wierzch 13.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Opublikowano dane GUS.Ceny żywności wzrosły w listopadzie o 1,3%, paliw o 3,2%, w dziedzinie zdrowia o 2,3% (prawdopodobnie efekt wprowadzenia nowej listy leków refundowanych).Inflacja rok do roku w listopadzie osiągnęła poziom 4,8%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ale pewnie parowozy potaniały i suma sumarum wychodzi na zero. Żywność zdrożała, nowe samoloty staniały i GUS na koniec roku zaraportuje, że wszystko OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale pewnie parowozy potaniały i suma sumarum wychodzi na zero. Żywność zdrożała, nowe samoloty staniały i GUS na koniec roku zaraportuje, że wszystko OK:) ] ha ha dobre najgorsze jest to, że my na to nie bardzo mamy wpływ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.12.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ] ha ha dobre najgorsze jest to, że my na to nie bardzo mamy wpływ... A kto Ci broni kupić ciuchcię ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 że damy Międzynarodowemu Funduszowi Walutowemu między 20 a 45 mld zł Ja słyszałem, ze nie damy, tylko mu pożyczymy, a w dodatku, że pożyczki MFW mają pierwszeństwo w spłacie przed wszelkimi innymi wierzytelnościami. Czyli dostaniemy z powrotem więcej niż za obligacje USA, które NBP skupuje, w nich lokując rezerwy finansowe kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 15.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja słyszałem, ze nie damy, tylko mu pożyczymy, a w dodatku, że pożyczki MFW mają pierwszeństwo w spłacie przed wszelkimi innymi wierzytelnościami. Czyli dostaniemy z powrotem więcej niż za obligacje USA, które NBP skupuje, w nich lokując rezerwy finansowe kraju. Tak jest! Brawo Tusk! Brawo Sikorski! Jest Super!!! Ciekawe kto odda? jak za kilka lat Grecja, Hiszpania i Portugalia będą bankrutami i MFW razem z nimi. Polska nie powinna pozbawiać się swoich rezerw walutowych dla ratowania euro, które prędzej czy później i tak padnie. Banda bankrutów pożycza sobie nawzajem pieniądze na przeżarcie, zamiast zaciskać pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.12.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ooo, pan z Krakowa, i to z siekierą. Trzeba uważać zanim się coś odpisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ooo, pan z Krakowa, i to z siekierą. Trzeba uważać zanim się coś odpisze:D Na kryzys jak znalazł. Radze Ci też kupić! PC ci wyłączą, bo Tusk, jak zainwestuje w Grecji to rachunku z prąd nie zapłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 15.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Na kryzys jak znalazł. Radze Ci też kupić! PC ci wyłączą, bo Tusk, jak zainwestuje w Grecji to rachunku z prąd nie zapłaci. dokładnie, mam kominek z DGP grawitacyjnym i kuchnię z podkową, wodę z górskiego źródła i solidny zapas wosku pszczelego na świece, trochę lasu i ziemi pod ziemniaki i kapustę, nie mam kredytów i innych zobowiązań, więc kryzys razem z Donkiem może mnie cmoknąć, czego i wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dokładnie, mam kominek z DGP grawitacyjnym i kuchnię z podkową, wodę z górskiego źródła i solidny zapas wosku pszczelego na świece, trochę lasu i ziemi pod ziemniaki i kapustę, nie mam kredytów i innych zobowiązań, więc kryzys razem z Donkiem może mnie cmoknąć, czego i wam życzę Eee tam! Kup se chociaż jakie łobligacje! Co to za życie bez emocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja se kupie pojazd. Taki, co mu ceny benzyny nie straszne. Polski fiat i tak z tyłu... http://www.prl.cba.pl/max/plakaty/fiat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 15.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Eee tam! Kup se chociaż jakie łobligacje! Co to za życie bez emocji? e tam, obligacje to śmieci, teraz najlepiej kupować USD i duże brylanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 dokładnie, mam kominek z DGP grawitacyjnym i kuchnię z podkową, wodę z górskiego źródła i solidny zapas wosku pszczelego na świece, trochę lasu i ziemi pod ziemniaki i kapustę, nie mam kredytów i innych zobowiązań, więc kryzys razem z Donkiem może mnie cmoknąć, czego i wam życzę To co marudzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 16.12.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To co marudzisz? Bo mam jeszcze dzieci, a one coraz częściej zaczynają mówić o emigracji, wcale im się nie dziwie, bo sam po powrocie do kraju przez kilka dni nie mogę dojść do siebie. Chciałbym żeby nie zostawili staruszków na starość i mam nadzieje że zostaną, ale ciężko będzie bo są możliwości. Najwyżej wyjedziemy razem z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Emigracja to nic strasznego. Górale z Podhala nie narzekają . Może tym którzy przecierali szlak było czasem ciężko, ale w efekcie zyskują wszyscy. Kraj, bo momy dutki, ludzie bo poznali inną kulturę, nawet Obama, bo ma wyborców . Migracje w wydaniu cywilizowanym, na pewno są zjawiskiem pozytywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Bo mam jeszcze dzieci, a one coraz częściej zaczynają mówić o emigracji, wcale im się nie dziwie, bo sam po powrocie do kraju przez kilka dni nie mogę dojść do siebie. Chciałbym żeby nie zostawili staruszków na starość i mam nadzieje że zostaną, ale ciężko będzie bo są możliwości. Najwyżej wyjedziemy razem z nimi. Jak się zdecydujesz, to napisz. Przyjadę pomachać ręcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jak się zdecydujesz, to napisz. Przyjadę pomachać ręcami. Nie rób sobie jaj, nie widzisz, że człowiek w rozpaczy. Aż się serce kraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.12.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie kraje a rąbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie kraje a rąbie... Następny amator rąbania się znajszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie kraje a rąbie... Słuszna uwaga. Ale Ty wiesz w ogóle jak taki patryjota prawdziwy płacze rzewnie kiedy odbiera pensję w dolarach? Jak on się brzydzi stąpać po niepolskiej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts