emiranda 17.10.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aga sory moje wiszą 70 cm więc myślę,że Twoje 85 nad wyspą są OK, nie wiem jak ja to mierzyłam, chyba byłam pijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Śliczne są te lampy nad wyspą, cud, miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.10.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 witam się, bo coś czuję że jestem tu pierwszy raz przepiękne lampy!! moje marzenie... ślę więc pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.10.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aż poszłam zmierzyć swoją lampę nad wyspą - też mam 70 cm nad blatem. To pewnie te twoje 3 oczka:-) Ale jak kabel ucięty, to nie ma co gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 17.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mnie się wydaje, że wysokość lamp jest ok, bo tak jak napisała admete ktoś wyższy miałby ją przed oczami. A pewnie nie raz nie dwa zbierze się tam większa grupka ludzi z kieliszkami lub szklankami... bo przecież najlepsze imprezy w kuchni . Po za tym za jakiś czas pewnie się tam pojawi jakiś stały element dekoracyjny, który optycznie skróci ten dystans, kwiatek lub doniczki z ziołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aga sory moje wiszą 70 cm więc myślę,że Twoje 85 nad wyspą są OK, nie wiem jak ja to mierzyłam, chyba byłam pijana Tak się własnie zastanawiałam,czy przed mierzeniem czegoś nie wypiłaś ....:lol2:ni cnie mówiłam ,bo raczej jestem tolerancyjna jeżeli chodzi o upodobania:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Hej Aguś, dzięki za cudne fotki:wiggle: Ale bym chciała, żeby była znowu wiosna- tak zaraz po jesieni:lol2: Dziewczyny dzisiaj pisały u reni, ze nie lubią tulipanów bo krótko kwitną Dajesz wiarę? Idź i skrobnij coś w obronie:D Mam nadzieję, ze uporałaś się ze sprzątaniem- domek masz ogromny może przydałaby Ci się jakaś pomoc w postaci pani sprzątającej? Pomyśl o tym- będziesz miała więcej czasu dla dzieci i dla siebie:wiggle: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.10.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziękuję za komplementa :wiggle: Na dzienne zdjęcia lamp poczekam - i tak jutro wyjeżdżam i odcinam się od cywilizacji, więc daję Ci czas do poniedziałku :P:P Jak tylko moje "towarzystwo" da mi okazję do cykania fotek na pewno je poczynię . No to mam jeszcze 3 dni Bez cywilizacji fajnie brzmi...........:rolleyes: Sama bym na chwilę uciekła od moich krzykaczów I w związku z powyższym już teraz życzę miłego weekendu - poimprezuj z przyjaciółkami, wydaj mnóstwo forsy na nową biżu, opychaj się czekoladą i baw się doskonale ^^ buziaki i uściski Oj dziekuję .......fajny obrazek przedstawiłaś Zobaczymy czy cuś uda się z tego wprowadzić w życie ...kupę kasy zaraz wydam - na nowe okulary .............dziś zaszalałam i poszłam zamówić mają wprawić szkła i na jutro mają być gotowe - kolor navy:rolleyes::rolleyes: Również miłego weekendu Aga i mnie się lampy bardzooooo podobają :yes: Kuchnia już prawie skończona :wiggle: Dziękuję kochana . I prawdę piszesz już pomalutku domek się wykańcza.............przyznaję że już bym chciała żeby było wszystko gotowe.żebym mogła zająć myśli czymś innym...............skupieniem się nad tym co bym chciała robić w przyszłości? phi kinkiety :P nie wiem o czym Pani do mnie rozmawia phi usunęłam ten wpis bo coś mi się pomerdało u Agi nie wychodzi więcej niż 180 cm od ziemi chyba... więc powinno być ok Co to za ukryte pogaduchy http://emoty.blox.pl/resource/terefere.gif Magda sprawdziłam od ziemi jest dokładnie 180 cm Aga sory moje wiszą 70 cm więc myślę,że Twoje 85 nad wyspą są OK, nie wiem jak ja to mierzyłam, chyba byłam pijana Śliczne są te lampy nad wyspą, cud, miód i orzeszki Sylwia bardzo dziękuję witam się, bo coś czuję że jestem tu pierwszy raz przepiękne lampy!! moje marzenie... ślę więc pw Witam serdecznie Karolinko Privek poszedł, niestety pomogłam tylko w połowie Aż poszłam zmierzyć swoją lampę nad wyspą - też mam 70 cm nad blatem. To pewnie te twoje 3 oczka:-) Ale jak kabel ucięty, to nie ma co gdybać. Chyba jest dobrze ....nie ma co gdybać Mnie się wydaje, że wysokość lamp jest ok, bo tak jak napisała admete ktoś wyższy miałby ją przed oczami. A pewnie nie raz nie dwa zbierze się tam większa grupka ludzi z kieliszkami lub szklankami... bo przecież najlepsze imprezy w kuchni . Po za tym za jakiś czas pewnie się tam pojawi jakiś stały element dekoracyjny, który optycznie skróci ten dystans, kwiatek lub doniczki z ziołami. I tu masz rację......jeśli ktoś wysoki stałby po jednej stronie to nie widziałbym osoby na przeciwko, gdyby lampa była niżej - a tak jest akurat Hej Aguś, dzięki za cudne fotki:wiggle: Ale bym chciała, żeby była znowu wiosna- tak zaraz po jesieni:lol2: O rany jakby było fajnie :rolleyes: I tylko śnieg na święta Dziewczyny dzisiaj pisały u reni, ze nie lubią tulipanów bo krótko kwitną Dajesz wiarę? Idź i skrobnij coś w obronie:D No jak to można nie lubić tulipanów Ja mam wrażenie że u mnie kwitły i kwitły Mam nadzieję, ze uporałaś się ze sprzątaniem- domek masz ogromny może przydałaby Ci się jakaś pomoc w postaci pani sprzątającej? Pomyśl o tym- będziesz miała więcej czasu dla dzieci i dla siebie:wiggle: Dobrej nocki:hug: Aguś doszłam do tego że mam już w kajeciku numer do takiej pani...jest nawet z mojej miejscowości - to duży postęp jak na mnie Ale na razie jestem twarda .....jak sie uporam z cebulami to zostanie mi tylko dom do ogarnięcia . Ale mam telefon i jak będę w takim stanie jak ostatnio(ból pleców, choroba itd itp) zadzwonię po pomoc Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.10.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie zapytałam o długość lampy nad wyspą i nie miałam po powieszeniu pola manewru Dlatego dzisiaj dopytam o szafkę pod umywalki do łazienki navy Szafka zaraz będzie się robić . Blat marmurowy w paski - stolarz ma dobrać bo u mnie nie ma już takiego kamienia Kolor szarość.wybrałam z NCS-u. I teraz moje pytanie w połysku czy w macie. Ja byłam do tej pory święcie przekonana że połysk........ale w rozmowie ze stolarzem wyszło że on dałby mat . Chcę tylko ewentualnego potwierdzenia mojego wyboru, no chyba że ja jestem w błędzie a Wy mnie przekonacie do innej wersji szafka coś na ten wzór http://i1.fmix.pl/fmi2240/c159b4e30005b03c513e34d0/zdjecie.jpg U mnie krótsza ściana więc szafka zmieni trochę proporcje Ścinamy tylko przednie boki. Szuflady jak na zdjęciu i po jednych drzwiczkach po bokach http://i1.fmix.pl/fmi2470/3348c89b0000379451437476/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi578/199f0aca0018115051437446/zdjecie.jpg ---------------- Tak tylko napomknę Marcin skończył układać taras...brakło dosłownie jednej paczki płytek ..drugi Marcin wyliczał ilość nie wiem jak szybko i gdzie uda mi się ja kupić Jak M za fuguje i umyje płytki pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja bym do siebie zrobiła w półmacie. Raz, że kształt klasyczny a dwa płytki w połysku jak dobrze widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.10.2013 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dziękuję Madziu za głosik ----------------- Mam nadzieję na więcej opinii A ja zabieram się pomału za wiatrołap Szukam wieszaka bo potrzebny jest na nasze kurtki zakładane do latania z psem........nie chce nam się chować ich co chwilę do szafy . I znalazłam jeden który bardzo mi się podoba, ale cena jak zwykle . Nie pokazałam Wam jeszcze półki na klucze - jakoś tak wyszło...trzeba dobrać jeszcze ramy do luster ................. .zrobię zdjęcia i pomyślimy razem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2013 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aga, ja bym dała w macie/półmacie. Jakoś do tego głębokiego granatu połysk mi nie pasuje. Mów jaki chcesz wieszak. I półka na klucze! W końcu ją zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.10.2013 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aniu dzięki Póki co wychodzi że jednak byłam w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 18.10.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 jak dla mnie to półmat zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania_r1 18.10.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Jakoś sobie nie wyobrażam połysku na tej szafce, tym bardziej jeśli ma być kamień na blacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aguś półmat albo mat:yes: Przepraszam, że tak krótko, ale wpadłam tylko na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Agawi pobiję Cię w lakoniczności MAT! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.10.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Aguś ja chyba tez mat lub polmat Mam pytanko = kupiłam koszyczki srednicy 25 cm...ile cebul w nie wsadzić ?? oraz jak głęboko wsadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Mów jaki chcesz wieszak. I półka na klucze! W końcu ją zobaczę Gdzieś mi rano umknęła ta część Twojego posta Mam wreszcie wenę do sprzątania Dziś ułożyłam już prawie wszystko w garderobie , uprasowałam prawie całą stertę prania (mogę już z czystym sumieniem powiedzieć że nowe żelazko jest fajowe i prasowanie idzie mi naprwawdę szybciej ) Także jutro ogarnę kąty i zrobię zdjęcia Aniu wyślę Ci wieszak na priv i powiesz czy wart swojej ceny i czy pasuje do wiatrołapu jak dla mnie to półmat zdecydowanie Jakoś sobie nie wyobrażam połysku na tej szafce, tym bardziej jeśli ma być kamień na blacie.. Aguś półmat albo mat:yes: Przepraszam, że tak krótko, ale wpadłam tylko na chwilkę Agawi pobiję Cię w lakoniczności MAT! :yes: Aguś ja chyba tez mat lub polmat Czyli stolarz miał rację No to teraz mat czy pół mat??? Powinnam chyba poprosić o próbki ......a to znowu opóźni jego przyjazd.........ale z drugiej strony pluć sobie później w brodę jak szafka nie będzie pasować Dzięki dziewczynki za głosiki :hug: Mam pytanko = kupiłam koszyczki srednicy 25 cm...ile cebul w nie wsadzić ?? oraz jak głęboko wsadzić ? Iwonko zależy od cebulki.z tego co pamiętam tulipany co 8-10 cm od siebie z 20 cm wgłąb ziemi. Mniejsze cebule mogą być bliżej, większe dalej od siebie np duże czosnki.. Tak na oko powinno Ci wejść ok 8 cebul.jutro spojrzę na żywo bo mam puste te kółkowe koszyki W następnym tygodniu zapowiadają 18 stopni :jawdrop: Także może i ja wsadzę moje pozostałe cebule - zostało mi tylko 4 kg czerwonych tulipanów. Kwadraty odwodnione więc chcę zaryzykować i posadzić w takim samym ustawieniu jak rok temu.....ale żeby miało to ręce i nogi powinnam dokupić tyle samo pomarańczowych........a dopiero co pisałam że nigdy więcej nie kupię Ale przy takiej temperaturze to sam przyjemność . Chciałam wsadzić jeszcze jeżyny, żeby mieć owoce już w przyszłym roku........macie może jakieś gatunki do polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Agawi pobiję Cię w lakoniczności Skąd wiedziałaś venusko? Ale na serio, czasami półmaty są bardzo subtelne:yes: W następnym tygodniu zapowiadają 18 stopni :jawdrop: Spytam jak Madzia- ryli? Ale super:wiggle: powinnam dokupić tyle samo pomarańczowych........a dopiero co pisałam że nigdy więcej nie kupię Aguś to nałóg:rotfl: Chciałam wsadzić jeszcze jeżyny, żeby mieć owoce już w przyszłym roku........macie może jakieś gatunki do polecenia??? Ja wsadziłam wzeszłym roku aronię i na jeżynę zabrakło mi miejsca:bash: ale moja mama kupiła- babka w ogrodniczym poleciła jej odmianę bezkolcową Rubus fruticosus (jeżeli czegoś nie przekręciłam:lol2:) Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts