marcinraven 21.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Poszukuję sprawdzonej firmy montującej wkłady kominkowe w woj.lubelskim.Jest ogromna ilość takich firm na rynku ,ale zależy mi na opinii forumowiczów.Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 21.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Czemu nie skorzystasz z firm działających w samych Puławach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinraven 22.11.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie powiedziałem ,że nie skorzystam ,lecz nim to zrobię ,chcę usłyszeć opinie forumowiczów ,którzy "zetknęli się" już z firmami instalującymi kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 23.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 moge polecic moja co mi montowali kominek wraz z obudowa ale to juz ci na prv podam acha zapomnialem dodac montuja w calej polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinraven 02.12.2011 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 moge polecic moja co mi montowali kominek wraz z obudowa ale to juz ci na prv podam acha zapomnialem dodac montuja w calej polsce Wyłałem Ci pw. jak znajdziesz czas proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcieszkomarcin 06.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W zeszłym roku siostra z Lublina montowała sobie kominek i zabierała się do tego bardzo powoli, zdobyła info od znajomych o jednej firmie, okazało się, że już nie funkcjonuje, to wziąłem z nią siadłem przeszperałem internet i najwięcej adresów i telefonów znaleźliśmy w panoramie firm http://panoramafirm.pl/kominki/lubelskie, przedzwoniliśmy do poszczególnych porównaliśmy ceny i polecam MiD, ale najlepiej samemu podzwonić pogadać, pobadać i dopiero decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts