Nesska 09.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Aga dziękuję za zdjęcia Te po lewej to szuflady na buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.06.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Udanej imprezy Prześlicznie u Ciebie Dzięki Nelciu Aga ,wracając do tematu tego doniczkowca to skrzydlokwiat nie jest roslina wymagająca ,,może spokojnie stać w półcieniu:yes:mam dwa i rosna jak oszalałe.Inną rośliną ,która znosi kompletny cień to zamiokulkas http://cdn28.mowimyjak.smcloud.net/t/photos/t/3910/zamiokulkas_jak_go_pielegnowac_145907.jpg też polecam bo można zapomnieć o podlewaniu i i tak nie padnie... Miłego weekendu:hug: Beatko tą co wkleiłaś lubię . I chyba taką kupię Co do kwiatów domowych to podpisuje się "ręcami" i nogami pod roślinami które poleca Beauty Mam oba i to jedyne rośliny domowe których nie udało mi się ukatrupić ... aaaaaaaaa jeszcze bluszcz i paproć Ja do tych domowych roślin zdecydowanie nie mam ręki Miałam nadzieję że 5 kwiatków to uda mi się trochę po hodować Doniczki piękne, a zantedeschie <3 <3 Zastanawiałam się co to za dziwne słowo mi napisałaś Znalazłam opis jak ją hodować Zantedeschia jest bardzo mało wymagająca rośliną. Preferuje stanowisko jasne do lekkiego cienia. Temperatura pomieszczenia powinna być około 15 *.C, minimum 10 * C. (Z tego też powodu nasze mieszkania nie są idealnym środowiskiem dla Zantedeschii). Podłoże powinno być stale wilgotne. Bardzo dobrze znosi wodę okresowo stojącą w korzeniach. Zantedeschia w środowisku naturalnym występuje na terenach błotnistych ale nie podmokłych. Stosowana jest jako bylina nie zimująca w gruncie nad brzegami oczek wodnych. Wilgotność powietrza powinna być co najmniej 60%. Okresowo, tj. w okresie lata Zantedeschie można wystawiać na zewnątrz, nie lubi jednak przymrozków. Po zakończeniu okresu wegetacji należy roślinę razem z doniczką, w której rosła wstawić do ciemnego pomieszczenia do temperatury 4-5 *C. Roślina ta nie ma żadnych poważnych szkodników. Pisze że lubi wodę i jak korzenie są przemoczone - akurat - mnie po prostu zgniły i teraz liście lecą już jeden za drugim no to ja jestem zdolna, zabiłam jedne i drugie:eek: Admete - piękne wnętrza... wspaniały mebel (ten z puzzlami) - jak się coś takiego nazywa? możesz zdradzić gdzie można taki kupić? Cześć Karram O który mebelek Co chodzi?, ja dzisiaj nie wiem czy bardziej zmęczona czy zakręcona po wczorajszej imprezie jestem Aga dziękuję za zdjęcia Te po lewej to szuflady na buty? Tak I po środku chcę jeszcze 2 - zbiera się tych butów, a tak wygodnie wyciągać i wygodnie sprzątać ------------------------------------------------ Impreza - udana, kupę latania, kupę roboty, zamieszania i sprzątania na drugi dzień. Na jakiś czas mam serdecznie dość ------------------------------ Na jutro zapowiedział się stolarz - przywiezie WRESZCIE szafkę do małej łazieneczki na dole - pomieszczenie będzie wreszcie skończone . Mamy ostatecznie ustalić szczegóły garderoby i szafki w dolnej granatowej łazience.................. Zmykam dobrej nocki życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Agnes to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.06.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Admete - chodziło mi o niską komodę pod oknem, zastanawiałam się czy ma jakąś inną nazwę bo spotkałam się z różnymino i czy kupiona jest przez allegro, antykwariat czy też może jest nowa? rozpoczynam poszukiwania swoich mebli i szukam wskazówek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.06.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Agnes to czekamy Zrobiłam na szybko jakieś zdjątka. Zaraz wgram. Dzięki Twojej pomocy moja łazienka wygląda jak wygląda - czyli według mnie rewelacyjnie Admete - chodziło mi o niską komodę pod oknem, zastanawiałam się czy ma jakąś inną nazwę bo spotkałam się z różnymi no i czy kupiona jest przez allegro, antykwariat czy też może jest nowa? rozpoczynam poszukiwania swoich mebli i szukam wskazówek:yes: Dopiero teraz skojarzyłam że chodziło Ci o puzzle leżące na komodzie To mebelek kupiony na allegro . Ala antyk, ale nie jest chyba aż tak bardzo stara Czeka na przemalowanie..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Czekam na ładujące sie foty ale komody przemalowac nie pozwalam ! Według mnie pasuje :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.06.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mówisz że rudzielec pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.06.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Łazienka praktycznie skończona . Brakuje tylko stojaczka czy wieszaczka na papier i pojemniczka na szczotkę Najważniejsze że mam już gdzie trzymać cały sprzęt do mycia łazienki i podłóg na dole Kiepsko obfocić bo tam liche światło http://i2.fmix.pl/fmi1108/f02622f7001683b151b6168d http://i2.fmix.pl/fmi2587/031dc707000d940151b61d31 http://i1.fmix.pl/fmi547/0a04ce33002c30a151b61d06 http://i1.fmix.pl/fmi95/f2aae8f80007eb4f51b61a06 http://i2.fmix.pl/fmi1192/1b92e74e001e6c6751b61d5d Kurde, tak patrzę teraz na te zdjęcia, one naprawdę nie oddają klimatu tego pomieszczenia Mnie się bardzo podoba Zmykam pooglądać coś w tv, znowu trochę pokopałam w ogródku i czuję to w nóżkach Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ala antyk, ale nie jest chyba aż tak bardzo stara Czeka na przemalowanie..................... zgadzam się z marimag - nie maluj! jest piękna!!! a łazienka klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ooo, jest szachownica moja ulubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 łazieneczka perfekcyjna :yes: oko takie czujne, patrzy na korzystających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aguś, Aż miło oko zawiesić na kuchni i łazience. Rzadko teraz jestem na forum, bo najpierw komputery czekały na naprawę, a teraz czekają na odbiór z naprawy, ale czy pokazywałaś może jak wygląda Twoja duża łazienka "NAVY"? Masz już w niej lustro? Nie wiem czy przypadkiem nie przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Admetko nie tylko ja mówiłam o szafce w łazience dolnej to jest bardzo praktyczne rozwiązanie i pomyśl, że zamiast tego miałabyś np g-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.06.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ano mówię Według mojej skromnej opini, choc niektórzy mnie pewnie powiesza na tym Twoim wiązie, przełamuje ciemnotę jadalni. Dodaj cos w tym kolorze drewna w salonie i nawiążesz to komody. Przemalowywanie to profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 11.06.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Łazienka wow chociaż mi by było wstyd tak przy tym oku korzystać od razu mi się te stojaczki na papier toaletowy przypomniały, też takie zezujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dziewczyny co za dzień . Lało cały czas non stop . Senność wszechogarniająca i totalne lenistwo opanowało nas wszystkich . Jedyną konstruktywną rzeczą jaką dziś zrobiłam to odebranie przycisku do geberitu do łazienki navy, bo leżała w zakładzie kamieniarskim gotowa już od marca Planuję jak wykończyć garderobę, ale cały dzień nie zebrałam się żeby Wam to przedstawić i zapytać o zdanie Jedynym plusem jest to że nie robiąc nic w domu wybawiłam się z chłopakami Jutro ponoć zmiana pogody więc i chęci i siły może wrócą ------------------------------------------ zgadzam się z marimag - nie maluj! jest piękna!!! a łazienka klimatyczna Poczekamy zobaczymy Nie ma kaski to na razie taka stoi i przyznam że im dłużej stoi tym mniej mi ten kolor przeszkadza - także kto wie Ooo, jest szachownica moja ulubiona łazieneczka perfekcyjna :yes: oko takie czujne, patrzy na korzystających Kontrola musi być Aguś, Aż miło oko zawiesić na kuchni i łazience. Rzadko teraz jestem na forum, bo najpierw komputery czekały na naprawę, a teraz czekają na odbiór z naprawy, ale czy pokazywałaś może jak wygląda Twoja duża łazienka "NAVY"? Masz już w niej lustro? Nie wiem czy przypadkiem nie przegapiłam Aniu jeszcze nic nie ruszone Nie ma kaski to stoimy ze wszystkim A jak będzie to nie wiem czy na łazienkę starczy . Ale może to i lepiej? Teraz wolę zrobić jak najwięcej w ogrodzie, a zimą całą energię i myśli przeznaczę na wykańczanie wnętrz Admetko nie tylko ja mówiłam o szafce w łazience dolnej to jest bardzo praktyczne rozwiązanie i pomyśl, że zamiast tego miałabyś np g-k yhm trzeba by było zrywać Ano mówię Według mojej skromnej opini, choc niektórzy mnie pewnie powiesza na tym Twoim wiązie, przełamuje ciemnotę jadalni. Dodaj cos w tym kolorze drewna w salonie i nawiążesz to komody. Przemalowywanie to profanacja. Pomyślę i jak napisałam wyżej coraz mniej mi ten kolor przeszkadza Łazienka wow chociaż mi by było wstyd tak przy tym oku korzystać od razu mi się te stojaczki na papier toaletowy przypomniały, też takie zezujące Nie mam pojęcia jaki stojak tam dać, szukałam czarnych ale nic ciekawego nie znalazłam. Chyba trzeba coś w chromie wyszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aga ślicznie u Ciebie - w kuchni, w toalecie :yes: Wszystko dopieszczone, idealnie dobrane Nie wspomnę już, że nie widać że masz dwóch łobuzów bo takie u Ciebie porządki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2013 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Magda bardzo dziękuję . Ale uwierz jakbym np teraz zrobiła zdjęcie i Wam wstawiła to byście się za głowę złapały Ciężko utrzymać przy nich porządek, więc przez większość czasu po prostu przymykam oko bo bym zwariowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aguś ja z priwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Aguś ja z priwkiem ------------------------------ Ja znowu nie wnętrzarsko Pokażę Wam naszego gościa odwiedzającego nas od kilku dni - samotnik - tak jak w zimę przychodziły stadem, tak on przychodzi sam - smakują mu nasze roślinki za płotem http://i2.fmix.pl/fmi2211/0ea09f17000bcbf451b8c407 Dzisiaj od frontu http://i2.fmix.pl/fmi1354/f7d3eea00008ca8c51b8c43d Moja pierwsza lilia http://i1.fmix.pl/fmi386/a541f4780016edec51b8c44f I chmura strasząca mnie dzisiaj na spacerze - ale na szczęście dzisiaj pierwszy suchy dzień - może ruszymy coś ze sprawą odwodnienia http://i3.fmix.pl/fmi100/0e1632cb00176e5b51b8c465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts