marimag 22.08.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Aga Fajny ten nowy zakup a nie planowałaś wcześniej dać go pod schodami? I kciuki za Marcina, niech się spręża w tym swoim Marcinim tempie bo tu pół forum czeka na Twoje lampy Dobrz gada ! Dac jej wódki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Aguś ,co do zegara....moje zdanie już znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Aga ja myślę, że powinnaś już zaprzestać dodawania kolejnych babcinych/antycznych elementów, bo w końcu w salonie nic nie zostanie z politurowanej perełki a zrobi się graciarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.08.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Cześć Odpisuję szybko, bo nie wiem czy będę miała jutro czas żeby coś skrobnąć. Mamy na weekend gości - przyjeżdża Karola ze swoimi chłopakami . Od rana będę latać i próbować w jeden dzień ogarnąć chałpę coby wstydu nie było Dzisiaj mało co zrobiłam bo miałam troszku zakręcony dzień bo kosiłam trawę(zajmuje mi to już dokładnie 2 h ) Nie było prądu cały dzień , a żeby myć podłogi muszą być najpierw odkurzone - a to mi najdłużej czasu zajmuje - a bez prądu wiadomo Byłam też z mamą na mszy za moją ciocię a mamy siostrę - druga rocznica jej śmierci - cała wyprawa zajęła nam 3 godziny bo to poza miastem. Przyjechał zegar i na żywo jestem nim zachwycona!!!!!!! Pasuje :yes: i tak cudnie wypełnił róg w jadalni Z racji że jutro zamierzam wybłyszczyć cały dom na przyjazd gości, zrobię obiecane fotki wszystkich nowości. Mam też rolety u góry we wszystkich pokojach. Nic takiego, ale u chłopaków niebieski i granat w oknach naprawdę zmieniły te pomieszczenia............ ------------------------------------ Natalek i jak pizza udała się??? Mam nadzieję że tak bo będzie na mnie Magda Oskar już lepiej.....wiesz jak to z ranami, odpadają strupki, chwilę się ślimaczy, robi się mniejszy nowy strupek i tak pomału rączki zdrowieją Diana dzięki Justynko mówisz nie tej witrynie czy w ogóle witrynie w salonie? Ja na witrynę choruję więc będę szukać.........tylko faktycznie teraz będzie problematyczne zgranie tych wszystkich mebli Ola . Jak wyżej napisałam Oskaro dochodzi pomalutku do siebie, ze dwa razy dziennie uderzy się w tego palca, albo jak dziś kolega w przedszkolu mu na tą rękę nadepnął ale pomału zdrowiejemy Mari dzięki za zegar.......zrobię zdjęcia już udomowionego to ocenisz jeszcze raz czy pasuje. Moim zdaniem tak Nie mogę się na niego napatrzeć. Mam nadzieję że w nocy mnie nie przestraszy(czasaem po coś do kuchni schodzę), bo bez świateł wygląda jak wielka postać Panno Zetko http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif skoro tak blisssssssko byłaś mogłaś do mnie podjechać Cieszę się że wypoczęłaś...........ja odkąd mam tą moją wielką chałupę i 2 łobuzów wybieram tylko i wyłącznie stacjonarny wypoczynek . Nikt póki co po górach by mnie nie przegonił Małgosiu taki był plan z zegarem....ale schować go tam w kąt to byłoby zabójstwo........... Małgosiu Mari lampy będa po weekendzie. M mówi że szkoda kupowac całego wora szpachli do jednej małej dziury na suficie . Przywiezie po weekendzie z domu i dopiero zrobi .......także jeszcze wszystkie uzbrajamy się w cierpliwość. Na razie gapię się na zegar - a tak by mnie szyja bolała od gapienia w prawo i w lewo Beatko znam , pamiętam ------------------------------------------ Zmykam bo oczywiście niewyspana Rano wstałam z myślą...rany kiedy będzie wieczór żeby móc znowu położyć się spać Igi - ząb Ja - alergia.chyba jabłko z tesco, albo pomidor z bazar Ja - po wstaniu po leki na alergię nie mogłam usnąć bo chyba pełnia teraz czy coś Trzymam się na nogach tylko dzięki zegarowi :rolleyes::rolleyes: Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 bo bez świateł wygląda jak wielka postać To Ty w nocy lepiej uważaj, zebys nie wzięła go za swojego męża i nie zaczęła z nim przypadkiem jakis ekscesów a tak by mnie szyja bolała od gapienia w prawo i w lewo Zawsze mozna popracować nad wykształceniem zeza rozbierznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.08.2013 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aga ja myślę, że powinnaś już zaprzestać dodawania kolejnych babcinych/antycznych elementów, bo w końcu w salonie nic nie zostanie z politurowanej perełki a zrobi się graciarnia Justynko spokojnie. Na takiej powierzchni jeszcze jeden grat by się zmieścił Dwustuletni dziadek który wczoraj przyjechał jest naprawdę dostojnym gratem . Tylko teraz myślę co zrobić z tą moją rudą komodą.....będą zdjęcia z zegarem........będziemy myśleć Chociaż tak z perspektywy to nawet pasuje do tych zloceń na zegarze . Na bank chcę się pozbyć tych ozdobniczków na niej To Ty w nocy lepiej uważaj, zebys nie wzięła go za swojego męża i nie zaczęła z nim przypadkiem jakis ekscesów Zawsze mozna popracować nad wykształceniem zeza rozbierznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 23.08.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 cieszę się iż z Oskarem już dobrze co do zegara najważniejsze że się Tobie podoba (widać że go miłujesz ) oraz że spełniłaś kolejne marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aga slyszalam nowinę !!!!!! goście !!!! bawcie się dobrze:D:D:D:D i wypijcie trochę żółtej za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Agus, zostaw te komodę w świętym spokoju ! No na litośc boską. Miej że trochę szacunku dla emerytów. Mówie zupełnie serio. Tak mi się własnie wydawało, ze te ozdobniki w zegarze ( nie rozkminiłam koloru) beda grały z komodą. wiem, że to zupełnie inne style ale wychodzi Ci eklektyzm Nie profanować mi ! Poczekaj jeszcze z tak ostatecznymi zmianami. Przemalowac zawsze zdązysz....a nóż dokupisz cos jeszcze i nagle zacznie wszystko ze soba pięknie współgrać. Popracuj nad roletami, dodatkami i się obaczy. Dobrze gada ! Dac jej wódki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aga slyszalam nowinę !!!!!! goście !!!! bawcie się dobrze:D:D:D:D i wypijcie trochę żółtej za mnie Tez mi nowina ! Przecież tam libacja na okragło ! Nie pamiętasz jakie to nowe świeckie święto obchodzi nasza Aga ? Wlany poniedziałek ! Chyba nic więcej nie trzeba dodawać.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aaaaaaaaaaaa Zapomniałam dopytać, gdzie ten zegar zanabyłaś ? Pochwal sie kontaktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.08.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 zegar jest cudny,chociaż to nie mój klimat,ale do Twojego domu pasuje jak ulał,Aguś jaki Ty masz zlew?jaki kolor?pozdrawiam i życzę udanego weekendu z Karolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 24.08.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Pizza rewelacja Mąż stwierdzil, że bez sensu zamawiać bo to ten sam czas przygotowania co dowozu do tej naszej pipidówy a o ile smaczniejsza! Dzieci jadły z samym serem a my troche poszaleliśmy było pysznie! Zazdroszczę Wam tych Waszych spotkań! Mam wrażenie, że wszyscy forumowicze z drugiego końca Polski! Ja z Wielkopolski- koło Leszna! Udanego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Aga ,komodę jednak przemalowałabym na grafit...(będzie grała z zegarem (skoro już jest:D:D) Wychylcie choć jedna żółtą za moje zdrowie ...gaduły jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 24.08.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Zazdroszczę Wam tych Waszych spotkań! Mam wrażenie, że wszyscy forumowicze z drugiego końca Polski! Ja z Wielkopolski- koło Leszna! Co Ty mówisz, ja koło Gdańska mieszkam... to jest dopiero drugi koniec wszystkiego ...chociaż za tydzień planuję już siedzieć w naszym (wynajętym) nowym mieszkanku we Wrocławiu... Admete - ja nawet nie skojarzyłam, że byłam gdzieś w Twoich okolicach, wszytko tu taaaakie wirtualne że nawet nie wiem, skąd jesteś (to zresztą dotyczy większości forumek, chyba ze mają jak byk pod awatarkiem napisane) Twojego cudnego domu w każdym razie nie widziałam, to jakieś niedopatrzenie, ze nie został uwzględniony w przewodnikach turystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.08.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Mam nadzieję, że się Aga przygotowałaś http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/86/64/64/3486646444 Planuję jutro do Cię zadzwonić. Mam nadzieję, że nie obudzę Aga ,komodę jednak przemalowałabym na grafit... Albo na granatową czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Jestem spokojna, pytałaś o zdanie to się wypowiedziałam Na nie jestem już innym antykom, jak dla mnie masz już zgromadzone maksimum w salonie...ale Ty tu urządzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.08.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam po weekendzie Towarzystwo fantastyczne więc czas był cudownie i miło spędzony Z Karolą widziałyśmy się już nie po raz pierwszy więc już wiemy że super nam razem czas płynie Mam nadzieję że szybko uda nam się umówić na kolejne spotkanko --------------------------------- Igi zaczął mi kasłać w nocy(wczoraj i dziś) dopiero wstaliśmy .........jestem trochę nieposkładana i czasu mało bo zaraz muszę wyruszać w miasto z chłopakami. Kawkę jeszcze mam więc szybko odpisuję cieszę się iż z Oskarem już dobrze co do zegara najważniejsze że się Tobie podoba (widać że go miłujesz ) oraz że spełniłaś kolejne marzenie Marzenie rzeczywiście spełnione Paluszek Oskara już bez plastra, schodzą kolejne warstwy strupków Aga slyszalam nowinę !!!!!! goście !!!! bawcie się dobrze:D:D:D:D i wypijcie trochę żółtej za mnie Wypite Agus, zostaw te komodę w świętym spokoju ! No na litośc boską. Miej że trochę szacunku dla emerytów. Mówie zupełnie serio. Tak mi się własnie wydawało, ze te ozdobniki w zegarze ( nie rozkminiłam koloru) beda grały z komodą. wiem, że to zupełnie inne style ale wychodzi Ci eklektyzm Nie profanować mi ! Poczekaj jeszcze z tak ostatecznymi zmianami. Przemalowac zawsze zdązysz....a nóż dokupisz cos jeszcze i nagle zacznie wszystko ze soba pięknie współgrać. Popracuj nad roletami, dodatkami i się obaczy. Dobrze gada ! Dac jej wódki ! Ania ze zmianami czekam, bo teraz czerń/granat mi tam nie pasuje -----zleją sie z zegarem i zrobi się jeden czarny ciąg . Pokażę zdjęcia będziemy dumać - jeszcze nie zrobione......może dziś Tez mi nowina ! Przecież tam libacja na okragło ! Nie pamiętasz jakie to nowe świeckie święto obchodzi nasza Aga ? Wlany poniedziałek ! Chyba nic więcej nie trzeba dodawać.............. Aaaaaaaaaaaa Zapomniałam dopytać, gdzie ten zegar zanabyłaś ? Pochwal sie kontaktem Wyślę Ci później privka zegar jest cudny,chociaż to nie mój klimat,ale do Twojego domu pasuje jak ulał,Aguś jaki Ty masz zlew?jaki kolor?pozdrawiam i życzę udanego weekendu z Karolą Zlew 70 czarny Duravit http://i2.fmix.pl/fmi2501/efef3ce7001123ee50e94bc1/zdjecie.jpg Pizza rewelacja Mąż stwierdzil, że bez sensu zamawiać bo to ten sam czas przygotowania co dowozu do tej naszej pipidówy a o ile smaczniejsza! Dzieci jadły z samym serem a my troche poszaleliśmy było pysznie! Zazdroszczę Wam tych Waszych spotkań! Mam wrażenie, że wszyscy forumowicze z drugiego końca Polski! Ja z Wielkopolski- koło Leszna! Udanego spotkania Natalek a mnie wczoraj pierwszy raz pizza nie wyszła :o:o :bash: i uraczyłam gości niedopieczonym ciastem które 2 razy wkładałam z powrotem do kuchenki Tylko jedna z ananasem nie wyszła, najwidoczniej za dużo soku puścił ananas , ciasto namokło i się nie upiekło Aga ,komodę jednak przemalowałabym na grafit...(będzie grała z zegarem (skoro już jest:D:D) Wychylcie choć jedna żółtą za moje zdrowie ...gaduły jedne... Beatko pokażę Wam zdjęcia z zegarem i spróbujemy coś postanowić, bo patrząc tylko na te dwa meble - to pasują do siebie Zdrówko wypite Co Ty mówisz, ja koło Gdańska mieszkam... to jest dopiero drugi koniec wszystkiego ...chociaż za tydzień planuję już siedzieć w naszym (wynajętym) nowym mieszkanku we Wrocławiu... Admete - ja nawet nie skojarzyłam, że byłam gdzieś w Twoich okolicach, wszytko tu taaaakie wirtualne że nawet nie wiem, skąd jesteś (to zresztą dotyczy większości forumek, chyba ze mają jak byk pod awatarkiem napisane) Twojego cudnego domu w każdym razie nie widziałam, to jakieś niedopatrzenie, ze nie został uwzględniony w przewodnikach turystycznych No szkoda............coś czuję że byśmy nie mogły nagadać się na żywo :stirthepot: Mam nadzieję, że się Aga przygotowałaś http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/86/64/64/3486646444 Planuję jutro do Cię zadzwonić. Mam nadzieję, że nie obudzę Albo na granatową czerń Ania uśmialiśmy się jak nie wiem z tego plakatu - bomba !!!!!!!!!! Jestem spokojna, pytałaś o zdanie to się wypowiedziałam Na nie jestem już innym antykom, jak dla mnie masz już zgromadzone maksimum w salonie...ale Ty tu urządzisz. Ok ok ok ----------------------- Obiecuję dzisiaj jakieś zdjatka :rolleyes: Tymczasem zmykam. Miłego dnia życzę Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Aga, dzwonię do Cię. Gdzie telefon zostawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 plociuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts