narendil 04.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zuch dziewczynka Lampy wyglądają WOW Będzie świetnie. A duży M niech się ugryzie z marudzeniem. Za darmo nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aga lampy są boskie, gdybym robiła kuchnie jeszcze raz tez bym takie kupiła Moje pytanie, żeby nie kuć można w Ikei kupić taką specjalną listwę i na niej zawiesić lampy, ta listwa daje możliwość przesuwania lampy . Są takie w Ikea, ale myślę, że też w internecie można to znaleźć. Zastanów się. Jak dla nie jest to bardzo praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aga świetne lampy to był strzał w dziesiątkę tylko czemu do lipca tak daleko ja bym nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.06.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aga, Lampy są przepiękne. Wspaniale, że są w chromie. Jestem nimi absolutnie zachwycona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Admetka, lampy IDEALNE!!!!! Wielkość prawidłowa, cudnie błyszczące i kształtne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aga,ależ cudne lampy upolowałaś!!!!!!Będą ogromną ozdobą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.06.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie będę orginalna...lampy rewelacja bedą ślicznie wyglądąc Tylko do lipca jeszczetak daleko...:bash: Aguś dziękuję za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Agnes lampy boskie idealnie pasują. Zobacz w nowościach w MG jest dla Ciebie faajna lampa do jadalni skoro już i tak będzie kucie to może warto jak najwięcej pocisnąć lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aguś, lampy są IDEALNE! Jak na wymiar i specjalne zamówienie Wyglądają dużo subtelniej niż na tych moich niby wizkach, naprawdę perfekcyjnie trafione i w perfekcyjnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czekam, aż lampy zawisną - ale już są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Do lipca szybko zleci A ja je na żywo zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 04.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 AAAAA, lampy cudne :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 04.06.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Lampy wspaniałe, rozmiar idealny. Będzie pięknie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.06.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 lampy :jawdrop::jawdrop::jawdrop: no i to tyle w temacie (przypominam tylko, że również mówiłam - brać , Admete lampy brać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mrówko, to w takim razie lampy maja dwie matki A może wolisz być ojcem chrzestnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Narendil, Alu, Two, Ilu, Martuś, Sharlot, Ivy , Justynko, Drop , Amtla, Panno Z, Skibusiu, Mróweczko lampy, mimo że jeszcze nie powieszone bardzo ale to bardzo dziekują http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Narendilko M ma to w naturze, nie lubi jak się jego robotę psuje, ale nie widzimy się już pół roku więc może trochę się stęsknił i nie będzie marudził A tak na serio to nie mamy z J się do czego przyczepić - mieliśmy idealnych wykonawców Aniu lampeczki zobaczysz i pomożesz zdecydowac jak zawiesić. I mamy jeszcze wybrac lampy do jadalni Alu zerknę na te listwy, bo nawet nie wiem jak wyglądają - ale wolałabym żeby kable wychodziły z sufitu Two nie mam wyjścia musimy czekać Ivy nie za ma co Justynko zaraz zobaczę co tam Madzia nowego zawiesiła Ps czy już Pani wie jak się nazywam ? Drop wyglądają inaczej niż na wizualkach, ale dzięki nim mogłam sobie to jako tako wyobrazić - naprawdę bardzo mi pomogłaś przy decyzji Marimag Mróweczko dziękuję za pomoc i cynk na lampy http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Z opijaniem poczekamy aż zawisną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.06.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Agus lampy robia rewelacyjne wrazenie to taka wisienka na torcie do Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kupiłam sobie dzisiaj malutki wiąz http://i2.fmix.pl/fmi1520/b814d5db002a602451ae3b57 W ogrodniczym gapiłam się jak zaczarowana na kilkuletnie okazy, dużo wyższe niż ten co kupiłam z pięknymi parasolami - cena tylko 850 zł Mój 35zł, zamierzam go puścić jeszcze do góry i spróbować wyhodować wyższy okaz Już wiem że chcę drugi i posadzę od frontu. Dzisiaj pogodo u nas bez zmian czyli kilka burzek, po których nie da się chodzić po trawniku - dzieciom oczywiście nie przeszkadzam wylatały się po kałużach za wszystkie czasy . Na dobranoc mokre czosneczki http://i3.fmix.pl/fmi1401/90e39d85001ba9e451ae3b0b http://i2.fmix.pl/fmi54/84dc6317002049d751ae3b1d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Agus lampy robia rewelacyjne wrazenie to taka wisienka na torcie do Twojej kuchni Kasiu mam nadzieję że tak te lampy się będzie odbierać po powieszeniu A tu trzeba czekać niecierpliwie żeby się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aguś wiem i zdecydowanie wygrałaś mój prywatny konkurs na najtrudniejsze do wymówienia imię i nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts