Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to nie śmieszne ?

Madziu, zobacz jaki ubaw ma świta Magdy ZZZ.

Niech się smieją.

Madzia prze szczęśliwa az zaciera rączki, że po raz kolejny, wbiła komuś szpilę.

To jest własnie, ten wyjatkowy poziom i klasa.

Z głupich przepychanek o kominek....zeszłyście na jedną osobę...dziewczyny...dajcie spokój! WSTYD!

Myślę, że przez takie właśnie akcje powyżej...niejedna się wycofuje...a wydaje mi się, że każdy ma prawo mieć wątek na Forum.

Wydawało mi się , że wszystkie jakiś poziom trzymamy....niestety....SZKODA!

Beciulka, daj spokój kochana.

Z kim Ty próbujesz rozmawiać....

Wchodziłam do tego wątku i w sumie na to forum tylko dla fajnych dziewczyn.

Sympatycznych, pogodnych i życzliwych osób.

Jokasto a co jest złego w pitu pitu ?

Nie pasuje to nie wchodzisz i nie bierzesz udziału w nic nie wnoszących dyskusjach.

Wiem, szkoda życia na bycie człowiekiem....

Ot tak....po prostu.

Nie staję w tym sporze po niczyjej stronie, raczej stoję w rozkroku jak p. Premier.

W moim odczuciu prawda leży po środku, a cała "awantura" jest o przysłowiowa "pietruszkę".

Bo sprawa jak dobrze rozumiem dotyczy Reni i Magdy.

Natomiast nie pojmuję dlaczego osoba trzecia wykorzystując nieporozumienie miedzy tymi dwoma paniami tak się zacietrzewia.

I słowo wyjaśnienia:

Akurat ja do świty kogokolwiek poza Samej Sobą nie należę (żeby nie było, że następny Klient).

Trudno nazwać stałym klientem kogoś, kto był w sklepie 1 raz i kupił 4 kinkiety.

Jeżeli będę chciała skorzystać z oferty MG to niezależnie od sympatii czy antypatii do Magdy, pójdę i zrobię tam zakupy.

Sklep to sklep.

Gdybym robiła zakupy tylko u pań, które znam i tych, które cieszą się moją sympatia albo co lepsze u tych, które lubią mnie to padłabym już dawno z głodu.

Dobry wieczór!!!! :)

Widzę dziewczynki że z mojego kropielnika zgrabnie przeszłyście w inny temat :rotfl:

Jestem dopiero z 5 stron w do tyłu w czytaniu :p.

Miałam dłuuuuuuuuuuuugi dzień, dopiero wróciłam do domku.....jak ogarnę dzieciaki spokojnie poczytam ;)

Ale żeby redakcja interweniowała :o http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif

Marimag, Siner czy jak Ci tam. A po co znów personalnie zaczynasz? W jednym masz rację - szkoda życia ale na pierd*lenie bez sensu a do tego to się sprowadza. Zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że to po pierwsze forum budowlane, a po drugie strona o wnętrzach.

Leia, piękny kominek. Gdybym miała drugi dom w bardziej aliganckim stylu to pokusiłabym się o podobną realizację :yes:.

Kominek fajny, bo prosty i nie wykombinowany. Nie ma niszek i halogenów i do tego pewnie nie kosztował majątku. Gratuluję pomysłu LEIA.

Dla niektórych problem stanowi to, ze ktoś zrobił go sobie pierwszy i zebrał pochwały.

Więcej dystansu do życia i internetu. Proponuję również nie zadzierać nosa tak wysoko, bo można sufit zarysować. Szkoda byłoby psuć wnętrze we włoskim stylu.

Aga, ja odnośnie kropielnicy. :-)

Mam w domu białego anioła dużych rozmiarów- siedzi centralnie w kuchni i pewnie też by się zakwalifikował do kościelnych barokowych wnętrz (no bo to taki amorek:-)), ale ja go kocham, mi się podoba i choćby nie wiem co nie wywaliłabym go stamtąd. Swoją drogą zakupiłam na targu staroci podobną półkę (jedynie trochę prostszą i bez aniołków) do Twojej plus lustro z XIX w. w kolorze zielonym ze złotymi przetarciami, coś jak dziewczyny wkleiły pod twoimi zdjęciami i też zamierzam je gdzieś ulokować. Mało tego na targu staroci kupiłam też prawdziwą domową kropielnicę. Jeszcze nie wisi, ale to tylko z lenistwa:-) Także po przeczytaniu postów u Ciebie muszę przemyśleć poważnie swoje wybory, bo zaczynam bać się o swój gust. Haha

pozdrawiam

pierwszy raz widziałam Twoją kuchnie - jest boska i miałam :jawdrop: - do chwili obecnej mnie trzyma...lampy cudowne a zegar w rogu po prostu odlotowy:) wszystko cudne, eleganckie, z klasa i dopracowane do ostatniego szczegółu.

Leia - nie działa link w stopce i jak Gospodyni sie nie pogniewa- chciałam powiedziec, że kominek jest prześliczny...gdybym miała drugi dom budować - chciałabym tylko taki:)

pozdrawiam z Nadmorza:bye: