skibusia 16.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Admete, ja bym zrobiła czarny zlew. DOzowniki są super, nie wiem jaki mógłby być problem z ich napełnianiem. Ja mam duży zbiornik i robię to rzadko. Może jak są małe, to wtedy jest to uciążliwe??? Ja też nie kapuję, gdzie ma być ta wnęka na drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.02.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Z oknem dojechali??? czy znowu pogoda im przeszkodziła??? O matko...teraz w pogodzie usłyszałam,że dalej śnieg i deszcz ze śniegiem będzie padał:bash: Edytowane 16 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur222 16.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) No właśnie jak nowe okno? Pewnie wygląda super!!! Czekamy na foto relację! Edytowane 16 Lutego 2012 przez Artur222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A rano z mojej wsi na głowniejszą drogę nie mogłam wyjechać - tyle śniegu w dodatku po głównej jechał spych i zatarasował wjazd z mojej wiejskiej . Mirelko takich historii niestety na pęczki można liczyć po wczorajszym dniu Na szczęście dziś wszystko w miarę wróciło do normy - ja juz normalnie dojechałam w jedną i drugą stronę na budowę mme dzięki baaaaaaaaaardzo za fotkę bardzo pomoże mi w wyborze Venus dzięki Magda półki były tylko na wizualizacji którą robiłam rok temu, na ostatniej Two tez zabudowała regałami - a ja nie sprostowałam - bo się jeszcze sama zastanawiałam czy je robić --- czyli wprowadziłam wszystkich w błąd http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif - więc AKTUALNA WERSJA --- PÓŁEK NA KSIĄŻKI NIE BĘDZIE W SALONIE, zabudowę na książki planuję u góry na holu Leia poniższe zdjęcia wszystko wyjaśnią i Witam bo dawno Ciebie u mnie nie było Agawi kominek już skończony - beż portalu ma się rozumieć - można palić - tylko jak to zgrać w czasie żebym z moim J była w jednym czasie na budowie i miała chwilę żeby ta próbę w ogóle wykonać Drop skibusia widzę że nieźle namieszałam z tym moim kominkiem majeczko no nie strasz tym śniegiem u nas już mało kto na działkę może dojechać No właśnie jak nowe okno? Pewnie wygląda super!!! Czekamy na foto relację! Proszę mi się tu nie nabijać z ludzkiego nieszczęścia http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Zaraz wkleję fotorelację i już na wstępie mówię FALI ZE WSTAWIENIA OKNA NIE BĘDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Od rana cieszyłam się jak dziecko że okno wreszcie do nas przyjedzie http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Przed południem pojechałam do drugiego punktu z łazienkami gdzie mamy wszystko zamawiać w poszukiwaniu kogoś kto mi lepiej doradzi niż pan z poniedziałku. Jechałam mając nawet poleconego jednego pana K. Weszłam mając pytać który z panów to pan K - a tu - za komputerem wspomniany pan K - który okazała się moim starym kolegą z przed 15 lat . Takie zaskoczenie i od razu pozytywne myślenie i wielka ulga że teraz moje łazienki będą w jeszcze lepszych rękach niż były do tej pory. Powspominaliśmy stare czasy, obgadaliśmy ogólnikowo i w zarysie moje wizje łazienkowe - mam poczekać na ciekawe próbki które maja niedługo do nich dotrzeć - jak mi się spodobają pójdziemy dalej tym tropem. O łazienkach więcej napiszę jak będę znać już jakieś konkretne szczegóły. ------------------------------------------------- Wracając do okna - zadzwoniłam do J który wreszcie dotarł na budowę - i jak i jak wyszło to nasze tak długo wyczekiwane okienko???? Po stwierdzeniu mojego J---OK --i tyle już wiedziałam że coś jest nie tak . Mój J to określił - że okno jest trochę jaśniejsze od reszty --- ja po dojechaniu na miejsce -że k...wa jest w innym kolorze :mad: Co tu więcej pisać wklejam zdjęcia http://i3.fmix.pl/fmi2577/fe6ede02001b76384f3d4d18 wszystko jest ok - naprawdę jest ładne i w ogóle ale koloru nie da się tego przełknąć http://i3.fmix.pl/fmi732/650f6e75002c42a84f3d4d65 małe u J w pokoju http://i2.fmix.pl/fmi1537/e6d3ab44000f52ae4f3d4dcd i z bliska - nie ważne że z lampą - ale czy komukolwiek to wygląda na orzech?????? http://i2.fmix.pl/fmi1890/ab103bd3000dd8534f3d4e21 Jutro jestem umówiona z właścicielem firmy który ma przyjechać z próbnikiem --- MNIE NA OBECNĄ CHWILĘ RĘCE OPADŁY ------------------------------------------------ I mały bonus wkład kominkowy . Zostaje tak jak jest - dojdzie oczywiście jeszcze marmurowy portal i lustro ale półek na po bokach ani regałów nie będzie Bałabym się że pomieszczenie bardzo się zwęzi i zrobi się jak to na forum nazywacie jamnik . Regały na książki będą na holu u góry http://i2.fmix.pl/fmi2397/1282a3ac000dabf44f3d4f47 http://i3.fmix.pl/fmi9/ec088400001af8114f3d4f88 i półeczka na drewno http://i3.fmix.pl/fmi776/baebf60b001b782d4f3d4fde Powiem tak - ja jestem bardzo zadowolona - wkład jest mały - ale dzięki temu zabudowa nie jest tak tragicznie wielka - wiadomo że byłabym szczęśliwsza jakby aż tyle nie wystawała - ale nic innego z tym ie dało się już zrobić - walczyliśmy o każdy centymetr - a efekt pozostawiam Wam do oceny Do tego dojdzie portal wystający na 13 cm - więc powinno być ok - jak dostanę projekt portalu - to go obgadamy dokładniej ---------------------------------------- Do mnie póki co nie dociera chyba jeszcze problem z oknem - zobaczymy co jutro powie pan właściciel firmy. Jedno jest pewne - ja tego okna nie chcę - pytanie teraz -- ile będziemy się z tym męczyć i dochodzić. Ale wszystkiego dowiemy się jutro............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Jedno jest pewne - ja tego okna nie chcę - pytanie teraz -- ile będziemy się z tym męczyć i dochodzić. Ale wszystkiego dowiemy się jutro............................ Admete nie zazdroszczę z tym oknem, a kominek bardzo mi sie podoba, ciekawa jestem koncowego efektu, rozumiem bialy marmur? 1500 post napisałam, imprezę chyba czas zacząć ? Edytowane 16 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Admete a tak sie martwiłaś panem od płytek widzisz, nie ma tego złego... no, kominek mi sie podoba a jaki wkład wybrałaś ? ten nowy varia ? ale z oknem to zonk !!!!! kurcze te okna na górę były zamawiane gdzie indziej niż te na dole...czy jak, przypomnij mi kochana... ................................................................ ja osobście jakoś nie za bardzo lubię takie wnęki na drewno Edytowane 16 Lutego 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 O mamo, ale Ci spierniczyli okno koniecznie żądaj wymiany, a póki nie ma nowego okna, powinniście mieć to, bądź co bądź budynek byłby zamknięty. Nie jest trochę jaśniejsze ale ma faktycznie zupełnie inny kolor normalnie ręce opadają! nic się nie martw, się wyjaśni. Póki co kominek wygląda na ogromny (znaczy zabudowa ) z portalem pewnie odzyska proporcje . Wiedziałam o co chodzi z półką na drewno i moim zdaniem wygląda dobrze niewidoczna od frontu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Cześć kochana!!!! Pomysł zrobienia wnęki z boku na drewno, baaardzo dobry! Myśle,że przeniesienie regałów na górę, tez ostatecznie okaże sie dobrym posunięciem Kominek będzie cudowną ozdobą salonu! Jeżeli chodzi o okno No cóż zdecydowanie i nieodwołanie do wymiany! Nie ma dwóch zdań.... Ale plus jest taki,że przynajmniej już nic wam nie wieje i jest ciepło Mam nadzieję,że szybko je wymienią i będziemy mieli happy end ... Ściskam mocno, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Okno niestety nie wygląda dobrze :no:Czy ten Pan to daltonista ?? Reklamuj i żądaj rabatu. Albo nie wypłać wszystkiego i już !!!! My tak zrobiliśmy z kominkiem urwaliśmy sporą sumkę za 2 miesięczne opóźnienie Fajnie z tym odnalezionym po latach kolegą łazienkowym A co do biblioteczki obok kominka to sama miałam taki plan:D nawet mam zrobioną w tym celu wnękę. Ale wiecie co zaczęło mnie zastanawiać? Przecież mam na bokach kratki kominkowe to chyba nie za dobry pomył na bliski kontakt z książkami?:-?. Raz że będzie im gorąco i do tego będą się straszliwie kurzyć. Więc pomysł biblioteczki na razie olewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.02.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 1500 post napisałam, imprezę chyba czas zacząć ? Alu ja to jakoś zawsze przeoczę takie okrągłe cyferki ale szampanika stawiam bo sama tej liczby nie naklikałam http://i1.fmix.pl/fmi780/33eb6ca2000c8a704f3d5c36 Alu portal z białego marmuru Leia wkład VARIA M okno zamawiane tam gdzie cała reszta (oprócz małych okrągłych kółek). Tylko cała reszta jest plastikowa a to duże drewniane - ale ewidentnie jest pomylony kolor Co do wneki ja tez nie przepadam - ale tej tak nie widać - i nic mi nie będzie stało z drewnem na podłodze - i mojemu J sie podoba więc jest OK Yoka spierniczyli to takie lajtowe słówko - ale wiadomo jesteśmy na forum a nie pod lasem - jak ja kiedy zobaczyłam moje wyczekiwane okno Obudowa jest duża - ale w porównaniu do tego jaka miała być - uważam że jest git Yoka Karola - okno ewidentnie do wymiany - tylko boję się problemów z tym związanych Karola tak szybko to nie będzie na to okno czekaliśmy 3 miesiące + 3 tygodnie opóźnienia o mrozy Karolek Pan właściciel to okno zobaczy jutro chyba pierwszy raz na oczy - to w zakładzie produkcyjnym spie....yli sprawę - i to mnie dziwi - bo robili wszystkie okna i nikogo nie zdziwiło że to ostatnie nad którym najdłużej główkowali robili specjalne projekty -- jest innego koloru ???? Co do książek w pobliżu kratek masz rację Dziewczyny dzisiaj już zmykam - bo umordował mnie ten dzień . Dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale jajka z tym oknem:o To naprawdę całkiem inny kolor:o Bradziej w pomarańczniż orzech:( A z wnęką to teraz wszystko jasne:yes: Bardzo fajnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Admete Twoj maz byl bardzo delikatny stwierdzajac ze okno jest nieco jasniejsze-przeciez to całkiem inny kolor !!!! Jestem w stanie jeszcze zrozumiec ze na zakladzie produkcyjnym pomylili kolor ale przeciez przy montazu goscie musieli widziec ze okno jest calkiem innego koloru niz pozostale.Co oni mysleli ze przymkniesz oko na taki "drobiazg"? Kominek wyszedl bardzo fajnie a pomysl ze schowana wneka na drewno rewelacyjny (szkoda ze u mnie sie tak nie da ) Aga czy Ty sie czasem w czepku nie urodzilas?????(mam teraz na mysli pana płyteczkowego ) I wiesz ze ja mam przyjemnosc gotowac na "Twojej" wymarzonej kuchni?(Falcon kremowy). Faktycznie jest superasna Edytowane 16 Lutego 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Czy ten Pan to daltonista ?? Obawiam się, nie obrażając płci brzydszej, że jak większość panów Admete, walcz! Masz mój doping i wsparcie! Wybieraliście z wzornika czy na słowo "orzech"? A kominek coraz piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Leia wkład VARIA M okno zamawiane tam gdzie cała reszta (oprócz małych okrągłych kółek). Tylko cała reszta jest plastikowa a to duże drewniane - ale ewidentnie jest pomylony kolor Dziewczyny dzisiaj już zmykam - bo umordował mnie ten dzień . Dobrej nocy życzę Cholera...niech Ci gościu w trybie natychmiastowym przemaluje to okno na właściwy kolor ...Tak jak u MagdyZZZ to zrobili Spokojnej nocki kochana Edytowane 16 Lutego 2012 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No to tzrymam kciuki za ten kominek z białym marmurem, ta płyta bardzo mi sie podobała, więc myślę, że bedzie super Miłych snów, życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No jak przemaluje? Leia, coś Ty. Okno do wymiany. Na pewno tanie nie było, chyba bym wścieku dostała gdyby ktoś chciał mi nowe okno malować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 16.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No załamać się można. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 U mnie kominek będzie miał pewnie podobne gabaryty, bo komin ma około 45 cm i tyle samo trzeba nadbudować z drugiej strony. Z wkładem wyjdzie jakieś 1,5 m Jakie wymiary ma Wasz? Byłabym wdzięczna i za szerokość i głębokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 przeciez przy montazu goscie musieli widziec ze okno jest calkiem innego koloru niz pozostale.Co oni mysleli ze przymkniesz oko na taki "drobiazg"? U nas Panowie zamontowali zupełnie inny kolor klamek niż zamawialiśmy, mimo, że doskonale o pomyłce wiedzieli. Jak to ujął szef: 'tamte niestety nie dojechały, wybraliśmy więc inne'. Ostatecznie wszystko na szczęście wymienili, ale jak w ogóle można było wpaść na taki pomysł - nie wiem do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts