Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Hazelku kochany dziękuję za lampę - zostaw nie ruszaj :lol: - bo podoba mi się :yes: - jak nie na korytarzu to może znajdę dla niej przeznaczenie - kto wie?

Inahalator dobra rzecz :yes: tylko czemu u nas pomaga na tak krótko? Ja znowu będę miała nieciekawą noc - już jesteśmy po jednym ataku kaszlu który skończył się wymiotami :( - mały spał 2 godziny i inhalowaliśmy się już drugi raz - a gdzie do końca nocy :o:o:o. Teraz czekam aż drugi obudzi się na jedzenie bo mi się nie opłaca kłaść - i tak będzie prze całą noc :(

Aga obyśmy byli tylko zdrowi to wszystko inne będzie już ok :yes:

Drop rany jak ja bym chciała żeby było tak jak mówisz...........http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-554778.gif

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

admet wracajcie szybciutko do zdrowia...:hug:moją Zu też dopadło zapalenie oskrzeli ...kaszel miała od dłuzszego czasu ,myślałam ,że po zmianie klimatu jej przejdzie ,ale gdzie tam...dzisiaj w końcu poszłam do koleżanki ,by ją kontrolnie osłuchała i co? zapalenie oskrzeli ,jeszcze moment i wywiązało by się zapalenie płuc ,,,,bez gorączki ,bez osłabienia:bash:

Aguś moja cała noc przeleciała dziś na czuwaniu - mogłam w sumie i później zajrzeć na forum i posiedzieć z raz z nocnymi Markami :lol2:

Hazel mały wstaje koło 5.30 nawet :jawdrop: - ale od 4 to już nie spanie jest - co chwila sie kręci, je, kręci je.....więc nie ma mowy o porządnym śnie - a wiadomo że nad ranem sen jest najfajniejszy ;)

Two dzieki za promyki wiosny :) - nam wszystkim sie przydadzą :yes:

Beauty dziękujemy za życzenia zdrówka - ale widzę że i Wam sie przydadzą - też macie nieciekawie :no:

Te choroby są coraz bardziej nieprzewidywalne, kto by pomyślał o czyms takim jeszcze kilkanaście lat temu - moja mama to nie może uwierzyć w to ciągłe chorowanie małego, w alergie.......i różne powikłania :(

Te choroby są coraz bardziej nieprzewidywalne, kto by pomyślał o czyms takim jeszcze kilkanaście lat temu - moja mama to nie może uwierzyć w to ciągłe chorowanie małego, w alergie.......i różne powikłania

Aga, bo żyjemy w innym świecie, nowoczesnym, pelnym chemii, a jak się okazuje to ma wpływ na na nasze zdrowie. Jak to mówia coś za coś. :(

Alu aż strach pomyśłeć w jakim świecie będą żyły nasze wnuki i prawnuki .....................

Skibusia Yokasiu dzieki :hug:

Kurcze dziewczyny myślałam że gorzej już nie może być :( - rano zebrałam się w sobie (bo ledwo patrze na oczy + moje osobiste choróbsko ;)) i pojechałam rano z Oskarem do lekarza i kurcze wiecie że rozwinęło się zapalenie płuc :cry: - stąd ten gorszy kaszel :(. Lekarz kazał czekać do jutra - rano mam dać znać. Ale czarno to widzę bo jak nie było gorączki, tak właśnie nie dawno mu skoczyła - więc skończy się zmianą antybiotyku na mocniejszy - pewnie na zastrzyki :(

Dziewczyny dzięki :hug: naprawdę :yes:. Już jest chyba lepiej:yes:.

Atak kaszlu napadł nas dopiero teraz - czyli prawie cała noc przespana - a nie jak wczoraj co 2h pobudka :o. Ale żeby nie było tak kolorowo to maluszek mi płakał i marudził od 22 - 24 w nocy - jemu chyba wychodzą skutki brania mojego antybiotyku :sick:. Ale nie pisze już więcej o chorobach - koniec!!!!!

Wstajemy rano i jesteśmy już zdrowi!!!!! http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Szklana%20kula/016.gif

Dziś jak tylko znjadę czas wrzucę coś wnętrzarsko bo tylko o chorobach u mnie od 3 dni :( i przestaniecie w końcu do mnie zaglądać :lol2:

Idę, może jeszcze coś złapię snu do 5 ;)

Aga, porę budzenia sie masz naprawdę "świetną" i nie wiem czy warto się kłaść spać? Chociaż, ja miałam bardzo podobnie, tylko spałam z Małym i w później to juz była samoobsługa, karmiłam przez sen, więc sie nie wybudzałam :)

Cieszę się, że jest lepiej :)