natalek 13.08.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ciesze sie, że z Oskarem jest ok! A J życze wszystkiego najlepszego @-}-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 14.08.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 pomysł z kartką i "tortem" w środku kupuję, SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Aga przykro mi z powodu Oskara, nie zadręczaj się Nie da się mieć oczu dookoła głowy. Koniecznie idźcie do lekarza, żeby mu jakieś dzikie mięso nie wyrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.08.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ciesze sie, że z Oskarem jest ok! A J życze wszystkiego najlepszego @-}-- J dziękuje pomysł z kartką i "tortem" w środku kupuję, SUPER! Pomysł niezły i do tego szybko i łatwo się robi Aga przykro mi z powodu Oskara, nie zadręczaj się Nie da się mieć oczu dookoła głowy. Koniecznie idźcie do lekarza, żeby mu jakieś dzikie mięso nie wyrosło. Justynko o jakim dzikim mięsie Ty mi tu piszesz Dziś rana już wygląda lepiej........ Jeden bąbelek pękł.także prawa ręka już zaraz będzie w pełni sprawna. Bąbel na kciuku jest cały czas twardy.............a niedługo będzie problem z obcinaniem paznokcia . To nie pierwsza nasza przygoda z raną na kciuku . 3 lata temu przytrzasnął sobie też kciuka o składane krzesełko . Ucierpiała opuszka i kawałek paznokcia.......ale jak widać rany u dzieci bardzo szybko się goją.przeżyjemy i to ------------------------------------- My jesteśmy po wielkich zakupach na jutrzejsza urodzinową imprezę........piję kawę i zaczynam bałaganić w kuchni . Przyszły zamówione rzeczy na allegro . Paka wielka w niej moje dwa obrazki,półka do wiatrołapu i zegarek/figurka na moje przyszłe biurko...... Mam jeszcze zaległe zdjęcia zakupów..ale nie mam kiedy ich obfocić . Może w trakcie sprzątania domu przed imprezą mi się uda......... Tymczasem życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Aga no pisałaś, że rana głęboka jak dobrze nie odkażone to może takie "dzikie mięso" wyrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.08.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Aga no pisałaś, że rana głęboka jak dobrze nie odkażone to może takie "dzikie mięso" wyrosnąć Można powiedzieć że już jest dobrze.....tak jak przy zdarzeniu nie bylo krwi tak w sobotę przy zabawie z córą koleżanki krew poszła . Wczoraj wywalił się na chodniku właśnie na tego kciuka . Musiałby siedzieć cały dzień na kanapie żeby nic sobie nie zrobić . Ale dziś palec nie jest czerwony...bo wczoraj miałam pewne obawy po sobotnim zdarzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.08.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Weekend minął...było imprezowo czyli ciut męcząco . Od dwóch dni przeglądam znowu zestawy mebelków na taras....teraz po sezonie więc zaczynają się przeceny ..może coś się znajdzie w rozsądnej cenie??? Póki co zastanawiam się nad Marjelkowym i Beautowym i znalazłam coś podobnego tylko większego.później pokażę może pomożecie??? Dzisiaj przyjeżdża duży M ...czekam właśnie na niego i jadę z dzieciakami do przedszkola. Płytki na taras będa dopiero jutro......więc może zacząłby od powieszenia lampek w kuchni??? Zmykam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hip hip dla Marcina Zdecydowanie powinien zacząć od lamp nad wyspą. Zdecydowanie Aguś, zaczyna się PS. Ogrodowy się odezwał? PS2. Jakub sobie przypomniał, że Oskar miał na tablecie grę z czołgami. Kojarzysz co to było? Bo mnie tu morduje i morduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.08.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hejweszłam aby się przywitać i życzyć udanego tygodnia,pomyślnych łowów mebelkowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.08.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Czekamy na lampeczki nad wyspą Ja mam ten sam zestaw co MarJelka na taras i sobie bardzo chwalę. Wygodny, praktyczny (ciemny) i ładny:-) Polecam. Jeśli masz dużo miejsca to możesz też pomyśleć o czymś większym. Bo ten zestaw jest taki zgrabny, niezbyt wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej Aguś...wpadłam pomachać i uściski zostawić Spóźnione życzenia dla J:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 19.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 cieszę się iż z Oskarkiem wszystko ok aż strach pomyśleć co moglo się wydarzyć.... najserdeczniejsze zyczenia dla małżonka czekam na foty lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.08.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hip hip dla Marcina Zdecydowanie powinien zacząć od lamp nad wyspą. Zdecydowanie Aguś, zaczyna się PS. Ogrodowy się odezwał? PS2. Jakub sobie przypomniał, że Oskar miał na tablecie grę z czołgami. Kojarzysz co to było? Bo mnie tu morduje i morduje Aniu no coś się wreszcie zaczyna Zmiany mile widziane bo mnie ostatnio już trafiało Nowy ogrodowy się nie odezwał, napisałam mu nawet wiadomość na fb....i nic Miałam za to dziś spotkanie z 2 nowymi ekipami.....jedna .......z drugą można chyba wejść w współpracę ...jutro część druga poznawania pana i jego możliwości ogrodowych Jutro zapytam o tą grę - bo ja sama nie kojarzę Hej weszłam aby się przywitać i życzyć udanego tygodnia,pomyślnych łowów mebelkowych:) Dziękuję i również udanego tygodnia życzę Czekamy na lampeczki nad wyspą Ja mam ten sam zestaw co MarJelka na taras i sobie bardzo chwalę. Wygodny, praktyczny (ciemny) i ładny:-) Polecam. Jeśli masz dużo miejsca to możesz też pomyśleć o czymś większym. Bo ten zestaw jest taki zgrabny, niezbyt wielki. Czyli już trzecia osoba chwali ..dlatego ten "wasz" wzięłabym bez zastanowienia. http://i3.fmix.pl/fmi2488/2420e89500063d0452127132 Ten drugi wygląda tak http://i1.fmix.pl/fmi1175/284dc596002c9d185212713c I wymiary dla porównania Czarny • stolik: dł. - 1000mm, szer. - 500mm, wys. - 450mm • fotel: szer. - 640mm, głęb. - 850mm, wys. - 850mm • sofa: szer. - 1300mm, głęb. - 850mm, wys. - 850mm szaro/brązowy stolik: dł. - 1040mm, szer. - 540mm, wys. - 480mm fotel: szer. - 770mm, głęb. - 800mm, wys. - 800mm sofa: szer. - 1340mm, głęb. - 800mm, wys. - 860mm Kanapa dobrze że większa....bo mam akurat tyle miejsca tam gdzie ja chciałam postawić........ale czy fotele nie będą wielkie? Dziewczyny te co mają zestaw spojrzycie na wymiary tego beżowego i powiecie czy nie wyjdą kolosy z tych foteli??? Hej Aguś...wpadłam pomachać i uściski zostawić Spóźnione życzenia dla J:D Dziękuję Beatko cieszę się iż z Oskarkiem wszystko ok aż strach pomyśleć co moglo się wydarzyć.... najserdeczniejsze zyczenia dla małżonka czekam na foty lamp Dziękuję ...........................a lampecki wyjmę jutro i zobaczymy kiedy M zacznie rozwalać sufit. Dzisiaj wziął się za układanie kamienia na podmurówce i sama stwierdzam że to przerąbana robota Chciałam pomóc i sam coś ułożyć ale to naprawdę ciężkie puzzle do układania Ale już wygląda fajnie Nic zmykam dziewczynki i chłopcy Jutro mamy podjechać do nowego potencjalnego ogrodowego bo okazało się że mają też różne kamienie-a potrzebujemy jeszcze na górne krawędzie donic jakiś większych kamieni w formie płytek - a jak się okazało mają takie rzeczy . Mają też swoją szkółkę więc i roślinkom się przyjrzę I jak jest M trzeba myśleć nad różnymi sprawami.............np..farby na ściany które chcę przemalować Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.08.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno....zrobiłam rezerwację na zegar Mora, który chodzi za mną już chyba ponad rok . Niektóre z Was wiedzą o jaki chodzi . Jutro zapadnie ostateczna decyzja czy go bierzemy................prezentodawczynią jest moja mama i wiem że będę ten zegar kochać z dwóch powodów - jestem nim oczarowana i będzie to prezent od mojej ukochanej mamy - czyli jedyny i niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Aga, cieszę się, że się dzieje! Życzę, aby Marcinowi robota paliła się w rękach Pamiętasz odległości lamp? Gdzie śpi? Zarezerwowałaś zegar? I znajdź w końcu normalnego ogrodowego. Kurczę, jak można mieć takiego pecha No, ale ponoć mamy kryzys. I pewnie dlatego, tak łatwo znaleźć kogoð chętnego do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.08.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Meble terazsowe piękne no i ciekawa jestem tego zegara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.08.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 doberek nadrobiłam Oskarowi i Tobie współczuję i czekam na foty lampowe bo myślałam, że już dawno zawisły no i na zegar bo myślę, ze go będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.08.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Aga. zegar Mora - moje marzenie. Bierz, bo z tej miłości się nie wyrasta niestety i męczy dopóki nie kupisz:-) Co do mebli to te zestawy bardzo podobne są. Nasz fotele są bardzo zgrabne, te twoje są szersze ale bez przesady, że kolosy. Jeśli masz miejsce, to nie widzę problemu. Większe są zwykle wygodniejsze. U mnie nie ma aż tyle miejsca i dlatego ten nasz komplet pasuje mi idealnie. Ale jakbym miała miejsce to nawet narożnik bym sobie wzięła, żeby się rozłożyć. Także na pewno wielkością nie masz się co przejmować. Bierz co ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.08.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Agazestawik ogrodowy superobgadamy jak się spotkamy ps wpadnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.08.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 ANIU ,wpadłam na chwilkę bo jestem znowu na wyjeździe...wypowiem się co do zestawu ,,,mam ten czarny ,,bardzo sobie chwalę ,cho materiał na tapicerce trochę wypłowiał...więc może bezpieczniejszy byłby ten melanż .Jak dla moich potrzeb zestaw jest trochę za mały i chyba zadzwonię z zapytaniem czy można by zakupi dwa fotele lub kanapę ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts