Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości
[[Template core/front/global/userBar is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Herbatka w wannie?

KrzysBolik1

Recommended Posts

Słyszeliście o nowej baterii wannowo-natryskowej Oras Eterna? Podobno można zakodować czas nalewania wody do wanny i się wyłacza automatycznie. Czyli właczasz wode, robisz sobie herbatkę i wracasz na gotowe bez obawy ze się woda przeleje. Dla mnie to genialne.

Słyszeliście o nowej baterii wannowo-natryskowej Oras Eterna? Podobno można zakodować czas nalewania wody do wanny i się wyłacza automatycznie. Czyli właczasz wode, robisz sobie herbatkę i wracasz na gotowe bez obawy ze się woda przeleje. Dla mnie to genialne.

Phi. Dobre to by bylo jakby to ta bateria sama herbate parzyla, opowiadała dzieciom bajki i jeszcze "zamawiała kurzajki" ;-)

marcin

ja taką mam. Największy plus że można wsadzic dziecko do wanny, puscic wodę i isć coś porobić bo woda rzeczowiscie wyłacza się automatycznie, Ja mam ustawianą na 3 minuty w dużej wannie. Nalewa się tak akurat dla dziecka, lekko za kostki.

a jak się popsuje ? :(

Wszystkie krany w ogrodzie mam z wyłącznikiem czasowym , nawadnianie

automatyczne , które wie kiedy trawa sucha ... Ludzie ! Jak wanna sama

gówniarza wciągnie do kąpieli , bo miał nogi brudne i chciał do pościeli

czmychnąć - to się wzruszę...:cool: