TwoOfUs 15.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 AAAAle macie zimę Historia z oknem i korkami przykra na szczęście do wiosny już niedaleko Zaczątki kominka super jeszcze chwila i będzie można odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pomysł z półką super, aż chyba też coś takiego u siebie rozważę, bo mam podobny układ - z jednej strony komin, z drugiej dobudowa, co by symetrię zachować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ADmete, polecam najnowsza Werandę jest tam kuchnia z jasnym marmurowym blatem może coś Ci sie rozjasni. Czy zdecydowałas na blat i wyspe czarny marmur?:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Widzę, że u Ciebie też śnieg u nas dzisiaj spadło 50 cm :D:D a jako gratis nie było prądu. Mąż właśnie wraca mówi, że auta po rowach leżą porzucone Kominek fajny, też pamiętam montaż potem to już raz dwa i się będziesz przeprowadzać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Two jak ja chcę już tej wiosny - ale patrząc za okno chyba nie prędko do nas przyjdzie........... - z jednej strony komin, z drugiej dobudowa, co by symetrię zachować. dokładnie i tylko o tej symetrii myślałam i co by ta zabudowa za bardzo do salonu nie wchodziła - ze sama na ta półkę nie wpadłam - czyli czasami fachowcy też ruszą głową Alu dziękuję za informacje aż jutro polecę zakupić gazetkę Yokasta ja dziś w centrum miasta przejeżdżałam obok sznurka samochodów jeden najechany na drugi i tak z 10 sztuk i cała sygnalizacja wyłączona na skrzyżowaniu, trochę dalej od tego miejsca rozkraczony tir i korek gigant - masakra http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Aż strach słuchać wiadomości ile tych wypadków będzie po tych opadach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ten Forest jest naprawdę imponujący. Ja też dzisiaj wracałam do domu w takiej śnieżycy, że nie widziałam jakim pasem jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Admete, ależ macie piękną zimę Wiem, że nie w porę i że przeszkadza. Mnie też by pewnie szlag trafiał, gdyby mi okna przez pogodę nie przywieźli albo gdybym płaciła bajońskie sumy za ogrzewanie. Ale obiektywnie, patrz jak jest ładnie na zdjęciu Świetny patent z ukryciem półki. Widać, że pan kominkowy myślący Oby do końca się spisał! Może włożę kij w mrowisko, ale uważam, że gdyby coś koło połowy kierowców zostało dzisiaj w domu, to wyszłoby to i im, i reszcie zmotoryzowanych na zdrowie. Też się dzisiaj nastałam w korkach, bo spadło paręnaście centymetrów śniegu i już miasto zablokowane No, tragedia! Zima zaskoczyła kierowców U nas w zeszłym roku, przy takich opadach ogłoszono zakaz wjazdu tirów do miasta. Ale się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Narendil, zgadzam się ale jak sobie pomyślę o naszej sytuacji - zero komunikacji do miasta to mogę założyć, że ludzie których mijam też musieli dojechać autem do pracy wtedy mniej się wkurzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 U nas tez zasypało, ale muszę przyznać, że drogi były odśnieżone i nie mieliśmy problemu z dodarciem do domu:no: za to miałam problem z dotarciem z garażu do własnych drzwi wejściowych:rotfl: Aguś, kiedy będzie pierwsze palenie wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Natalia ja wczoraj wracając do domu taka mało uczęszczaną trasą pytałam pana odśnieżającego posesję czy za jego domem to droga czy dróżka polna - bo nic nie było widac i bałam się że jeśli to nie droga to się zakopię na amen Może włożę kij w mrowisko, ale uważam, że gdyby coś koło połowy kierowców zostało dzisiaj w domu, to wyszłoby to i im, i reszcie zmotoryzowanych na zdrowie. Narendil ja uważam że i bez śnieżycy połowa kierowców powinna zostać w domu Mój tata ma prawo jazdy na wszystko co możliwe (oprócz motoru chyba ) i jeździł wszystkim co się da - i ja nieskromnie powiem że mam jazdę w genach po nim . Więc daję sobie prawo żeby tak powiedzieć A to jacy kierowcy teraz jeżdżą szkoda gadać.............temat rzeka to mogę założyć, że ludzie których mijam też musieli dojechać autem do pracy wtedy mniej się wkurzam. U nas tez zasypało, ale muszę przyznać, że drogi były odśnieżone i nie mieliśmy problemu z dodarciem do domu:no: Aga to tylko pozazdrościć Aguś, kiedy będzie pierwsze palenie wkładu? a wiesz że z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj spytać - dziś nadrobię i się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ŻYCZĘ WSZYSTKIM SMACZNEGO DNIA !!! http://i1.fmix.pl/fmi2962/11f04adc0024e4bc4f3c93a3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.02.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Witam się z rana pączkowo . http://galeria.tipy.pl/zdjecie,b,6550_0, Ja o 17 nie mogłam na podjazd do nas wjechać. Ustawiłam się zaraz przy drodze i po odgarniacz poleciałam. Do 18 machałam wieelką łopatą aby małżonek (i ja oczywiście) mógł wjechać na posesję . A rano z mojej wsi na głowniejszą drogę nie mogłam wyjechać - tyle śniegu w dodatku po głównej jechał spych i zatarasował wjazd z mojej wiejskiej . Edytowane 16 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 16.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Witam "tłusto" w piękny,śnieżny dzień Podsyłam fotkę dozownika i z góry uprzedzam że jest do wymiany ,ponieważ ja kupiłam kran...a małż nabył takie cóś,co nie pasuje ale działa bez zarzutów już rok:) Edytowane 16 Lutego 2012 przez mme33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.02.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 O raju pączki .... ale mam faworki więc przetrwam Miłego dnia bez zasp śniegowych a co najwyżej cukrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 o super wygląda ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Z kominkiem jeszcze nie ogarniam.. jak półka ładowana od boku skorotam ma byc biblioteka? Chyba wyobraźni mi brakuje;) Bardzo ciekawa jestem tego kamienia... co to z tego wyjdzie:) Witam "tłusto" w piękny,śnieżny dzień Podsyłam fotkę dozownika i z góry uprzedzam że jest do wymiany ,ponieważ ja kupiłam kran...a małż nabył takie cóś,co nie pasuje ale działa bez zarzutów już rok:) mme a co to zabateria jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 16.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 To ta bateria: http://www.armatura-polska.pl/index.php/bateria-kuchenna-dn-10-z-wyciagana-wylewka-kludi-bingo-star-chrom-428510575.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.02.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Admete kominek nie będzie po prawej stronie tak samo zabudowany jak po lewej ??? Ta półka na drzewo to ma byc od frontu czy z boku ??? Czyli nie będzie tak jak na wizualizacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 a wiesz że z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj spytać - dziś nadrobię i się dowiem Czekam:popcorn::popcorn:A pączka jednego zabieram:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Witam się, porywam pączka i pędzę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts