aniaklasyka 11.09.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Aguś pozdrawiam i życzę słoneczka dużo,chociaż u mnie pochmurnie i chyba będzie lało...chodziło mi o te płytki podłogowe,czy musieliście je czymś smarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.09.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Aga - marzę o tej miniaturowej świni (żeby do cornisha pasowała) Faktycznie będą razem tworzyć zgrany duet Aga ,no rzeczywiście bedziesz miała tego sporo do wsadzenia...ale do wkopywania dołków nie potrzebna jest firma ogrodowa, I tu masz rację ...po wczorajszym kolejnym spotkaniu coraz bardziej jestem przekonana że musze to zrobić sama . Najwyżej zrobię ile dam radę w tym roku....reszta na wiosnę....... Zrobisz oczywiście jak uważasz ,ale chce Ci zaoszczędzić kosztów..Może Ci ..:nowi "akurat okażą się i słowni ..i profesjonalni i tani.. Facet zabrał mi wczoraj godzinę czasu ............nie moja bajka ...........dziwne jak dla mnie staromodne pomysły .....robiłby z bratem stawka 25 zł na godzinę .:hug:zycze Ci tego z całego serducha... Aaaai pochwale sie szczeniaczkiem ,który biega u nas po starym domu ,,,to ten bulgog ,o którym pisałam na fb.Jest dokładnie taki sam jak na tym zdjeciu http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:LouLou_Par_Esquisse.jpg Brat namawia nas na suczkę .... Miłego Dnia!! Coś czuję że weźmiecie tego psiaka Aguś pozdrawiam i życzę słoneczka dużo,chociaż u mnie pochmurnie i chyba będzie lało...chodziło mi o te płytki podłogowe,czy musieliście je czymś smarować? U nas też pochmurno i leje od godziny Nie impregnowałam płytek ani fug - nie zdążyłam przed przeprowadzką . Niby lappato się nie impregnuje.........ale fugi wiadomo by wypadało ---------------------------------- Szukam tych chwostów i nic nie mogę znaleźć . Nie wiem w jakim kolorze mają być? Najchętniej pod kanapy..ale takiego koloru nigdzie nie znajdę. Może szary???? http://i3.fmix.pl/fmi1502/4c061707000803f65142aa9b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2983/cd1bc753002733c35142aa52/zdjecie.jpg Mocowania w ścianie będą zakończone kryształową gałką......... http://i1.fmix.pl/fmi139/bd31621c00284df65230426c/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2463/154374f20006c976523042a7/zdjecie.jpg Ten chwost z passan. Miałam zapisane jeszcze 2 inne sklepy gdzie są chwosty, ale nie wiem gdzie zapisałam Macie jakieś namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ..ale do wkopywania dołków nie potrzebna jest firma ogrodowa Aga a czy nie masz gdzieś w okolicy kogos takiego co zrobi wszystko za trochę kasy. Tzn zawsze gdzies jest jakiś "Pan janek" co to temu trwa kosi, tamtemu dołki kopie, innemu liscie grabi...może taka "niefachowa" pomoc do wykopania dołków w miejscach wskazanych przez ciebie by sie znalazła...nawet taniej bedzie niz ogrodowi i do tych typowo fizycznych prac uda ci sie kogoś złapać. Rozumiem ze chcesz ogrodowych do reszty realizacji ale może jak nie ma nikogo pod reka uda Ci sie tylko fizycznego namierzyć zeby chociaz w tym roku to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 11.09.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Admete-piekna ta tkanina zasłonowa:rolleyes:napisz prosze gdzie jej szukać i ile kosztuje, i czy ona sie mocno świeci?szukam czegoś szaro-bezowego ,co wyglądało by szlachetnie:) a było w rozsądnej cenie.czy kuchenne lampy zawisły? strasznie jestem ich ciekawa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jaki cudny ten psiak:jawdrop: , kocham takie "maleństwa":lol2: Aga dawaj te lampy - ile można czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Aga - marzę o tej miniaturowej świni (żeby do cornisha pasowała) Widziałam ostatnio taką " świnkę" jeszcze malutką , musze powiedzieć , że widok był rozczulający. Nie wiem co te psy mają takiego w sobie ale pomimo tego, że człowiek czuje wobec nich respekt to by je zacałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A widziałas miniaturkę ? To dopiero cudak. Ja mam brzydkiego kota - i tez wywołuje u wielu osób wiele miłości - chyba takich brzydaków nam się robi żal i włącza się nam jakis program opiekuńczy . Przynajmniej z moim kotem ja tak mam. Jest taki brzydki, ze mi go żal . I płakac mi się chce z żalu jak sie czasami na niego patrzę. Dobrze, że zwierzęta są nieświadome swojej urody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 12.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mirela, gdzie brzydki? Korniszona masz, to on brzydki? Cudo nie kot choć ja tam marzę o devonku, z kolei M. jak zobaczy brytola choćby na zdjęciu w necie, to od razu mu się oczy okragłe robią i nawet monitor by ściskał i głaskał Pewnie w koncu nabędziemy obie rasy, ale na razie moja dachowcowa kotka nie życzy sobie towarzystwa O, i ta to jest dopiero szpetna - czarna, jednooka, tłusta - no po prostu kot wiedźmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Kochana musi być . Ja jak widzę brzydkie masakrycznie dzieci (szczególnie w takich brzydkich grubych okularach) czy zwierzęta to już od razu je kocham Mi się podobają białe devonki . Ale następny to będzi epeterbald albo jak kasy tyle ni ebęde miała to syjam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 12.09.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mi tez białe <3 I jeszcze sfinksiaczki, tylko M. nie zgadza się Dla niego kot musi być włochaty A jak mówię, że syjamki i małe devonki mają takie słodkie pomarszczone czólka, jakby miały wzór mózgu na skórze, to patrzy na mnie jak na nienormalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mam w domu z moim to samo . Jak korniszona zobaczył to powiedzial, ze jest straszny, że ma ludzkie palce (bo ma ) i że się boi z nim w nocy spać . Że mu może conieco odgryźć :rotfl::rotfl: A bezwłosego się brzydzi (choc miał na rekach i powiedział, ze przyjemny jest w dotyku). Zobacz Unire z Encantador: http://www.encantador.info/galeria_unire.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aguś, proponowałabym bez szaleństw cenowych. Kurna ! Wydać tyle kasy na kutasy ???? Ja bym kupiła cos tańszego co mi jakos tam pasuje czy lezy a gdyby mi sie znudziło to bez żalu kupiłabym inne i sobie zmieniała. Tu masz jakieś....Wiem, że to marketowe ale bez przesady. Zawsze można taki poddac " tuningowi" i będzie gites. http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/pasmanteria/pasmanteria-dekoracyjna,a950.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 http://www.manufakturawystroju.pl/index.php?podstrona=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 http://ladybo.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 KUTASY :rotfl::rotfl::rotfl: Kutasy dobre sa cenne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aga gratuluję nowego domownika oby trafił wam się aniołek Moja mama wybrała najspokojniejszą suczkę w miocie a ta gadzina w tym tygodniu już drugi raz zeżarła mydło i rozniosła po całym ogrodzie wywieszone na tarasie pranie majtki matuli leżały centralnie na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 KUTASY :rotfl::rotfl::rotfl: Kutasy dobre sa cenne . Mój mąż, też się stara w ten sposób reklamować Wychodzi z założenia, że reklama, dxwignią "handlu". Tłumaczę mu, że na ":rynku" kryzys ale jakos nie dociera. Tak to jest, jak komuś oczy przesłoni taki KUTAS Aga...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 [quote=marimag;6120372 Kurna ! Wydać tyle kasy na kutasy ???? ] Mirela Nie wiedziałam, że w Polsce jest jakaś hodowla miniaturek. Słodkie są Standardowych rozmiarów bullka kupił właśnie mój znajomy, fajny szczenior ale ta paszcza igiełek budzi respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.09.2013 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Cześć dziewczyny . Nie mam czasu pisać A jak mam - wreszcie wczoraj wieczorem to net mi nie chodził Od soboty trzyma mnie jakieś przeziębienie Wszystko mi jakoś ciężko idzie Co do ogrodowych zdecydowałam wszystko sadzić sama, póki co z pomocą Marcina . Szukam roślin, wczoraj zaczęłam dzwonić już po szkółkach szukając najtańszych bukszpanów i cisów. Nie zrobię tyle ile chciałam, ale trudno. Obydwaj panowie się nie odezwali :o:o:o Nigdzie więcej nie dzwonię bo przez te czekanie na kolejnych ogrodowych straciłam 2 miesiące :mad:. Aga a czy nie masz gdzieś w okolicy kogos takiego co zrobi wszystko za trochę kasy. Tzn zawsze gdzies jest jakiś "Pan janek" co to temu trwa kosi, tamtemu dołki kopie, innemu liscie grabi...może taka "niefachowa" pomoc do wykopania dołków w miejscach wskazanych przez ciebie by sie znalazła...nawet taniej bedzie niz ogrodowi i do tych typowo fizycznych prac uda ci sie kogoś złapać. Rozumiem ze chcesz ogrodowych do reszty realizacji ale może jak nie ma nikogo pod reka uda Ci sie tylko fizycznego namierzyć zeby chociaz w tym roku to zrobić Iwonko nie mam pojęcia czy ktoś taki u nas jest - ja tu nowa Ale do tego mojego kopania rowów trzeba mieć trochę gracji -na rabacie z cebulowymi trzeba manewrować między kilkudziesięcioma koszykami z cebulowymi i bylinami - a Marcin jest tak dokładny, że nie dośc że mi wszystko ładnie wyliczy, podzieli to wykopie równo pod linijkę I najważniejsze ma naprawdę wielką ochotę sadzić ze mną te rośliny Admete-piekna ta tkanina zasłonowa:rolleyes: napisz prosze gdzie jej szukać i ile kosztuje, i czy ona sie mocno świeci? szukam czegoś szaro-bezowego ,co wyglądało by szlachetnie:) a było w rozsądnej cenie. czy kuchenne lampy zawisły? strasznie jestem ich ciekawa.pozdrawiam Nie świeci się mocno . Za tydzień wszystkie się przekonamy jak wygląda naprawdę na większym kawałku/na oknach Materiał firmy Adecor nazwa materiału Lido. Cena u mnie w sklepie 210 zł, ja mam trochę taniej Jaki cudny ten psiak:jawdrop: , kocham takie "maleństwa":lol2: Aga dawaj te lampy - ile można czekać Dzięki za piesia Lampy może wreszcie dziś Aguś, proponowałabym bez szaleństw cenowych. Kurna ! Wydać tyle kasy na kutasy ???? Ja bym kupiła cos tańszego co mi jakos tam pasuje czy lezy a gdyby mi sie znudziło to bez żalu kupiłabym inne i sobie zmieniała. Tu masz jakieś....Wiem, że to marketowe ale bez przesady. Zawsze można taki poddac " tuningowi" i będzie gites. http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/pasmanteria/pasmanteria-dekoracyjna,a950.html Aniu masz rację - nie będę szalała Idę oglądać co tam podesłałaś, bo wczoraj net mi nie dał Aga gratuluję nowego domownika oby trafił wam się aniołek Moja mama wybrała najspokojniejszą suczkę w miocie a ta gadzina w tym tygodniu już drugi raz zeżarła mydło i rozniosła po całym ogrodzie wywieszone na tarasie pranie majtki matuli leżały centralnie na podjeździe Już wiemy że nie taki aniołek Na razie dajemy radę, trochę podgryza meble .......ale póki co (tfu tfu) nie narobił jakichś szkód. Załatwiamy się ładnie na zewnątrz za ogrodzeniem A wiecie kogo się boi ? - Igora..........a to dla tego że ten mały gamoń nie ma żadnych oporów w zabawach z nim, kładzie się na niego, ciągnie za ogon, wyrywa zabawki z paszczy..........na Silvę się krzyczy żeby nie ruszał Igora i tak siedzi biedny i się poddaje różnym zabiegom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.09.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Taki prosty znalazłam w leroy http://i1.fmix.pl/fmi731/f8f68ed5002916e952329cac/zdjecie.jpg Na tej stronie ladybo jest parę fajnych ale ceny widoczne tylko dla zalogowanych firm W ogóle z tego co patrzę kiepsko jest z szara kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts