aneta s 05.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aga fajnie, że znalazłaś kogoś sensownego od ogrodu, co do kamienia...przepraszam ale Twoi kamienni faworyci zupełnie do mnie nie przemawiają (mówię o tych 4 kamieniach z białymi paseczkami) według mnie zrobiło by się zbyt pstrokato...mógł by wyjść misz masz....ja dałabym żwirek, przypominający kolorystycznie kostkę, jest w przyzwoitej cenie i da ładne tło dla roślin.Zakupy fajniusie, z jajem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aguś mam coś dla Ciebie http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/379-sciolkowanie-w-ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.08.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Anetko nie zdążyłam wkleić ale zdecydowałam się na kamień który ma moja znajoma. Nie wiem czy nie taki jak u Ciebie Ale fajnie gra z kostką..są wszystkie kolory i jest drobny więc chwaściorom powinno być gorzej wyłazić http://i2.fmix.pl/fmi616/9d395042000b121551ff742d To jest chyba kamien rzeczny......60 zł za tonę. Ten artykuł już kiedyś czytałam,ale sobie przypomnę, dziękuję --------------------- Ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.08.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aga bardzo mi się podoba wybrany kamień, ładnie się wtopi Co do obelisku też mi się podobał ale zdecydowanie za wysokie progi ... Zobacz TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 obelisk w ogrodzie no nie mogę jesteście niemożliwe, ciekawe kiedy ja zwariuję na punkcie ogrodu, dobrze że na razie mam rozpierduchę jak na Marsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aguś ja czytam grzecznie o ogrodzie bo teraz mam same chwasty i ziemie /glinę twardą jak skała :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 obelisk w ogrodzie no nie mogę jesteście niemożliwe, ciekawe kiedy ja zwariuję na punkcie ogrodu, dobrze że na razie mam rozpierduchę jak na Marsie Pożyjemy -zobaczymy:D to wciąga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.08.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 oooo to musze się wybrac i moze sobie taki sprawie nowy na urlopik Dzisiaj w nocy już były wypróbowane :lol2:mam siostrzenice na wakacjach i ta najmłodsza uparła się ,ze ona chce w nim spać .Staruchom dwa razy nie trzeba było mówić ,,szybko pościeliły i spędziły noc w namiotach w pokoju córki. Ubawilismy się po pachy przy składaniu ...Po wczorajszym przeszkoleniu w sklepie wydawało nam się ,ze to prościzna,a tu dzisiaj zonk. wcale nie było tak łatwo..musielismy się posiłkować filmikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aga ,ten kamień mi sie podoba i chyba cena nie jest taka straszna.ja potrzebuje kliniec granitowy ,który w naszej okolicy Pan zaproponował cenę 380zł , Wystawił cenę za kg ,a ja tak szybko sobie przeliczyłam ,ze wyszło mi 38zł za tone .:lol2:ucieszona pobiegłam do m a ten szybko mnie na ziemie sprowadził .W okolicach Strzegomia mogę to dostać za ok.50zł a u nas chamstwo takie ceny winduje...Ja potrzebuje 24 tony i z przywozem będzie mnie to kosztować 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.08.2013 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aga bardzo mi się podoba wybrany kamień, ładnie się wtopi Co do obelisku też mi się podobał ale zdecydowanie za wysokie progi ... Zobacz TUTAJ Aga znalazłam tą stronę Fajne, ładne i proste .....myślę że do wykorzystania gdzieś w ogrodzie..bo na pewno pnących będę chciała kupić kilka sztuk Teraz głupie pytanie Pnące sadzimy do gruntu? Czy siedzą w doniczkach pod tymi podporami? Na zimę jeśli w doniczkach, - muszą być chowane ? obelisk w ogrodzie no nie mogę jesteście niemożliwe, ciekawe kiedy ja zwariuję na punkcie ogrodu, dobrze że na razie mam rozpierduchę jak na Marsie Justynko ja tak jak Beatka uważam że na wszystko przyjdzie pora Zobaczysz kiedyś zapragnie Ci się kwiatucha w ogrodzie . Tymczasem zostawiam Ci moje - piękne lilie które pachną ja wychodzi się z domku - cudowne uczucie http://i3.fmix.pl/fmi2166/8339ddfc00254abc520081be/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi807/ead3d6ad0028406a520081c7/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1646/a58f7a6b00213dd7520081ce/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1070/e4bc65e500232523520081db/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2196/75277064001efdd9520081e1/zdjecie.jpg Aguś ja czytam grzecznie o ogrodzie bo teraz mam same chwasty i ziemie /glinę twardą jak skała :confused: Myślę że [po rozpierdusze która mnie teraz czeka będę już specem Także wszystko opisze co i jak Pożyjemy -zobaczymy:D to wciąga!! Dzisiaj w nocy już były wypróbowane :lol2:mam siostrzenice na wakacjach i ta najmłodsza uparła się ,ze ona chce w nim spać .Staruchom dwa razy nie trzeba było mówić ,,szybko pościeliły i spędziły noc w namiotach w pokoju córki. Ubawilismy się po pachy przy składaniu ...Po wczorajszym przeszkoleniu w sklepie wydawało nam się ,ze to prościzna,a tu dzisiaj zonk. wcale nie było tak łatwo..musielismy się posiłkować filmikiem Aga ,ten kamień mi sie podoba i chyba cena nie jest taka straszna.ja potrzebuje kliniec granitowy ,który w naszej okolicy Pan zaproponował cenę 380zł , Wystawił cenę za kg ,a ja tak szybko sobie przeliczyłam ,ze wyszło mi 38zł za tone .:lol2:ucieszona pobiegłam do m a ten szybko mnie na ziemie sprowadził .W okolicach Strzegomia mogę to dostać za ok.50zł a u nas chamstwo takie ceny winduje...Ja potrzebuje 24 tony i z przywozem będzie mnie to kosztować 3 tys. Rany boskie taka przebitka na kamieniu Facet zwariował Mnie kamień spadł z serca jak zobaczyłam ten mój........naprawdę nie miałam już gdzie podjechać żeby cokolwiek oglądać . A tutaj ten kamień jest bardzo blisko od nas ------------------------ Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Cześć Aga:) 10000 lat mnie nie było ale już jestem, wpadłam na chwilkę, pozachwycałam się kamyczkami, rameczkami i pięknym ogrodem Nadrobienie wszytkiego zajmie mi tyyyyyyyylllllllllleeeeeeee pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.08.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Aga, przyszłam donieść, że 30-31 sierpnia jest odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaneta1010 06.08.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam Co nie co podczytuje Was tutaj jak mogę doradzić przed wysypanie kamyków należy położyć agrowłuknine chyba tak się to nazywa która przepuszcza wodę utrzymuje wilgoć, a nie rosną chwasty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej Admetka, kamyczki superowe wybrałaś i kwiatuchy pięknie ci rosną, u mnie siano w ogrodzie bez sianokosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.08.2013 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Cześć Aga:) 10000 lat mnie nie było ale już jestem, wpadłam na chwilkę, pozachwycałam się kamyczkami, rameczkami i pięknym ogrodem Nadrobienie wszytkiego zajmie mi tyyyyyyyylllllllllleeeeeeee pozdrawiam Jak się cieszę że Panią widzę . Już wczoraj przeczytałam posta,ale czas przy komputerku poświęciłam żeby doczytać kto tam tak namieszał u Ciebie . Ja to mam super pomysł zabieraj rodzinkę, przyjeżdżaj to wszystko Ci na miejscu opowiem Aga, przyszłam donieść, że 30-31 sierpnia jest odpowiedni . Teraz tylko powiem J ,musi to przetrawić . Ale mam kartę przetargową.on teraz jedzie w weekend w delegację ............ No i nocleg musimy sobie znaleźć Hej Admetka, kamyczki superowe wybrałaś i kwiatuchy pięknie ci rosną, u mnie siano w ogrodzie bez sianokosów Cześć Vesi ........no czytała u Ciebie o tym podlewaniu . Ale coś za coś .......fakt trawa podlewana z podlewaków...............ale kwiatki dookoła domu i część pod lasem podlewam sama . Ciągnę węża codziennie 80 m w tą i z powrotem , w sumie rano i wieczorem zajmuje mi to ponad godzinę Witam Co nie co podczytuje Was tutaj jak mogę doradzić przed wysypanie kamyków należy położyć agrowłuknine chyba tak się to nazywa która przepuszcza wodę utrzymuje wilgoć, a nie rosną chwasty. Pozdrawiam Żaneta Witam serdecznie !!!!!! Włókninę położę w miejscach gdzie będzie najmniej roślin/większe placki samego kamienia, tak będę jej unikać.......... Pod las idzie kora bez żadnej włókniny............. Już postanowione,chyba że mój nowy ogrodowy użyje jakichś mocnych argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.08.2013 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jakiś czas temu szukałam dywaników do chłopaków I tak sobie myślę.............że może by je kupić zanim wszystkie pieniąchy pójdą w nową ziemię na rabaty ? Dywany ocieplą pokoje, nadadzą im przytulności , a chłopaki będą milej spędzać czas na podłodze.......... Znalazłam dywany akrylowe......w opisie "dobre dla alergików" Teraz tylko jaki wzór wybrać Oskar http://i3.fmix.pl/fmi2166/425aaa2800121756515a7a42 Igor http://i1.fmix.pl/fmi691/8688c98e00133f79515a7aa6 np stąd Coś z gładszych ale z fakturą http://i3.fmix.pl/fmi2353/aafa76f40026b40f515a7ad5 stąd Myślałam do Igora jeszcze nad czymś dziecięcy.....ale ten jest wełniany, ale wzór jest mało przyszłościowy Z drugiej strony przecież to jeszcze maluch........... http://i1.fmix.pl/fmi1889/c3546ab600182188515a7af0 Ale Oskar mógłby być zazdrosny ,że Igi ma we wzorki a on nie I jeszcze coś takiego....przyznam baaaaaaaaaaardzo mi się podobają http://i3.fmix.pl/fmi1610/48db7b680009cce9515a7b0b http://i1.fmix.pl/fmi1508/65e9f1040010dc4f515a7b23 stąd coś na szybko nie mogę znaleźć polskiego sklepu gdzie znalazłam te dywany I co myślicie? Może macie zapisane jakieś inne fajne dywaniki???? Dzisiaj wreszcie będą montowane moskitiery i rolety wiec jak ogarnę pokoje zrobię jakieś zdjęcie żeby było lepsze spojrzenie na temat Zamierzam dzisiaj zabrać się za koszenie.trzymajcie kciuki żebym nie zeszła na tym upale Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dywaniki z gwiazdkami są najładniejsze, dobre dla małych i duzych dzieci mało zwracają uwagę na to, co jest na dywanie, nie ma sensu kupować takich typowo dziecinnych, chyba że to postać z jakiejś bajki, to wtedy przez rok -dwa są zachwycone, a potem mija fascynacja i nie chcą mieć takiego dywanu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Gwiazdki, wybierz gwiazdki W Fabryce Wafelków bywają czasem fajne, choć ceny często nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 07.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam serdecznie powinnam chyba iśc na urlop żeby móc cały wątek przeczytać Na razie tylko kilka stron do tyły przewinęłam zatrzymując się przy zdjęciach. Chciałam zapytać o ten kamień rzeczny - bardzo mi się podoba, mam zamiar po uporaniu się z budową wyrzucić całą korę która mam w rabatach i wysypać je kamyczkami, coś takiego by mi pasowało. Czy można ew. prosić o namiar gdzie co znalazłaś? Podoba mi się i kolorystycznie i wielkościowo - te kamienie rzeczne które do tej po ry oglądałam jakieś duże były... Z góry dziękuję za pomoc i będę zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.08.2013 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Vesi Drop - czyli mam dwa głosy na gwiazdki Czekam na więcej A paseczki Wam się nie podobają :rolleyes: Stronę sklepu już mam.........jak wkleiłam zdjęcia dojrzałam dopiero logo na dywanach - cena trochę Yenulka Witam serdecznie Przez prawie dwa lata trochę tutaj z dziewczynami naklepałyśmy . Nie zrobiłam galerii bo prawie wszystko czeka na ciąg dalszy wykończeniówki . Teraz jak sama widzisz na tapecie ogród...........jak się skończy sezon i jak zostanie coś pieniążków będziemy dalej działać w domu Dokładnego miejsca skąd będzie kamień nie znam...tylko miejscowość....a to mało Ci powie. Jak już zamówimy to dam dokładny namiar Zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts