Milena7770 19.06.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga, szok co Wam porobiło z dachem Ja dziś pędzę ubezpieczenie zrobić, czekałam na odbiór budynku, ale teraz widzę, że żartów nie ma. Wczoraj mało brakło a krzesło by nam szyby w oknach tarasowych powybijało. Tak wszystkim przewracało. Obyście szybko się uporali z naprawą. I wszystkiego naj... z okazji rocznicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Agusiu strasznie mi przykro :hug: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga, bardzo współczuję strat. Tyle Twojej pracy poszło na marne. Mam nadzieję, że sporą część pokryje Wam ubezpieczenie. Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś, bardzo współczuję szkód Tyle pracy włożyłaś w ogród, dachówka też przecież zupełnie nowa i śliczna... U nas w nocy szalała burza, ale grad nas na szczęście ominął. Mam nadzieję, że ubezpieczyciel szybko wypłaci odszkodowanie. Ściskam i udanej rocznicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś masakra jakaś mam nadzieję, że z ubezpieczycielem szybciutko pójdzie..... najlepsze że ja wczoraj dostałam wycenę ubezpieczenia domu bo kończy mi się niedługo i też o gradzie wspomniałam - po Waszych przejściach to tematu nie odpuszczę mimo wszsystko miłej rocznicy Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Agus wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziewczynki :hug: . Wniosek jest jeden-trzeba się ubezpieczać na wszystko co możliwe bo w tych czasach nie wiadomo co się może stać Część dachówek już posprzątałam, reszta jak już J wróci Najgorsze że od czasu do czasu jakaś się zsuwa i wali po dachu Musiałam chodzić za Igim krok w krok i patrzeć czy nie stoi na linii ognia Dobra wiadomość jest taka że jutro o 7 mają się zjawić panowie do naprawy Ubezpieczyciel za 2 tygodnie . Także dzisiaj zrobię porządną i dokładną fotorelację, bo wczoraj latałam z aparatem z trzęsącymi się rękami Z roslinami nie jest tak źle - parę malin połamanych, byliny raczej się trzymają, wszystkie agresty leżą na ziemi i część moich własnoręcznie wysianych i posadzonych słoneczników połamanych Muszę jeszcze poprawiać rabaty, na skarpach mam mega rynny w ziemi , część roślinek pospływała Ziemia się poprzesuwała - ale daje mi to do myślenia - chyba trzeba podnieść rabatę przy domu - dac jej murek bo tak przy każdej takiej burzy wszystko będzie mi spływać po kostce - także nieuniknione że wszystko trzeba będzie wyjąć i wsadzić od nowa - pisze o tej rabacie z największą kałużą wczoraj http://i2.fmix.pl/fmi964/be74cd35001c9d6851c0ae7a Przecież jak sypnę korą czy żwirem wszystko wypłynie - strumień przy takiej ulewie jest tak silny że porwie wszystko................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziękuję za życzenia rocznicowe Spędzimy je rodzinnie przy pracy w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dziękuję za życzenia rocznicowe Spędzimy je rodzinnie przy pracy w ogrodzie Aguś najważniejsze że razem Serdeczności rocznicowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 życzenia rocznicowe:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.06.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Trzymajcie się! Zniszczenia straszne, serce się kroi, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok i że to z ubezpieczenia pokryjecie. Od razu zawołałam męża, żeby mu pokazać i zapytać czy nasze ubezpieczenie obejmuje coś takiego. Już najprostsze ubezpieczenie u nas to obejmuje, ale ciężko przewidzieć co jeszcze może się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.06.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga jeszcze mnie zastanawia ilość tej wody na rabatach....:(a spadki macie dobrze zrobione?dom jest wyżej od reszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś serdecznie współczuje I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś rocznicę macie? zgapiwszy sie :Dzatem Wszystkiego NAJLEPSZEGO WAM ŻYCZĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś wszystkiego naaaaaaaaajlepszejszego z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś...strasznie mi przykro z powodu tego co się stało....strasznie!!!! Wiem, co czujesz bo u nas takie coś miało miejsce trzy lata temu! Tylko nam najmocniej podziurawił grad elewację.... Współczuję bardzo! WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga i szanowny małżonku Agi.W tym szczególnym dniu http://3.bp.blogspot.com/-y43LVfQEWRU/TkGC_gu99-I/AAAAAAAAKak/T8aTe2QEt4s/s1600/untitled+%252813+of+19%2529.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hej Aguś Wszytskiego naj, naj, naj z okazji rocznicy ślubu Bardzo współczuję całej sytuacji gradowej Duże szkody, dużo stresu Mam nadziję,ze procedura ubezpieczeniowa szybko pzrebiegnie i straty raz, dwa naprawicie. Najważniejsze,ze Wam nic się nie stało Ściskam mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aguś :hug::hug: Mocno przytulam i współczuje próbowałam się dzisiaj dodzwonić ale bez skutku mam nadzieję ze wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts