admete 08.08.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Pokażę Wam trochę moich przydasi okiennych Parapet w jadalni niechcący zrobił się moją osobistą półką podręczną . Wsadziłam nowe kwiatki do doniczek, Ania wypełniła kącik sprezentowanym zegarkiem Wiem że bez zasłon i rolet łyso....ale zawsze milej niż całkiem goły parapet Cięzko zrobić zdjęcie...aparat musi mieć o każdej porze dnia włączoną lampę , nawet jak za oknem słońce W te upały to zbawienna cecha w moim domu http://i1.fmix.pl/fmi2393/cf9a84ab000cbfdd52026e4c http://i2.fmix.pl/fmi2012/ae057338000fc22452032bad/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1439/039751bc0015015352026e5c/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1299/cc0b339b0016821f52026e64/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2807/3269bd5f0013390452026e6d/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi739/9584271f000dc4e552026e75/zdjecie.jpg I przyniesiony z tikeja zeszyt do notatek ogrodowych i przybornik na długopisy http://i2.fmix.pl/fmi1293/5a2418b4001e122d52026e81/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 08.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 mi się strasznie podobają paseczkowe dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.08.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mi się podobają i paski i gwiazdki:-) To pomogłam. Hehe.Zegarek cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Aguś Twoj parapecik juz prawie kazdy centymetr ma zajęty, jeszcze jedna wyprawa z Ania do sklepów i trzeba będzi nowego miejsca szukać :lol2: Dywaniki - dwaizdki mi sie bardzo podobaja, ale nie wiem czy paseczki do chłopaków nie lepsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.08.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Aga przypomniałaś mi o moich dywanowych dylematach, ja musze do bawialni koniecznie dywan zamówić ...mnie się podobaja i gwiazdki i paski...podobny paskowy ma Ikea i myslę, że cena bardziej zjadliwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.08.2013 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 mi się strasznie podobają paseczkowe dywany Mi się podobają i paski i gwiazdki:-) To pomogłam. Hehe. Zegarek cudowny. Aguś Twoj parapecik juz prawie kazdy centymetr ma zajęty, jeszcze jedna wyprawa z Ania do sklepów i trzeba będzi nowego miejsca szukać :lol2: Dywaniki - dwaizdki mi sie bardzo podobaja, ale nie wiem czy paseczki do chłopaków nie lepsze ... Aga przypomniałaś mi o moich dywanowych dylematach, ja musze do bawialni koniecznie dywan zamówić ...mnie się podobaja i gwiazdki i paski...podobny paskowy ma Ikea i myslę, że cena bardziej zjadliwa;) dziewczynki Widze że mam głosiki na dywany w paski . One mi pasuja do mnie i wiem że Oskarowi też się najbardziej taki spodoba . Zawsze jak go pytam w jakim kolorze by "coś" chciał to odpowiada kolorowy Tylko gdybym chciała ten o wymiarach 120-180 to cena 1200 zł to już przesada ....a ten 70/140 to takie wymiary dywanika łazienkowego Chyba jeszcze poszperam i musze koniecznie zobaczyć na żywo ten ikeowski ------------------------------------------------------ Wczoraj podjechałam do tikeja żeby zobaczyć czy nie rzucili nowych poduch dla psów..................i wyszłam znowu obładowana Przytachałam 3 nowe zegarki do Igora, do dolnej łazienki i jeden do kuchni - chyba mam na tyle dużą kuchnię że 2 to nie będzie przesada? Kupiłam dwa wiadra-donice na zewnatrz do jednego wsadzę hortensję którą kupiłam wczoraj w lidlu Opakowanie na chusteczki do Oskara do pokoju - szkoda że nie było dwóch bo i do Igora by pasowało Kupiłam biało srebrną patelnię , a Oskar wybrał sobie zmiotkę i szufelkę na kiju do zamiatania tarasu Chyba nic nie pominęłam...............musze zrobić im sesję zdjęciową to sie pochwalę -------------------------- Przedwczoraj pan zamontował prawie wszystkie moskitiery i wreszcie jako tako śpimy w nocy . We wtorek skończy montaż i założy roletki Starzy ogrodowi mieli przyjechać do odwodnienia kwadratów - ale znowu przełożyli termin . Mój nowy ogrodowy coś nie odbierał wczoraj telefonów - trochę mnie to zmartwiło - dziś będę próbowała dzwonić dalej Chciałam zacząć prace ogrodowe jak najszybciej a tu znowu schody Nie wiem jak Wam ale mnie wczorajszy dzień dał w kość............ta duchota nie nastraja do niczego . Skończyłam koszenie i padłam.......Igo też marudził cały dzień dopiero odżył wieczorem jak się trochę ochłodziło Dzisiaj od rana wieje więc mam nadzieję że ten dzień będzie trochę lżejszy...........bo mamy trochę do zrobienia w ogrodzie z mamą. Kupiłyśmy białe liatry i chcemy je powsadzać do rabaty pod oknami . Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Aga, fajnie ten Twój kąt wygląda Wiatraczek pierwsza klasa, co nie? U mnie Jakub strzelił focha, że takiego nie dostał Bo jest taki śliczny, mamusiu. Ale ja twarda byłam. I cieszę się, że zegar się podoba. Chwal się szybciutko zakupami. Szczególnie ciekawa jestem tego pudełka na chusteczki. Ja się w końcu zawzięłam i prawie skończyłam pojemnik dla Jakuba. Zaczęty przy okazji zegara i szycia rolet Chociaż ciut zdradzona się czuję, że obkupiłaś się beze mnie No nic, może nadrobimy w stolicy. A potem w roli wielbłąda będę wracać pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.08.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Aga, fajnie ten Twój kąt wygląda Dziekować Jak byłaś to nie było tak ładnie Sprzątnęłam puzzle ......przyjdzie jesień to się wyciągnie Wiatraczek pierwsza klasa, co nie? U mnie Jakub strzelił focha, że takiego nie dostał Bo jest taki śliczny, mamusiu. Ale ja twarda byłam. Do Oskara nie pasuje więc...................... I cieszę się, że zegar się podoba. No jacha Kocham go miłością bezgraniczną Przypomnij mi to przysłowie które Twoja mama ma dla zbieraczy zegarków.po moich ostatnich zakupach chyba można powiedzieć że mam już małą kolekcję Chwal się szybciutko zakupami. Szczególnie ciekawa jestem tego pudełka na chusteczki. Ja się w końcu zawzięłam i prawie skończyłam pojemnik dla Jakuba. Zaczęty przy okazji zegara i szycia rolet Może jutro uda mi się pocykać zdjęcia. Opakowanie na chusteczki takie proste, zwykłe......ale ładne I tylko 11 zł Chociaż ciut zdradzona się czuję, że obkupiłaś się beze mnie Aniu nie możemy przegapiać okazji No nic, może nadrobimy w stolicy. A potem w roli wielbłąda będę wracać pociągiem Nadrobimy Miałam właśnie pytać czym będziesz jechać...........no to po dwóch dniach możemy mieć problem z wsadzeniem Cię do pociągu ------------------------------------ Ja dzisiaj po wypadzie do galerii przytachałam małe co nieco z Zary Home Czarny kielich - będzie na pierździonki i kolczyki i popielniczkę w motyle do gościnnego na gadżety - czyt kolczyki/inne ozdóbki, nocujących tam koleżanek/gości Do tego zajrzałyśmy z mamą do CCC i wyszłam niechcący z 2 parami wysokich tenisówek - jedne czarne z czymś błyszczącym i suwaczkiem drugie pomarańczowe - a co trzeba się jakoś odmładzać :rolleyes:- było 50% na wszystko i za 3 pary butów(mama klapeczki letnie) zapłaciłyśmy 95 zł . Zmykam bo jutro wojuję sama z chłopakami...............ma być wreszcie pochmurno i temperatura ma spaść do 20 st - normalnie chyba trzeba kurtki wyjąć Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.08.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Hej Aguś Przyszłam pomachać i zostawić głosik na dywaniki....oddaję głosik na....gwiazdeczki i paseczki :D:D Miłego weekendu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.08.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Agus miłego dzionka dzisiaj zdecydowanie chłodniej , teraz u mnie 19 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Hej Aguś Przyszłam pomachać i zostawić głosik na dywaniki....oddaję głosik na....gwiazdeczki i paseczki :D:D Miłego weekendu:D Dziękuję za głosik i również miłego weekendu życzę Agus miłego dzionka dzisiaj zdecydowanie chłodniej , teraz u mnie 19 stopni chyba wszystkim dzisiaj będzie się wreszcie lepiej funkcjonowało U mnie 19 st Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jeszcze tak na chwilkę Szukam legowiska dla mojego "pieska" wczoraj znalazła takie superowe w pasy http://i2.fmix.pl/fmi1558/520c6ff900086e745205d4f1 http://i2.fmix.pl/fmi2179/8149ec63001abae95205d501/zdjecie.jpg stąd Chyba wezmę ten brązowy.................. chyba że macie jakiś sklep do polecenia bo na allegro znalazłam tylko coś takiego . Wiadomo że takie posłanie może długo nie przeżyć..ale niech choć trochę wygląda i będzie w miarę wygodne .................szukam jeszcze czegoś w czym będziemy wieźć pieska w samochodzie...........żadnych klatek transporterów nie chce. Kto ma doświadczenie w temacie niech sie podzieli i cuś zaproponuje . Nie chcę nic drogiego bo wiadomo że to praktycznie na jeden raz Na all znalazłam coś takiego Nie wiem co jeszcze kupić na te pierwsze dni . Jedzenie wiadomo podkłady na siusiu - ponoć pieski już ładnie załatwiają się w jedno miejsce.......smycz obrożę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Taki materacyk mi się jeszcze spodobał http://i1.fmix.pl/fmi585/08dd0f6500124fd05205d74c stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga, przecież nie będziecie mieli daleko? Może psiak przejedzie po prostu na rękach? U nas po nocnej burzy też jakoś rześko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Chyba masz rację Kupię dla niego kocyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga, myśmy wiele lat wozili naszego kundelka wielkości ~40 cm na tylnym siedzeniu.Spokojnie dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga, myśmy wiele lat wozili naszego kundelka wielkości ~40 cm na tylnym siedzeniu. Spokojnie dawał radę. My mojego Hektora też Ale tu wiesz........... jest zdenerwowanie ekscytacja i strach jak o dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.08.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Pani wysłał mi zdjęcia piesków....nie wiem czy to akurat on........ale jak nie to wygląda identycznie jak ten Nasz ma założoną czarną obrożę..........czyżby czarny charakter Ale ze zdjęć nie udało mi się go jednoznacznie określić http://i2.fmix.pl/fmi2527/26aeab2c000b20fd52060bb4 Śliczny..słodki faficzek :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 O rety, jaki słodziak.Nic tylko wytarmosić za te klapnięte uszka i wymiętosić rozkoszny pyszczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga ja zwierzakom kupuję wszystko w zooplus.pl polecam, zbierasz punkty bonusowe i zamawiasz za to jakieś zabawki (u mnie rządzi niebieskie piórko na wędce, ale to kocia zabawka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts