Magdzinska 16.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Aga ja dziś byłam sensacją dla sąsiadów bo sama kosiłam trawę wielką kosiarką spalinową Wszyscy się pytali, czy aby nie za ciężka i jak ja daję radę odpalić:rolleyes: A maż kupując nową kosiarkę specjalnie wybrał niezbyt ciężką, żebym i ja mogła z nią biegać-bo ja tez zadaniowiec (choć może nie aż taki jak Ty:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.07.2013 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) też mam w zamiarze posadzić kwiaty - obecnie mam ogród "krzaczkowy" ale marzy mi się taki co od wiosny do zimy będzie pełen kwiatów Piękne liliowce najbardziej podobają mi się różowe lecę szukać u Ciebie wiosny bo ciekawa jestem rabatek-kwadratów jak zakwitły tulipanki Moja droga pięknych kwadratów niestety nie było . Woda stała w nich od wiosny i wszystko pogniło . Odratowałam trochę cebulek - ale juz nie zakwitły. Sidzą w koszykach w ziemi - musze je wyjąć i przejrzeć czy coś z nich jeszcze będzie Ale rabata pod domem była pełna kwiatów i długo cieszyła oko Aga, normalnie nie mogę się doczekać, żeby to wszystko na żywo zobaczyć Ja już odliczam dni PS. Jakub na kurz i nieporządek nie jest uczulony Szczęśliwie dla mnie no to dobrze bo przez chwaściory moge nie dac rady ogarnąć wszystkiego Te różowe liliowce są sliczne Też tak uważam chwasty to niestety zmora - ja wczoraj też walczyłam z chwastami i trawą która przy tych ciągłych deszczach rośnie jak zwariowana a wracając do wnętrz to kuchnia jest prześliczna i toaleta również, zakochałam się w kuchni falcon i dobrze że teraz się dopatrzyłam jaka ona cudna (wcześniej mi się przewinęła ale jakoś nie zwracałam na nią uwagi) bo muszę przebudować okna w kuchni - a tak z ciekawości który to model ps. pozwoliłam sobie wysłać meila - byłabym wdzięczna za poświęcenie mi chwiluni Wieczorkiem odpisze na Twojego meilika bo musze mieć chwilkę żeby pogrzebać w necie To moja kuchnia Witam, przeglądam Twoje forum od jakiegoś czasu i gdy zobaczyłam ten plafon - zauroczyłam się. Czy można by się było dowiedzieć gdzie go można kupić? Z góry dziękuje za info. Pzdr. http://i3.fmix.pl/fmi2548/a7ccdaca0027e5725129bc72 Witam Cię jeszcze raz bardzo serdecznie Lampę kupowałam u Magdy z Mint & Gray. A tu znalazłam linka Aga ja dziś byłam sensacją dla sąsiadów bo sama kosiłam trawę wielką kosiarką spalinową Wszyscy się pytali, czy aby nie za ciężka i jak ja daję radę odpalić:rolleyes: A maż kupując nową kosiarkę specjalnie wybrał niezbyt ciężką, żebym i ja mogła z nią biegać-bo ja tez zadaniowiec (choć może nie aż taki jak Ty:rolleyes:) No moja droga - widok takiej drobinki z kosiarą bezcenny Ja też już ze swoją latałam Wczoraj panowie od trawy mieli traktorek - i wiem jedno - musimy mieć taki sam . Dzisiaj zginę chyba na cały dzień bo jestem sama z chłopakami. Jedziemy do przedszkola, na bazary po maliny bo Igor z krzaków wyjada mi już te zielone niedojrzałe . Potem na drzemce będę walczyć w ogrodzie a po południu spróbuję z chlopaki podjechac i obejrzeć kamyki ogrodowe. Zastanawiam się też nad kamieniem rzecznym......... http://i1.fmix.pl/fmi711/f00df29c000b27ad51e62496 Co myślicie pasowałoby do mnie takie szarości???? http://i2.fmix.pl/fmi506/a49ddfee001e791951a6d504 http://i1.fmix.pl/fmi134/2896080a002837c051e4c4a0 Życze wszystkim miłego dnia. ps cały czas przeglądam zdjątka z nad morza, jak skończe coś wybiorę i pokaże Wam nadmorską sesyjkę :bye: Edytowane 17 Lipca 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 17.07.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Moja droga pięknych kwadratów niestety nie było . Woda stała w nich od wiosny i wszystko pogniło . Odratowałam trochę cebulek - ale juz nie zakwitły. Sidzą w koszykach w ziemi - musze je wyjąć i przejrzeć czy coś z nich jeszcze będzie Ale rabata pod domem była pełna kwiatów i długo cieszyła oko doczytałam właśnie ze z kwadratów nici wyszły a szkoda bo zapowiadały się super - dobrze iż udało się coś odratować rabata pod domem super wyglądała i z pewnością cieszyła oko Wieczorkiem odpisze na Twojego meilika bo musze mieć chwilkę żeby pogrzebać w necie byłoby super :-] ale bez pośpiechu - dosłownie jak będziesz miała chwilkę kuchnię sobie wybrałam clssic deluxe 110 ale zanim dojdzie do zakupu to jeszcze trochę wody upłynie - ale okna w projekcie zmienione Dzisiaj zginę chyba na cały dzień bo jestem sama z chłopakami. . Zastanawiam się też nad kamieniem rzecznym......... Kochana nie przsilaj się chwasty Ci nigdzie nie uciekną a jak się pozrywasz to się choroby nabawisz...(wiem że łatwo się mówi jak za oknami wkurza bałagan i ja też tak mam ale czasem muszę odpuścić bo bym się zajechała na własne życzenie) co do kamienia to ten rzeczny jest super ale obawiam się co do koloru czy zgra się z Twoją elewacją i sciezkami chociaż jak sobie tak patrzę na te dwa zdjęcia kamienia i miejsca przy domu gdzie miałby się znaleźć to wydaje mi się iż powinien wyglądać dobrze Edytowane 17 Lipca 2013 przez melczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.07.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Aga,a ja u Ciebie widzę właśnie szary kamień,obojętnie jaki ,może być rzeczny,byleby był szary;)Po pierwsze ,szarośc do wszystkiego pasuje ,a po drugie jak dasz kamień pod kolor kostki to wszystko sie zleje i zrobi sie mdlo;) Buziole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 17.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 OlaU teraz biegnę do Ciebie (właściwie do Agi trafiłam z Twojego wątku) Twoja sypialnia mnie zauroczyła a przynajmniej przyszła wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.07.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Zapraszam Wizja sypialni już nie taka odległa ,bo w przyszłym tygodniu przyjeżdża łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 17.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dzisiaj zginę chyba na cały dzień bo jestem sama z chłopakami. Jedziemy do przedszkola, na bazary po maliny bo Igor z krzaków wyjada mi już te zielone niedojrzałe . Potem na drzemce będę walczyć w ogrodzie a po południu spróbuję z chlopaki podjechac i obejrzeć kamyki ogrodowe. Zastanawiam się też nad kamieniem rzecznym......... http://i1.fmix.pl/fmi711/f00df29c000b27ad51e62496 Co myślicie pasowałoby do mnie takie szarości???? Jeśli mogę coś doradzić, to rzeczywiście kamień rzeczny prezentuje się bardzo fajnie, ale mnie osobiście podoba się bardziej ten w naturalnych kolorach i chyba do Twoich kolorów bardziej by pasował. Moja dalsza sąsiadka posiada taki przed ogrodzeniem i on naprawdę wygląda super. Własnie taki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 17.07.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 zapomniałabym.... Admete strasznie Ci dziękuje za linka , szukałam tego już nie powiem ile . On jest naprawdę śliczny, a u Ciebie prezentuje się rewelacyjnie. Jeszcze raz wielkie dziękie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 17.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A może jakieś białe kamulce? Otoczaki dolomitowe, grys marmurowy Biała Marianna albo biały krzemień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 no to ładnie z tym zielskiem też bym wolała to zrobić raz a solidnie sama, etapami niż powierzyć przypadkowym "panom" jak znam życie to ogarnęli by z grubsza - przysypali korą a Ty byś płakała za 2 tygodnie i robiła wszystko od początku .... Co do kamieni to ja nie lubię z przyczyn praktycznych bo wizualnie bardzo mi się podobają te szare ... wyrywanie zielska pomiędzy kamykami to jakaś masakra .... wsadzanie roślin kolejna masakra ... kamienie u mnie wyglądały ładnie do zimy ... po zimie były brzydkie ... zebrałam je i odetchnęłam z ulgą że już ich nie ma ... że mogę znowu motyczką wzruszyć ziemię ... wybrać łatwo zielsko i milion razy wsadzać i przesadzać rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2013 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 doczytałam właśnie ze z kwadratów nici wyszły a szkoda bo zapowiadały się super - dobrze iż udało się coś odratować rabata pod domem super wyglądała i z pewnością cieszyła oko Dzięki za rabatkę . Teraz sadzę moje wysiane jednoroczne, żeby jesienią też się na niej coś działo - straszną frajdę sprawia mi to planowanie byłoby super :-] ale bez pośpiechu - dosłownie jak będziesz miała chwilkę Sprobuję przysiąść wieczorkiem , bo wczoraj do poźna siedziałam w ogrodzie - komary mnie tak pochlały że masakra kuchnię sobie wybrałam clssic deluxe 110 ale zanim dojdzie do zakupu to jeszcze trochę wody upłynie - ale okna w projekcie zmienione Będziesz zadowolona której kuchni byś nie wybrała No i ten wygląd Ja tez przez ta kuchenkę zamórowałam okno, które panowie już zaczęli murować Kochana nie przsilaj się chwasty Ci nigdzie nie uciekną a jak się pozrywasz to się choroby nabawisz...(wiem że łatwo się mówi jak za oknami wkurza bałagan i ja też tak mam ale czasem muszę odpuścić bo bym się zajechała na własne życzenie) co do kamienia to ten rzeczny jest super ale obawiam się co do koloru czy zgra się z Twoją elewacją i sciezkami chociaż jak sobie tak patrzę na te dwa zdjęcia kamienia i miejsca przy domu gdzie miałby się znaleźć to wydaje mi się iż powinien wyglądać dobrze Chwasty - ja jak za coś się już wezme to chcę żeby było zrobione - na już - tylko czas mnie ogranicza i obowiązki domowe Dzisiaj jadę po mamę i od 11 siedzę w rabatach Wiesz co ja się coraz bardziej przekonuję do tych szarości, na elewacji będzie kamień który ma dużą domieszkę szarości, a szary nie zleje mi się ze ścieżką Aga,a ja u Ciebie widzę właśnie szary kamień,obojętnie jaki ,może być rzeczny,byleby był szary;)Po pierwsze ,szarośc do wszystkiego pasuje ,a po drugie jak dasz kamień pod kolor kostki to wszystko sie zleje i zrobi sie mdlo;) Buziole:hug: Olu dzięki za opinię I chyba masz rację z tą szarością.............jadę dzisiaj zobaczyć te otoczaki Jeśli mogę coś doradzić, to rzeczywiście kamień rzeczny prezentuje się bardzo fajnie, ale mnie osobiście podoba się bardziej ten w naturalnych kolorach i chyba do Twoich kolorów bardziej by pasował. Moja dalsza sąsiadka posiada taki przed ogrodzeniem i on naprawdę wygląda super. [ATTACH=CONFIG]201103[/ATTACH] Własnie taki ) Podoba mi się....zresztą na takie najpierw zwracałam uwagę, ale boję się że taki kolor zleje się ze ścieżkami . Mam jedno miejsce gdzie mają duży wybór kamieni - ale cena takiego ozdobnego żwirku jest znowu duzo wyższa niż tych kamieni co wkleiłam zapomniałabym.... Admete strasznie Ci dziękuje za linka , szukałam tego już nie powiem ile . On jest naprawdę śliczny, a u Ciebie prezentuje się rewelacyjnie. Jeszcze raz wielkie dziękie Nie ma za co A może jakieś białe kamulce? Otoczaki dolomitowe, grys marmurowy Biała Marianna albo biały krzemień? Białe też mi sie podobają . Myślisz że lepiej by wyglądało niż szarość?? A cena? - chyba takie białe są drogie Cześć Aguś no to ładnie z tym zielskiem też bym wolała to zrobić raz a solidnie sama, etapami niż powierzyć przypadkowym "panom" jak znam życie to ogarnęli by z grubsza - przysypali korą a Ty byś płakała za 2 tygodnie i robiła wszystko od początku .... Dokładnie Co do kamieni to ja nie lubię z przyczyn praktycznych bo wizualnie bardzo mi się podobają te szare ... wyrywanie zielska pomiędzy kamykami to jakaś masakra .... wsadzanie roślin kolejna masakra ... kamienie u mnie wyglądały ładnie do zimy ... po zimie były brzydkie ... zebrałam je i odetchnęłam z ulgą że już ich nie ma ... że mogę znowu motyczką wzruszyć ziemię ... wybrać łatwo zielsko i milion razy wsadzać i przesadzać rośliny Aga ale mi dałaś wczoraj do myślenia tym postem . O tym w ogóle nie pomyślałam I co tu teraz wybrać??? Na rabatach przy domu już ze względów wizualnych na bank chcę kamień........ale rabaty przy lesie i ta duża kolista???? A jaki kamień wybrałaś? i co się z nim dokładnie stało po zimie??? ---------------------------------------------------- Wczoraj ogarnęłam kawałek rabaty z rh, działałam z widłami i haczkami i jakaś 1/20? cieszy już oko Przywiozłam od mamy miodunki - tak mi się podobają że mogłabym na nie patrzeć i patrzec - te ich białe kropeczki Przywiozłam tez jedną piwonię. Chodziłam dookoła działki i zastanawiałam się gdzie ją dać Ostatecznie wylądowała koło wiązu przy śmietniku - jest tam mała rabatka - dodam jeszcze jedną piwonię która czeka na wykopanie u mamy i będzie kącik piwoniowy - oby tylko sie przyjęła - wiąz radzi sobie nadzwyczaj dobrze - lepiej niż ten drugi - więc mam nadzieję że piwonie też - szkoda by było tak dużych i zdrowych okazów . N bazarach zrobiłam mega zakupy warzywno owocowe - i skutki obżarstwa odczuwam do dziś Bób, fasolka, morele i pomidorek z cebulką to dla mnie zabójczy miks. Mam zasadę raz w roku zjęsć bób i kanapkę z cebulką, odchoruję swoje i mam dość do następnego roku Dziś działam ostro w ogrodzie - cyknę fotki mojej mordęki, pochwalę się wieczorem Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 18.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Te kamyki są chyba dostępne w małych workach, więc proponuję kupić każdy z kolorów i sprawdzić na żywo co bardziej pasuje. U tej mojej sąsiadki te kamienie (to nie żwirek) leżą chyba ok 3 lat i wciąż wyglądają tak samo. A na chwasty rada jest chyba tylko jedna - pod spód włóknina ogrodowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.07.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Admete ja miałam białe otoczaki - po zimie były brudno żółte ... Z moich obserwacji początkującego ogrodnika uważam ze kamień powinien być już rozsypany na gotowej rabacie w której w najbliższym czasie nie będziesz grzebać za bardzo ale czy to możliwe ? u mnie nie ... bo ciągle coś zmieniam .... Kamień chyba powinien być na włókninie bo inaczej zmiesza się z ziemią przy wszelkich dłubaniach ... ciężko go rozsunąć żeby coś wsadzić.... kora jest przyjemniejsza Aga zanim wydasz fortunę zasyp sobie jedną małą rabatkę z małych worków .... zostaw to na miesiąc i sama oceń ... popytaj Elfir może .... ja totalny amator jestem ale mnie kamień naprawdę wkurzał gdy miałam coś na tej rabacie robić .... Przetestuj to sobie zanim wydasz kupę kasy ... zasyp fragment ... zawsze zdążysz zasypać resztę gdy będziesz pewna .... wyobrażasz sobie odchwaszczanie w tym kamieniu ??? a jak sama widziałam w młodym ogrodzie masz jeszcze spory problem z chwastami ... ja zresztą też buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.07.2013 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Te kamyki są chyba dostępne w małych workach, więc proponuję kupić każdy z kolorów i sprawdzić na żywo co bardziej pasuje. U tej mojej sąsiadki te kamienie (to nie żwirek) leżą chyba ok 3 lat i wciąż wyglądają tak samo. A na chwasty rada jest chyba tylko jedna - pod spód włóknina ogrodowa Pozdrawiam Byłam oglądać otoczaki, mam w reklamówce, ale jeszcze nie przymierzyłam na rabacie Do ogrodowego gdzie mają spory wybór kamieni tez podjadę, zanim podejmę ostateczna decyzję - wiadomo najważniejszy kolor Co do mat i włóknin, nie wiem czy byłaś kiedyś na ogrodowisku - ja jestem nim pochłonięta, a tu wątek o matach Na chwasty nie daję nic, albo kora albo kamienie...........inna sprawa że ogrodowi dali mi syfiastą ziemię z mnóstwem korzeni i teraz tak to świństwo wylazło Wczoraj rozmawiałam z nim chyba z 5 razy Admete ja miałam białe otoczaki - po zimie były brudno żółte ... Z moich obserwacji początkującego ogrodnika uważam ze kamień powinien być już rozsypany na gotowej rabacie w której w najbliższym czasie nie będziesz grzebać za bardzo ale czy to możliwe ? u mnie nie ... bo ciągle coś zmieniam .... Kamień chyba powinien być na włókninie bo inaczej zmiesza się z ziemią przy wszelkich dłubaniach ... ciężko go rozsunąć żeby coś wsadzić.... kora jest przyjemniejsza Aga zanim wydasz fortunę zasyp sobie jedną małą rabatkę z małych worków .... zostaw to na miesiąc i sama oceń ... popytaj Elfir może .... ja totalny amator jestem ale mnie kamień naprawdę wkurzał gdy miałam coś na tej rabacie robić .... Przetestuj to sobie zanim wydasz kupę kasy ... zasyp fragment ... zawsze zdążysz zasypać resztę gdy będziesz pewna .... wyobrażasz sobie odchwaszczanie w tym kamieniu ??? a jak sama widziałam w młodym ogrodzie masz jeszcze spory problem z chwastami ... ja zresztą też buziak Aga ja już wiem że będę przesadzać ......zmieniać . Trochę mi dałaś do myślenia i wczoraj podjęłam decyzje, pod las i na kolistą idzie póki co kora, pod domem i na rabatę przy skarpie kamyki. Muszę zdecydować tylko jakie................ Po kilku telefonach do ogrodowego, w ostatnim już się wkurzyłam jak z jednego z kwadratów naładowałam całą taczkę darniny, bo oczywiście wszędzie jest rozsiana trawa, chwastów i gliny i naprawdę zaczęłam inaczej rozmawiać. Pan chciał przyjechać i robić oprysk wszystkich chwastów - a co z kwiatami ? Powiedziałam że ja żadnego randapu na rabatach nie chcę i że ma mi przysłać kogoś do wyrwania tego gówna bo to on sam mi to przywiózł. Po 3 godzinach pan oddzwonił i powiedział że będą wtorek - środa i wszystko chłopaki wyrwą.......tiaaaaaaaaaaaaa we wtorek coś przebąkują o zmianie pogody......chwasty zaraz zaczną rozsiewać . Także nie ma rady trzeba rwać . Mam wczoraj obleciała rabaty z nożyczkami obcinając kwiatostany, ja wyrywałam ile mogłam wywożąc już taczkami nie wiadrami :eek: Na koniec powsadzałam sobie trochę moich siewek, podlałam wszystko - bo jeszcze muszę dwa razy dziennie podlać to wszystko wężem i konewkami, posprzątałam bałagan po chłopakach i padłam---------moich naładowanych baterii po wakacjach już nie ma Ale jest rano, świeci słońce i trzeba zaraz działać Edytowane 19 Lipca 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.07.2013 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Moje karczowanie, zdjęcie z przedwczoraj......wczoraj zrobiłam jeszcze jedno przęsło i wydostałam na światło dzienne begonie które są na rogu......... http://i3.fmix.pl/fmi2660/01dabfd9000b312251e8c882 http://i2.fmix.pl/fmi90/337c94630022758b51e8c894 Od razu lepiej się patrzy z okna kuchni Donica też wyplewiona http://i3.fmix.pl/fmi674/fec97514000a02bd51e8c89b Po tej taczce zrezygnowałam z walki z kwadratami, zostawiam dla ogrodowych bo i tak będę robić odwodnienie - niech oni się męczą http://i3.fmix.pl/fmi1559/d4f96e8c0024180e51e8c8a2 Kwitną liatry http://i3.fmix.pl/fmi329/a1766c75002509eb51e8c975 A te piekności przewieziemy od mamy jak przekwitną................. http://i1.fmix.pl/fmi963/c6a02b8b002b959451e8c96c http://i3.fmix.pl/fmi1708/bb93025e001fbd9f51e8c965 http://i2.fmix.pl/fmi1332/6256612e001ffd2f51e8c961 http://i1.fmix.pl/fmi2412/d64020a50002444451e8c959 Wiecie co to jest powyżej? Jest niIzutkie a kwiaty jak widac podobne do rudbeki - niesamowicie wyglądają na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.07.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Aga u ciebie już srodek dnia. ale wczesnie wstajesz :DDD ogrod szybko doprowadziłas do porządku , tak myslałam ,że raczej czekac nie będziesz:D:D i nagroda dla ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 19.07.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Od razu lepiej te wyplewione kawałki wyglądają Wcześniej w tych chwastach w ogóle nie było widać, że coś tam rośnie Z ceną kamieni białych rożnie jest... Ja uwielbiam biały, więc bym się zdecydowała, ale wiadomo... Na allegro patrząc - frakcja 10-16mm koło 200PLN, 16-32mm 300 PLN, 10cm - tysiączek... No i włóknina pod nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.07.2013 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Aga u ciebie już srodek dnia. ale wczesnie wstajesz :DDD ogrod szybko doprowadziłas do porządku , tak myslałam ,że raczej czekac nie będziesz:D:D i nagroda dla ciebie:D Ale nagroda :rolleyes::rolleyes: mniam mniam Moje dziecię wstaje ostatnio o 5-5.30 więc mój dzień jest trochę dłuższy . Wczoraj przed śniadaniem byłam już po podlewaniu, wyciągnięciu 20 koszyków ze zgniłymi cebulami i wyrwaniu 2 wiader chwastów Witaj Aga:) podziwiam Twojego powera:yes: piękne te kwiaaty, a co to takie plamiaste-żółte w czerwone kropeczki? To lilie czy liliowce - mylą mi się które są które Ale cudne nie? W ogóle podobają mi się takie w kropki Mam nowe miodunki, czekam aż się przyjmą to Wam pokażę, już przekwitły........ale liście mają cudne Od razu lepiej te wyplewione kawałki wyglądają Wcześniej w tych chwastach w ogóle nie było widać, że coś tam rośnie Jedynym plusem tych chwastów w tym miejscu jest to że zrobiły dwóm z czterech RH osłonę i liści nie przypaliło słońce 2 z nich tam gdzie chwastów było mniej są mniejsze o połowę Z ceną kamieni białych rożnie jest... Ja uwielbiam biały, więc bym się zdecydowała, ale wiadomo... Na allegro patrząc - frakcja 10-16mm koło 200PLN, 16-32mm 300 PLN, 10cm - tysiączek... No i włóknina pod nie koniecznie. Czytam i czytam o tych kamykach....białe cudne , ale szybciej sie pobrudzą ............więc chyba pójdę w tą szarość. Przywiozłam worek na próbę w czwartek i jeszcze nie zrobiłam próby . Dzisiaj rozsypię i zobaczymy czy pasuje ----------------------------------------- Wczoraj walczyłam kilka dobrych godzin.............2 wielkie taczki pojechały w pole . Moja mama zrobiła "kosmetykę" rabatki przy domu - bo tam jest cień, a wczoraj był niemiłosierny upał Ja działałam pod lasem i tylko w słońcu bo komary i muchy końskie chlały jak tylko weszłam w kawałek cienia - ale widać już murek, widać część host widać 2 porzeczki . Dzisiaj też bym walczyła cały dzień, ale mój J stęskniony za towarzystwem zaprosił wszystkich - u nas wszyscy to koło 20 osób z dziećmi . Także działam do 14 potem odpocznę już z redsikiem...........może to i dobrze bo już odczuwam lekkie bóle w pośladku - jakaś rwa chce mnie dopaść. Ale i tak nie jest tak źle jak ze 2 miesiące temu.......naprawdę się rozruszałam i nieodczuwam tak skutków latania z widłami i taczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.07.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) http://i2.fmix.pl/fmi1332/6256612e001ffd2f51e8c961 http://i1.fmix.pl/fmi2412/d64020a50002444451e8c959 Wiecie co to jest powyżej? Jest niIzutkie a kwiaty jak widac podobne do rudbeki - niesamowicie wyglądają na żywo Aga kwiatuchy na focie to gailardia Chwasty okropieństwo i mnóstwo z nimi pracy ale widok pięknego ogrodu wynagradza godziny harówki. Ślicznie Ci kwitną roślinki Edit: Właśnie dokopałam się do zdjęć z nad morza w tym roku to ja zazdroszczę tęskni mi się do spacerów nad morzem Miłęgo weekendziku Edytowane 20 Lipca 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Aga milej soboty.... bawcie się dobrze ....... nareszccie ogrod i plac zabaw posluży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts