Ola.U 22.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Co prawda ,niektóre już widziałam ,ale fajnie było pooglądać sobie raz jeszcze .Suuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.07.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Potrzebuję wakacji.... [ATTACH=CONFIG]202051[/ATTACH] ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 22.07.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Najsłodsze to z kukurydzami:-) Wszystkie wspaniałe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.07.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 I jak tam gość? Pozdrawiam Was obie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Dziewczyny, bawcie się dzisiaj dobrze! I dużo słoneczka (to głównie z myślą o dzieciakach) PS Ja mam nadzieję też się niedługo wreszcie wproszę Drop ja siedzę już w domku, także zaglądaj kiedy masz ochotę Pogoda póki co rewelacja Aga, Wpadłam przywitać się po długiej nieobecności. Dostałam słowo informatyka (jak ktoś wie ile ono znaczy niech powie), że tym razem komputer będzie działał. Będę znowu mogła Twoje niezwykłe poczynania śledzić. Pozdrawiam Ilu cieszę się że już z komputerkiem w porzadku...wiem jak takie rzeczy denerwują i drażnią . Musze do Ciebie zajrzeć bo pewnie nowe focisze już som Co prawda ,niektóre już widziałam ,ale fajnie było pooglądać sobie raz jeszcze .Suuuuuuuuuper Dziekuję Olu Najsłodsze to z kukurydzami:-) Wszystkie wspaniałe:-) Dzięki Magda . Myślałam ostatnio o Tobie.............bo dawno Cie chyba nie było I jak tam gość? Pozdrawiam Was obie:hug: Gość żyje i mam nadzieję dobrze się bawi Pogoda super więc dzieciaki wczoraj używały na placu zabaw......a my jak Igi spał wyplewiłyśmy pół warzywnika Po południu byłyśmy w parku...........3 godziny patrzenia na dzieci i pilnowania ich żeby sobie krzywdy nie zrobiły dały przynajmniej mnie w kość . Wieczorem robiłam małe dosadzanie na rabacie pod domem bo jednoroczne wychodziły mi już z donic . Dosadziłam też 6 lilii które kupiłam w lidlu. http://i2.fmix.pl/fmi1327/a40c0adf0015a8af51ef5cb4 Były jeszcze czerwone i pomarańczowe............ Dzisiaj jedziemy na małą wycieczkę...............może uda mi się cyknąć jakieś fajowe zdjęcie to pokażę..... ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA ............ Edytowane 24 Lipca 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 24.07.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wam też życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aga ,ale Ty piękne zdjęcia robisz:yes::eek:powstałaby piękna galeria!!!pomyśl o tym...Miłej wycieczki życzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 hej dzięwczyny:)życze wam udanej zabawy,miłego dnia a zapomniałabym...kiedy będą lampy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aga fotki piękne bawcie sie dobrze pewnie zapasy zółtej masz co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.07.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Aguś i Aniu udanej zabawy zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 o super to już po imprezce? Anetka ćwiczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 pewnie zapasy zółtej masz co?? jak nic nie piszą, to zapasy ze spiżarki pewnie znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.07.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Wam też życzę miłego dnia Dzięki Było super Pogoda dopisała akurat wczoraj nie prażyło więc dzieciaki mogly spokojnie się wylatać Aga ,ale Ty piękne zdjęcia robisz:yes::eek:powstałaby piękna galeria!!!pomyśl o tym... Miłej wycieczki życzę .... Beatko chyba muszę coś faktycznie wybrać i oprawić Może w zimę będzie na to chwilka............. hej dzięwczyny:)życze wam udanej zabawy,miłego dnia a zapomniałabym...kiedy będą lampy?? Dzięki Lampy dopiero w sierpniu....jestesmy umówieni z Marcinem na po 15 Aga fotki piękne bawcie sie dobrze pewnie zapasy zółtej masz co?? Zółta dopiero dziś otwarta Dzieciaki tak nas wykańczają że padamy razem z nimi Aguś i Aniu udanej zabawy zdjęcia super Dzięki Anetko o super to już po imprezce? Anetka ćwiczymy? Imprezka dopiero się rozkręca . A na ćwiczenia to zapraszam do mnie na latanie za dzieciakami jak nic nie piszą, to zapasy ze spiżarki pewnie znikają Iwonko plany to jedno, życie to drugie . Igor nie poszedł mi dzisiaj spać i cały dzień miałyśmy sajgon z marudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.07.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 hej Aga, widzę że Ty nadal na pełnych obrotach, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.07.2013 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 hej Aga, widzę że Ty nadal na pełnych obrotach, pozdrawiam Cześć Słoneczko - kupę lat A ja, jak to ja chyba nigdy się nie zmienię ------------------------------------------------- Wczoraj poszła machina z kilkoma rzeczami do domu :wave: Rolety i zasłony jeśli się pan wyrobi byłyby już na 10 sierpnia Zamówiliśmy moskitiery i rolety i płytki na taras . Marcin będzie po 15 sierpnia i zacznie wszelakie robótki.....drugi ma dojechać jak skończy jakąś swoją robotę.....także troszkę wreszcie będzie się działo . Aaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałabym wczoraj potwierdziłam odbiór pieska...będzie na początku września. Mam dzisiaj dostać zdjęcia to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.07.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To będziemy czekać na nowości i fotki Aga jesteś jedyna, że z tyloma Twoimi obowiązkami zgodziłaś się jeszcze na psa A to szczeniak będzie, taki domowy piesek czy na podwórko? Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę w końcu chwili dla siebie- ja jestem cwana bo tydzień nie mam Kuby więc odrobiłam się z porządkami w domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Pieska ????? Zeźre arrasy, antyki i angielska kuchnię :cry::cry: A co zrobi z ogródkiem !!!! Ło matko ! Nie miała baba kłopotu to se demolke zanabyła Dzieci Ci nie wystarczą ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 27.07.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 pieska?:)Aguś zamarzyło Ci się 3 dziecko do opieki:P może trafi Wam się spokojny i ułożony psiak: D pozdrawiam miłego weekenda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 27.07.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A tam zaraz arrasy zeżre... "piesek" jest napisane, to może jakiś nieoddalający się zanadto od poduszki maltańczyk czy pekińczyk...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dziewczynki Piesek to sznaucer olbrzym więc może być ciężkawo - ale kto da radę jak nie ja Stety niestety pies yo tylko i wyłącznie moja decyzja........fakt że dobrze by było poczekać jeszcze z rok......ale z Panią umawiałam się już rok temu...nie wiedziałam na jakim etyapie wykończeniówki będę nie wiedziałam jak będzie wyglądac nasze życie...a że się powiedziało A ........................to pies będzie już teraz. Myślę że jesień to dobry okres żeby się nim zająć . Jesień odejdzie juz ogród.zostanie pilnowanie domu i moich arrasów Lekko nie będzie ale ile szczęścia i radości :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Dzisiaj jesteśmy mocno wczorajsze ..........z Okazji imieninek Ani zaszalalyśmy wczoraj i posiedziałysmy do rana . Byłyśmy też w naszym tikeju i obkupiłyśmy się że hej :D:D Wklejam zdjęcie naszych wspólnych zakupów http://i2.fmix.pl/fmi1076/99f7c616001919d051f36881 http://i1.fmix.pl/fmi1887/c7361a190007465a51f3c209 http://i1.fmix.pl/fmi2727/5e00c4fe001972c651f3c2e3 Zagadka co jest czyje . Rozstrzał jest niezły od torebek przez sprzęty do ćwiczeń po miski dla zwierzaków Pijemy kawkę i czekamy na Hazelkę która ma do mnie po południu podjechać . Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts