mirela99 05.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ale czaderskie lampy ... wiedziałąm kiedy przyjść Aga - potrzebuję z dekomy turkusowy materiał obiciowy. Ty brałaś z tej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aguś wiem i zdecydowanie wygrałaś mój prywatny konkurs na najtrudniejsze do wymówienia imię i nazwisko To wiesz jak trudne miała życie w szkole i na studiach A teraz sobie polepszyłam i dodałam drugie i nie mieszczę się w żadnej rubryce w papierkowych sprawach - dlatego ja podówjnie nie trawię chodzić do urzędów Ale czaderskie lampy ... wiedziałąm kiedy przyjść Aga - potrzebuję z dekomy turkusowy materiał obiciowy. Ty brałaś z tej firmy ? Mirelko z dekomy . Ale ja miałam dosłownie jeden próbnik U siebie chyba też nie widziałam ich innych materiałów, ale Two chyba oglądała i może Agawi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 05.06.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Piękne lampy Od początku wiedziałam ,że nie będą za duże Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Piękne lampy Od początku wiedziałam ,że nie będą za duże Buziole Dzięki Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dziewczynki przez przypadek mam dla Was zdjęcia wnętrzarskie z mojego domu Przytachałam z tikeja doniczki które miałam postawić na tarasie. 2 z nich staną chyba w wiatrołapie . Jedna będzie pojemnikiem na parasole Miałam tylko małą parasolkę Oskara do przymiarki. Roślinkę dostałam w czwartek na imprezie rodzinnej i jako że parapety w kuchni i jadalni już zajęte może tam ją wcisnę??? Powiedzcie czy doniczki w takiej wersji pasują???? http://i1.fmix.pl/fmi1307/829e12db00127f1051af5749 http://i2.fmix.pl/fmi1617/193b041e0006f43f51af5767 http://i3.fmix.pl/fmi2560/a40fe95b00032e9e51af5772 edit widze że jakaś sznurówka wystająca z szafy załapała się na zdjęcia i nie patrzymy na brak listew, które leżakują sobie w sypialni I 2 na taras, jedna na zioła druga na jakaś kompozycję kwiatuchową http://i2.fmix.pl/fmi2423/77365ae6000d10c351af5757 Tu przymiarka z wrzoścem, żurawką i rojnikiem. http://i1.fmix.pl/fmi110/a28afb03002bc63851af575f Żurawkę wzięłam żeby zobaczyć czy będzie pasować do małej donicy przy drzwiach - i wygląda super przy zielonej hoście - kupię jeszcze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aguś wiec jak mam być szczera to ta dracenka mi sie nie podoba jak leży w tej doniczce:no: ona tam wpadła poszukaj innego kwiatka jako parasolnik super a te z napisami garden fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aguś wiec jak mam być szczera to ta dracenka mi sie nie podoba jak leży w tej doniczce:no: ona tam wpadła poszukaj innego kwiatka jako parasolnik super a te z napisami garden fajne Dracenka wpadła bo stoi na 2 parach kapci Ale jak dać jej szanse podrosnąć Ciesze się że parasolnik na tak i gardeny też Twoje też prezentują się cuuuuuuuuuuuuuuuuudnie, ale jeszcze nie miałam chwili ogarnąć komodę i parapet w kuchni żeby je pieknie obfocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aguś piękne te lampy :jawdrop:. Wyślę pw z adresem email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.06.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Fajne nabytki szczególnie te doniczki z napisami i mój ukochany wiąz mam go już 'zaplanowanego' Poszukaj sobie jeszcze grujecznika japońskiego odmiany pendula, też śliczne drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Agus doniczki sliczne parasolnik na tak I dracena w tej doniczce na tak moim zdaniem jak dasz duzo ziemi, wtedy dracena sie podniesie to bedzie super wygladala w tej donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aga jeżeli chcesz sadzić roślinkę bezpośrednio w tej doniczce to pomaluj ją wewnątrz folią w płynie albo po prostu wyłóż zwykłą folią. Często się zdarza że po jakimś czasie one się rozszczelniają albo rdzewieją od wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.06.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aguś piękne te lampy :jawdrop:. Wyślę pw z adresem email Dziękować za lampy Zdjątka poszły Fajne nabytki szczególnie te doniczki z napisami i mój ukochany wiąz mam go już 'zaplanowanego' Z doniczek cieszę się jak dziecko Muszę tylko przemyśleć sposób sadzenia Najwygodniej by było znaleźć jakąś mniejszą miedniczkę żeby nie sadzić bezpośrednio do nich - nie wiem czy mi się uda Poszukaj sobie jeszcze grujecznika japońskiego odmiany pendula, też śliczne drzewko Widziałam dzięki Jak przeglądam katalog to wszystkie takie "pendule" mi sie podobają I wcisnę ich jak najwięcej Agus doniczki sliczne parasolnik na tak I dracena w tej doniczce na tak moim zdaniem jak dasz duzo ziemi, wtedy dracena sie podniesie to bedzie super wygladala w tej donicy Dzieki Kasiu Mam taką podłużną donicę po różach mam nadzieję że będzie pasowac jako osłonka Aga jeżeli chcesz sadzić roślinkę bezpośrednio w tej doniczce to pomaluj ją wewnątrz folią w płynie albo po prostu wyłóż zwykłą folią. Często się zdarza że po jakimś czasie one się rozszczelniają albo rdzewieją od wody Dlatego jak napisałam wyżej najpierw poszukam osłonki - choć chyba będzie trudno A o folii w płynie nie słyszałam ------------------------------------- Igi śpi ......idę zmienić różom bambusy na porządne patyki - kije od szczotek - świeżo kupione bo 2 prawie leżą na ziemi po tych burzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A o folii w płynie nie słyszałam A ja tak Mam ją pod płytkami w łazience. Strzeżonego Pan Bób strzeże idę zmienić różom bambusy na porządne patyki - kije od szczotek - świeżo kupione bo 2 prawie leżą na ziemi po tych burzach No to będziesz miała design jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Doniczkisame w sobie bardzo ładne, zwłaszcza te z napisami. Ale bardziej pasują na taras, ewentualnie do kuchni. Wiatrołap z lakieowaną szafą chyba wolałby nieco innny parasolnik. A draceny niestety osobiscie nie lubię taka jakaś blokowa/komunistyczna mi sięę wydaje. Za to kompozycje w doniczkach z napisami są przecudnej urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Weź no powieś w końcu te lampy, ileż mamy czekać, Aga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.06.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aguś dzięki za zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aguś lampy super:yes: doniczki też a z wiąza będzie Pani zadowolona, u mnie jest dorodny okaz na wyspie i napatrzeć się na niego nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aguś ,lampy rewelka:o:o:o:o bardzo dobrze ,że wybrałaś w chromie ,swietnie sie bedą komponować ..Doniczki fajne ,ale rzeczywiście dracena wygląda nieszczególnie ..moze cos takiego lepiej by wygladało? http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_12035.jpg Przypominiałas mi o wiązie ,,,mam w starym ogrodzie dośc okazałego :yes:ciekawa jestem ,czy jest szansa by sie przyjał na moim nowym trawniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Weź no powieś w końcu te lampy, ileż mamy czekać, Aga!!! O ! Dobrze koleżanka mówi ! Zrób mała sesyjkę z Toba w roli uchwytu sufitowego, co ? Daj sie trochę nacieszyć tym, ze człowiek kupił sobie sliczniutkie lampecki, za cudza kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.06.2013 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A ja tak Mam ją pod płytkami w łazience. Strzeżonego Pan Bób strzeże O widzisz, Ty to znasz wszystkie nowinki techniczne No to będziesz miała design jak się patrzy Życie to nie je bajka Trza czasem hardcorowego działania Doniczkisame w sobie bardzo ładne, zwłaszcza te z napisami. Ale bardziej pasują na taras, ewentualnie do kuchni. Wiatrołap z lakieowaną szafą chyba wolałby nieco innny parasolnik. A draceny niestety osobiscie nie lubię taka jakaś blokowa/komunistyczna mi sięę wydaje. Za to kompozycje w doniczkach z napisami są przecudnej urody. Migotko, na razie parasolnik zostaje . Mnie nie razi, jest takim klasycznym akcentem przy świecącym froncie Jak w przyszłości znajdę jakiś ciekawy zamiennik, pewnie zmienię Dracena taka sobie - ale ją dostałam na parapetówce i nie wyrzucę biednej roślinki Na razie stoi w kuchni, bo doczytałam że do życia potrzebuje jednak trochę słońca a w wiatrołapie go u mnie się nie uświadczy . Doniczki kupiłam docelowo na taras i pewnie kiedyś będa sobie razem stały Weź no powieś w końcu te lampy, ileż mamy czekać, Aga!!! No musimy czekać, bo sufit jest podwieszany i trzeba go przerabiać Trzeba też chyba jakieś wzmocnienie zrobić do głównego sufitu bo się na samym kablu nie utrzymają Aguś dzięki za zdjątka Aguś lampy super:yes: doniczki też a z wiąza będzie Pani zadowolona, u mnie jest dorodny okaz na wyspie i napatrzeć się na niego nie mogę Dzieki Anetko Mój wiąz mimo że ma 3 gałązki wywołuje wielką radosć i zachwyt u mnie Dzisiaj jadę dokupić drugiego Aguś ,lampy rewelka:o:o:o:o bardzo dobrze ,że wybrałaś w chromie ,swietnie sie bedą komponować ..Doniczki fajne ,ale rzeczywiście dracena wygląda nieszczególnie ..moze cos takiego lepiej by wygladało? http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_12035.jpg Przypominiałas mi o wiązie ,,,mam w starym ogrodzie dośc okazałego :yes:ciekawa jestem ,czy jest szansa by sie przyjał na moim nowym trawniku. Dziękować za lampki Beatko a potrzebuje ta roślinka słońca? Tam przeżyje tylko coś co lubi cień O ! Dobrze koleżanka mówi ! Zrób mała sesyjkę z Toba w roli uchwytu sufitowego, co ? Daj sie trochę nacieszyć tym, ze człowiek kupił sobie sliczniutkie lampecki, za cudza kasę Takąż sesję zrobił mi J jak lampy przyszły, ale ze względu na burdello bum bum na stole i balecie w kuchni i to że lampa odbija wszystko było widac tylko bałagan i mnie z rękami w górze Dopiero byście miały ubaw --------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts