KrzysztofG1971 21.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Otóż mam duże problemy ze sprawnością pieca CO. Okazało się że nie mam odpowiedniej wentylacji w pomieszczeniu. Nie było by problemu, ale kotłownia jest w piwnicy i mam w zwiazku z tym pytanie, czy taka wentylacja jak na szkicu bedzie wogóle działać, ponieważ wlot i wylot bedą na tym samym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 21.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 powinieneś mieć wylot do komina ponad dach, zetka natomiast jest ok - jako wlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 22.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A jak to jest własnie jak sie chce mieć WM to czy musi być wentylacja grawitacyjna w projekcie ??bo projektant mi mówił ze musi zrobić jeden kanał wentylacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 22.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 zależy co chcesz w tej kotłowni ustawić, ogólnie wm nawiew/wyciag załatwia sprawy norm ale z kominiarzami róznie bywa, kieruj sie założeniem ze jeśli paliwo stałe to zdrowiej dla wm gdyby jej tam nie było tylko grawitacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byry007 22.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ale według litery prawa musi być tak mi powiedział projektant czyli można zrobić i później za słonic jak będzie koligować z WM tylko szkoda kasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts