Venus_m 03.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aguś dziękuję, chętnie się na Ciebie powołam tylko taki mały psikus, nie wiem jak masz na nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga może ktos się cieszy ze zdjęc tylu lasek:lol2: jaki ząb ukruszony????? cos ty gryzła?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aguś, widzę, że zlot znowu udał się wyśmienicie, aale zazdroszczę! Obiło mi się o uszy, że następne spotkanie u Ciebie. Cieszę się, bo szanse, że wreszcie dotrę bardzo się w ten sposób zwiększyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.06.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Oj też zazdroszczę, gdzie nie wejdę same ochy i achy na temat zjazdu. Szkoda, że mnie ominął, ale cieszę się, że Wy się dobrze bawiłyście. Takim zapracowanym kobietom należny się dobra zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziewczyny dalej mam problemy z odpisywaniem na fm . Mam pewne wskazówki od Narendilki muszę tylko przeprowadzić małe śledztwo - może jutro uda się naprawić Alu też uważam że nie pogadałysmy tyle ile bym chciała Ale piszesz że nas odwiedzisz? Byłoby CUDOWNIE!!!!! Czekam niecierpliwie na znak sygnał Dziekuję za pomoc na fejsie - zdjęcie widziałam, poczytałam co nie co i nawet samej udalo się cosik napisać Jednak jeszcze nie czuję takiej swobody pisania jak na fmie - mam nadzieję że to wkrótce przyjdzie - tylko co jeszcze potrzebne - czas, czas czas a tego jak zwykle za mało ============================== Kamilko miło Cię widzieć Resecik był mega przyjemny, ale czemu tak szybko minął ======================= Beatko jesteś taka jak sobie wyobrażałam - przemiła, przezabawna, przewesoła dwudziestolatka jak my wszystkie Energii nie musisz kraść bo nią po poprstu emanujesz i sama zarażasz Mnie jest mało, ale czuję w serduchu że to nie nasze ostatnie spotkanie Zdjęcia poleciały rano =============================== Justynko podam na privka Ale jakbyś powiedziała latająca jak fruczka z tysiącem pomysłów, z domu na górce pod lasem pan by wiedział o co chodzi =============================== Monia mam nadzieję że komuś tylko poprawiliśmy humor . Ja bym na miejscu takiej osoby cosik odpisała Ząb mi sie ukruszył - a raczej pół plomby , przy chyba ostatnim gryzie kiełbaski gdzieś o 2 w nocy . ==================================== Drop zlot się udał i to jak Planuję, myślę o spotkaniu, tylko muszę przemyśleć kwestię noclegu Ile dam radę upchnąć śpiących osóbek na moich m2 ============================= Ilu było super :yes: . Nie może być inaczej jak spotka się tyle babek których jedną z największych pasji jest urządzanie i to z takimi szczegółami jak my to robimy Mam nadzieję że dołączysz do nas następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.06.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mam coś dla Was Przyszły lampy I zostają http://i2.fmix.pl/fmi2400/2015221f0021c9c551acee0a http://i2.fmix.pl/fmi1358/ea024a6a00122da051acee04 http://i2.fmix.pl/fmi2423/1835ced80010b5c451acef0d Teraz żeby zobaczyć jak lampy wyglądają na suficie musze czekac aż MM przekują mi kable Ale ciesze się że jedną zagwozdkę oświetleniową mam z głowy. No chyba że nie bardzo pasują to pisac mi tu szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Piękne , stworzone do Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Boskie są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Śliczne lampy admetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga lampy są świetne, strasznie mi się podobają do siebie chciałam podobne tylko z dużo mniejsze- u Karoli takie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kuźwa zajebiste !!! A jak się świecą !!! Powiem Ci, że mogły by byc wieksze Czuje sie matką pomysłu więc nie zycze sobie krytyki moich chrzesniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 03.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Admetko , tak oficjalnie to witam się chyba pierwszy raz, bo z Twoim wątkiem jestem na bieżąco , ale tak po cichu Muszę napisać , ze lampy są super - to będzie taka kropka nad "i" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga lampy extra!!! Zostaw koniecznie - będzie zarąbiście :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ja również podglądam od jakiegoś czasu i zachwycam się lampy piękne, nie wpadłabym, że mogą pasować a wyglądają bardzo efektownie i bardzo, bardzo na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Agalampy zajebiste dobrze ze posłuchałaś praktycznej kuuelżanki i wziełas chromSuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rewelacyjne są i popieram Karolę chrom jest idealny czekamy aż zawisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 lampy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga pogoń tych swoich fachmanów i wieszaj je szybko, bo już jestem bardzooo ciekawa jak zawisną :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.06.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Obłędne lampy będzie zarąbiście jak już zawisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2013 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny udało mi się naprawić funkcję pisania odpowiedzi http://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Co było nie tak nie wiem do tej pory Najważniejsze że hula Piękne , stworzone do Twojej kuchni Boskie są! Śliczne lampy admetko Aga lampy są świetne, strasznie mi się podobają do siebie chciałam podobne tylko z dużo mniejsze- u Karoli takie widziałam Kuźwa zajebiste !!! A jak się świecą !!! Powiem Ci, że mogły by byc wieksze Czuje sie matką pomysłu więc nie zycze sobie krytyki moich chrzesniaków Admetko , tak oficjalnie to witam się chyba pierwszy raz, bo z Twoim wątkiem jestem na bieżąco , ale tak po cichu Muszę napisać , ze lampy są super - to będzie taka kropka nad "i" Aga lampy extra!!! Zostaw koniecznie - będzie zarąbiście :wiggle: ja również podglądam od jakiegoś czasu i zachwycam się lampy piękne, nie wpadłabym, że mogą pasować a wyglądają bardzo efektownie i bardzo, bardzo na miejscu Aga lampy zajebiste dobrze ze posłuchałaś praktycznej kuuelżanki i wziełas chrom Super Rewelacyjne są i popieram Karolę chrom jest idealny czekamy aż zawisną lampy super Aga pogoń tych swoich fachmanów i wieszaj je szybko, bo już jestem bardzooo ciekawa jak zawisną :wiggle: Obłędne lampy będzie zarąbiście jak już zawisną Dziewczyny kochane dziękuję bardzo za to ŻE JESTEŚCIE NA TAK I ŻE LAMPECKI SIĘ PODOBAJĄ Akcja kupowania była dość szybka, a wiecie że ja lubię się trochę pozastanawiać - tak kila miesięcy nad wyborami Są i niestety czekają. Mnie samą skręca że musimy czekać, no ale tak jesteśmy umówieni z MM, na połowę lipca. Oni robili sufit, więc oni niech w nim grzebią Duży M na bank nie będzie zadowolony że będziemy ryć i psuć jego piękną robotę Ale jak trzeba to trzeba Lampy będą akurat . Już się rozpisywałam wcześniej o tej wielkości, dobrze że mi otworzyłyście oczy, bo ja ślepo już szukałam 25 A tu już są, błyszczą pięknie i najważniejsze że pasują Zalotnica Karram Witam serdecznie na moim wąteczku :welcome: Jest mi bardzo miło że się podoba i cieszę się że skrobnęłyście. Zapraszam jak najczęściej . ------------------------------------- Przesadziłam wczoraj kwiatuchy do nowych doniczek i okazało się że wsadzone w osłonki nie zyskały wcale dużo więcej miejsca Korzenie mają ogromne więc nie wiem jakie te doniczki powinny być - większe już żle by wygladały Ogarnę parapety i okolice i się pochwalę. Udało mi się też skosić prawie cały trawnik przed burzami . U Was też tak lało ? Na działce mieliśmy istny potop . Niestety plac zabaw i kwadraty tonie do tej pory . Znowu czeka mnie rozmowa z panem ogrodowym . Woda stoi bo rury najwidoczniej nie mają spadków Dzisiaj będzie rozmowa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts