narendil 08.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Te trzecie bardzo mi się podobają i u siebie podobne planuję.Ale są chyba dość zobowiązujące.Na ile będą widoczne z dołu?Bo do królestwa chłopaków jak najbardziej. Najbardziej neutralna jest opcja druga.Zaraz potem pierwsza. Nieźle wyglądają na tym zdjęciu, gdzie są schowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja głosuję za 2 bo ładna i bezpieczna, ale jak uda ci się pogodzić lampki z wersji 3 z oświetleniem na dole albo nie będzie ich z dołu widać, to oddaję mój głos na 3 Fajne te lampki tylko do klasyki słabo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 3 reflektorki bardzo mi się podobają Mozesz podać na nie namiar? Będę wdzięczna:cool: I ja bym nie robiła żadnej niszy:no: Reflektorki nr 3 w jednym rzędzie ok. 30-40 cm odsunięte od ściany - to jest to:yes: śliczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.02.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Narendil gdybym wzięła te kulki to byłoby je widać dopiero stojąc na schodach lub blisko przy nich . Ciekawe są i zawsze je lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.02.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Two wiem że nie pasują do klasyki - ale cały hol u góry chcę zrobić bardziej nowoczesny więc dlatego zaczęłam się nad nimi zastanawiać, początkowo chciałam je dać do pokoju J.. Muszę pojechać na budowę i wtedy ocenię jak bardzo będą widoczne z dołu Magda znalazłam je tutaj. Twój głos na "lampki oka" jest już 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Trzecie reflektorki są świetne. Dosłownie kilka dni temu przeglądałam strony z lampami i znalazłam coś bardzo podobnego. Od razu mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mi też się podoba chociaż nie wiem ile w rzeczywistości dają światła i czy ładnie oświetlą. Ale same w sobie fajne som . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Aga, mnie się też te oka nr 3 poodbają Cudne są Nisze nie bardzo mi leżą Mam nadzieję, że mój głosik przybliżył Cię do jakiejś decyzji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 08.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja jestem bardzo za opcją nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Drop Twój głos 4 na srebrne kule - no coś w sobie mają skubańce http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif Yokasta 5 głosik - ale ważne pytanko zadałaś - dowiem się dziś o ich światełko Agawi - jasne że przybliżył Twój głos już 6 Ruby dzięki że wpadłaś i tez oddałaś głos - czyli 7 moja mama głos 8 Wniosek prosty póki co - lampki OKA - tylko cena trochę nieciekawa - a trochę się ich uzbiera. Dziś podzwonię gdzie uda mi się znaleźć najtańszą cenę i policzę ile ich potrzebuję i przedstawię ofertę głównemu płacącemu czyli mojemu J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Narendil gdybym wzięła te kulki to byłoby je widać dopiero stojąc na schodach lub blisko przy nich . Ciekawe są i zawsze je lubiłam To bierz kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.02.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Trzecia opcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jak narazie tu najtaniej znalazłam... ale jak bierzesz więcej, to koniecznie negocjuj ze sklepem cenę - ja zawsze tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 09.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja też nie przepadam za niszami i stawiam na kule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 kulki wygrały miażdżącą przewagą głosów forumowiczek takiemu argumentowi nie oprze się żaden główny płacący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja tylko na sekundke wpadłam powiedzieć.... Kulki wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.02.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Narendil decyzja już zapadła biorę kulki!!! Mirelko Twój głos już 9 Magda negocjuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif póki co mam 284 zł za sztukę Bocian Twój głos 10 Two główny płacący już zatwierdził wybór - ale dał dobry argument - rezygnujemy z żyrandola - który pewnie tani by nie był - więc cena za górne oświetlenie się wyrównuje i Karola Twój głos 11 więc tera juz tylko szukać najtańszej oferty i zamawiać. -------------------------------------- Zapytam Was jeszcze o to czy dokupić 2 kinkiety w z tej samej serii - myślę że będą pasować Rozrysowałam pierwszą propozycję rozmieszczenia lampek, te niebieskie to kinkiety - więc myślę że będą jak znalazł http://i1.fmix.pl/fmi2938/3a17f0ae001b73d54f338ef3 http://i3.fmix.pl/fmi329/c99f3a530028d7e84f338f02 http://i1.fmix.pl/fmi910/906223bc0017208e4f33b09f ------------------------------------- Upisałam tego posta i na koniec przeczytałam wiadomość od forumowej Kashy że lampki mogą nie dać wystarczającego światła na holu ........................i co teraz? Muszę znaleźć i obejrzeć lampę na żywo................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Konkietom mówię TAK admete a jak duże jest to pomieszczenie ? Potrzebujesz aż tak dużo punktów świetlnych? Tak laickim okiem patrząc i nie znając dobrze pomieszczenia wydaje mi się że mogło by być o 3 mniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Magda negocjuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif póki co mam 284 zł za sztukę [ O skubana:o dobra w te klocki jesteś Upisałam tego posta i na koniec przeczytałam wiadomość od forumowej Kashy że lampki mogą nie dać wystarczającego światła na holu ........................i co teraz? Muszę znaleźć i obejrzeć lampę na żywo................ żarówka jest do 75 wat - to dużo:yes: Halogeny powyżej 40 wat dają już dobre jasne światło... pomyśl może o dodaniu jeszcze jednego nad tą ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja jakaś ślepa jestem!!!!!!!! Nie zauważyłam,ze yto juest tu przy schodach Mi się wydaje że w ilości wskazanej światłą będzie duuużo, one są dość mocne wbrew pozorom .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts