Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Hej Aguś! :hug:

Ależ tempa nabrały prace ogrodowe! Wow!

Mając w pamięci wielkość Twojej działki jestem pełna podziwu dla włożonego wysiłku. Efekty już cieszą, szczególnie kwiaty - cudo :) A co będzie za kilka lat, jak wszystko się rozrośnie! :o Pewnie nie będziemy mogły oderwać oczu.

Buźka :hug:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochani :bye:

Ostatnio mnie mało :(, bo jak zwykle nie wyrabiam na zakrętach :p.

Sprzątam po pracach ogrodowych i juz co nie co dodaje na rabaty ;) i nadrabiam robótki w domu bo mam niezłe zaległości :p

Jest pięknie! Zazdroszczę. :)

Dziękuję :)

Aguś, teraz tylko podlewać i patrzeć jak rośnie i się zmienia - leżaczek i podziwiać z napojem w ręku :).

Oj do leżenia na leżaczku jeszcze długa droga :lol2:

Oj, też bym rozłożyła w takim ogrodzie leżaczek, ale póki co rozłożę wśród moich chwastów wyobrażając sobie przyszłą wizję mojego ogrodu :cool:.

:) :lol2:

Hej Aguś! :hug:

Ależ tempa nabrały prace ogrodowe! Wow!

Mając w pamięci wielkość Twojej działki jestem pełna podziwu dla włożonego wysiłku. Efekty już cieszą, szczególnie kwiaty - cudo :) A co będzie za kilka lat, jak wszystko się rozrośnie! :o Pewnie nie będziemy mogły oderwać oczu.

Buźka :hug:

Dzięki kochana :hug:

Aga ślicznie, ślicznie, ślicznie ..... nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć :)

Buziole zostawiam

Dzięki :hug:

Kochana pamiętasz może na jakiej taśmie masz uszyte zasłony w jadalni ??

:no: :(

Aguś ...Twój ogród zapiera dech w piersiach..:wiggle::o:o:oon już jest taki dojrzały...rosliny okazałe...buuuu kiedy u mnie tak będzie....Masz gdzies spis roslin na rabatach...przymierzam sie do stworzenia nastepnych i brakuje mi pomysłów

Spisu jeszcze nie mam ,ale obiecuję stworzyć ;)

:hug:

Ja tez sie uśmiecham...bo potrzebuję do założenia pierwszych :sick:

Kochana jak już ogarnę wszystko stworzę listę, bo i tak będę chciała kombinowac co tam jeszcze dodać coś poza bylinami - jakieś krople koloru które pojawią się wczesniej niż byliny :)

Aguś ogród rewelacja :jawdrop::jawdrop::jawdrop: naszło mnie na Forum zajrzałam do Ciebie jako pierwszej i od razu mnie powaliło :D buziaki zostawiam i lecę dalej:yes:

Dzięki :hug:

admete

zdradz prosze jaki to projekt na garaz? my takze bedzie robic wolnostojacy i wlasnie czegos takiego szukam :)

Zapytam J bo sama nie pamiętam :(

Słodziutki i jakie ma jasne ubarwienie :)