Anulkaa 14.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja podchodzę do tego tak: Zlew to nie jest coś, co moim zdaniem należy podkreślać, bo potencjalnie będą w nim przebywać rzeczy, które raczej przyciągać uwagi nie powinny-czyli brudne naczynia:rolleyes: (nawet w przypadku posoadania zmywarki zawsze okazjonalnie coś tam stoi). Podwieszany czy nie-na pewno i tak bardziej widoczny niż w kolorze blatu. Sama mam u siebie jasny blat i czarny zlew, ot taki kompromis-wolałam odcinający się zdecydowanie kolorem zlew, niż zlew w prawie takim samym co blat kolorze;) Idąc za ciosem, w przypadku braku dozownika w zlewie, najbardziej lubię pojemniki wtapiające się niejako w kolor zlewu, żeby niepotrzebnie nie przyciągać wzroku;) U mnie w zlewie nic nie stoi - naczynia, które nie nadają się do zmywarki myję na bieżąco i wycieram, więc ten argument do mnie nie przemawia. Ja osobiście nie wyobrażam sobie tego konkretnego zlewu w kolorze czarnym z blatem w tym kolorze. Dla mnie to jest zbyt nowoczesne - a nie wiem czy taki efekt chciała uzyskać admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Cześć kochana Ja moge tylko na sekundkę wpaść, ale na szybko oddaje głos na czarny zlew ZDECYDOWANIE!!!! Mam nadzieję,że na dniach nadrobie wszytkie zaległości u Ciebie i będę już na bieżąco Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ten czarny to eichholtz... w warszawie w co drugim sklepie na wystawce;) Da się kupić już od 3,5-4 tysięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ten czarny to eichholtz... w warszawie w co drugim sklepie na wystawce;) Da się kupić już od 3,5-4 tysięcy... To chyba żaden wyznacznik przy zakupach , w co drugim domu ten sam marmur , płytki... ważne jak wszystko zaaranżować żeby było niepowtarzalnie Ps. a jak się człowiek przejdzie po pierwszej lepszej galerii to wszędzie jasne duże płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ej, ej... ale to nie był jakiś zarzut pod adresem witryny;) Chodziło mi raczej o to, że to łatwo dostępny produkt, a co za tym idzie - można go upolowaćw dużo niższej niż sugerowana cena... i nie ma co tu wzdychać, marzyć i serdeuszek posyłać - tylko trza brać jak się podoba:lol: - bo to żaden biały kruk, tylko produkt dostępny na wyciągnięcie ręki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Anulka dziękuję za głos . I chyba jak większość skłaniam się jednak ku czarnemu Angy dobrze że wspomniałaś o tym pojemniku - bo jeszcze o nim nie myślałam - czy montowany w blacie czy jakiś wolno stojący http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Karolinko cieszę się że już jesteś i dziękuję za głos Ten czarny to eichholtz... w warszawie w co drugim sklepie na wystawce;) Da się kupić już od 3,5-4 tysięcy... Madziu dziękuję za informację cenową mrówka a ja jeszcze inaczej odczytałam wypowiedź Magdy - że wybrałam sobie pospolity kredensik - co mnie akurat nie przeszkadza bo ma się podobać mnie, i miałam nic nie mówić bo słowo pisane można sobie zawsze trochę inaczej odczytać - ale nie martwi mnie że tyyyyyyle ich jest tylko że cena wysoka ta sklepowa którą podałam i nie ma co tu wzdychać, marzyć i serdeuszek posyłać - tylko trza brać jak się podoba:lol: - bo to żaden biały kruk, tylko produkt dostępny na wyciągnięcie ręki:) Madziu a że wzdycham......... - póki co wzdycham bo na takie "niepotrzebne " do życia w domu meble przyjdzie kolej na szarym końcu.....więc na razie sobie wzdycham emotkami z wywalonym językiem i świecącymi oczkami serduszkami Edytowane 14 Lutego 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 To ja dorzucę głosik za czarnym zlewem Sama mam zlewozmywak w kolorze blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 "mrówka [/b] a ja jeszcze inaczej odczytałam wypowiedź Magdy - że wybrałam sobie pospolity kredensik - co mnie akurat nie przeszkadza bo ma się podobać mnie, i miałam nic nie mówić bo słowo pisane można sobie zawsze trochę inaczej odczytać - ale nie martwi mnie że tyyyyyyle ich jest tylko że cena wysoka ta sklepowa którą podałam Madziu a że wzdycham......... - póki co wzdycham bo na takie "niepotrzebne " do życia w domu meble przyjdzie kolej na szarym końcu.....więc na razie sobie wzdycham emotkami z wywalonym językiem i świecącymi oczkami serduszkami " No toż przecież o to samo mi chodziło - pospolite nie znaczy że złe. Tylko ceny jakieś takie nie pospolite, nie miała bym nic przeciw gdyby były cenowo jak w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 14.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Odnośnie dozownika to teraz na pewno zrobiłabym w zlewie-niesamowita wygoda, nic się nie wala, nic nie trzeba dobierać... Przyżydziłam przy remoncie, a teraz nie wiem czy da się ten dozownik domontować (zlew granitowy, niby dziura od spodu była, ale teraz się boję, że coś popęka czy coś...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Odnośnie dozownika to teraz na pewno zrobiłabym w zlewie-niesamowita wygoda, nic się nie wala, nic nie trzeba dobierać... Przyżydziłam przy remoncie, a teraz nie wiem czy da się ten dozownik domontować (zlew granitowy, niby dziura od spodu była, ale teraz się boję, że coś popęka czy coś...) A ja się nad tym mocno zastanawiałam ale wszystkie koleżanki mające ten bajer odradziły .Powiedziały ze przez pirewsze miesiące będę ten pojemnik napełniać a potem mi się odechce. Posłuchałam a w sumie mogłam zrobić .Ale myślę ze znajdę jakis ładny pojemnik i nie będzie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Odnośnie dozownika to teraz na pewno zrobiłabym w zlewie-niesamowita wygoda, nic się nie wala, nic nie trzeba dobierać... Przyżydziłam przy remoncie, a teraz nie wiem czy da się ten dozownik domontować (zlew granitowy, niby dziura od spodu była, ale teraz się boję, że coś popęka czy coś...) A ja głupia dopiero po fakcie, jak juz miałam zamontowany to zauważyłam , że można od razu w zlewie:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 14.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja głupia dopiero po fakcie, jak juz miałam zamontowany to zauważyłam , że można od razu w zlewie:cry: A ja o tym wiedziałam, tylko mnie szanowny małżonek przekonał, że to bezsensowny wydatek:bash: Mnie by się chciało go napełniać, bo butelki z ludwikiem na wierzchu nie zdzierżę, z kolei jej chowanie za każdym razem do szafki to nie nie nie:no: Kupiłam w H&Y taki specjalny na płyn z wgłębieniem na zmywak/ścierkę. Niby ok, ale wygodniej by było w wmontowanym. A teraz jak zlew zasilikowany to pewnie nie da się pod niego wleźć i wybijać dziury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.02.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 oddaję głos za czarnym, ale ja mało obiektywna jestem:D pocieszam się tylko, że planujesz tak jak ja:D (u mnie też kremowe fronty, czarny blat, czarny zlew) więc może mój "gust" nie jest taki totalnie z czapy http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif PS Dzięki za dobre słowo, przydaję się http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja o tym wiedziałam, tylko mnie szanowny małżonek przekonał, że to bezsensowny wydatek:bash: Mnie by się chciało go napełniać, bo butelki z ludwikiem na wierzchu nie zdzierżę, z kolei jej chowanie za każdym razem do szafki to nie nie nie:no: Kupiłam w H&Y taki specjalny na płyn z wgłębieniem na zmywak/ścierkę. Niby ok, ale wygodniej by było w wmontowanym. A teraz jak zlew zasilikowany to pewnie nie da się pod niego wleźć i wybijać dziury.... Ludwik na blacie nie ma takiej opcji Ale ładny pojemniczek może być nawet ozdobą .Tylko czy taki znajdę :confused: Zaraz zadzwonię do Pana kuchennego zapytam czy dałoby rade jeszcze jakąś dziurkę wyrznąć Gościu pewnie ma mnie już dość płytę indukcyjną wymieniałam już 2 razy i zamierzam wymienić jeszcze raz nie mogę sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Adme, sam w sobie bardziej podoba mi się jasny zlew, najlepiej biały. Ale do czarnego blatu chyba jednak lepiej pasowałby czarny - razem stworzyłyby jedną, spójną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 14.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gościu pewnie ma mnie już dość płytę indukcyjną wymieniałam już 2 razy i zamierzam wymienić jeszcze raz nie mogę sie zdecydować[/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jeśli jeszcze można zagłosować, to czarny zlew na czarnym blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Aga, ja też jestem za ciemnym zlewem w Twoim przypadku:yes: Taki mnie rzucający się w oczy wygląda znacznie lepiej. Kredensik też mi się poodba, ale to już wiesz. Magda ma rację- to cena katalogowa i można go kupić duuużo poniżej Dziewczyny w sprawie dozownika- można go zamontować w założonych już zlewach- ja właśnie będę tak robić, bo wcześniej nie zdążyliśmy. Zlewy mają od spodu zwykle kilka zaznaczonych kółek do wycięcia- pod baterię i inne gadżety. Potrzebne jest tylko wiertło diamentowe i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Rozmawiałam z Panem kuchennym który powiedział że nie ma sprawy spokojnie możemy założyć tylko z eto jest dość awaryjne i on mi nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 O rany, znowu dozowniki kuchenne. Nie wypowiadam się bo będzie kompromitacja U mnie klasyczne opakowanie włoskiego Louis'a idealnie gra z płytkami w pomarańczowe stokrotki kocham tą kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts