Leia 29.02.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wiem, że już wybrane dla mnie ONLY ONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 29.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 matko Admete...Ciebie jeszcze choróbsko trzyma ????????? Zdrówka Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ciesze sie, ze decyzja zapadła i ze ze zdrówkiem lepiej U mnie buzki beda na scianie z okapem i pokryte taflą szklaną-wiec beda zabezpieczone przez moim wszedobylskim Skarbem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ogłaszam że tapeta zakupiona - sztuk -1 :wave: przepraszam, wiem, że to średnio śmieszne, ale rozbawiłaś mnie! grunt, że mama ma świadomość Edi spoko spoko - ale mój scenariusz jest baaaaaaaaaardzo prawdopodobny Mirelko dzieki Leia dzięki za głosik Co do tego kataru - nie wiem cholera za jakie grzechy Hazel no to fajnie że za szybą - może i ja powinnam ja oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To chyba najbardziej emocjonująca tapeta na świecie (a na pewno na FM). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ogłaszam że tapeta zakupiona - sztuk -1 Congratulation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Mirelko nie nabijać mi się tu z takiego ważnego wydarzenia w moim życiu Ja tu zamknięta z dzieciakami sama w domu............... Alu dzięki Edytowane 29 Lutego 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 29.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 admete a ja jak zwykle spóźniona też głosowałabym za jedyneczką Gratuluję! Będzie pięknie. A wizki - profesjonalizm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ogłaszam że tapeta zakupiona - sztuk -1 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Oczywiście, że byłam za wersją 1 ( 8X8 buziek ) tylko to była druga wizka z wysłanych więc napisałam 2 super, tapeta zakupiona to teraz pozostaje nam czekać na real effect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.02.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Super,że tapetka już kupiona!!! To teraz czekam na jej wielką odsłonę na docelowym miejscu Buziaki zostawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 29.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 spóźniona jedynka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Hej Aga Jak się czujecie??? U nas dzisiaj piękny słoneczny dzień,a u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aguś, czy znasz jakiegos dobrego tapicera u nas? jesli tak, prosze o namiar:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Hello hello jaki piękny dzionek mamy:wiggle: Hurra dla tapety:wave: No to teraz czekamy na efekty:wiggle: Jak zdrówko chorowitku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 bocian dzięki za głosik A wizki rzeczywiście powalają - ale ja chyba w obecnych warunkach nie dam rady znaleźć czasu żeby się tego programu nauczyć . Musze poczekać az najmłodszy pójdzie do przedszkola a starszy do szkoły , wtedy też planuję pójść na jakiś fitness - czyli za 3 lata Two jak przyjedziesz do Polski na stałe będę do Was na korepetycje przyjeżdżać - tylko tak się go chyba mogę nauczyć - sama czasowo nie dam rady rozkminić programu tapeta zakupiona to teraz pozostaje nam czekać na real effect mnie się już oczka świecą na samą myśl...........w sumie to przeciez kilka miesięcy nas dzieli od przeprowadzki narendil http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif Karolinko ja też się cieszę z zakupu - szczególnie że to taki spontan wczoraj był skibusia dzięki Majeczko - u nas też nawet ładnie za oknem . Ja juz lepiej - tylko katarzycho wielkie - cały czas mam nos zatkany . Ale Oskar już prawie nie kaszle - i za to Chwała............http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-929024.gif Hazel - a zaraz obok mnie na Dalekiej - fajne chłopaki som - brat cioteczny naszego świadka prowadzi ten zakład. Sama dawałam pufy i oparcia kanapy i super zrobili. Dasz mi chwilę to nr telefonu załatwię............Jak się zdecydujesz to Ty pierwsza do mnie zajrzysz bo po drodze Aguś zdrówko juz lepiej - dziękuję . Nawet kilka telefonów budowlanych wykonałam więc to znak że wracam do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Spóźniona, ale gdybym zdążyła nas czas to głosowałabym na namber łan, bo ponieważ bo 2 ładna, ale jak dojdą opaski do drzwi to będzie koszmar, 3 trochę jak dywan na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Venusku dzięki za głosik , drzwi tam nie będzie to taka wolno stojąca ścianka oddzielająca hol od jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam wieczorowa porą. dzisiaj cały dzionek spędziłam z chłopakami na spacerku dlatego nie miałam kiedy wejść na FM a tu takie nowiny . http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/cheerleader/mini-graphics-cheerleader-019458.gif Super że tapeta już zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aguś zdrówko juz lepiej - dziękuję . Nawet kilka telefonów budowlanych wykonałam więc to znak że wracam do formy O tak, to zdecydowany znak, że jesteś już w formie Aguśhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/phone/smileys-phone-635764.gif Miłego poranka, paaaaahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/kawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts