mirela99 27.09.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 aga - my mieliśmy już 3 psy - zaden nam się choinka nie interesował. Już bardziej koty są ciekawskie. Oczywiście nie mogłam wieszać cukierków i pierniczków - bo wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ostro trzymam kciuki za ułożenie psiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No to czekam Aga, ogarnęłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Hej Aguś, no dawaj te fotki bo już dłużej nie wytrzymam:bash: :popcorn::popcorn::popcorn: Nie torturuj nas :evil: Cieszę się, że Ci główka przeszła :hug:myślę, ze to może być migrena lub bóle napięciowe, na które rzadko działają środki przeciwbólowe. Ja mam przeważnie migreny- na zmianę pogody lub przy silnym wietrze:sick: Buziole i czekam na focie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aga wiesz, że ja robię podchody do bulka. Więc i temat ułożenia jest mi teraz bliski. Znalazłam szkółkę , gdzie chodzi się na początku do psiego przedszkola (trenerka opowiada jak my mamy postępować z psem, psiak się bawi z innymi maluchami, uczy jakiś sztuczek). Trwa to do 4 miesiąca i jest za free. Potem szkolenie (cennik jest na stronie). I co najwazniejsze (szczególnie u bulków) to socjalizacja z innymi psami. W grupie. Ale i tak najwazniejsze jest szkolenie PANÓW a nie psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.09.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aguś Czy wybierasz się w moje strony, czy nie ??? Nadrobić raczej nie nadrobię ... ale zauważyłam nowego członka rodziny ... słodki jest I czekam na zasłony, ależ jestem ciekawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 co z tymi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Są juz zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No to czekam Aga, ogarnęłaś już? Ogarnęłam dopiero po 2 godzinach Zdjęcia zrobiłam ale było tak pochmurno, że nie oddają realnego wyglądu Hej Aguś, no dawaj te fotki bo już dłużej nie wytrzymam:bash: :popcorn::popcorn::popcorn: Nie torturuj nas :evil: W żółwim tempie zgrywam zdjęcia na fmixa Cieszę się, że Ci główka przeszła :hug:myślę, ze to może być migrena lub bóle napięciowe, na które rzadko działają środki przeciwbólowe. Ja mam przeważnie migreny- na zmianę pogody lub przy silnym wietrze:sick: Buziole i czekam na focie:bye: Głowa przeszła, ale jakaś taka cały czas niewyraźna jestem . Igi znowu daje popalić w nocy więc niewyspanie tez daje mi się we znaki Aga wiesz, że ja robię podchody do bulka. Więc i temat ułożenia jest mi teraz bliski. Znalazłam szkółkę , gdzie chodzi się na początku do psiego przedszkola (trenerka opowiada jak my mamy postępować z psem, psiak się bawi z innymi maluchami, uczy jakiś sztuczek). Trwa to do 4 miesiąca i jest za free. Potem szkolenie (cennik jest na stronie). I co najwazniejsze (szczególnie u bulków) to socjalizacja z innymi psami. W grupie. Ale i tak najwazniejsze jest szkolenie PANÓW a nie psów Wzięliście jednak psa???? Aguś Czy wybierasz się w moje strony, czy nie ??? Nadrobić raczej nie nadrobię ... ale zauważyłam nowego członka rodziny ... słodki jest I czekam na zasłony, ależ jestem ciekawa ... Maju na razie czekam na nowego ogrodowego I chyba w tym roku nie mam już co liczyć na nasadzenia On ma swoją szkółkę więc chyba nie będe musiała jeździć po Polsce w poszukiwaniu roślin Ale namiar mam, dzwoniłam i bardzo Ci dziękuję za informacje o tej szkółce co z tymi fotkami? Dopiero siadłam do komputera, a net o tej godzinie chodzi mi jak:sick:. Zrobiłam sporo zdjęć - bo to przeciez wydarzenie roku u mnie Zobaczę ile uda mi się dzisiaj wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Czekamy :popcorn: To był tydzień! Tu drzwi, tam zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Są juz zasłony Zgrywam Narobiłam zdjęć jak głupia, nie wiem które wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Są juz zasłony Zgrywam Narobiłam zdjęć jak głupia, nie wiem które wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.09.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dawaj wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 o matko jaka wielka garderoba:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aga, zlituj się. Paznokci już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Czekamy :popcorn: To był tydzień! Tu drzwi, tam zasłony Właśnie w międzyczasie przeglądam zdjęcia u Justynki Dawaj wszystkie tiaaaaaaaaaaaaaaa i do jutra bym zgrywała o matko jaka wielka garderoba:jawdrop::jawdrop: Aga, zlituj się. Paznokci już nie mam Zostaw je w spokoju Wrzucę najpierw kuchnię bo zostałam wydelegowana razem z dziećmi na ich płaczliwą prośbę żeby iść do góry na ostatnią bajkę i usypianie.zdjęcia na dole w moim lapku Zdążyliśmy się z J pożreć i głowa mnie znowu zaczyna naparzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 http://i3.fmix.pl/fmi1439/bbf7f222000954145245cc4e/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi722/67880745000c1e3c5245cc5b/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2132/dce633860027e8965245cc6e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1252/89ac46a5000813635245cc90/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2573/eff96c81002c3aa95245cc9f/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2527/1249cc0b000feb475245ccf3/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 pokazuj te burżujskie zasłony i nie kłóć się z mężem nie wolno!! SOM! muszę się oswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 O matko! Aga, ależ charakternie się zrobiło Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jeszcze nie miałam okazji Ci napisać: meble w Twojej kuchni są piękne! Bardzo mi się podoba ta oszklona część po prawej stronie, przy piekarnikach. Zasłony bardzo mocne. Ja osobiście wybrałabym tylko dwa czarne pasy po bokach, na całkiem białym tle, ale Ty konsekwentnie nie boisz się mocnych deseni. Jest bardzo spójnie. Podobają mi się te brązowe cienkie "cienie" przy czarnych pasach. Teraz aż się prosi, żeby powiesić lampy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts