admete 03.11.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Taki zagłóweczek mi się spodobał http://i1.fmix.pl/fmi2410/353df261000b89f852766909/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Też mi wpadł w oko. Jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.11.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie no pomysł, trzeba docenić Jakby jej odjął trochę nóg, ciutkę wyprostował - miałabym mebel na ścianę w holu Ale ja pisząc: zlituj się! prosiłam o litość, bo te rzeczy są takie piękne i tak bardzo poza moim zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.11.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Też mi wpadł w oko. Jest piękny Niedługo muszę zacząć wybierać Ale ja pisząc: zlituj się! prosiłam o litość, bo te rzeczy są takie piękne i tak bardzo poza moim zasięgiem A ja myślałam że już mi korba bije i muszę się zacząć hamować Za długo siedzę już w domu więc wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 04.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aga, zagłówek b. ładny. Pamiętam o zdjęciach. Jak ogarnę kuchnię to zrobię je dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaminskawero 04.11.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Super konsola!! Uwielbiam Boca Do Lobo! Wszystkie ich projekty są kosmiczne a za razem bardzo eleganckie! Najbardziej podona mi się ta komoda: http://www.bocadolobo.com/en/soho-collection/sideboards/soho/index.php Jaka mają cudna kosmiczna konsolę http://i1.fmix.pl/fmi607/8905a82000270f2552762b79/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dzień dobry Aga :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aguś, wysłałam ci maila ze zdjęciami mojego anioła i półeczki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.11.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aguś pryszłam zobaczyc co tam u Ciebie sypialnia na tapecie , stolik...śliczne te stoliki ale nawet nie wchodze na stronę bo poewnie pokocham coś czego mieć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aga i jak tam chłopaki ?Skoro nie serwowałaś dziś rano kawki na FB to wnioskuję, że pewnie nie czują się zbyt dobrze -ciotka ściska i zdrówka życzy :hug: Co do kawki to próbowałam Cię dziś godnie zastąpić, mam nadzieję że smakowała dziewczynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Też mi wpadł w oko. Jest piękny Jest tyle cudowności, i pomysłów na sypialnię że ja nie wiem na co się zdecydować Ale ja pisząc: zlituj się! prosiłam o litość, bo te rzeczy są takie piękne i tak bardzo poza moim zasięgiem Aga, zagłówek b. ładny. Pamiętam o zdjęciach. Jak ogarnę kuchnię to zrobię je dla Ciebie. Super konsola!! Uwielbiam Boca Do Lobo! Wszystkie ich projekty są kosmiczne a za razem bardzo eleganckie! Najbardziej podona mi się ta komoda: http://www.bocadolobo.com/en/soho-collection/sideboards/soho/index.php Ciekawa jest lubię też takie mebelki Dzień dobry Aga :hug: Dzień dobry dziś Aguś, wysłałam ci maila ze zdjęciami mojego anioła i półeczki:-) Ojoj to idę oglądać Aguś pryszłam zobaczyc co tam u Ciebie sypialnia na tapecie , stolik...śliczne te stoliki ale nawet nie wchodze na stronę bo poewnie pokocham coś czego mieć nie mogę A tak pomału biorę się za wszystko - jak ja chciałabym mieć już wszystko skończone Aga i jak tam chłopaki ?Skoro nie serwowałaś dziś rano kawki na FB to wnioskuję, że pewnie nie czują się zbyt dobrze -ciotka ściska i zdrówka życzy :hug: Co do kawki to próbowałam Cię dziś godnie zastąpić, mam nadzieję że smakowała dziewczynom Madziu już na fb napisałam, chłopaki wyszli na prosta, Oskar był już nawet wczoraj w przedszkolu, dziś stawia znowu jakieś opory bo J ma go zawieźć A ja wczoraj byłam po brakującą paczkę płytek na taras - udało się ją załatwić w trybie przyśpieszonym - na poprzednie czekaliśmy kila miesięcy Taras już skończony . Marcin tylko zafuguje i mogę robić fotorelację - tylko przy tej pogodzie i wciąż brudzącym płytki psie - nie wiem czy dam radę go Wam ładnie pokazać . Szukam kratek wentylacyjnych, działam w sprawie regału na ksiązki u góry i szukam kogoś na miejscu do przemalowania komody w jadalni. Wczoraj pan który robił mi blat w kuchni, zadzwonił i spytał czy może podjechać zrobić parę zdjęć bo chce wrzucić na stronę . Dałam mu parę fotek, bo kuchnia po zrobionych dopiero co naleśnikach nie nadawała się zbytnio do zdjęć, zresztą wystawki z leków, podręcznych pudełeczek miseczek też nie . Pan ma podesłać chłopaków żeby poprawili mi silikon przy zlewie - bo niestety nie jest on dobrze zrobiony - i już dożywotnio trzeba będzie go poprawiać. Pan spadł mi z nieba w jednej sprawie, szukam płytek pasujących do kamienia na podmurówce żeby obłozyć donice i ponoć ma coś pasującego - do tego na zakładzie od razu mi go podetną pod ich kształt - także Marcin je tylko połozy i nie będzie musiał się męczyć z docinaniem - oczywiście jak kolor będzie pasować Podjechałam też po farbę do garderoby , miałam też kupić puszkę farby do podmalowania drzwi w wiatrołapie bo niestety pękły w jednym miejscu - dziś mają przyjechać i spróbować naprawić je na miejscu a jak nie zabiorą mi je na zakład - do Częstochowy . Drzwi malowane były flugerem, a ja nie byłam pewna numeru - ale po kilku telefonach i sprawdzaniu poczty znalazłam numer No i chyba tyle tego załatwiania - dzień jak z czasów wykończeniówki Byłam też w galerii po zamówiony nawilżacz do powietrza, już zapałcony, a okazało się że z magazynu przysłali tak usyfiony egzemplarz - moim zdaniem w ogóle już nie nadający się do użytku - dobrze że otworzyłam pudełko na miejscu bo bym musiała jeździć z nim w te i wewte . Przy okazji zajrzałam do tikeja :cool: - kupiłam trochę bombek na przymiarki, sweter i dzwon Zastanawiam się nad jednymi bombeczkami do Oskara - są obłożone papierem z mapą - może jakiś ciekawy stroik da się z tego zrobić - tylko ja lewa w te klocki może coś podpowiecie??? . Odezwę się jak mały pójdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.11.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Masakra Aga...kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas ?? Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomtek 06.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Wspaniały, elegancki zagłówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga ty czołg jesteś zrobiłabym połowę tego co Ty i jak nic zeszłabym śmiertelnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Masakra Aga...kiedy Ty na to wszystko znajdujesz czas ?? Zdrówka życzę Czas - ja nigdy nie mam czasu - a nie pracuję? . Jak jest mama to staram się zrobić jak najwięcej, a wczoraj wszystko kosztem Oskara który pół dnia pytał "mamo a kiedy się ze mna pobawisz?" i dopiero o 17 siedliśmy do puzzli - rozłożyliśmy nowe pudełko - 500 sztuk. Oskar czekał na to całe lato - bo na takie układanie to już w ogóle nie było czasu - zawsze miał mówione, jak zrobi się zimno, przyjdzie jesień, jak skończą się prace w ogrodzie to będziemy układać - a że wczoraj lało i było zimno, to wreszcie miał argument Wspaniały, elegancki zagłówek! Aga ty czołg jesteś zrobiłabym połowę tego co Ty i jak nic zeszłabym śmiertelnie:-) No coś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dziewczynki i chłopcy , Ania pomalowała mi komodę na nazwijmy ją fortepianową czernią . Nie udało się zrobić połysku . Ja na próbniku znalazłam taką czerń wpadającą w granat - myślę o takim kolorze Na zasłony nie patrzymy bo faktycznie ewidentnie nie pasują I chyba zdejmę z komody ozdobniki z frontów.............zostawię je tylko na szufladach http://i3.fmix.pl/fmi1838/18d54185002980ad527a0f5e/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2066/2e24fb190016004a527a0f63/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2002/6fd86275001d3785527a0f7a/zdjecie.jpg I jak i jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga,widzę ,ze słuchasz rad koleżanek:yes::Dkolor komody świetny ...tak właśnie widziałabym twoja jadalnie z roletami i z komoda w takim kolorze(wielokrotnie Ci zresztą o tym pisałam) zastanawiam się nad blatem...chyba jednak zrobiłabym w brązie...:yes:ozdobniki nie pasują .. gryzą się z frontami kuchennymi...no to tyle mojego zdania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 I jak i jak??? Siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 O jedno zdjęcie mi się nie dodało http://i1.fmix.pl/fmi2592/32eceeaf001f27e1527a2376/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.11.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga,widzę ,ze słuchasz rad koleżanek:yes::Dkolor komody świetny ...tak właśnie widziałabym twoja jadalnie z roletami i z komoda w takim kolorze(wielokrotnie Ci zresztą o tym pisałam) zastanawiam się nad blatem...chyba jednak zrobiłabym w brązie...:yes:ozdobniki nie pasują .. gryzą się z frontami kuchennymi...no to tyle mojego zdania:D No to jestem na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts