KrzysBolik1 21.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Słyszeliście o nowej baterii wannowo-natryskowej Oras Eterna? Podobno można zakodować czas nalewania wody do wanny i się wyłacza automatycznie. Czyli właczasz wode, robisz sobie herbatkę i wracasz na gotowe bez obawy ze się woda przeleje. Dla mnie to genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 21.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Słyszeliście o nowej baterii wannowo-natryskowej Oras Eterna? Podobno można zakodować czas nalewania wody do wanny i się wyłacza automatycznie. Czyli właczasz wode, robisz sobie herbatkę i wracasz na gotowe bez obawy ze się woda przeleje. Dla mnie to genialne. Phi. Dobre to by bylo jakby to ta bateria sama herbate parzyla, opowiadała dzieciom bajki i jeszcze "zamawiała kurzajki" marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 22.11.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Phi. Dobre to by bylo jakby to ta bateria sama herbate parzyla, opowiadała dzieciom bajki Gorzej, jakby ci się te dwa programy pomyliły przy kąpaniu dzieci. Brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ja taką mam. Największy plus że można wsadzic dziecko do wanny, puscic wodę i isć coś porobić bo woda rzeczowiscie wyłacza się automatycznie, Ja mam ustawianą na 3 minuty w dużej wannie. Nalewa się tak akurat dla dziecka, lekko za kostki. a jak się popsuje ? Wszystkie krany w ogrodzie mam z wyłącznikiem czasowym , nawadnianie automatyczne , które wie kiedy trawa sucha ... Ludzie ! Jak wanna sama gówniarza wciągnie do kąpieli , bo miał nogi brudne i chciał do pościeli czmychnąć - to się wzruszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts