Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aga jeszcze raz napiszę, że cieszę się ogromnie że już po!!!! Zdrowie dziecka najważniejsze:yes: Teraz możesz myśleć o świętach i cieszyć się dzieciakami:yes: Słoje stoją u mnie w kuchni- miałaś rację są świetne (szczególnie za tą cenę! ) Faktycznie są ogromne. Dobrze, że wzięłam mały i średni. bo do mojej kuchni ten największy byłby gigantyczny:D Tak mi się podobają, że zostają u mnie, a mamie pod choinkę kupię coś innego :D

Miłego dnia i będę czekać na fotki dekoracji świątecznych:yes::yes:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helloł Aga, fajnie że już po wszystkim :hug:

Czy Oskar przez migdała miał katar i kaszel??? Moja Ola od października kaszle i ma zatkany nos, teraz jeszcze zaczęła gorzej słyszeć :eek: Żadne leki nie pomagają, nie ma w ogóle poprawy. Najbardziej mnie martwi słuch boję się, żeby jej tak nie zostało. Idę z nią w środę do laryngologa, możliwe że to wina migdałków :o

Nessko u nas to połączenie powiększonego migdała i alergii - nazwali to zespołem oskrzelowo - zatokowym.

U jakich lekarzy byłaś? Może przejdź się do laryngologa? - może wystarczy póki co delikatny steryd do nosa(nasonex) który obkurczy migdała, zastopuje katar i tym samym kaszel ustąpi? - u nas niestety to nie pomogło :(

Super, cieszę się, że wszystko oki :)

:hug:

Wielkie brawa dla Oskara, i meksykańska fala :wave::wave::wave:

Aga jeszcze raz napiszę, że cieszę się ogromnie że już po!!!! Zdrowie dziecka najważniejsze:yes: Teraz możesz myśleć o świętach i cieszyć się dzieciakami:yes: Słoje stoją u mnie w kuchni- miałaś rację są świetne (szczególnie za tą cenę! ) Faktycznie są ogromne. Dobrze, że wzięłam mały i średni. bo do mojej kuchni ten największy byłby gigantyczny:D Tak mi się podobają, że zostają u mnie, a mamie pod choinkę kupię coś innego :D

Miłego dnia i będę czekać na fotki dekoracji świątecznych:yes::yes:

Ciesze się że Ci się spodobały i pasują :wiggle:

O rany to ja nie wiem jaki mam :o mały i duży? :lol2:

Nie wiedziała że są 3 rozmiary :lol2:

Jak skończę dekoracje to wstawię zdjęcia :yes: - na razie idzie mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mozolnie :p.

Od dwóch dni byłam sama z chłopakami i miałam do ogarnięcia sajgon który się zrobił przez ten czas jak mnie nie było :bash:.

Jakoś żadna wróżka za mnie nie chciała posprzątać :p.

Póki co zrobiłam 4 stroiki do chłopaków, Oskar dzielnie pomagał.

I ubrałam małą sztuczną choinkę na dole, jeszcze musze dokupić światełka..na razie stoi na przymiarkę czy przetrwa przy dewastującym wszystko psem :bash:.

Już raz zleciała wczoraj :mad: - na szczęście są na niej same plastikowe bombki :p

Myślę nad kupieniem żywej choinki na górny hol :rolleyes:

Ale byłaby bardzo ubogo ubrana bo nie mam aż tylu ozdób - i byłaby z pomarańczowym akcentem :lol2:

Dzielny Oskar! Dzielna Ty! Cieszcie się przed- i świątecznym czasem!

Wzajemnie Lui, pewnie wyczarujesz cudniaste ozdoby!!!!!

Mam newsa - są gotowe lustra do wiatrołapu i łobrazek z zebrą :p.

Umawiam się z panem już od wtorku, myślałam że montaż jest już w cenie, a okazało się że pan chciał mi je podrzucić i zostawić :lol2:.

Może załatwić montażystę za 150 zł - takie pieniądz przed świętami piechota nie chodzi :p, także poprosiłam żeby je przywiózł a ja poczekam na moich stolarzy którzy mam nadzieję zjawią sie u mnie za tydzień i je powieszą :yes:

Pan miał być z lustrami wczoraj o 16 i nie przyjechał :o

Może to miało być dziś i ja pomieszałam :p

No nic pozostaje mi czekać ;)

Miłego dzionka życzę :bye:

Aga moja skończyła 3 latka. Mamy się po świętach zgłosić do niego do szpitalika. Wolę jej wyciąć niż faszerować lekami które nie pomagają. A najbardziej to mnie martwi ten niedosłuch, mam nadzieję że po zabiegu się cofnie :(

To strasznie szybka akcja z tym zabiegiem :o.

Ale jak trzeba to róbcie :yes:.

A u kogo byłaś w szpitaliku?

Aga, jak lustra? Dotarły?

Madziu no właśnie nie dotarły :o.

Pan miał być 2 dni temu i słuch zaginął :o

Ja wzięłam się za porządki i wyleciało mi z głowy zadzwonić.

Z jednej strony to dobrze, bo stolarze którzy mi je zawieszą będą dopiero pod koniec tygodnia i trzeba by było z tymi lustrami przejeżdżać przez całą chałpę i manewrować do sypialni, może uda mi się go umówić w dzień przyjazdu stolarzy ;)

Mam pierwsze dekoracje świąteczne :wiggle:.

Wczoraj kręciłam sie po całym domu sprzątając to tu to tam, rozkładając choinki i niektóre stroiki...do końca jeszcze daleko.

Wczoraj zrobiła akcję na skalę krajową w poszukiwaniu kogoś kto mi kupi lampki z ikei

http://i1.fmix.pl/fmi1154/085550f7001e8e2952abfb00/zdjecie.jpg

Z Gdańska przyjedzie 2 komplety przeźroczystych i 3 złotych i po dwie paczki z Warszawy :)

Będę robić dekoracje na oknach, w wiatrołapie nad lustrami i może jak da radę powiesić na schodach na szybie :lol:

No to był dżołk przecież ;)

Przeca wiem :p :hug:

Nie posądzałabym Cię o "ozdabianie " zapaszkami tych cudnych dekoracji, ale jak na te choineczki patrzę, no to skojarzenie jednoznaczne :p

:lol2:

No pięknie u Pani:-)

Dziękować :lol:

Strasznie podobają mi sie pokoje chłopców , uwielbiam te żywe kolory! Ozdoby świąteczne super :)

Dzięki Emilko :)

A ile radości z rozstawiania :rolleyes: