mugatka 03.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 admete zaczynasz "wchodzić" w przyjemniejszą część budowy domku fajnie a macie jakąś godzinę "zero", kiedy chcielibyście się wprowadzić? (może już pisałaś ale nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mugatko na początku mówiliśmy że na święta Bożego Narodzenia - ale teraz z moim J mówimy że na wrzesień - październik - i mam nadzieję że nam się uda - bo ciężko już nam wytrzymać w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mugatko kochana a Ty byłaś już u mnie? Bo tak się mijamy we wątkach Jak nie Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.03.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 mhmm... sprawdziłam, faktycznie nic tu nie pisałam ale śledzę twój wątek ciągle gdzieś się "widujemy" dlatego poczułam się jak u siebie i się nie przywitałam teraz fajny etap u Ciebie, urządzanie... budowa i te wszystkie techniczne problemy jakoś omijam szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mugatko i ja się ogromnie cieszę że wreszcie się zaczyna DZIAĆ na budowie Zaglądaj do mnie jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Także w tym tygodniu będą ZAMONTOWANE pierwsze realne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Adme, cieszę się, że wszystko tak sprawnie się rozkręca. Tym bardziej, że u nas nie rozkręca się wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.03.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 aguś ,to zaczyna się najbardziej przyjemna rzecz ,na budowie,wykończeniowka!!ale też sporo dylematów przed Tobą ,czego nie zazdroszczęJakiego ślicznego masz synusia ,:jawdrop:niesmowity przystojniacha,cóż za spojrzenie i jaka fryzura!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.03.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Agusia ale fajnie,że będzie sie działo Zobaczysz szybko będzie sie zmieniał domek A to taki miły czas, nie dziwie Ci sie,ze chcesz jak najszybcie przeprowadzić się do domku, bo w bloku mając malutkie dzieci sąsiadowac z imperzowiczami to koszmar, ja to wiem Trzymam kciuki,zeby przeprowadzka nastąpiła jak najszyciej i zachaczyła o wakacje Moze Marciny dadzą radę Buziaki P.S Aga skoczysz do mnie??? Mam problem może coś doradzisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dzidziuś jest przesłodki, podobny do mamusi? Adme, ja adoptuję wszelkie resztki po tapecie, najkrótsze odcinki, oprawię je w ramki.http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Aguś, Ty chyba rekord pobijesz na tym forum, jak widzę zblizasz sie do 2000 postów w ciągu 4 miesięcy, jestem pod wrażeniem. Jak zaczynasz juz wykończeniówkę, to myśle, że przy sprężeniu sił (chyba, ze finanse nie pozwalają) moglibyście sie na wakacje wprowadzić.(MY wykanczaliśmy niecałe 4 mieciace) Trzeba tylko zmobilizować siły, trzymam kciuki. Nie moge doczekać się Twoich wykonczonych wnetrz. Jeszcze raz dzięki za wkejenie inspiracji u mnie cudowna dziewczyno, otworzyłas mi troche oczy i już mniej więcej wiem jak sypialnię urzadzic. :) Pozdrawiam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja u Ciebie Ty u mnie, ciesze sie, że troche lepiej z tymi zatokami, może zrób jeszcze na noc inhalacje z sody oczyszczonej, do termosa wlewasz goraca wode do tego wrzucasz łyżeczke sody na pól litra i wdychasz opary przez 20-30 minut. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Fajnie że są postępy http://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) cieszę się, że wszystko tak sprawnie się rozkręca Drop ciiiiiiiiiiiiiiiiiichutko bo zapeszymy - jeszcze tych parapetów nie przywieźli powinnam ta falę zrobić po ich założeniu Pocieszjące jest to ,ze każdy szczegół,który pojawi się będzie niesamowicie cieszył ...i przybliżał do zamieszkania w nowym domku!! Beatko dlatego tak się cieszę z tych kamieni - potem to już wszystko do nich będzie się dopasowywało - i miejmy nadzieję szło gładko i sprawnie Za pochwały mojego przystojniaka - mnie duma rozpiera - taki mały a już czaruje wszystkich dookoła. Trzymam kciuki,zeby przeprowadzka nastąpiła jak najszyciej i zachaczyła o wakacje Karola zobaczymy, zobaczymy - jeśli uda się wrzesień - październik to i tak będziemy szczęśliwi Natalko dzidziuś ponoć podobny do tatusia a adoptuję wszelkie resztki po tapecie, najkrótsze odcinki, oprawię je w ramki. skoro to ostatnie tapety to te ramki z buzią w środku można będzie dobrze sprzedać - pierwsza za pomysł idzie w prezencie do Ciebie Alu razem z Karoliną piszecie o tych wakacjach.........a może nam się faktycznie uda?????? Chłopaki idą jak burza....http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif Twoja budowa i Karoliny są najlepszym przykładem że się DA Myślę że za miesiąc będziemy wiedzieć na czym stoimy I jak pisałam u Ciebie b. się ciesze że mogłam pomóc - ale pomysły jak to zrobić należy przypisać już tylko Tobie - więc nie opowiadaj że się na tym nie znasz - bo piękny domek stworzyłaś a teraz tylko go dopieszczasz Karolek Zmykam pomału odespać wczorajszą imprezę sąsiada Życzę wszystkim dobrej nocy i pięknej przepowiadającej wiosnę niedzieli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-822343.gif Edytowane 3 Marca 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Życzę wszystkim dobrej nocy i pięknej przepowiadającej wiosnę niedzieli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-822343.gif I wzajemnie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hej Aguś, ale się cieszę, że z kamieniem ruszyło:wiggle: Współczuję sąsiadów:mad: jeszcze troszkę i cisza w nowym domku będzie Was w uszy kuła:wave: Aga, Ibupromem się nie szprycuj:no: To najgorsza chemia. Udaj się do lekarza koniecznie, ale póki jest weekednd to na chore zatoki polecam gorącą, rozgrzaną sól (morską lub zwykłą) zawiniętą w lnianą ściereczkę- zrób sobie z tego ciepły okład na czoło i trochę potrzymaj- powtórz to w ciągu dnia 2, 3 razy. Od razu Ci ulży:wiggle: Dużo zdrówka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Majeczka Aguś wiem że ibuprom to straszny syf - ale działa przeciwzapalnie - a ja myślałam że to już jakieś zapalenie zatok jest - i pewnie tak jest na 100%. Dziś już lepiej ale też wstałam z dosyć dużym bólem głowy - na razie wzięłam paracetamol - i tak z okładami i nagrzewaniami przetrwam do jutra Najgorzej że ten ibuprom powoduje chyba bóle brzuszka u Igorka Cisza błoga cisza - nawet kująca w uszy lepsza od sąsiada idioty - wczoraj było z nowy to samo Mam ochotę go http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Cisza błoga cisza - nawet kująca w uszy lepsza od sąsiada idioty - wczoraj było z nowy to samo Mam ochotę go http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif Pamiętaj o pożegnaniu jakie mu szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam wiosennie i słonecznie (chociaż u nas -3), ale w dzień na pewno się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts