melczak 10.08.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga śliczny psiak - aż Ci zazdroszczę tej ekscytacji - kiedy go zabieracie do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga, wracając do dywaników, paseczki też są niezłe, ale gwiazdki jednak najbardziej mnie ujęły. Mam nadzieję, że znajdziesz coś ładnego, nie zabijającego jednocześnie ceną. Psiak uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.08.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Aga....piesio zajefajny!!!Pewnie już się nie możecie doczekać nowego lokatora?! Szczególnie chłopcy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.08.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 O rety, jaki słodziak. Nic tylko wytarmosić za te klapnięte uszka i wymiętosić rozkoszny pyszczek. Prawda Mam nadzieję że ta słodycz patrząca z oczy wynagrodzi wszystko co napsoci Aga ja zwierzakom kupuję wszystko w zooplus.pl polecam, zbierasz punkty bonusowe i zamawiasz za to jakieś zabawki (u mnie rządzi niebieskie piórko na wędce, ale to kocia zabawka). Dziekować ..zobaczę co tam mają ciekawego Aga śliczny psiak - aż Ci zazdroszczę tej ekscytacji - kiedy go zabieracie do nowego domu Mamy po niego jechać w pierwszy piątek/sobotę września Ekscytacja jest........ale i strach czy dam radę zorganizować logistycznie dzień . Najbardziej martwię się o moje wyjazdy do sklepu/przedszkola - czy psiak nie rozniesie i nie zje mi chałpy ...............jak będzie brzydko, dzieciaki chore a ja będe musiała z psiakiem wyjść na dwór....chcę spróbować nauczyć go załatwiania tylko poza działką Aga, wracając do dywaników, paseczki też są niezłe, ale gwiazdki jednak najbardziej mnie ujęły. Mam nadzieję, że znajdziesz coś ładnego, nie zabijającego jednocześnie ceną. Psiak uroczy Dzięki za dywanowy głosik Aga....piesio zajefajny!!! Pewnie już się nie możecie doczekać nowego lokatora?! Szczególnie chłopcy:yes: Czekamy .........ale jak wyżej napisałam lekka trema też jest Ale jak piszesz chłopaki będą zachwyceni.............i nie ma to jak wychowywanie się dzieci z pupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.08.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja kupuję na krakvet. pl wszystko dla moich zwierzaków, szybko i najtaniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Agus czy znasz nazwę tej tapety z elitis. Masz może jakieś stronki z tapetami? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fmix.pl%2Fzdjecie%2F3691126%2Fmarron%2Frozmiar%2F2%3FprivateKey%3De27e40390c477bd0e0097600ff707c5e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 12.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziewczyny czy sklep tikej to inaczej tk maxx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziewczyny czy sklep tikej to inaczej tk maxx? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.08.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja kupuję na krakvet. pl wszystko dla moich zwierzaków, szybko i najtaniej Pozdrawiam Dziękuję Alu Agus czy znasz nazwę tej tapety z elitis. Masz może jakieś stronki z tapetami? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fmix.pl%2Fzdjecie%2F3691126%2Fmarron%2Frozmiar%2F2%3FprivateKey%3De27e40390c477bd0e0097600ff707c5e Emilko tutaj masz tą tapetę Natalek Drop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.08.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzieki Kochana, a Ty zamawialas juz jakas tapete do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.08.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Emilko nie zamawiałam ....Wy byście pierwsze wiedziały Nie było funduszy to i temat jakoś mi uleciał ------------------------------------- Mieliśmy dzisiaj niemiłą przygodę Zostawiłam Oskara z kanapką na kanapie przed telewizorem......wyszłam na chwilę na taras....za chwilę do domu przywołał mnie straszny jego krzyk . Okazało się że moje dziecię wsadziło obydwie ręce w oprawę na żarówkę nad kanapą Poraził go prąd na jednej ręce na kciuku jest rana przecinająca cały paznokieć na pół aż do ciała pod nim z drugiej strony olbrzymi bąbel. Na drugiej ręce dwie dziury . Strachu płaczu było bardzo dużo Czekaliśmy czy po samym porażeniu nie będzie jakiś objawów -ale już jest dobrze..................jest spora rana ale z każdym dniem powinno być lepiej. Teraz trzeba pilnować żeby nie zrobił sobie krzywdy zadzierając o coś palcem....a kto zna moje dziecko wie że jest to trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 12.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ojć Aguś! Boje sobie nawet wyobrazić Twojego strachu i Oskara bólu! a swoja droga co go pokusilo zdawalo by sie, że to duzy chlopak!no i gdzie on aż tak wysoko siegnał Zaczełam sie bać o moich chłopców-czesto coś robie a oni sami sie bawia na dniach na świecie pojawi sie następny chłopiec i aż strach pomyśleć co mnie czeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 12.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A jak go z tamtad zabierałaś to Ciebie też prad nie złapał? Naprawde dziekować, że to tak sie skonczylo! Moj tata jest elektrykiem od dziecka mamy wpajane, że z pradem nie ma żartów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 O ja pierniczę!!!! Aga....byliście u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.08.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Agato sie narobiło:( mam nadzieje ze szybko sie wygoi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.08.2013 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dziewczyny Jak wbiegłam do domu to już siedział na kanapie z wyciągniętymi rękami Ale znając jego to chwilę te ręce tam trzymał.on jak coś się dzieje to czeka na ratunek więc dlatego ta rana jest taka duża - tak myślę....zresztą nic innego nie robiłam całą noc .............rozpamiętywałam...gdybałam co by było gdyby..........ja tak mam . U lekarza nie byliśmy....chociaż zbierałam się ze dwa razy---ale wtedy jak wydawało mi się że się z nim samym coś dzieje . Co do rany, nie jest do zszycia .....byłam w aptece dała mi alantan i powiedziała że nic innego praktycznie nie ma.......dzisiaj na spokojnie obejrzę sobie ten palec..zobaczę jak wygląda po nocy i najwyżej pojedziemy.........może jakaś maść z antybiotykiem szybciej by goiła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.08.2013 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ojć Aguś! Boje sobie nawet wyobrazić Twojego strachu i Oskara bólu! a swoja droga co go pokusilo zdawalo by sie, że to duzy chlopak!no i gdzie on aż tak wysoko siegnał Zaczełam sie bać o moich chłopców-czesto coś robie a oni sami sie bawia na dniach na świecie pojawi sie następny chłopiec i aż strach pomyśleć co mnie czeka ? Natalek niestety wszystkiego nie da się przewidzieć Ale takie historie uczą i będę się starała być ostrożniejsza i bardziej przewidująca A Tobie szykuje się superowa ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Aguś trzymam kciuki żeby byl to tylko drobiazg z paluchem, warto chyba pokazać lekarzowi bo może przepisze coś z antybiotykiem na gojenie się rany lub inne cudo. Na rączce ciężko powiedzieć nie dotykaj, wiec żeby sie nie babrała potem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.08.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Iwonko Już jest lepiej, więc obejdzie się bez wizyty u lekarza.. Oskar ma takiego pałera że chce chałpę roznieść po całodniowym siedzeniu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.08.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dzisiaj podwójna 18 mojego J Takie przygotowania poczyniliśmy dzisiaj z Oskarem Do tego kombinowany obiadek http://i1.fmix.pl/fmi1058/2934241e00262e82520a7f9f http://i3.fmix.pl/fmi2521/0cc28e9c001ba1f8520a7fce Na kształt babeczek nie patrzymy - to moje pierwsze w życiu - ale nie ostatnie bo nawet zjadliwe Dobrej noki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts