yokasta 22.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Agawi, prawda. Brawo. Niestety. Dlatego mnie nie ma na tym forum, zeszło na psy. Dosłownie. I nie dziwię się, że ludzi ubywa. Na wątkach same pierdu pierdu bez sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dziewczyny........"mniej chamstwa i jadu:bash:"...bo aż przykro się robi...niepotrzebnie!!!! Same siebie kopiemy....straszne.....!!!!!!!!! Przykro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 żałosne a nie śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 żółwik http://forum.barcis.pl/images/smilies/kuul.gif Dno czy sedno? Oto jest pytanie http://forum.barcis.pl/images/smilies/figielek.gif Ojezu, agawi dzisiaj jesteś w formie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tak yokasiu....przez takie durnowate przepychanki , coraz trudniej tu na forum coś pisać.....żałosne!!! Fakt MagdaBartek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jak to nie śmieszne ?Madziu, zobacz jaki ubaw ma świta Magdy ZZZ. Niech się smieją.Madzia prze szczęśliwa az zaciera rączki, że po raz kolejny, wbiła komuś szpilę.To jest własnie, ten wyjatkowy poziom i klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Hmmmm jak zabrakło argumentów, to najlepiej zwinąć swój wątek, login i zacząć wszystko od nowa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.10.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 żółwik http://forum.barcis.pl/images/smilies/kuul.gif Dno czy sedno? Oto jest pytanie http://forum.barcis.pl/images/smilies/figielek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Z głupich przepychanek o kominek....zeszłyście na jedną osobę...dziewczyny...dajcie spokój! WSTYD! Myślę, że przez takie właśnie akcje powyżej...niejedna się wycofuje...a wydaje mi się, że każdy ma prawo mieć wątek na Forum. Wydawało mi się , że wszystkie jakiś poziom trzymamy....niestety....SZKODA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Beciulka, daj spokój kochana.Z kim Ty próbujesz rozmawiać.... Wchodziłam do tego wątku i w sumie na to forum tylko dla fajnych dziewczyn.Sympatycznych, pogodnych i życzliwych osób.Jokasto a co jest złego w pitu pitu ?Nie pasuje to nie wchodzisz i nie bierzesz udziału w nic nie wnoszących dyskusjach.Wiem, szkoda życia na bycie człowiekiem....Ot tak....po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.10.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nie staję w tym sporze po niczyjej stronie, raczej stoję w rozkroku jak p. Premier. W moim odczuciu prawda leży po środku, a cała "awantura" jest o przysłowiowa "pietruszkę". Bo sprawa jak dobrze rozumiem dotyczy Reni i Magdy. Natomiast nie pojmuję dlaczego osoba trzecia wykorzystując nieporozumienie miedzy tymi dwoma paniami tak się zacietrzewia. I słowo wyjaśnienia: Akurat ja do świty kogokolwiek poza Samej Sobą nie należę (żeby nie było, że następny Klient). Trudno nazwać stałym klientem kogoś, kto był w sklepie 1 raz i kupił 4 kinkiety.Jeżeli będę chciała skorzystać z oferty MG to niezależnie od sympatii czy antypatii do Magdy, pójdę i zrobię tam zakupy.Sklep to sklep. Gdybym robiła zakupy tylko u pań, które znam i tych, które cieszą się moją sympatia albo co lepsze u tych, które lubią mnie to padłabym już dawno z głodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.10.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dobry wieczór!!!! Widzę dziewczynki że z mojego kropielnika zgrabnie przeszłyście w inny temat Jestem dopiero z 5 stron w do tyłu w czytaniu . Miałam dłuuuuuuuuuuuugi dzień, dopiero wróciłam do domku.....jak ogarnę dzieciaki spokojnie poczytam Ale żeby redakcja interweniowała http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Marimag, Siner czy jak Ci tam. A po co znów personalnie zaczynasz? W jednym masz rację - szkoda życia ale na pierd*lenie bez sensu a do tego to się sprowadza. Zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że to po pierwsze forum budowlane, a po drugie strona o wnętrzach. Leia, piękny kominek. Gdybym miała drugi dom w bardziej aliganckim stylu to pokusiłabym się o podobną realizację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Leia, piękny kominek. Gdybym miała drugi dom w bardziej aliganckim stylu to pokusiłabym się o podobną realizację . ja podobnie obłędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.10.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Leia, piękny kominek. Gdybym miała drugi dom w bardziej aliganckim stylu to pokusiłabym się o podobną realizację . Ja też. Zerżnęłabym w całości co do mozajkowej kosteczki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 I ja zerżnęłabym w całości....mam okazję napisać to to uczynię.....jest przecudny Leia!Wszystkim życzę spokojnego wieczoru:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kominek fajny, bo prosty i nie wykombinowany. Nie ma niszek i halogenów i do tego pewnie nie kosztował majątku. Gratuluję pomysłu LEIA. Dla niektórych problem stanowi to, ze ktoś zrobił go sobie pierwszy i zebrał pochwały. Więcej dystansu do życia i internetu. Proponuję również nie zadzierać nosa tak wysoko, bo można sufit zarysować. Szkoda byłoby psuć wnętrze we włoskim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 22.10.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aga, ja odnośnie kropielnicy. Mam w domu białego anioła dużych rozmiarów- siedzi centralnie w kuchni i pewnie też by się zakwalifikował do kościelnych barokowych wnętrz (no bo to taki amorek:-)), ale ja go kocham, mi się podoba i choćby nie wiem co nie wywaliłabym go stamtąd. Swoją drogą zakupiłam na targu staroci podobną półkę (jedynie trochę prostszą i bez aniołków) do Twojej plus lustro z XIX w. w kolorze zielonym ze złotymi przetarciami, coś jak dziewczyny wkleiły pod twoimi zdjęciami i też zamierzam je gdzieś ulokować. Mało tego na targu staroci kupiłam też prawdziwą domową kropielnicę. Jeszcze nie wisi, ale to tylko z lenistwa:-) Także po przeczytaniu postów u Ciebie muszę przemyśleć poważnie swoje wybory, bo zaczynam bać się o swój gust. Haha pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 22.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 pierwszy raz widziałam Twoją kuchnie - jest boska i miałam - do chwili obecnej mnie trzyma...lampy cudowne a zegar w rogu po prostu odlotowy:) wszystko cudne, eleganckie, z klasa i dopracowane do ostatniego szczegółu. Leia - nie działa link w stopce i jak Gospodyni sie nie pogniewa- chciałam powiedziec, że kominek jest prześliczny...gdybym miała drugi dom budować - chciałabym tylko taki:) pozdrawiam z Nadmorza:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts