bocian_86 28.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A mnie się bardziej podobają metalowe tralki Są delikatniejsze. A te lustra w przedsionku są meeeega Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_owsiany 28.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Admete, bardzo podobają mi się duże lustra, które pokazujesz. Szczególnie to w ramie do samej ziemi. Postawiona na jego tle konsolka wygląda bardzo ładnie i lekko. Szachownica na podłodze w holu stworzy wnętrze nobliwe i z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 admete ale piękne łazienki a w zasadzie pokoje kąpielowe wyszukujesz Świetny macie projekt, dużo przestrzeni na dole - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 yokasta Beauty piszecie o efekcie końcowym—ja też jestem ciekawa co z tego wyjdzie Mam nadzieję że nie zawiedzie moja intuicja co do wyborów wnętrzarsko-meblowych- i wszystko będzie się trzymało kupy. Nadzieja tyczy się też funduszy—żeby się nie wyczerpały przed końcem budowy… Yokasta te tralki mi właśnie bardzo wpadły w oko - to będzie ta nutka nowoczesności dla mojego męża w klasycznym wyglądzie schodów jaki ja planowałam (tralki miały być białe drewniane) bocian_86 dzięki za opinię o tralkach - bo przyznam się że jeszcze u nikogo takich nie widziałam - wiec póki co to ryzykowny pomysł ania_owsiany lustro będzie duże tylko nie w ramie a poprzedzielane szprosami - muszę pomału rozglądać się za kimś kto mi to wykona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam Zapowiadają się piękne wnętrza pozwól że i ja czasem będę zaglądać.Moi znajomi wybudowali ten sam dom co ty ale zdecydowanie inaczej wykończyli - nowocześnie .Tak czy inaczej powierzchnia imponująca. Ja tylko współczuję ci to sprzątać!! Ja wybudowałam dom o powierzchni 200 m2 i już się zastanawiam jak to ogarnę tym bardziej że mam dwóch synów.A co do okna uważam że zamurowanie tych trójkątów pozbawi elewację całego uroku. Myślę że to wole oko to cała ozdoba tego domu . Sama mam i to sztuk dwie i uważam ze wygadają rewelacyjnie. Choć wymyślić jak ozdobić takie okienko nie lada wyczyn.A co do schodów ja również jestem na etapie wyboru tralki metalowe, drewniane czy balustrada kuta. Mam dylemat a schody już zadatkowane .Termin juz dawno minął a ja nadal nie wiem co chcę. W jakim wieku masz dzieci? i co planujesz u nich w pokojach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witaj karolek59 !!! Zapraszam do podglądania i komentowania Co do dużych powierzchni - tak jak Yokasta sprzątania się nie boję ,sprzątać lubię i w nowym domu na pewno jeszcze bardziej polubię. Bo im większa powierzchnia to tym lepiej znaleźć dla wszystkiego swoje miejsce, lepiej się zorganizować. Mam dwóch chłopaków - 3,5 roku i 3 miesiące . Nad pokojami myślę oczywiście, kolorystyka mniej więcej określona. Mam pole do popisu bo powierzchnie ich pokojów też są spore, mają t miejsce na duże szafy pod zabudowe( na łączącej ich pokoje ścianie) i tam zamierzam chować wszechobecne w obecnym mieszkaniu zabawki - w pudłach. Będę sukcesywnie pokazywać fotki na temat każdego pomieszczenia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Admete, metalowe tralki to jest to! Sama mam metalową poręcz (ale nie tralki ) drewniane też mogą być pięknę, ale są już lekko oklepane... no i planujesz ciemne schody, bajka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja jestem pedantyczna lubię mieć porządek ale obecnie w naszym mieszkaniu ciężko to ogarnąć miliony zabawek, fotelików i innych akcesoriów. Mam nadzieje podobnie jak ty że w nowym domu łatwiej będzie utrzymać porządek.Moi chłopcy 4 lata i 9 miesięcy czyli podobnie około 3 lat różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Murator 28.11.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pomoc przy wyborze kredytu pod Twoim kątem oczekiwań Tomasz Mantyka Murator finanse [email protected] Jeśli interesują cie warunki twojego kredytu zapraszam do rozmowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki agawi jeżeli moje pomysły się podobają to jest szansa że uda mi się połączyć tą klasykę z nowoczesnością karolek59 - DOKŁĄDNIE wiem o czym mówisz - już wcześniej pisałam o wyglądzie mojego dużego pokoju - z wielką huśtawką wózkiem i stolikiem z Ikei--na nas z mężem nie ma już miejsca , nie mówiąc już o tym że sama już nie wiem co mam w szafie. Cały czas coś wożę- przewożę do teściowej w reklamówkach-zimowe, letnie, zabawki . A w domu wreszcie sobie wszystko poukładam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 hehe u teściowej to ja już mam cały strych zaanektowany plus piwnica która pęka w szwach)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki agawi jeżeli moje pomysły się podobają to jest szansa że uda mi się połączyć tą klasykę z nowoczesnością Uda się, uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 agawi yokasta :hug:na koniec dnia (bo u mnie dzień się rozpoczyna o 3-4 rano ) miło usłyszeć takie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.11.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pokazałam inspiracje ze schodami a nie pokazałam swoich:lol2: Oto one w bardzo surowym stanie http://i1.fmix.pl/fmi429/751399e80029cfa14ed3d4c6 http://i3.fmix.pl/fmi938/62f6950b002985234ed3d6a2 Walczyłam z moim architektem o ich wygląd--ja chciałam żeby były jak najbardziej zakręcone on jak najbardziej bezpieczne - powinno być chyba odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 29.11.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Admete, hahaha...widzę,że Ty ranny ptaszek jesteś Ja też codziennie od 5 tej na nogach Schody u mnie też betonowe i podobnie zakręcone jak u Ciebie... edit: to moje schody http://www.fmix.pl/zdjecie/2990340/img-6310 Edytowane 29 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 29.11.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja mam zakręcone i żałuję, że nie mam spocznika (u nas za nisko strop żeby go zrobić) no i nie mam betonowych a momentami też bym wolała :). Aniu, Twoje schody są pięęęęękne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.11.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jeszcze w temacie schodów. Postanowiliśmy z mężem obłożyć ścianę za nimi "jakimś" kamieniem. Pojechaliśmy w lato do zakładu kamieniarskiego oglądąć łupki - w kolorze który nas interesował nie było i mieliśmy tam wrócić za 1,5 miesiąca i tak rozmawiając sobie z panią spoglądaliśmy na wystawione u nich w biurze płyty z kamienia. Jeden wpadł nam baaardzo w oko. Był to marmur tylko że nie polerowany więc w dotyku można było wyczuć wszystkie żyłki i wgłębienia-przyznam że nie wiedziałam że można kupić marmur w tej postaci. A spodobał nam się RAIN FOREST BROWN http://i1.fmix.pl/fmi637/a01a8c1b0027f2144ed4662f Jest trochę krzykliwy - więc nie wiem czy wybór padnie dokładnie na ten kamień - ale że kamień będzie na ścianie za schodami to już na 100%. Pooglądamy rózne płyty i zdecydujemy - musi grać z płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.11.2011 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Leia schody piękne będą . I podobne do moich :lol2: Ano ranny ranny-ale niestety nie z wyboru--moje drugie dziecię wdało się do pierwszego i ma ZERO litości dla mamusi - dziś też pobudka o 4:bash:. Już wiem że kolejne 2 lata będę wstawać o 5 - ale do wszystkiego się idzie przyzwyczaić. Teraz nie biadolę patrząc przez okno że wszyscy jeszcze śpią tylko siadam do komputera i urządzam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 29.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Gdybyś szukała inspiracji przy urządzaniu pokojów dziecięcych, to tutaj znajdziesz fajne pomysły: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdj%C4%99cia-do%C5%82%C4%85czcie-jak-macie-%29/page173 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 admete bardzo ładne te schody i wcale nie mówię o inspiracjach a o Twoich wylanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts