Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mhmm... sprawdziłam, faktycznie nic tu nie pisałam ale śledzę twój wątek :)

ciągle gdzieś się "widujemy" dlatego poczułam się jak u siebie i się nie przywitałam :)

teraz fajny etap u Ciebie, urządzanie... budowa i te wszystkie techniczne problemy jakoś omijam szerokim łukiem :)

Agusia ale fajnie,że będzie sie działo :wave:

Zobaczysz szybko będzie sie zmieniał domek :yes:

A to taki miły czas, nie dziwie Ci sie,ze chcesz jak najszybcie przeprowadzić się do domku, bo w bloku mając malutkie dzieci sąsiadowac z imperzowiczami to koszmar, ja to wiem ;)

Trzymam kciuki,zeby przeprowadzka nastąpiła jak najszyciej i zachaczyła o wakacje :)

Moze Marciny dadzą radę ;) :)

Buziaki :hug:

P.S

Aga skoczysz do mnie???

Mam problem może coś doradzisz ??? :rolleyes:

Aguś, Ty chyba rekord pobijesz na tym forum, jak widzę zblizasz sie do 2000 postów w ciągu 4 miesięcy, jestem pod wrażeniem. Jak zaczynasz juz wykończeniówkę, to myśle, że przy sprężeniu sił (chyba, ze finanse nie pozwalają) moglibyście sie na wakacje wprowadzić.(MY wykanczaliśmy niecałe 4 mieciace) Trzeba tylko zmobilizować siły, trzymam kciuki. Nie moge doczekać się Twoich wykonczonych wnetrz.

Jeszcze raz dzięki za wkejenie inspiracji u mnie cudowna dziewczyno, otworzyłas mi troche oczy i już mniej więcej wiem jak sypialnię urzadzic.:) :)

Pozdrawiam:hug::hug::hug:

cieszę się, że wszystko tak sprawnie się rozkręca

Drop ciiiiiiiiiiiiiiiiiichutko bo zapeszymy - jeszcze tych parapetów nie przywieźli :lol2: powinnam ta falę zrobić po ich założeniu :lol2:

Pocieszjące jest to ,ze każdy szczegół,który pojawi się będzie niesamowicie cieszył ...i przybliżał do zamieszkania w nowym domku!!

Beatko dlatego tak się cieszę z tych kamieni - potem to już wszystko do nich będzie się dopasowywało - i miejmy nadzieję szło gładko i sprawnie :wiggle:

Za pochwały mojego przystojniaka - mnie duma rozpiera :rolleyes: - taki mały a już czaruje wszystkich dookoła.

Trzymam kciuki,zeby przeprowadzka nastąpiła jak najszyciej i zachaczyła o wakacje

Karola zobaczymy, zobaczymy - jeśli uda się wrzesień - październik to i tak będziemy szczęśliwi :yes:

Natalko dzidziuś ponoć podobny do tatusia :lol2:

a adoptuję wszelkie resztki po tapecie, najkrótsze odcinki, oprawię je w ramki.

:lol2:

skoro to ostatnie tapety to te ramki z buzią w środku można będzie dobrze sprzedać :lol2: - pierwsza za pomysł idzie w prezencie do Ciebie :lol:

Alu razem z Karoliną piszecie o tych wakacjach.........a może nam się faktycznie uda??????

Chłopaki idą jak burza....http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif

Twoja budowa i Karoliny są najlepszym przykładem że się DA :yes:

Myślę że za miesiąc będziemy wiedzieć na czym stoimy :yes:

I jak pisałam u Ciebie b. się ciesze że mogłam pomóc :lol: - ale pomysły jak to zrobić należy przypisać już tylko Tobie - więc nie opowiadaj że się na tym nie znasz :lol: - bo piękny domek stworzyłaś a teraz tylko go dopieszczasz :yes:

Karolek :wiggle:

Zmykam pomału odespać wczorajszą imprezę sąsiada :lol2:

Życzę wszystkim dobrej nocy i pięknej przepowiadającej wiosnę niedzieli

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-822343.gif

Edytowane przez admete

Hej Aguś, ale się cieszę, że z kamieniem ruszyło:wiggle::wiggle:

Współczuję sąsiadów:mad::mad: jeszcze troszkę i cisza w nowym domku będzie Was w uszy kuła:wave:

Aga, Ibupromem się nie szprycuj:no::no: To najgorsza chemia. Udaj się do lekarza koniecznie, ale póki jest weekednd to na chore zatoki polecam gorącą, rozgrzaną sól (morską lub zwykłą) zawiniętą w lnianą ściereczkę- zrób sobie z tego ciepły okład na czoło i trochę potrzymaj- powtórz to w ciągu dnia 2, 3 razy. Od razu Ci ulży:wiggle:

Dużo zdrówka:hug:

Majeczka :hug:

Aguś wiem że ibuprom to straszny syf :yes: - ale działa przeciwzapalnie - a ja myślałam że to już jakieś zapalenie zatok jest - i pewnie tak jest na 100%.

Dziś już lepiej ale też wstałam z dosyć dużym bólem głowy - na razie wzięłam paracetamol - i tak z okładami i nagrzewaniami przetrwam do jutra :yes:

Najgorzej że ten ibuprom powoduje chyba bóle brzuszka u Igorka :(

Cisza błoga cisza - nawet kująca w uszy lepsza od sąsiada idioty - wczoraj było z nowy to samo :sick:

Mam ochotę go http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif

Cisza błoga cisza - nawet kująca w uszy lepsza od sąsiada idioty - wczoraj było z nowy to samo :sick:

Mam ochotę go http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif

Pamiętaj o pożegnaniu jakie mu szykujesz :rotfl: