w super kondycji jak na twoje zawrotne tempo życia:hug: nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2013 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś :hug: jak zwykłe było rewelacyjnie i zdecydowanie z krótko:( Oj za krótko :( Ale musimy się zmobilizowac i umówić z chłopakami czekam na fotki Lecą, wysłałam tyle na raz że po fm nie mogę się poruszać Agusiu mnie też strrrrrasznie było fajnie cię poznać . Jesteś przefajną kobitką( :D:D:D:D) I wzajemnie - czuję jakbym Cię znała od zawsze Mowisz ,że potancowałas:yes::lol2: a wczoraj tanców nie było????????? Nie było , muzyka była kiepska Następnym razem przyjedziemy ze swoją zaraz zadzwonię do siostry z calusami:D ja już w domu , odespalam 2 godzinki ale pogoda nie powala i idę spać dalej:D wyslalm maila na priv Zdjęcia lecą U nas też pogoda . Z pikniku też zwiliśmy wcześniej bo zaczeło strasznie lac a dzieci w tym deszczu świetnie się bawiły, a jeszcze godzina takiej zabawy i miałabym chore dziecko Admetko musimy nadrobić i muszę Cię urobić o Oskara :* Jak już zamontujesz drzwi . przyjeżdżam, zostawiam Oskara i robię sobie wolne na weekend Zdjęcia poleciały, wyślij mi też swoje, bo na moich jestem chyba na 4 Admetko moja kofana , juz zawsze ,,żółty płyn,, będzie mi przypominał Ciebie, wariatko Ja zawsze wiedziałam, że ta mama dwójki dzieci, żona, ogrodniczka, budowniczy.... ma drugie wcielenie i rogatą duszę Uwielbiam cię A widzisz, moje drugie oblicze wyskakuje nie wiadomo kiedy po żółtych napojach :hug: - czuję niedosyt spotkania to ta druga Agnieszka, ta niegrzeczna Aguś miło było poznać taką fajną osóbkę Iwonko ja też strasznie się cieszę ze spotkania - jesteś cudowna Podaj meila masz fajne zdjęcia przy kręglach Aga mega super kobieto :hug: Cieszę się ogromnie, że Cię poznałam Wzajemnie :hug: Masz mocną głowę Moja droga wychodzi na to że Ty też Musimy to koniecznie powtórzyć K O N I E C Z N I E !!!!!! Taaaa, a teraz se spokojnie śpi w domku i udaje niewiniątko Ale wstałam o 5.30 . Czekam na drzemkę Igora i idę spać dalej A dlaczego fotki na priv ? No pokażcie tym nie zaproszonym, co i jak. Jakie to chitre .... Z chęcią bym pokazała, ale jest nas za dużo, nie wszyscy chcą się pokazać http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif Trzeba przyjechac na następny zlot Aga nie pogadałyśmy ale dobrze Cię było zobaczyć w super kondycji jak na twoje zawrotne tempo życia:hug: nadrobimy Pasie . Może nadrobimy nad morzem? http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Będziesz w tym roku? - ja wybieram się w to samo miejsce co rok temu Kochana zakochałam się w tych doniczkach które przywiozłaś Marcie - kminię gdzie je wcisnę buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Iwonko ja też strasznie się cieszę ze spotkania - jesteś cudowna Podaj meila masz fajne zdjęcia przy kręglach Aguś Juz się boję fotek...adres w stopce [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś dziękuję, zaraz obejrzę :* ja niestety zrobiłam sporo nieostrych Monia ja Oskara na mój kryzys wieku średniego chcem zarezerwować ale Agusia mi tu grozi i mówi że nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Obiecałam, że przyjdę pomachać, to przychodzę i witam sie u Ciebie. Piękny i cudny masz domek, a ogród jak się rozrośnie bedzie bajeczny . Aguś miło było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś dziękuję, zaraz obejrzę :* ja niestety zrobiłam sporo nieostrych Monia ja Oskara na mój kryzys wieku średniego chcem zarezerwować ale Agusia mi tu grozi i mówi że nie odda aaa cała Venuska. po zjezdzie wiem , żes ty niezła kobitka Aga wiesz ,że się walłam z tym mailem. po Hazelindzie mi przeszło. podam ci tu mojego [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dzień dobry Aga!!Będę wdzięczna za fotki:wiggle: maila prześlę na priva (mam nazwisko w mailu:p) Z góry dziękuję cudna kobieto !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aga nad morzem będę tylko nie ciągiem ale może nam się uda styknąć choć na chwilkę z doniczkami jakby coś daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Admetko moja kofana , juz zawsze ,,żółty płyn,, będzie mi przypominał Ciebie, wariatko Ja zawsze wiedziałam, że ta mama dwójki dzieci, żona, ogrodniczka, budowniczy.... ma drugie wcielenie i rogatą duszę Uwielbiam cię ja też ją uwielbiam i podpisuję się pod tymi słowami super było się znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś czy możesz mi dać namiar + stronę www do waszego Pana od balustrady schodowej metalowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś,mam niedosyt .Nie pogadałyśmy za wiele .Mam nadzieję ,że następnym razem to nadrobimy Buziole :hug:i dziękuję za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Agusia, siostrzyczko moja, za mało, za krótko i w ogóle. Nadrobimy PS. Podobieństwa zadziwiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewczynki chciałam odspisać na wszystkie posty tzw multicytatem - którego umiem - a chyba ktoś mi zabrał tą umiejętność wczoraj przy porannych naukach przy stole w hotelu (Martusia to Ty ) - mam tylko do odpisania SZYBKA ODPOWIEDŹ bez pogrubień itd - czy ktoś mnie uratuje??? - coś mi musiał Igi wcisnąć a nie wiem jak to poprawić Emotka tez się żadna nie chce wkleić Na wysyłałam dzisiaj sporo zdjęć - piszcie czy docierają bo wysyłam około stówki fotek - może coś w trakcie pójść nie tak W związku z powyższym odpisze jutro A i jeszcze jedna prośba - ja z tych kiepsko poruszających się po facebooczku czy mi ktoś pokaże gdzie jest ta nasza grupa???? Miłego wieczoru dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguś nie pomogę bo wiesz że ja nie techniczna:sick: Dziękuję za foty chyba się minęłaś z powołaniem sesja obuwnicza wymiata:lol2: ps jak ząbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 a chyba ktoś mi zabrał tą umiejętność wczoraj przy porannych naukach przy stole w hotelu (Martusia to Ty ) Ania narendilka u mnie wkleiła instrukcje dla blondynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.06.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczynki dalej nie wiem o co chodzi z tymi moimi odpowiedziami, mam tylko szybka odpowiedź bez żadnych ułatwiających życie/pisanie dodatków . Odpisuję po kolei Ivy zdjęcia poszły, daj znać czy doleciały Fotek nie trzeba się bać ================================ Justynko nie ważne że nie ostre - dawaj co masz ================================ Daila Dzieki za ogród i domek . I również było mi niezmiernie miło Cię poznać . Mam nadzieję że nie zagadałam Cie na śmierć moimi historiami z pracy ================================== Monia mam nadzieję że te zdjęcia nie doszły do jakiejś popapranej osoby ==================================== Magdzińska - jesteś super pozytywnie zakręconą osobą, od której można czerpać fuuuuuuuuuul dobrej, pozytywnej energii ==================================== Pasie mam nadzieję że uda nam się spotkać nad morzem . Mnie już będzie się łatwiej wyrwac bo dzieciaki większe ====================================== Lidziu ja tez się cieszę ogromnie że spędziłysmy razem czas . A Ty z Asią tworzycie fantastyczny energetyczny duet ====================================== Justynko mogę dać Ci namiar na pana od schodów? On współpracuje z tym od balustrad gdy ma zrobić miksa ze stalowymi. Tu masz linka http://www.schodyradom.pl/ - powiedz że masz namiar ode mła ======================================== Olu kochana, jasne że nadrobimy bo Cię więcej nie puścimy Żałuje że sama Cię nie zaciągnęłam siłą do tej biedrony po majciochy ========================================= Narendilko siostrzyczko - do tej pory jestem w szoku z liczby podobieństw życiowo-sytuacyjnych - no szok - szkoda że informatyczne uzdolnienia nas nie łączą =========================================== Karolek zapomniałam o tej sesji - mogłam ją wrzucić - robiłam juz późno przy bilardzie - jak zaczynałm maiałm misję zrobić wszystkim uczestniczkom - ale sił mi już brakowało o tej godzinie i aparat ciężki taki już był Ząbek niemiło ukruszony przeszkadza w jedzeniu - dzisiaj będę się umawiać ============================================= Martuś to idę poczytać, czy mój problem też ta instrukcja obejmuje ------------------------------------------ Mnie ciężko wrócić jakoś na tory rutyny dnia codziennego Zdecydowanie za krótki ten resecik był Z wyjazdu przytachałam doniczki od Karolka. Są pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękne - jak przesadzę kwiatki, poustawiam na parapetach i ogarnę najbliższą okolicę zrobię zdjęcia i sie pochwalę Teraz zmykam bo zaraz z dzieciakami jadę odwieźć Oskara do przedszkola i na zakupki jedzeniowe . Miłego poranka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga bardzo się cieszę, że mogłam znowu spotkać tę miłą dziewczynę, która z takim zapałem urządza swój dom i swój ogród. :hug: Szkoda, że sobie nie pogadałyśmy, ale ja już planuję odwiedzić Ciebie i Hazelkę, przy najbliższej okazji Za zdjęcia bardzo dziękuję, kilka poproszę w pełnych rozmiarach, ale to Ci wyślę na maila Na fejsie dodałam Cie do Grupy Muratora, możesz ją zobaczyć pod swoim nazwiskiem po lewej stronie jeżeli jesteś w aktualnościach. I zwyczajnie w tę grupę wchodzisz. Asia dodała tam zbiorowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga super, że się udało zresetować - choć na krótko. Należało Ci się Zostawiam życzenia miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aguś .baaaardzo mi było milo Cię poznać ,jesteś megainteresującą , pozytywnie zakręconą istotą ,:hug:macie niesamowite pokłady energii,której sobie po cichutku podkradałam,,a co!!:)barkowało mi tylko tańców ,ale może to nadrobimy inną razą podeślij mi zdjęcia na [email protected] pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts