admete 02.12.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Listwy super się komponują Piękny kolorek. Dzięki Madziu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.12.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Aga ile fotek :rolleyes: Gdzie Ty masz brudne ściany, ja nie widzę :no: Listwy to super wykończenie domu. U Ciebie zawsze wszystko przemyślane więc efekt jak zawsze idealny Miski extra dobrane:lol2: Takie rzeczy to tylko na forum- czarno-żółte rybki do wnętrz i" eleganckie" miski :lol2: Oczywiście ja się temu nie dziwię, bo wszyscy się śmieją, że ja wybrałam kolor samochodu pod kolor przyszłej kostki i elewacji :P Pokoje chłopaków i ramki okulary też bardzo mi się podobają Jestem na etapie szukania inspiracji, jak urządzić pokoik naszemu maluchowi. Dla dziewczynek jest tyle możliwości, dla chłopaka trzeba się naszukać (chyba że się mylę i nie wiem gdzie patrzeć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 piękne listwy !!! I proste, bez zdobień - cudowne . Psiak pasuje idealnie (moje sierści tez się zgrały z kolorami w domu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ściana w garderobie CZAD !!!!!! Czekam na ciąg dalszy garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 02.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 rasowa ściana w garderobie z e złotym lustrem będzie czadowo:rolleyes: czy ja dobrze pamiętam ,ze miałaś na chwileczkę w domu kiedyś taką lampę;http://www.kosmicznelampy.pl/Sklep/Zyrandole/Lampa-Elstead-PIMLICO-PM6-PN,2,0,1207,14070.htmpamiętasz może na której stronie masz jej fotki? ( stoje przed wyborem lampy do salonu nad stół , i cięzki to temat , lampy drogie a i do końca zdecydowac się nie mogę) pozdrawiam frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 02.12.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 admete, jestem gdzieś w połowie wątku, ale przeskoczyłam na chwile na koniec i.... WOW ale zdjęcia! obejrzałam tylko pierwsz 2, bo nie chcę sobie psuć całej niespodzianki patrzenia jak coś powstaje i przekształce sie od początku:) przepraszam, że u Ciebie, ale sprawa bardzo pilna a u mnie nie zagląda tyle osób, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale jak coś to szepnij słówko a usunęposzukuje pilnie plytek lazienkowych z listwa i cokolikiem. Kolor bialy (niestety np cisa jest taka bardziej ecru) ktokolwiek cos? Plytka najlepiej 30x70 albo cos kolo tego. Potrzebuję takie wymiary, by listwa+płytka+cokół były na wysokość obudowy geberitu, czyli koło 95cm.Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.12.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Aga, Listwy wyszły super. Jednak jak taka "kropka nad I" dużo daje. Niestety Psiunio kradnie całą uwagę i wszystkie ohy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.12.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Aga listwy jak zwykle strzał w 10, jak zawsze inne i mające to cos. Piesio cudowny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.12.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ściana w garderobę git!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Aga ile fotek :rolleyes: Gdzie Ty masz brudne ściany, ja nie widzę :no: Oj są są I jeszcze w niektórych miejscach poobgryzane przez Silvo . Zżarł mi listwę przy schodach Listwy to super wykończenie domu. U Ciebie zawsze wszystko przemyślane więc efekt jak zawsze idealny Dzięki Miski extra dobrane:lol2: Takie rzeczy to tylko na forum- czarno-żółte rybki do wnętrz i" eleganckie" miski :lol2: Oczywiście ja się temu nie dziwię, bo wszyscy się śmieją, że ja wybrałam kolor samochodu pod kolor przyszłej kostki i elewacji :P Pokoje chłopaków i ramki okulary też bardzo mi się podobają Jestem na etapie szukania inspiracji, jak urządzić pokoik naszemu maluchowi. Dla dziewczynek jest tyle możliwości, dla chłopaka trzeba się naszukać (chyba że się mylę i nie wiem gdzie patrzeć pozdrawiam Wiesz co nie mam konkretnego miejsca skąd mam inspiracje . Mogę powrzucać Ci moje, które wklejałam w trakcie tworzenia pokoi chłopaków :0. W jakim stylu chcesz go urządzić? piękne listwy !!! I proste, bez zdobień - cudowne . . Dzięki za listewki Psiak pasuje idealnie (moje sierści tez się zgrały z kolorami w domu ) Nie ma jak wszechstronne urządzanie ściana w garderobie CZAD !!!!!! Czekam na ciąg dalszy garderoby Ja ją kocham I czekam cały czas na stolarza, żeby wreszcie zakończyć porządki w szafach rasowa ściana w garderobie z e złotym lustrem będzie czadowo:rolleyes: Dzięki czy ja dobrze pamiętam ,ze miałaś na chwileczkę w domu kiedyś taką lampę; http://www.kosmicznelampy.pl/Sklep/Zyrandole/Lampa-Elstead-PIMLICO-PM6-PN,2,0,1207,14070.htm pamiętasz może na której stronie masz jej fotki? ( stoje przed wyborem lampy do salonu nad stół , i cięzki to temat , lampy drogie a i do końca zdecydowac się nie mogę) pozdrawiam frania Miałam bardzo podobną z amplexu http://i2.fmix.pl/fmi856/44238b7f002434b4511161ca/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1648/74234670001cc9255123df29/zdjecie.jpg admete, jestem gdzieś w połowie wątku, ale przeskoczyłam na chwile na koniec i.... WOW ale zdjęcia! obejrzałam tylko pierwsz 2, bo nie chcę sobie psuć całej niespodzianki patrzenia jak coś powstaje i przekształce sie od początku:) Domi bardzo dziękuję, i cieszę się że mój wątek jest ciekawą lekturą przepraszam, że u Ciebie, ale sprawa bardzo pilna a u mnie nie zagląda tyle osób, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale jak coś to szepnij słówko a usunę poszukuje pilnie plytek lazienkowych z listwa i cokolikiem. Kolor bialy (niestety np cisa jest taka bardziej ecru) ktokolwiek cos? Plytka najlepiej 30x70 albo cos kolo tego. Potrzebuję takie wymiary, by listwa+płytka+cokół były na wysokość obudowy geberitu, czyli koło 95cm. Bardzo dziękuję Ja kojarzę tylko moje płytki, innych chyba nie znalazłam, albo cena była W dolnej łazience navy mam tą serię Aga, Listwy wyszły super. Jednak jak taka "kropka nad I" dużo daje. Dziekować Niestety Psiunio kradnie całą uwagę i wszystkie ohy Taki los Ładny to on jest , ale żeby jeszcze szybciej mądrzał Aga listwy jak zwykle strzał w 10, jak zawsze inne i mające to cos. Piesio cudowny!! Ściana w garderobę git!! Emilko baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Byłam wczoraj w tikeju oddać parę rzeczy kupiłam trochę drewnianych zabawek na prezenty dla dzieciaków znajomych Na szczęście z ozdób świątecznych nic już nie dorzucili i nie nadszarpnęłam budżetu . Przytachałam wage kuchenną do przymiarki. Ale wraca z powrotem, trochę licha jest, ten niebieski na tarczy mi nie pasuje i cenę ma taką jak w necie . Ale wiem czego szukać http://i2.fmix.pl/fmi1746/e4076a7b0025b995529d7924/zdjecie.jpg Byłam też w empiku bo mają 25% obnizki prawie na wszystko Kupiłam sobie kalendarz z Marylin na nowy rok . 4 rozkręcane bombeczki na cukierki dla chłopaków. Dokupiłam 2 komplety okrągłych ramek do Oskara - bo na wąskiej ściance u Oskara wymyśliłyśmy z Dropką zrobić bąbelkową ścianę :) Przytachałam też słoje na ciasteczka - sa super!!!!1 i w zarabistej cenie!!!!!! http://i1.fmix.pl/fmi76/6bb23ceb002c8982529d7936/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2309/ea7faefc00004d4b529d7938/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.12.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dzień dobry Aga Emilka przypomniała mi o ścianie w garderobie Też miałam napisać, że jest czadowa (co za słowo) Super a jak dojdzie lustro to już w ogóle!! Waga faktycznie chyba nie bardzo, szczególnie przez ten niebieski....jakoś nie do Ciebie. Za do pojemniki świetne, pisałam już gdzieś gdzieś indziej , że też szukałam jakiegoś bo mimo że nie lubię zbyt wielu rzeczy na blacie w kuchni, to u mnie jakoś tak zbyt sterylnie się zrobiło, więc chyba też wezmę sobie pojemnik:rolleyes: A który rozmiar urzekł Cię najbardziej, żeby fajnie wyglądał, ale nie był zbyt duży i zbyt mały -co za pytania od rana hehe Miłego dnia :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Panie Bogusławie Kiepski sposób na reklamę Proszę swoją usunąć!!!!!! Jakby Pan łaskawie spojrzał na datę pierwszego i ostatniego wpisu - już się wprowadziłam i remontów póki co nie planuję!!!!!!! Edytowane 3 Grudnia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.12.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dzień dobry Aga Emilka przypomniała mi o ścianie w garderobie Też miałam napisać, że jest czadowa (co za słowo) Super a jak dojdzie lustro to już w ogóle!! Waga faktycznie chyba nie bardzo, szczególnie przez ten niebieski....jakoś nie do Ciebie. Za do pojemniki świetne, pisałam już gdzieś gdzieś indziej , że też szukałam jakiegoś bo mimo że nie lubię zbyt wielu rzeczy na blacie w kuchni, to u mnie jakoś tak zbyt sterylnie się zrobiło, więc chyba też wezmę sobie pojemnik:rolleyes: A który rozmiar urzekł Cię najbardziej, żeby fajnie wyglądał, ale nie był zbyt duży i zbyt mały -co za pytania od rana hehe Miłego dnia :bye: Magda zrobię zdjęcie w kuchni to zobaczysz sobie ich proporcje i sama zdecydujesz Ten mniejszy jest nazwijmy kwadratowy , a ten drugi prostokątny - prawie 2 razy większy od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.12.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Aga haha - też się zdziwiłam jak zobaczyłam wpis tego Pana Wiesz już zamówiłam mały i średni, najwyżej jeden pójdzie do mojej mamy (dam jej pod choinkę, ona lubi rzeczy do domu) Na Twoje fotki też poczekam, bo uwielbiam oglądać postępy Was wszystkich :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.12.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Aga, Ludzie to mają tupet Pan powstawiał reklamy i chyba ani myśli usuwać. Musisz chyba z Adminem pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 03.12.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Bardzo pięknie u ciebie, jak zwykle. Silvo przeuroczy. Pod miski , nie wiem czy sa w Polsce, można położyć taką specjalną matę. Miski na nich się nie ślizgają, a i łatwiej sprzątnąć. U mojego kota to podstawa.Czarna ściana rewelacja.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Aga haha - też się zdziwiłam jak zobaczyłam wpis tego Pana Wiesz już zamówiłam mały i średni, najwyżej jeden pójdzie do mojej mamy (dam jej pod choinkę, ona lubi rzeczy do domu) Na Twoje fotki też poczekam, bo uwielbiam oglądać postępy Was wszystkich :rolleyes: Dzisiaj Madziu zrobię fotki Aga, Ludzie to mają tupet Pan powstawiał reklamy i chyba ani myśli usuwać. Musisz chyba z Adminem pogadać Na szczęście już jej nie ma Bardzo pięknie u ciebie, jak zwykle. Silvo przeuroczy. Pod miski , nie wiem czy sa w Polsce, można położyć taką specjalną matę. Miski na nich się nie ślizgają, a i łatwiej sprzątnąć. U mojego kota to podstawa. Czarna ściana rewelacja. Pozdrawiam. Hej Silver Wiesz co miski nie jeżdżą , stojak jest bardzo stabilny bo ciężki. A dzięki temu że wysoki łatwo mi się pod nim sprząta Dzięki za ścianę Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Mam mały komunikacik . Proszę pojutrze w Mikołaja trzymać kciuki za mnie i Oskara. Idziemy na zabieg usuwania migdała. Rany termin ustalony rok temu - a już idziemy . Wiem że to mały, popularny zabieg - ale strach, niepokój i nerwy są zawsze!!!!! Oskar już przetrawił sobie tą całą sytuację i już nie reaguje płaczem jak jeszcze 2 tygodnie temu. Siedzimy w domu od 1,5 tygodnia żeby się nie rozchorował......a on cierpliwie po prostu czeka . Wczoraj spakował sam swój plecaczek, popakował książki, malowanki, kredki chciał nawet robić już bułkę żeby miał w szpitalu co jeść . Idziemy jutro, dzień przed zabiegiem. Dopiero na miejscu okaże się czy będziemy mieć jedynkę i ja jak biały człowiek bym się położyła spać w nocy, czy będziemy na większej sali a ja noc spędzę na krześle . Wolałabym jednak móc zamknąć chociaż na godzine oko żeby w piątek być w miarę w pełni sił . Ale niestety nie mam na to wpływu , a znajomości w tym szpitalu akurat brak . Także trzymajcie kciuki żeby mimo zabiegu, tegoroczny Mikołaj był jednak dla Oskara miłym dniem . Mam prezent w postaci wylicytowanych na sztuki klocuszków Duplo, Oskar buduje z nich przeróżne maszyny z kokpitami - przez miesiąc licytowania uzbierałam naprawdę sporo fajnych okazów . Wczoraj do 1,5 godziny wieczorem, myłam i dzieliłam klocki na paczki od Mikołaja i pod choinkę . Teraz spakować jeszcze torbę i jesteśmy gotowi . Póki co zmykam ale jeszcze zajrzę dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Agula trzymam kciuki. Rozumiem Twoje obawy. Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts