aszila 09.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 witam Czy ktoś buduje Niezapominajkę z 2 garażami w okolicach Buku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boonk 09.04.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam my w okolicy Buku będziemy budować lecz bez garaży.... Sędzinko jesteśmy na etapie papierologi.... ciekawią mnie koszty i zdjęcia z pola bitwy ludzi już budujących....przemass prześlij kosztorys na emaila [email protected] Pozdrawiam wszystkichwitam Czy ktoś buduje Niezapominajkę z 2 garażami w okolicach Buku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymeq80 14.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Etap SSO uważam za zamknięty Co dalej ? Okna czy prąd i tynki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka1 15.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Szymeg, ślicznie wygląda Twój domek. Chyba wprowadziłeś kilka zmian, bo widzę dwa okna na górze, a dachówka prezentuje się wspaniale (napisz co to za dachówka). Kolejnym etapem z pewnością powinny być okna i drzwi aby zapobiec kradzieży wszystkich instalacji w tym również elektrycznej.Moja niezapominajka również osiągnęła stan surowy zamknięty, a teraz kładziemy instalację elektryczną. Równocześnie robimy również elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka1 17.04.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) To jest obecny stan mojej niezapominajki Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez niezapominajka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymeq80 17.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dzięki , podwyższyłem kalenicę do 6,80 m, zyskując tym samym poddasze, ok. 40m/kw (na dwa pokoiki i wc z prysznicem), tyle ile chciałem. Dachówka to Roben Piemont Kasztan Angob. Mam już parę ofert dot okien - od 7000 do 14000 zł (ok. 20 m.kw okien), jakie okna bierzecie/braliście do swoich domków ? Dwóch sprzedawcow nie polecało mi extra energooszczędnych okien do domu który nie jest z założenia pasywny. Mam dobrą ofertę Brugmana, czy to sprawdzona marka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymeq80 17.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Właśnie Niezapominajka 1 w temacie okien - jakie to okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka1 18.04.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 My założyliśmy okna VEKA dwuszybowe, pięciokomorowe w kolorze złoty dąb. Płaciliśmy za nie ok. 14500 zł, mieliśmy także niższe wyceny, niestety wiązało się to głównie z niższą jakością okien. Tak więc wybór padł na te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wdanuta2 24.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam !!Czy strych nad garażem jest do wykorzystania ???? Jak masz zdjęcie na kuchnie z salonu to bym była wdzięczna .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymeq80 01.05.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam !! Czy strych nad garażem jest do wykorzystania ???? Jak masz zdjęcie na kuchnie z salonu to bym była wdzięczna . pozdrawiam U mnie dom jest wyższy niż w projekcie o ok. 50 cm, tym samym podniosłem proporcjonalnie garaż, więc nad garażem mam spore pomieszczenie na sprzęt, narzędzia itp. (wejście po rozsuwanych schodach w garażu, ale można tez zrobić drzwi z pokoju na poddaszu - widziałem takie rozwiązanie u znajomego w Sielance). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymeq80 02.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam !! Czy strych nad garażem jest do wykorzystania ???? Jak masz zdjęcie na kuchnie z salonu to bym była wdzięczna . pozdrawiam Widok z tarasu na kuchnię, na razie niezbyt to wygląda, w porównaniu do oryginału nie ma chyba części ścianki oddzielającej kuchnię od salonu, chcemy wyciąć sobie jakiś bajer z regipsu na to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wdanuta2 03.05.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Widok z tarasu na kuchnię, na razie niezbyt to wygląda, w porównaniu do oryginału nie ma chyba części ścianki oddzielającej kuchnię od salonu, chcemy wyciąć sobie jakiś bajer z regipsu na to miejsce. [ATTACH=CONFIG]187149[/ATTACH] Hej dzięki za zdjęcie wygląda fajnie .Ja w poniedziałek wchodzę z szalunkiem , także jestem w ziemi. Czekam z niecierpliwością jak będzie mój domek rósł w oczach.Jak będziesz miał jakieś fotki to czekam.Ja będę informować o swoich postępach. pozdrawiam Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magrosa 04.05.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Witam serdecznie My rowniez szykujemy sie powoli do budowy Niezapominajki.Mam prosbe , czy moglabym otrzymac orientacyjny koszt stanu zero do Niezapominajki. Narazie , tylko tyle bedziemy robic , a pozniej zobaczymy. Moj email [email protected] Dzieki serdecznie pozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l-wa 30.05.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Chciałem zapytać czy ty robiłeś strop drewniany i ewentualnie ile cię kosztował Bardzo proszę też o zdjęcia z całej budowy . Będziemy budować ten dom i pewnie lepiej by było żeby widzieć jak to robi ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
l-wa 30.05.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Przepraszam mój adres mailowy to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLA I 03.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Tak na chwilę obecną wygląda nasza Niezapominajka z zewnątrz, a w środku cały czas idzie tynkowanie Edytowane 3 Czerwca 2013 przez WIOLA I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wdanuta2 04.06.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej domek wygląda fajnie ,powiedz mi o ile podnosiłaś dom i ile m kw,wyszło ci na górze. Czy strop masz jeden czy osobno na garaż i na dom. A robiłaś jakieś zmiany w środku i czy masz schody i z czego , jak masz zdjęcia z wnętrza domku to bym była wdzięczna . Interesują mnie ścianki działowe jak to wygląda .Pozdrawiam Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarcyk 11.06.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam wszystkich, w przyszłym roku przymierzam się do budowy domku i decyzja padła na ten projekt, prawdopodobnie 2 miejsca garażowe, mam pytanie czy ktoś może w przybliżeniu podać realny koszt całkowity? i czy ktoś orientował się może czy istnieje szansa na dofinansowanie (również o to czy da się go odpowiednio przerobić) jak na dom energooszczędny? bo z tego co się orientowałem (na razie wstępnie) to kwota dofinansowania może wynieść nawet 40000 tys. złz góry dziękuję i pozdrawiam,Jarcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1984 02.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam, byłabym wdzieczna za jakiekolwiek zdjecia z wnetrza domku wybudowanego wg projektu Niezapominajka, szczegolnie chodzi mi o salon widoczny od strony wejscia/korytarza oraz gora. Czy ktos kto juz mieszka w Niezapominajce bylby na tyle mily zeby udostepnic fotki urzadzonego domku ? Domek ma dosyc male pokoje i zastanawiam sie czy są one "ustawne". Moj mail: [email protected] Z gory dziekuje A i pytanie - czy ktos buduje w okolicach Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AD. 23.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Ciesze sie ,ze jest jeszcze ktos kto buduje ten domek. My zakupilismy projekt Niezapominajka bez garazu w zeszlym roku. Niestety zmienila nam sie sytuacja zyciowa , i musimy wstrzymac sie z budowa na nastepne pare lat .Ale i tak bedzie milo poobserwowac rosnace Niezapominajki. My wprowadzilismy kilka zmian. 1.Poszerzylismy dom o metr z kazdej strony(wieksze sypialnie i salon) salon ma teraz 37 m2, a sypialnie po okolo 16m2 2. Polaczylismy sypialnie nasza z lazienka. 3 Powiekszylismy Wc i dodalismy tam prysznic (lazienka goscinna) 4.Powiekszylismy okna. My bedziemy budowac kolo Walbrzycha. Pozdrawiam budujacych i zycze wytrwalosci. Witam! mam pytanie, - jakie były koszty zmian w projekcie! Też myślimy o powiększeniu Niezapominajki 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts