nataliik 07.12.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Moje zakupy: Kuchenna ceramika- pojemniki na kawę i herbatę oraz chlebak oraz wiklinowy kosz na drewno Moje plany zakupowe: BJURSTA stół http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/bjursta-sto__0106118_PE253937_S4.JPG a do stołu http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/henriksdal-krzeso__0108310_PE258046_S4.JPGalbo Edytowane 8 Grudnia 2011 przez nataliik nowe źródło zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanbru 06.07.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Kilka dni temu kupiłam "Wnętrze i ogród" znalazłam w nim wnętrze, w którym mogłabym zamieszkać od zaraz. Turkusowe dodatki ożywiają beże i brązy. Tu podoba mi się prostota kuchni i oczywiście kolor mebli. zgadzam się z Toba calkowicie - tez uwielbiam takie spokojne stonowane wnętrza. Cow ięcej, zainteresowało mnie tu ustawienie stołu, mam podobny układ salonu i cały czas myślałam o ustawieniu stołu krzesłami do okna a tu ktoś ustawił rantem do okna, krzesla tyłem do salonu - i całkiem fajnie to wyszło musze przemysleć tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliik 23.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ojej jak dawno mnie na forum nie było. Czas szybko ucieka. Dużo zmian w życiu. Po pierwsze powiększyła nam się rodzinka o małą kruszynkę. A po drugie, po dwóch latach czekania, energetyka we wrześniu 2012 r. podłączyła nas w końcu do prądu. Mieszkamy sobie na swoim od 27 października 2012. Dotychczas wykończyliśmy, tak by zamieszkać, tylko dół domu. Jeszcze dużo jest do zrobienia, np. : szafka telewizyjna, lampy, szafa w przedpokoju - powoli wykańczamy. A oto kilka ujęć jak teraz wygląda salon i aneks kuchenny naszego domostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luzik- fsl 31.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ojej jak dawno mnie na forum nie było. Czas szybko ucieka. Dużo zmian w życiu. Po pierwsze powiększyła nam się rodzinka o małą kruszynkę. A po drugie, po dwóch latach czekania, energetyka we wrześniu 2012 r. podłączyła nas w końcu do prądu. Mieszkamy sobie na swoim od 27 października 2012. Dotychczas wykończyliśmy, tak by zamieszkać, tylko dół domu. Jeszcze dużo jest do zrobienia, np. : szafka telewizyjna, lampy, szafa w przedpokoju - powoli wykańczamy. A oto kilka ujęć jak teraz wygląda salon i aneks kuchenny naszego domostwa. [ATTACH=CONFIG]185387[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]185390[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]185389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]185392[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]185393[/ATTACH] Witam, fajne te Wasze wnętrza mam pytanie - jak z użytkowaniem białych listew przypodłogowych, bo wiele ludzi mi odradza- a tak bardzo mi się podobają. Z czego zrobiliście te listwy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts