Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Two jak ja chcę już tej wiosny - ale patrząc za okno chyba nie prędko do nas przyjdzie...........

- z jednej strony komin, z drugiej dobudowa, co by symetrię zachować. ;)

dokładnie :yes: i tylko o tej symetrii myślałam i co by ta zabudowa za bardzo do salonu nie wchodziła - ze sama na ta półkę nie wpadłam :no:

- czyli czasami fachowcy też ruszą głową :lol2:

Alu dziękuję za informacje :hug: aż jutro polecę zakupić gazetkę

Yokasta ja dziś w centrum miasta przejeżdżałam obok sznurka samochodów jeden najechany na drugi i tak z 10 sztuk i cała sygnalizacja wyłączona na skrzyżowaniu, trochę dalej od tego miejsca rozkraczony tir i korek gigant - masakra http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif

Aż strach słuchać wiadomości ile tych wypadków będzie po tych opadach.......:(

Admete, ależ macie piękną zimę :)

Wiem, że nie w porę :rotfl: i że przeszkadza.

Mnie też by pewnie szlag trafiał, gdyby mi okna przez pogodę nie przywieźli albo gdybym płaciła bajońskie sumy za ogrzewanie.

Ale obiektywnie, patrz jak jest ładnie na zdjęciu :)

Świetny patent z ukryciem półki.

Widać, że pan kominkowy myślący :)

Oby do końca się spisał!

Może włożę kij w mrowisko, ale uważam, że gdyby coś koło połowy kierowców zostało dzisiaj w domu, to wyszłoby to i im, i reszcie zmotoryzowanych na zdrowie.

Też się dzisiaj nastałam w korkach, bo spadło paręnaście centymetrów śniegu i już miasto zablokowane :bash:

No, tragedia! Zima zaskoczyła kierowców :rotfl:

U nas w zeszłym roku, przy takich opadach ogłoszono zakaz wjazdu tirów do miasta.

Ale się działo!

Natalia ja wczoraj wracając do domu taka mało uczęszczaną trasą pytałam pana odśnieżającego posesję czy za jego domem to droga czy dróżka polna - bo nic nie było widac i bałam się że jeśli to nie droga to się zakopię na amen :lol2:

Może włożę kij w mrowisko, ale uważam, że gdyby coś koło połowy kierowców zostało dzisiaj w domu, to wyszłoby to i im, i reszcie zmotoryzowanych na zdrowie.

Narendil ja uważam że i bez śnieżycy połowa kierowców powinna zostać w domu :lol2:

Mój tata ma prawo jazdy na wszystko co możliwe (oprócz motoru chyba :lol2:) i jeździł wszystkim co się da - i ja nieskromnie powiem że mam jazdę w genach po nim :lol:. Więc daję sobie prawo żeby tak powiedzieć :lol:

A to jacy kierowcy teraz jeżdżą szkoda gadać.............temat rzeka

to mogę założyć, że ludzie których mijam też musieli dojechać autem do pracy :) wtedy mniej się wkurzam.

:yes:

U nas tez zasypało, ale muszę przyznać, że drogi były odśnieżone i nie mieliśmy problemu z dodarciem do domu:no:

Aga to tylko pozazdrościć :yes:

Aguś, kiedy będzie pierwsze palenie wkładu?:popcorn:

a wiesz że z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj spytać :o - dziś nadrobię i się dowiem :)

Witam się z rana pączkowo :).

http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,6550_0,

Ja o 17 nie mogłam na podjazd do nas wjechać. Ustawiłam się zaraz przy drodze i po odgarniacz poleciałam. Do 18 machałam wieelką łopatą aby małżonek (i ja oczywiście) mógł wjechać na posesję :).

A rano z mojej wsi na głowniejszą drogę nie mogłam wyjechać - tyle śniegu w dodatku po głównej jechał spych i zatarasował wjazd z mojej wiejskiej :(.

Edytowane przez mirela99

Z kominkiem jeszcze nie ogarniam.. jak półka ładowana od boku skorotam ma byc biblioteka?:o Chyba wyobraźni mi brakuje;)

Bardzo ciekawa jestem tego kamienia... co to z tego wyjdzie:)

Witam "tłusto" w piękny,śnieżny dzień;)

Podsyłam fotkę dozownika i z góry uprzedzam że jest do wymiany ,ponieważ ja kupiłam kran...a małż nabył takie cóś,co nie pasuje ale działa bez zarzutów już rok:)

mme a co to zabateria jeśli można?:rolleyes: