admete 06.11.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.11.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 i jak? jest TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK mega elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.11.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pięknościowo kolor cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 06.11.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 super z czarną komodą , blat chyba zrobiłabym czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 blacik drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.11.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Komoda czarna + drewniany blat i bez zasłonek to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.11.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga jak dla mnie nie ma innej opcji, komoda musi być cała czarna, będzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.11.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga ja już się wypowiedzialam...ale dodam tu jest OMG. wszystko. zaslony, rolety i komos=da w fortepianowej czerni. cala włacznie z blatem. a ozdobniki zostaw , nie gryzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 06.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga ja już się wypowiedzialam...ale dodam tu jest OMG. wszystko. zaslony, rolety i komos=da w fortepianowej czerni. cala włacznie z blatem Ja się w ogóle dawno nie wypowiadałam - dawno temu podziwiałam płyteczki z paniusiami , a teraz... całość wygląda zniewalająco! Kiedy sesja w "Dobrych wnętrzach"??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga czarna komoda jest mega, ty jak cos wymyslisz to musi byc pozwalający efekt zasłony, roleta i komoda jak dla mnie wszystko gra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Doskonale! Z blatem chyba bym nie kombinowała i zrobiła całą czarną. No... chyba że chcesz biały, z przekory O których ozdobnikach piszesz? O ramkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga, komoda cudniasta. Czy to nasz Ania-narendil malowała? Szok! Jest pięknie. Ozdobniki podobają mi się ogromnie. Zostawiłabym je, ale to dlatego, że ja takie rzeczy bardzo lubię. Ty zrób jak uważasz. Wiem, że cokolwiek postanowisz, efekt będzie bardzo dobry Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.11.2013 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 i jak? jest TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK mega elegancko Pięknościowo kolor cudny super z czarną komodą , blat chyba zrobiłabym czarny blacik drewniany Komoda czarna + drewniany blat i bez zasłonek to dobry pomysł Aga jak dla mnie nie ma innej opcji, komoda musi być cała czarna, będzie elegancko Aga ja już się wypowiedzialam...ale dodam tu jest OMG. wszystko. zaslony, rolety i komos=da w fortepianowej czerni. cala włacznie z blatem. a ozdobniki zostaw , nie gryzą się Ja się w ogóle dawno nie wypowiadałam - dawno temu podziwiałam płyteczki z paniusiami , a teraz... całość wygląda zniewalająco! Kiedy sesja w "Dobrych wnętrzach"??? Pozdrawiam! Aga czarna komoda jest mega, ty jak cos wymyslisz to musi byc pozwalający efekt zasłony, roleta i komoda jak dla mnie wszystko gra ! Doskonale! Z blatem chyba bym nie kombinowała i zrobiła całą czarną. No... chyba że chcesz biały, z przekory O których ozdobnikach piszesz? O ramkach? Aga, komoda cudniasta. Czy to nasz Ania-narendil malowała? Szok! Jest pięknie. Ozdobniki podobają mi się ogromnie. Zostawiłabym je, ale to dlatego, że ja takie rzeczy bardzo lubię. Ty zrób jak uważasz. Wiem, że cokolwiek postanowisz, efekt będzie bardzo dobry Pozdrawiam! Dziewczyny pisze i dziękuję zbiorowo, bo nie wiem ile mam czasu - rano to zawsze wszystko na wariackich papierach mimo że wstałam 5.30 . Mój kochany Igorek ma nazwijmy to bunt 2 latka razy XXXX. w skrócie "chcę to nie to, a jak nie to jest ryk i histeria " jesli jeszcze można dac inną koszulkę czy skarpetki, to chęci oglądania bajki a nie wsiadania do samochodu nie da się na nic zamienić - mam problemy z odwożeniem Oskara do przedszkola. Wczoraj mój J musiał wyjść wcześniej z pracy i przywieźć Oskara bo ja za cholerę nie mogłam młodego wsadzić do samochodu. Dziś nie będe miała wyjścia i będziemy jechać z płaczącym (czyt, ryczącym w niebogłosy) Igusiem 30 minut do przedszkola...no ale nie o tym mowa . Dziękuję za głosy :hug: . Dobrze jest poznać czyjąś opinię, wtedy łatwiej podjąć decyzję Emmo sesja mile widziana - i chyba byłoby to moje największe marzenie, są dwie rzeczy nawet nie wiem jak się działa w takim kierunku , dwa jest tyLe rzeczy nie skończonych - najważniejsze nie ma lamp - a to one będa głównym dopełnieniem dołu....teraz następnym krokiem będą listwy i czyszczenie ścian po roku urzędowania moich dzieci i psa od 2 miesięcy . Luizo chodzi mi o zdobniki na frontach, na szufladach bym zostawiła No chyba żeby czerń dodała im elegancji - bo teraz są dla mnie za bardzo nazwijmy je sielskie Neli wizki poczyniła Narendilka - zdolna bestia prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.11.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A tak na chwilkę z innej beczki Nie macie przypadkiem zdjęcia takiego regału http://i1.fmix.pl/fmi1208/cf888f620024593f4f252059/zdjecie.jpg Z zabudowanymi dolnymi szafkami i przeszklonymi drzwiczkami??? Tak będzie wyglądał mój regał na książki na górnym holu Będzie miedzy drzwiami do pokoju Igora W tym roku nie da rady już go zrobić , ale opracujemy z panem szczegóły i będziemy czekać na sezon po świąteczny Moje książki tymczasem zalegają w gościnnym za łóżkiem i łapią kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jacie Aga to są wizki? ja myślałam że Ania ci pomalowała tą komodę tylko te dwa różne kolory blatu mnie zastanowiły, myślałam że to sprawa odbicia światła z okna :lol2:. Jak dla mnie cały czarny będzie idealnie całość robi wrażenie - super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wizki poczyniła Narendilka - zdolna bestia prawda??? :rotfl: A ja się zastanawiałam, kiedy ona znalazła czas, żeby z drugiego końca Polski przyjechać i Ci tę komodę machnąć. Ubaw dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.11.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jacie Aga to są wizki? ja myślałam że Ania ci pomalowała tą komodę tylko te dwa różne kolory blatu mnie zastanowiły, myślałam że to sprawa odbicia światła z okna :lol2:. Jak dla mnie cały czarny będzie idealnie całość robi wrażenie - super Pozdrawiam :rotfl: A ja się zastanawiałam, kiedy ona znalazła czas, żeby z drugiego końca Polski przyjechać i Ci tę komodę machnąć. Ubaw dnia! No nie mogę z Wami albo ze sobą Ja zawsze szybciej myślałam niż pisałam i często coś takiego klepnę Bastki dzięki bardzo Pozdrawiam serdecznie ------------------------------ A inspiracji z regałem nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.11.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja tez myślałam ze komoda juz pokolorowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.11.2013 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ja tez myślałam ze komoda juz pokolorowana;) A no jeszcze nie Cały proces jeszcze przede mną . Czekam na pana i wycenę...mam nadzieję że mnie nie powali i że uda się z nią zrobić porządek przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.11.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Pochwalę się moimi zakupami z tikeja z ostatniego tygodnia Praktycznie wszystko do pokoi chłopaków http://i3.fmix.pl/fmi2567/a599724400191eb5527c75eb/zdjecie.jpg Te globusiki mnie urzekły Ma może ktoś na nie pomysł? - jakiś fajny stroik? Kupiłam wczoraj w Obi wazony, ale za małe , albo bomby za duże http://i1.fmix.pl/fmi511/a449bcdd0028aeee527c75f0/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2335/8305cba0000a0051527c7ac5/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts